Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
547
4.4.11 20:12
pomeranca píše:
No má ji zatím od včera odpoledne, to je už dlouho…? :nevim: Nic jinýho mu zatím není. Chjooo

A šestou nemoc měl? Starší ji dostala v podobném věku - tři dny horečka, pak se osypala. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
4.4.11 20:14
petka.konecna píše:
pomeranca píše:
No a pro velký úspěch asi opět nepůjdeme plavat. Doufám že se někdy uzdraví, abychom nemuseli mít všechny náhradní hodiny v jednom týdnu :-D
Máte super že máte náhradní hodiny, my nemáme :( a já se děsím každé nemoci :( - když budeme chybět 3× tak dostaneme vstupenku na rodinné plavání a to je vše. Tak snad budeme do června vzorně zdravé obě dvě :)

Fakt? Hm, to by mě ten kurz přišel dost draho.. Minimálně jednou měsíčně je nemocná. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.4.11 20:25
zelazuzu píše:
Asho jenže tady je jiná mentalita a jiné podmínky..Tady je fakt divné, když je dítě po 20hod venku..A ani se nedivím, mě to přijde divné taky..Já byla odchovaná na večerníčku a pak spát :-), takže ve 20večer jsem už byl tuhá.
Samo že v destinaci kde jsou vedra velká, to nočním životem žije a spí se přes den, to je zas pochopitelné..v tomto prostředí tak ale i tomu přizpůsobená pracovní doba lidí a i škola dětí tuším…

Tak my když v létě pracujem na zahradě nebo jsme jen tak venku, tak po 8. klidně Klárka venku je (resp. byla, letos to ještě nenadstalo, neb je brzo tma a zima). Nijak jí to nevadí, aspoň pak rychleji usne a ráno dýl spí :lol: Jít spát po večerníčku, to je totální utopie, kdyby se přehodila na tento režim, vstávala by v 6 ráno a o to nemám zájem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.4.11 20:26
Ráďa69 píše:
Ahoj , tak si musím postěžovat . ODpo jsem vezla prostředního na angličtinu..manželovi jsem připravila komplet oblečení , Anavku a vlňáky, aby jí po spaní oblékl…přijedu a koukám ,že na ní ty vlňáky nějak plandají . No co myslíte , že pod nima měla? No samozřejmě jednorázovku :cert: .Tak se ho ptám proč a on , že to s tou jinou neumí :roll: . Jelikož vím ,že je to blbost , umí …tak mu to říkám - no dostalo se mi odpovědi , že mu „tyhle“ plíny nepřirostly k srdci :cert: .No nic s tím nenadělám. Stejně jí přebaluje jednou za uherák .

Cha, to je teda drzost! :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.4.11 20:27

Jinak Klárka má od odpoledne horečku (39.4 max), jinak žádné příznaky. Ondrovi lezou špičáky, tak byl taky velmi zábavný, celý den jsem ho musela nosit, jinak řval jak tur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.4.11 20:43
- bodlinka - píše:
pomeranca píše:
No má ji zatím od včera odpoledne, to je už dlouho…? :nevim: Nic jinýho mu zatím není. Chjooo
A šestou nemoc měl? Starší ji dostala v podobném věku - tři dny horečka, pak se osypala. :wink:

neměl ještě žádné dětské nemoci… tahle mě taky napadla, tak uvidím. Pro klid duše ale stejně zítra skočím k doktorce. Po panadolu 38,3 v zadku… to je pořád dost :-? takže ani nehce spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.4.11 20:45
ivuska.h píše:
Jinak Klárka má od odpoledne horečku (39.4 max), jinak žádné příznaky. Ondrovi lezou špičáky, tak byl taky velmi zábavný, celý den jsem ho musela nosit, jinak řval jak tur.

koukám, že něco lítá ve vzduchu… tak přeju, ať se taky brzo uzdravíte :kytka:

můžu mít dotaz, kdy se můžu těšit na plínečky :oops: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
4.4.11 20:46
pomeranca píše:
- bodlinka - píše:
pomeranca píše:
A šestou nemoc měl? Starší ji dostala v podobném věku - tři dny horečka, pak se osypala. :wink:
neměl ještě žádné dětské nemoci… tahle mě taky napadla, tak uvidím. Pro klid duše ale stejně zítra skočím k doktorce. Po panadolu 38,3 v zadku… to je pořád dost :-? takže ani nehce spát.

