Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
lanolin pouzivam od ulricha, asi vodovy…davam ho asi vic, tak cca lzice a pul az dve (polevkove) do jedne lazne kam dam vetsinou troje vlnaky a zatim dobry…
ted jsem tam dala jenom anavy vlnacky a ty maj na sobe lanolinu az hruza
tak snad nepropustej ![]()
a dneska hura na trhani osmicky ![]()
teda vsichni jedou se zubama a my nic…teda ne ze by mi to rvalo srdce
aspon me jeste chvili nebude kousat ![]()
lenholka píše:
teda vsichni jedou se zubama a my nic…teda ne ze by mi to rvalo srdceaspon me jeste chvili nebude kousat
Hele my taky ještě nemáme ani náznak zubu ![]()
A teda přišla jsem na první nevýhodu suchého zipu na plínkách - malá se plazí a když má jen svrchňáky a tričko tak jí ten zlý koberec ty svrchňáky sundává
- vzhledem k tomu že máme jen jedny svrchňáky na patentky je to bídá a uvažuju že koupím nějaké nové ![]()
petka: Nebo zrušit koberec, na plovoučce se plazí krásně. Okamžitě mi sleze z deky, kam ji položím, překutálí se na zem a už jede ![]()
Brunifid píše:
petka: Nebo zrušit koberec, na plovoučce se plazí krásně. Okamžitě mi sleze z deky, kam ji položím, překutálí se na zem a už jede
No to by bylo sice krásné řešení ale já plovoučku nebo lino nesnáším. Sice by se na tom krásně utírali blinkance
, ale pro mě je koberec základ. Plazí se na něm taky krásně, na plovoučce měla trošku problém s koordinaci - ze začátku teda, teď už ne. A strašně se jí líbí přechod koberec/plovoučka - to tak krásné plácá
![]()
nase mala je urvana u mamky z parket…tkz ji dam hezky na puzzle a za chvili je na kraji a placa o parkety ![]()
Já nesnáším koberec, neb nesnáším luxování. A dlouhé vlasy se z koberce dostávají děsně blbě.
Jo jo, na plovoučce to zní hnedka jinak, když se s něčím třískne ![]()
lenholka píše:
lanolin pouzivam od ulricha, asi vodovy…davam ho asi vic, tak cca lzice a pul az dve (polevkove) do jedne lazne kam dam vetsinou troje vlnaky a zatim dobry…ted jsem tam dala jenom anavy vlnacky a ty maj na sobe lanolinu az hruza
a dneska hura na trhani osmickytak snad nepropustej
Ten mam taky, neni vodovy, je to uz hotova smes. To bude oproti vodovymu dost rozdil ![]()
No a vcera mi dosel, takze na treti kuru se nedostane, musi to stacit.
petka.konecna píše:lenholka píše:Hele my taky ještě nemáme ani náznak zubu
teda vsichni jedou se zubama a my nic…teda ne ze by mi to rvalo srdceaspon me jeste chvili nebude kousat
U nás taky zatím bez náznaků, ale kousat umí i bez zubů. ![]()
Holky pomoc! Jak se cte ten stroj Janome? Chci volat do obchodu a ted jsem prisla na to, ze vlastne nevim, co rict ![]()
cau holky, tak jeste jednou pro debily, prosim ![]()
Horka voda + lzice lanolinu + po zchladnuti pridat sampon (kolik) a namocit na noc?
careynka píše:
cau holky, tak jeste jednou pro debily, prosimHorka voda + lzice lanolinu + po zchladnuti pridat sampon (kolik) a namocit na noc?
LžičKA lanolinu, horká voda, cca lžíce šamponu (musí se zbarvit bíle), zamíchat. Po zchladnutí vložit vlňáčky, vymačkat je v tom. Nechat několik hodin, pak vymačkat (nemáchat vo vodě) a nechat uschnout.
Používat, VYFOTIT, vložit fotku na eMimino ![]()
Brunifid píše:careynka píše:LžičKA lanolinu, horká voda, cca lžíce šamponu (musí se zbarvit bíle), zamíchat. Po zchladnutí vložit vlňáčky, vymačkat je v tom. Nechat několik hodin, pak vymačkat (nemáchat vo vodě) a nechat uschnout.
cau holky, tak jeste jednou pro debily, prosimHorka voda + lzice lanolinu + po zchladnuti pridat sampon (kolik) a namocit na noc?
Používat, VYFOTIT, vložit fotku na eMimino