Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
6.4.11 08:47

:mavam: Šimon po ránu už nemá horečku, jen mírně zvýšenou teplotu, vyrážka zatím nikde a trochu kašle… ale protivný je furt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
6.4.11 08:47
evi.an píše:
Holky nemáte někdo zkušenost s Kisy plínkama na noc? Už mám dvě doma, vypadají mooooc dobře a pohrávám si s myšlenkou, že bych zkusila noční látkování (není to tak dlouho, co jsem sem psala, že chci látkovat jen doma a přes den :mrgreen: ). Pokud je dáváte, tak jak moc je ještě dovycpáváte?

Kisy nemám, používám Anavy na noc jen s origoš vkládačkama a super..Kisy by měla být podobně savá, takže určitě vyzkoušej. A vůůbec se nočního látkování neboj :wink: …mě malá protekla vždy jen v jednorázovce, v látce ne..No a pokud se i tak budeš děsit prvních nocí, tak dej pod prcka přebalovací podložku s PUL a budeš úplně v klidu :palec: …Já teda tu podložku PUL dávám pod malou v postýlce jen když jedem na dovču a jsem nucena dávat jednorázovky :-D …to si nikdy nejsem jistá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.4.11 09:35

ahoj holky, ja na noc anavku jeste nezkousela, ale musela bych neco asi pridat, protoze i BI nebo BHugger s dalsima trema vkladacka mi procura :-D
ALE impregnovala jsem ty vlnacky a ted uz je to 24 hodin, jsou jeste vlhky ale uplne mastny. Asi jsem tam toho dala moc :-( dala jsem tri lzicky kdyz jsem delala troje vlnaky, to jsem to asi zase potento, co? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.4.11 09:44
Mirii píše:
Ivo,Asho pls co ta kapuce u Beca? Taky ji mate tak velkou? Ja kdyz ji zapnu pro malou,tak ji to hlavu nedrzi ani omylem,je moc velika…tam je nejaky figl na zmenseni,nebo co? Mam ji na poslednim patentku a porad je to tak na dve dalsi jeji hlavy :nevim:

Ja Beco kupovala, az kdyz mel skoro rok, ale ta kapucka byla vetsi u vsech nositek, jen u Patapum byla sitka, ta sla stahnout dobre. A v Ergu bud stacila na opreni ta zadova operka, nebo pak s kapucou, i kdyz byla vetsi, tak to nevadilo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
6.4.11 11:49

:zed: Nechala jsem Šimona spát na posteli (místo v postýlce) a šla umývat nádobí… najednu slyším ránu a řev. Má na čele značku od koberce :evil: Ale jinak vypadá ok teda snad, :-? to jsem ale tupec :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.4.11 12:15
pomeranca píše: :zed: Nechala jsem Šimona spát na posteli (místo v postýlce) a šla umývat nádobí… najednu slyším ránu a řev. Má na čele značku od koberce :evil: Ale jinak vypadá ok teda snad, :-? to jsem ale tupec :pocitac:

ja cekam kdy se mi sveze malej … nastesti na posteli se na brisko neotaci - zatim. Mam nad sebou samolepky, tak si s nima povida :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.4.11 12:15
pomeranca píše: :zed: Nechala jsem Šimona spát na posteli (místo v postýlce) a šla umývat nádobí… najednu slyším ránu a řev. Má na čele značku od koberce :evil: Ale jinak vypadá ok teda snad, :-? to jsem ale tupec :pocitac:

To bude dobry :hug: B. mi prave sletel na lodzii ze zidle, pred sebou mel pul metru prostoru a zed, no ja se takhle ohnout dozadu s hlavou, tak uz jsem vejpul…on ani nerval.

A o vikendu sletel zrejme ze schodu do sterku…hlavu ma krasne vyzdobenou, krev crcela a on jen: Mamo!

Kdyz to bylo z postele a na koberec, byla bych v klidu, zkontroluj oci, pro klid duse nekolikrat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.4.11 12:21

Taky fotim 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
6.4.11 12:30
Brunifid píše:
evi.an píše:
Holky nemáte někdo zkušenost s Kisy plínkama na noc? Už mám dvě doma, vypadají mooooc dobře a pohrávám si s myšlenkou, že bych zkusila noční látkování (není to tak dlouho, co jsem sem psala, že chci látkovat jen doma a přes den :mrgreen: ). Pokud je dáváte, tak jak moc je ještě dovycpáváte?
Zkusila jsem, přidala jsem krátkou BI vkládačku, ale ani by to bývalo nebylo potřeba.
Se toho nočního látkování neboj. Nic horšího, než že bude mokrej, se nestane. A mně se nestalo ještě ani to :wink:

A kojíš v noci? Malej se mi na mlíko budí snad třikrát (ale vždycky brzy usne - naštěstí). Mně teda jednorázovky na noc neprotýkají :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.4.11 12:36

Evi ja davam kisy plenu na noc s kratkou BI vkladackou a plena je teda mokra,ale jde to…kojim 2 x a vetsinou kolem pulnoci prebalim,pac latkuji ted chvilu a mala posledni tri dny dela v noci hroznej bordzus( ale to i s hnuskou) pricina neni zub jak jsem naivne myslela,ale zluta hnusna ryma :cert: do pulnoci davam jinou plenu a ta byva durch. Od pulnoci kisy a je rano taky dost mokra…ale to je ted tim,ze je furt vzhuru a breci. Predtim mi spala s latkou celou noc v kuse a rano byla teda durch( 2 x kojeni) nicmene vlnaky v pohode vydrzely a nikde zadna louze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.4.11 12:37

To bude dobry :kytka: ale je to mazec,co? Mne tahle jednou sletela Deniska- nekdy v tomhle veku jako Simon :zed: To bylo revu …auauaua ale nic ji nebylo. Ted uz budes davat mega pozor :wink: jako ja :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.4.11 12:39

Holky tak tohle je prvni vec co me na Becu zklamala :zed: to nechapu proc to tak jako maji udelany :zed: staci 5 minut v nositku a malicka hned usne,tak tohle je rana pod pas :think:

Asi budu muset navstivit CR a nechat si tam taky nejaky patentek pricvaknout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.4.11 12:41

Careynko a vlnaky lepit prestanou,aspon maji poradnou sokovku :wink: ja uz to takhle delam umyslne, dam vetsi davku a jsem spokojena kdyz jsou po uschnuti jako lepidlo :lol:
Zitra by mel dorazit balik z AW bundou na noseni, vlnakama z Fleru a s anavkama :dance:
A dnes se mi odesle balik se satickama a plenkama z sijemdetem a s Achdarkovyma vlnackama :srdce: :dance: ,tak snad neskonci zase na Islandu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.4.11 12:43
asha píše:
Taky fotim 8-)

Co to ma za koralky :mrgreen:
Chudatko malinkate :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.4.11 12:44
Mirii píše:
Holky tak tohle je prvni vec co me na Becu zklamala :zed: to nechapu proc to tak jako maji udelany :zed: staci 5 minut v nositku a malicka hned usne,tak tohle je rana pod pas :think:Asi budu muset navstivit CR a nechat si tam taky nejaky patentek pricvaknout :think:

A to ji ta hlava tak kouka? Ja je mela kolem toho pul roku podepreny tou operkou… Cela hlava se tam neschovala, ale aspon tak, aby nepadala dozadu.http://rodina.cz/…ergoxdet.jpg
A teda to Ergo melo tu kapucu jeste vetsi a neslo to zmensit vubec nijak, bylo to tak usity… U toho Beca by pomohly ty patentky navic, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure