Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
4.4.11 17:53
Mirii píše:
Asho nee,ono je uz vsude co delat,jen musej ty maminy chtit. Tady je to prave o tom,ze se nikdo nezabyva uklidem,varenim apod…na to jsou proste lidi :nevim: Nekdy si sama rikam proc si nekoho radeji nezaplatim a nevenuju cas detem misto uklidu,zehleni apod..... Jenze to je proste ta nase ceska mentalita, bych se musela stydet kdyby mi nekdo na materske chodil uklizet,zehlt apod,… Jako vim,ze spousta mamin uz aktivity dela,ale velka spousta ne a kdyz uz tak nekde v nakupnich centrech a restauracich :pocitac: Ja prave taky vychazim ven az po obede…ale ted to budu muset nejak cele prekopat,pac Deniska zacala po obede spavat misto rana :nevim: Coz je naprd,pac dopoledne zase spi Iza :zed: a s sesti detma to bych nedala,to by spal porad nekdo :mrgreen:

Mirii no ale ono je to hodně i o penězích, né každy na to má. Jako ono se to nezdá, ale chodit s dítětem či dětma téměř každý dne na nějakou aktivitu, tak jsem za chvíli fakt švorc. :nevim: Tak že ano, ve světě je to možná jiné, ale to především proto, že platy naše a jejich nejsou srovnatelné, aspoň dle mě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
4.4.11 17:54

Ahoj , tak si musím postěžovat . ODpo jsem vezla prostředního na angličtinu..manželovi jsem připravila komplet oblečení , Anavku a vlňáky, aby jí po spaní oblékl…přijedu a koukám ,že na ní ty vlňáky nějak plandají . No co myslíte , že pod nima měla? No samozřejmě jednorázovku :cert: .Tak se ho ptám proč a on , že to s tou jinou neumí :roll: . Jelikož vím ,že je to blbost , umí …tak mu to říkám - no dostalo se mi odpovědi , že mu „tyhle“ plíny nepřirostly k srdci :cert: .No nic s tím nenadělám. Stejně jí přebaluje jednou za uherák .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.4.11 17:56
Ráďa69 píše:
Ahoj , tak si musím postěžovat . ODpo jsem vezla prostředního na angličtinu..manželovi jsem připravila komplet oblečení , Anavku a vlňáky, aby jí po spaní oblékl…přijedu a koukám ,že na ní ty vlňáky nějak plandají . No co myslíte , že pod nima měla? No samozřejmě jednorázovku :cert: .Tak se ho ptám proč a on , že to s tou jinou neumí :roll: . Jelikož vím ,že je to blbost , umí …tak mu to říkám - no dostalo se mi odpovědi , že mu „tyhle“ plíny nepřirostly k srdci :cert: .No nic s tím nenadělám. Stejně jí přebaluje jednou za uherák .
:mrgreen: U nas to bylo stejny, dokud jsme nejaky jadnorazovky meli. Ted uz je dlouho nemame a jak najednou prebali, kdyz neni zbyti, dokonce vedel, i ze ma dat separacku, coz jsem fakt zirala. Do ty doby to samozrejme neumel vubec… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
4.4.11 18:02
Ráďa69 píše:
Ahoj , tak si musím postěžovat . ODpo jsem vezla prostředního na angličtinu..manželovi jsem připravila komplet oblečení , Anavku a vlňáky, aby jí po spaní oblékl…přijedu a koukám ,že na ní ty vlňáky nějak plandají . No co myslíte , že pod nima měla? No samozřejmě jednorázovku :cert: .Tak se ho ptám proč a on , že to s tou jinou neumí :roll: . Jelikož vím ,že je to blbost , umí …tak mu to říkám - no dostalo se mi odpovědi , že mu „tyhle“ plíny nepřirostly k srdci :cert: .No nic s tím nenadělám. Stejně jí přebaluje jednou za uherák .

Tak já Peťovi nachystat Anavku na přebalení, tak dá taky asi jednorázovku, třebaže je nesnáší stejně jako já :-) ..Ty patentky chtějí určitý cvik. Zkus mu příště nachystat třeba něco na sucháč..Třeba Tots Bots Easy fit, či Imse Vimse 2v1 a přebalí hned :palec:..Nebo pokud nepoužíváš plíny vše v jednom, tak cokoli na sucháč a na to ty vlňáčky už natáhne :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
4.4.11 18:05

Asho , no to víš , že by to šlo, kdyby tu nic nebylo…ale on přebaluje i starší syn -toho nechci prudit a jeden balík tu vždycky je pro jistotu , ale asi ho schovám na neznámé místo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
4.4.11 18:07

Zuzko , ale on to umí a moc dobře ! :wink: Přebaluje 3 dítě a je moc šikovnej :wink: ..ale má holt svůj názor …u nás to není o patentkách :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.4.11 18:24
Ráďa69 píše:
Asho , no to víš , že by to šlo, kdyby tu nic nebylo…ale on přebaluje i starší syn -toho nechci prudit a jeden balík tu vždycky je pro jistotu , ale asi ho schovám na neznámé místo :mrgreen:

Ha, ja je taky schovala a ten mizera vypatral moji prebalovaci tasku, kde jeste nejaky byly na cesty… No rict mu, at mi je donese, tak je samozrejme nenajde do smrti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.4.11 18:47

39,5 :-( Může být od zubů tak vysoká teplota?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.4.11 18:51

pomeranco může být, ale už ji má dlouho :think: Nechceš s ním radši jet na pohotovost? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.4.11 18:58

No má ji zatím od včera odpoledne, to je už dlouho…? :nevim: Nic jinýho mu zatím není. Chjooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.4.11 19:01

Tak když mu nic jiného není, tak to možná fakt budou zuby. Počkej ještě do zítřka a uvidíš a kdyžtak zajdi aspoň k dětské :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.4.11 19:06

Určitě tam ráno zajdu. Dostal Panadol, poslala jsem manžela ještě pro brufen, tak snad se dobře vyspí… No a pro velký úspěch asi opět nepůjdeme plavat. Doufám že se někdy uzdraví, abychom nemuseli mít všechny náhradní hodiny v jednom týdnu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.4.11 19:08

Tak snad mu to brzy ustoupí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
4.4.11 20:07
asha píše:
A my byli na vikend u nasich a ja castecne latkovala, a nejen to, dokonce sirila osvetu! Byly u nas dve navstevy a na jedny ja…dokonce moje mama mne donutila, at ty pliny vytahnu :mrgreen: Koukali teda vsichni, neznal to nikdo, dokonce ani moje spoluzacky…
No ale jsem blbka, v tom balicim silenstvi jsem doma nechala separacky, takze bobanek byl v jednorazovce, dokud se nevykadil, nastesti byl vzornak. A na noc ji mel taky, pac jsem nemela ani konopky :roll: Jo a testla jsem poprvy ten pruhovany pytel a v pohode… :nevim:

Taky se mi „podařilo“ na plínky v reálu definitivně „zlomit“ švagrovou. A obdivovala je i širší manželova rodina a když jsem se zmínila, kolik jedna taková krásná plenka stojí (Anavy Easy), dostali jsme na dvě finanční příspěvek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.4.11 20:12
pomeranca píše:
No a pro velký úspěch asi opět nepůjdeme plavat. Doufám že se někdy uzdraví, abychom nemuseli mít všechny náhradní hodiny v jednom týdnu :-D

Máte super že máte náhradní hodiny, my nemáme :( a já se děsím každé nemoci :( - když budeme chybět 3× tak dostaneme vstupenku na rodinné plavání a to je vše. Tak snad budeme do června vzorně zdravé obě dvě :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí