Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
6.4.11 12:45

Holky díky za utěšení. Vypadá fakt v pohodě, normálně se nechal nakojit a teď ho mám na zádech, protože chování je nejlepší medicína. Já ho schválně obložila peřinama a on je v klidu přelezl. Normálně ho slyším, ale při tom nádobí :zed: už abychom měli tu myčku
Až se modřina nějak pěkně vybarví, tak taky vyfotím :mrgreen: (ale oproti ashe je to nic)

A dneska mi manžel zajde k panu Anavy pro nové plínečky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.4.11 12:46
Mirii píše:
asha píše:
Taky fotim 8-)
Co to ma za koralky :mrgreen:
Chudatko malinkate :kytka:

To je jantar na zuby, to neznas? :lol: Mas mezery! Diky nim ty zuby celkem snasi, predtim to bylo dost peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.4.11 12:48

Tak ono to nafoceny nikdy tak nevynikne, vzdycky to (mozna nastesti) vypada na fotce lip. B. to ma v realu takovy barvitejsi…ty zarezy jsou docela hluboky, nekolikrat mu z toho crcela krev, ale on je celkem klidas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
6.4.11 12:51

Pmeranco chudáček, ale to se stane :-) Neboj děti jsou „gumové“ :hug: :kytka:

HOlky mi přišel včera balíček od Kisy :-) Přidávám fta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
6.4.11 12:52

a ještě jedna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.4.11 12:58

Asho no kouka tak normalne,jenze ta operecka ji neudrzi kdyz se treba zohybam,takze musim pridrzovat a problem je ze pravidelne usina kdyz nakupuji, u pokladny uz je tuhos a ja vytahuju zbozi z voziku jak dement :mrgreen: a pak jednou rukpu nejde ten narvanej vozik poradne ridit,pac druhou ji pridrzuji hlavicku abych ji ju nezalomila pri ceste k autu :nevim: nacvaknout tam nahradni pujdou,jen se musim nejdriv dostat do CR :think: A na par dni nositko ozelet :nevim:
A jooo,neco jsem o jantaru na zuby slysela…ale moc jsem tomu neverila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.4.11 13:00

Majo super :palec: kisy uz ma v nabidce i oga boga,jooo? 8-o Tyhle mam presne z Finska,akorat uz mam tu plenu celkem zapranou, neni tak rasna jako drive- je tomjakoby frote,ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
6.4.11 13:02

Mirii měla je, ale už nemá :-)
Je to bavlněný aksamit. sem zvědavá co to udělá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.4.11 13:06
M-a-j-a píše:
Mirii měla je, ale už nemá :-)
Je to bavlněný aksamit. sem zvědavá co to udělá :think:

Ja netusim co mam za matros,jen proste jako vzhledove je to jakoby s malinkatyma ockama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.4.11 13:11

Hm a Kisy pise,ze uz nebude mit ty vkladacky z konopneho flise :-? Ze uz dosel matros…chjoooo tak sem zvedava z ceho jineho je udela,ale tyhle saji perfektne a diky nim je Kisy plena ma nej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
6.4.11 13:13

Mirii on totiž ten matroš na sijemdetem došel a už ho nebudou mít ale uvažují nad nějakým českým, tak snad ho brzy budou mít. Mi ten materiál taky vyhovoval, protože bezvadně sál.
No jinak já bych řekla, že t jsou takové chlupy :-) Možná myslíme to samé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
6.4.11 13:14
evi.an píše:
A kojíš v noci? Malej se mi na mlíko budí snad třikrát (ale vždycky brzy usne - naštěstí). Mně teda jednorázovky na noc neprotýkají :nevim: .

Kojím, většinou dvakrát.

• Citovat
  • Upravit
5393
6.4.11 13:15
Mirii píše:
Hm a Kisy pise,ze uz nebude mit ty vkladacky z konopneho flise :-? Ze uz dosel matros…chjoooo tak sem zvedava z ceho jineho je udela,ale tyhle saji perfektne a diky nim je Kisy plena ma nej :srdce:

miri, ona ta poslední várka byla fakt nějaká aušus - jak se furt srážela. nechápu, vyprala jsem vkladačky jednou a z šíře 11 cm bylo 9. pak jsem je vyprala ještě jednou a bylo to sotva 8. :nevim: takže já jsem ráda, že budou z něčeho jiného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
6.4.11 13:19

Majo: :potlesk: Krásné plínky… Doufám, že se nám jako další dítě podaří holka, abych měla důvod k nakupování nových (růžových) plínek :mrgreen:

Šimon si teď dokonce sám hraje na zemi :palec: (a já bych spala, až by se hory zelenaly :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
6.4.11 13:19

Zuzi já jsem byla taky překvapená, že se tam moc srazily. Když jsem viděla jak byla široká, když mi přišly teď ty nové, tak jsem byla v šoku 8-o TeĎ už jsem jednu novou vyprala a je to celkem v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure