Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky díky za utěšení. Vypadá fakt v pohodě, normálně se nechal nakojit a teď ho mám na zádech, protože chování je nejlepší medicína. Já ho schválně obložila peřinama a on je v klidu přelezl. Normálně ho slyším, ale při tom nádobí
už abychom měli tu myčku
Až se modřina nějak pěkně vybarví, tak taky vyfotím
(ale oproti ashe je to nic)
A dneska mi manžel zajde k panu Anavy pro nové plínečky ![]()
Mirii píše:asha píše:Co to ma za koralky
Taky fotim
Chudatko malinkate
To je jantar na zuby, to neznas?
Mas mezery! Diky nim ty zuby celkem snasi, predtim to bylo dost peklo.
Tak ono to nafoceny nikdy tak nevynikne, vzdycky to (mozna nastesti) vypada na fotce lip. B. to ma v realu takovy barvitejsi…ty zarezy jsou docela hluboky, nekolikrat mu z toho crcela krev, ale on je celkem klidas.
Pmeranco chudáček, ale to se stane
Neboj děti jsou „gumové“
![]()
HOlky mi přišel včera balíček od Kisy
Přidávám fta ![]()
Asho no kouka tak normalne,jenze ta operecka ji neudrzi kdyz se treba zohybam,takze musim pridrzovat a problem je ze pravidelne usina kdyz nakupuji, u pokladny uz je tuhos a ja vytahuju zbozi z voziku jak dement
a pak jednou rukpu nejde ten narvanej vozik poradne ridit,pac druhou ji pridrzuji hlavicku abych ji ju nezalomila pri ceste k autu
nacvaknout tam nahradni pujdou,jen se musim nejdriv dostat do CR
A na par dni nositko ozelet ![]()
A jooo,neco jsem o jantaru na zuby slysela…ale moc jsem tomu neverila ![]()
Majo super
kisy uz ma v nabidce i oga boga,jooo?
Tyhle mam presne z Finska,akorat uz mam tu plenu celkem zapranou, neni tak rasna jako drive- je tomjakoby frote,ze?
Mirii měla je, ale už nemá ![]()
Je to bavlněný aksamit. sem zvědavá co to udělá ![]()
M-a-j-a píše:
Mirii měla je, ale už nemá
Je to bavlněný aksamit. sem zvědavá co to udělá
Ja netusim co mam za matros,jen proste jako vzhledove je to jakoby s malinkatyma ockama?
Hm a Kisy pise,ze uz nebude mit ty vkladacky z konopneho flise
Ze uz dosel matros…chjoooo tak sem zvedava z ceho jineho je udela,ale tyhle saji perfektne a diky nim je Kisy plena ma nej ![]()
Mirii on totiž ten matroš na sijemdetem došel a už ho nebudou mít ale uvažují nad nějakým českým, tak snad ho brzy budou mít. Mi ten materiál taky vyhovoval, protože bezvadně sál.
No jinak já bych řekla, že t jsou takové chlupy
Možná myslíme to samé ![]()
evi.an píše:
A kojíš v noci? Malej se mi na mlíko budí snad třikrát (ale vždycky brzy usne - naštěstí). Mně teda jednorázovky na noc neprotýkají.
Kojím, většinou dvakrát.
Mirii píše:
Hm a Kisy pise,ze uz nebude mit ty vkladacky z konopneho fliseZe uz dosel matros…chjoooo tak sem zvedava z ceho jineho je udela,ale tyhle saji perfektne a diky nim je Kisy plena ma nej
miri, ona ta poslední várka byla fakt nějaká aušus - jak se furt srážela. nechápu, vyprala jsem vkladačky jednou a z šíře 11 cm bylo 9. pak jsem je vyprala ještě jednou a bylo to sotva 8.
takže já jsem ráda, že budou z něčeho jiného ![]()
Majo:
Krásné plínky… Doufám, že se nám jako další dítě podaří holka, abych měla důvod k nakupování nových (růžových) plínek ![]()
Šimon si teď dokonce sám hraje na zemi
(a já bych spala, až by se hory zelenaly
)
Zuzi já jsem byla taky překvapená, že se tam moc srazily. Když jsem viděla jak byla široká, když mi přišly teď ty nové, tak jsem byla v šoku
TeĎ už jsem jednu novou vyprala a je to celkem v pohodě