Tak ať je brzy líp! Člověk by radši onemocněl sám, co.. :hug:
Na horečku u nás vcelku fungují octové ponožky nebo tvaroh do třísel (dávám i chladný - ne ledový - ručník, když není tvaroh).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
4.4.11 21:09

jeeezis holky at se vam brzo vykuryrujou ty decka, to je fakt des u malejch, clovek by to nejradsi vzal za ne :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
4.4.11 21:13

POmeranco, Ivusko - at jste brzo ok.

U POli s neštovicema fakt nevím. :nevim: Večer jsem objevila Tobíkovi na čele a za uchem červené flíčky. TAk uvidím.

Manžel a látkovky - on nutí mně. Já bych klidně na noc dávala jednorázovku, ale on chce látku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.4.11 21:23
Achdarek píše:
POmeranco, Ivusko - at jste brzo ok.

U POli s neštovicema fakt nevím. :nevim: Večer jsem objevila Tobíkovi na čele a za uchem červené flíčky. TAk uvidím.

Manžel a látkovky - on nutí mně. Já bych klidně na noc dávala jednorázovku, ale on chce látku. :srdce:

dík

Mě manžel taky podporuje. Já na začátku po CŘ nebyla schopná skoro vstát z postele, mamka mi koupila balík hnusek… a tak jsem říkala manželovi, že je teď budem používat, než budu ok. A on na to: že se přece nenechám ovlivňovat a že mi pomůže atd… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.4.11 22:16
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
Jinak Klárka má od odpoledne horečku (39.4 max), jinak žádné příznaky. Ondrovi lezou špičáky, tak byl taky velmi zábavný, celý den jsem ho musela nosit, jinak řval jak tur.

koukám, že něco lítá ve vzduchu… tak přeju, ať se taky brzo uzdravíte :kytka:

můžu mít dotaz, kdy se můžu těšit na plínečky :oops: ?

Zítra můžeš volat manželovi, bude to mít u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
4.4.11 22:18
ivuska.h píše:
zelazuzu píše:
Asho jenže tady je jiná mentalita a jiné podmínky..Tady je fakt divné, když je dítě po 20hod venku..A ani se nedivím, mě to přijde divné taky..Já byla odchovaná na večerníčku a pak spát :-), takže ve 20večer jsem už byl tuhá.
Samo že v destinaci kde jsou vedra velká, to nočním životem žije a spí se přes den, to je zas pochopitelné..v tomto prostředí tak ale i tomu přizpůsobená pracovní doba lidí a i škola dětí tuším…
Tak my když v létě pracujem na zahradě nebo jsme jen tak venku, tak po 8. klidně Klárka venku je (resp. byla, letos to ještě nenadstalo, neb je brzo tma a zima). Nijak jí to nevadí, aspoň pak rychleji usne a ráno dýl spí :lol: Jít spát po večerníčku, to je totální utopie, kdyby se přehodila na tento režim, vstávala by v 6 ráno a o to nemám zájem :cert:

No jasně že jo..Proč taky ne..Spíš jsem měla na mysli takové to cárání s malýma dětma po večerech po městě a tak..A navíc jde spíš o to, zda to je pravidlem, nebo ne po celý rok..To že jsou v létě dlouhé večery, kdy se i s dětma opékají špekoně a hrají se hry - o tom přece léto je :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
4.4.11 22:21
ivuska.h píše:
Ráďa69 píše:
Ahoj , tak si musím postěžovat . ODpo jsem vezla prostředního na angličtinu..manželovi jsem připravila komplet oblečení , Anavku a vlňáky, aby jí po spaní oblékl…přijedu a koukám ,že na ní ty vlňáky nějak plandají . No co myslíte , že pod nima měla? No samozřejmě jednorázovku :cert: .Tak se ho ptám proč a on , že to s tou jinou neumí :roll: . Jelikož vím ,že je to blbost , umí …tak mu to říkám - no dostalo se mi odpovědi , že mu „tyhle“ plíny nepřirostly k srdci :cert: .No nic s tím nenadělám. Stejně jí přebaluje jednou za uherák .
Cha, to je teda drzost! :cert: :mrgreen: :mrgreen:

To teda je :mrgreen: , ale naštěstí nekomentuje stále nové plíny :wink: , takže mě vlastně podporuje taky :pankac:
Neprudí a neříká mi , že jsem na hlavu , tak ho taky nechávám žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
4.4.11 22:23
Achdarek píše:
POmeranco, Ivusko - at jste brzo ok.

Manžel a látkovky - on nutí mně. Já bych klidně na noc dávala jednorázovku, ale on chce látku. :srdce:

To jsem teda zvědavá, co to nakoec bude…
Máš osvíceného manžela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí