Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
1.4.11 07:30

lanolin pouzivam od ulricha, asi vodovy…davam ho asi vic, tak cca lzice a pul az dve (polevkove) do jedne lazne kam dam vetsinou troje vlnaky a zatim dobry…

ted jsem tam dala jenom anavy vlnacky a ty maj na sobe lanolinu az hruza :roll: tak snad nepropustej :mrgreen:

a dneska hura na trhani osmicky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
1.4.11 07:36

A já včera večer objevila špičíčku prvního zubu! :dance:

• Citovat
  • Upravit
4509
1.4.11 07:40

teda vsichni jedou se zubama a my nic…teda ne ze by mi to rvalo srdce :mrgreen: aspon me jeste chvili nebude kousat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
1.4.11 08:05
lenholka píše:
teda vsichni jedou se zubama a my nic…teda ne ze by mi to rvalo srdce :mrgreen: aspon me jeste chvili nebude kousat :lol:

Hele my taky ještě nemáme ani náznak zubu :)

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
1.4.11 08:07

A teda přišla jsem na první nevýhodu suchého zipu na plínkách - malá se plazí a když má jen svrchňáky a tričko tak jí ten zlý koberec ty svrchňáky sundává :mrgreen: - vzhledem k tomu že máme jen jedny svrchňáky na patentky je to bídá a uvažuju že koupím nějaké nové :think:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
1.4.11 08:19

petka: Nebo zrušit koberec, na plovoučce se plazí krásně. Okamžitě mi sleze z deky, kam ji položím, překutálí se na zem a už jede :lol:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
1.4.11 08:22
Brunifid píše:
petka: Nebo zrušit koberec, na plovoučce se plazí krásně. Okamžitě mi sleze z deky, kam ji položím, překutálí se na zem a už jede :lol:

No to by bylo sice krásné řešení ale já plovoučku nebo lino nesnáším. Sice by se na tom krásně utírali blinkance :), ale pro mě je koberec základ. Plazí se na něm taky krásně, na plovoučce měla trošku problém s koordinaci - ze začátku teda, teď už ne. A strašně se jí líbí přechod koberec/plovoučka - to tak krásné plácá :) :)

• Citovat
  • Upravit
4509
1.4.11 08:28

nase mala je urvana u mamky z parket…tkz ji dam hezky na puzzle a za chvili je na kraji a placa o parkety :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
1.4.11 08:46

Já nesnáším koberec, neb nesnáším luxování. A dlouhé vlasy se z koberce dostávají děsně blbě.
Jo jo, na plovoučce to zní hnedka jinak, když se s něčím třískne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29730
1.4.11 09:46
lenholka píše:
lanolin pouzivam od ulricha, asi vodovy…davam ho asi vic, tak cca lzice a pul az dve (polevkove) do jedne lazne kam dam vetsinou troje vlnaky a zatim dobry…

ted jsem tam dala jenom anavy vlnacky a ty maj na sobe lanolinu az hruza :roll: tak snad nepropustej :mrgreen:

a dneska hura na trhani osmicky :zed:

Ten mam taky, neni vodovy, je to uz hotova smes. To bude oproti vodovymu dost rozdil :think:
No a vcera mi dosel, takze na treti kuru se nedostane, musi to stacit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
1.4.11 09:51
petka.konecna píše:
lenholka píše:
teda vsichni jedou se zubama a my nic…teda ne ze by mi to rvalo srdce :mrgreen: aspon me jeste chvili nebude kousat :lol:
Hele my taky ještě nemáme ani náznak zubu :)

U nás taky zatím bez náznaků, ale kousat umí i bez zubů. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
1.4.11 10:34

Holky pomoc! Jak se cte ten stroj Janome? Chci volat do obchodu a ted jsem prisla na to, ze vlastne nevim, co rict :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
1.4.11 10:37

cau holky, tak jeste jednou pro debily, prosim :-)

Horka voda + lzice lanolinu + po zchladnuti pridat sampon (kolik) a namocit na noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
1.4.11 11:37
careynka píše:
cau holky, tak jeste jednou pro debily, prosim :-)Horka voda + lzice lanolinu + po zchladnuti pridat sampon (kolik) a namocit na noc?

LžičKA lanolinu, horká voda, cca lžíce šamponu (musí se zbarvit bíle), zamíchat. Po zchladnutí vložit vlňáčky, vymačkat je v tom. Nechat několik hodin, pak vymačkat (nemáchat vo vodě) a nechat uschnout.
Používat, VYFOTIT, vložit fotku na eMimino :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16492
1.4.11 11:41
Brunifid píše:
careynka píše:
cau holky, tak jeste jednou pro debily, prosim :-)Horka voda + lzice lanolinu + po zchladnuti pridat sampon (kolik) a namocit na noc?
LžičKA lanolinu, horká voda, cca lžíce šamponu (musí se zbarvit bíle), zamíchat. Po zchladnutí vložit vlňáčky, vymačkat je v tom. Nechat několik hodin, pak vymačkat (nemáchat vo vodě) a nechat uschnout.
Používat, VYFOTIT, vložit fotku na eMimino :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky