Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak Klárka už má jen 37, v krku teda bílé fleky, ale prý ji to nebolí, tak nevím…
Manžel dneska odpoledne 3 hodiny hlídal, zašla jsem se konečně podívat do města do nového obchodu s látkovkama, co otevřel před měsícem (http://www.ecocapart.cz/) a ještě jsem si koupila tři zahradní macešky. Doma prý bylo pěkné rodeo, Ondru bolely zuby, tak si ho dal manžel do Beca, jenže Klárka začla žárlit, protože na to není zvyklá, aby její miláček nosil Ondru, tak prý začla brečet, že ji taky bolí zoubky ![]()
M-a-j-a píše:asha píše:A už víš co budeš šít na poprvé?- bodlinka - píše:No nepredbihejte udalostemM-a-j-a píše:A já si rovnou jedny objednávám.asha píše:Potom nám je ušiješ všem
A ty kalhoty jsou uzasny…ty ceny teda tezNicmene…naucim se sit a usiju si je sama
Vesela nohavice mne stale jeste neoslovila
Ke stroji nesmím na krok..
I kdyz teda naucit se to musim, kdyz uz mi DH koupi tak drahy stroj, to by mi fakt neproslo
No jo, uz mi tady stoji hafo veci ve fronte…zacnu teda pomalu s kusem latky. Pak tu mam ty vlnaky ze svetru, Tyne nositko na panenku, polstr do golfek pro panenky a hlavne hromadu Matysovo kalhot, ktery potrebujou zaplaty na kolena. To snad zvladnu ![]()
ivuska.h píše:
Tak Klárka už má jen 37, v krku teda bílé fleky, ale prý ji to nebolí, tak nevím…Manžel dneska odpoledne 3 hodiny hlídal, zašla jsem se konečně podívat do města do nového obchodu s látkovkama, co otevřel před měsícem (http://www.ecocapart.cz/) a ještě jsem si koupila tři zahradní macešky. Doma prý bylo pěkné rodeo, Ondru bolely zuby, tak si ho dal manžel do Beca, jenže Klárka začla žárlit, protože na to není zvyklá, aby její miláček nosil Ondru, tak prý začla brečet, že ji taky bolí zoubky
Tak to si musel uzit…tak Ondru na bricho a Klarku na zada, ne? ![]()
ivuska.h píše:
Tak Klárka už má jen 37, v krku teda bílé fleky, ale prý ji to nebolí, tak nevím…Manžel dneska odpoledne 3 hodiny hlídal, zašla jsem se konečně podívat do města do nového obchodu s látkovkama, co otevřel před měsícem (http://www.ecocapart.cz/) a ještě jsem si koupila tři zahradní macešky. Doma prý bylo pěkné rodeo, Ondru bolely zuby, tak si ho dal manžel do Beca, jenže Klárka začla žárlit, protože na to není zvyklá, aby její miláček nosil Ondru, tak prý začla brečet, že ji taky bolí zoubky
Ta je ale mazaná
Super, že už nemá teplotu
U nás to pořád lítá… nahoru dolů.
Stojí ten obchod za návštěvu?
pomeranca píše:ivuska.h píše:
Tak Klárka už má jen 37, v krku teda bílé fleky, ale prý ji to nebolí, tak nevím…Manžel dneska odpoledne 3 hodiny hlídal, zašla jsem se konečně podívat do města do nového obchodu s látkovkama, co otevřel před měsícem (http://www.ecocapart.cz/) a ještě jsem si koupila tři zahradní macešky. Doma prý bylo pěkné rodeo, Ondru bolely zuby, tak si ho dal manžel do Beca, jenže Klárka začla žárlit, protože na to není zvyklá, aby její miláček nosil Ondru, tak prý začla brečet, že ji taky bolí zoubkyTa je ale mazaná
Stojí ten obchod za návštěvu?Super, že už nemá teplotu
U nás to pořád lítá… nahoru dolů.
No zatím tam nemají úplně vše, co je v plánu, ale časem to určitě bude super. Mají tam ale pěkné šátky, co jsem jinde neviděla a nějakou novou značku eko jednorázovek, ubrousků atd.
no ty gaťky teda jsou! už jsem napsala dotaz, zda mi neušije menší ![]()
asha píše:ivuska.h píše:Tak to si musel uzit…tak Ondru na bricho a Klarku na zada, ne?
Obávám se, že šátek vázat neumí, natožpak na záda. Ale nakonec se to prý vyřešilo tak, že si Klárka navázala panenku a byla spokojená.
ivuska.h píše:asha píše:Obávám se, že šátek vázat neumí, natožpak na záda. Ale nakonec se to prý vyřešilo tak, že si Klárka navázala panenku a byla spokojená.ivuska.h píše:Tak to si musel uzit…tak Ondru na bricho a Klarku na zada, ne?
zuzanecka81 píše:
no ty gaťky teda jsou! už jsem napsala dotaz, zda mi neušije menší
tak pak dej vedet, brala bych tak 80 taky
zalezi jak maj dlouhy nohavice
Ivo,Asho pls co ta kapuce u Beca? Taky ji mate tak velkou? Ja kdyz ji zapnu pro malou,tak ji to hlavu nedrzi ani omylem,je moc velika…tam je nejaky figl na zmenseni,nebo co? Mam ji na poslednim patentku a porad je to tak na dve dalsi jeji hlavy ![]()
Mirii píše:
Ivo,Asho pls co ta kapuce u Beca? Taky ji mate tak velkou? Ja kdyz ji zapnu pro malou,tak ji to hlavu nedrzi ani omylem,je moc velika…tam je nejaky figl na zmenseni,nebo co? Mam ji na poslednim patentku a porad je to tak na dve dalsi jeji hlavy
Ano. Komusi jsem tam nacvakávala další patentky, aby to šlo zapnout víc natěsno.
ty brdo, jsme u nasich na tyden a mala je protivna jak reseto
a ja dylina nechala doma satek…me svihne, jak by se mi ted hodil kurna fix ![]()
Holky nemáte někdo zkušenost s Kisy plínkama na noc? Už mám dvě doma, vypadají mooooc dobře a pohrávám si s myšlenkou, že bych zkusila noční látkování (není to tak dlouho, co jsem sem psala, že chci látkovat jen doma a přes den
). Pokud je dáváte, tak jak moc je ještě dovycpáváte?
evi.an píše:
Holky nemáte někdo zkušenost s Kisy plínkama na noc? Už mám dvě doma, vypadají mooooc dobře a pohrávám si s myšlenkou, že bych zkusila noční látkování (není to tak dlouho, co jsem sem psala, že chci látkovat jen doma a přes den). Pokud je dáváte, tak jak moc je ještě dovycpáváte?
Zkusila jsem, přidala jsem krátkou BI vkládačku, ale ani by to bývalo nebylo potřeba.
Se toho nočního látkování neboj. Nic horšího, než že bude mokrej, se nestane. A mně se nestalo ještě ani to ![]()
evi.an píše:
Holky nemáte někdo zkušenost s Kisy plínkama na noc? Už mám dvě doma, vypadají mooooc dobře a pohrávám si s myšlenkou, že bych zkusila noční látkování (není to tak dlouho, co jsem sem psala, že chci látkovat jen doma a přes den). Pokud je dáváte, tak jak moc je ještě dovycpáváte?
Já to dospala BI vkládačkou LONG na třikrát složenou a bylo to teda durch (malá spí celou noc). Ale přes vlňáky neprovlhlo ![]()