Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ty ponozky …jsou to tyhle, ruzny barvy
http://shop.hm.com/…oppingwindow?…
Ja teda kupuju jen bavlneny, tyhle maji jiny slozeni.
Příspěvek upraven 07.04.11 v 13:42
taky jsem dala na noc plínu. Svoje ovečky a pro sichr 3 vkládačky. Ale 2 by stačily. Měl chudák zadek jak čmelák, ale plína nebyla ani durch. Takže příště jen dvě vkládačky.
Teď řeším novou noční variantu plenky. Sice bude schnout dlouho, ale chci zkusit výplněk-flís-f. froté a k tomu flísové vkládačky a ta by mohla vydržet ještě víc.
Zuzko HMko je prece jak v teplicich tak v usti…ja teda vim, ze vyjet nekam jenom kvuli fuseklim…
vemte to s velkym nakupem a je to…
jinak to chovani k detem
ja bych ji taky majzla houpackou a schalne jestli by se ji to libilo… no nic…to nema moc cenu resit, ptz pak to odnese fakticky akorat to dite a ten clovek co se ozve a nedej boze treba taky jeho deti ze jo..
asha píše:zuzanecka81 píše:
ahoj!
holky, díky za rady k oblíkání! dneska jdem na očkování, tak půjdem jen tak, jak je doma - dupajdy a body s dlouhým rukávem + bavlněná čepica. teploměr ukazuje, že tam je hic
a rukavice jsem nikdy nevedla
poradíte nějakou stránku s fuseklema pro dítě? nejlíp takový (fusky), co držejasho, je to příšerný. holky, nevíte, zda se dá takhle třeba anonymě podat na sociálku udání? já bych se taky bála říct něco přímo. ale co když se ta matka takhle před lidma ještě krotí? a doma to je stokrát horší?
viz. čerstvý případ s tím miminkem, jak ho máti krmila vodou s moukou… sousedi říkali, že týrala i svoje další starší děti. ale nikdo nic neudělal, až to dopadlo takhleU nas jsou nejlepsi ponozky z HM ty dlouhy, jediny, co mi nikdy nesundal ani jeden
No na socialku..a co jim jako reknu? Nejaka Vietnamka tyra deti?A nemaji gumicku, ani lem, takze nikde neskrti.
ja bych potrebovala pro malyho ponozky na ksandy
on smudla nohama o sebe jako moucha, rikame mu mušák, a hned si je sunda ![]()
careynka píše:asha píše:ja bych potrebovala pro malyho ponozky na ksandyzuzanecka81 píše:
ahoj!
holky, díky za rady k oblíkání! dneska jdem na očkování, tak půjdem jen tak, jak je doma - dupajdy a body s dlouhým rukávem + bavlněná čepica. teploměr ukazuje, že tam je hic
a rukavice jsem nikdy nevedla
poradíte nějakou stránku s fuseklema pro dítě? nejlíp takový (fusky), co držejasho, je to příšerný. holky, nevíte, zda se dá takhle třeba anonymě podat na sociálku udání? já bych se taky bála říct něco přímo. ale co když se ta matka takhle před lidma ještě krotí? a doma to je stokrát horší?
viz. čerstvý případ s tím miminkem, jak ho máti krmila vodou s moukou… sousedi říkali, že týrala i svoje další starší děti. ale nikdo nic neudělal, až to dopadlo takhleU nas jsou nejlepsi ponozky z HM ty dlouhy, jediny, co mi nikdy nesundal ani jeden
No na socialku..a co jim jako reknu? Nejaka Vietnamka tyra deti?A nemaji gumicku, ani lem, takze nikde neskrti.
on smudla nohama o sebe jako moucha, rikame mu mušák, a hned si je sunda
No tyhle jsou fakt dlouhy, kdyz nejsou ohrnuty, vyjdou tak po kolena. Vsechny ostatni mi sundali hned.
Malé drží na noze snad všechny ponožky
- nejlepší jsou z CaA nebo z Lidlu ![]()
Tak jsme se vratily z parku,zazitek teda otresny zadny
,vietnamce tu nemame
,kouknu na mail a tam organic obchudek ze ma od 20£ zadara postovne, toz jsem si rikala koupim si teda tu kosmetiku od Lavery naksicht a ono to tak vyjde…no nakonec jsem tam zase nechala 43£
To bude mit manza radost az to zjisti ![]()
Ja nedavala rukavice ani jednou
obcas jsem ji pres rucicky pretahla rukavky od obleceni co mela na sobe,ale jinak rukavky ani nevidela ![]()
Fusak v kocaru jeste mam,ale jen proto ze na nej davam malou na zem v parku,je sz jedne strany nepromokavej. A jinak je obleena v bodycku,gatich a triko s dlouhym rukavem,pokud je chladneji tak jeste mikynu…prikryvam deckou jen kdyz usne …
Tak dneska jsem vyndala fusak i já
Fouká sice dost vítr, ale na sluníčku bylo přes 20 stupňů.
Já v tričku, ale vítr je silnej, dvakrát mi to venku převrátilo skládací sušák s prádlem, a to jsem ho zatížila dvěma dlaždicema. Tak jsem to holt musela zas dát domů ![]()
já byla venku taky jen v tričku.. ale jenom pověsit plínky.
![]()
Nevíte někdo kdy se může po šesté nemoci ven?
A ještě jeden dotaz: do jakýho věku se řeší dusičnany v jídle respektive ve vodě?
pomeranca píše:
A ještě jeden dotaz: do jakýho věku se řeší dusičnany v jídle respektive ve vodě?
mě říkala doktorka vařit v kojo vodě do roka
pomeranca píše:
já byla venku taky jen v tričku.. ale jenom pověsit plínky.
Nevíte někdo kdy se může po šesté nemoci ven?A ještě jeden dotaz: do jakýho věku se řeší dusičnany v jídle respektive ve vodě?
Ono je to blby u malych mimin, kdyz toho sni moc, tak se muzou az zadusit, vaze se to na hemoglobin misto kysliku. Ale jeste jsem neslysela, ze by se to nekomu stalo. Takze tak s rozumem, no. Kojeneckou vodu jsem mela asi jen pro Matyse a nekdy pro Tynu, pro B. uz ne, potom, co jsem cetla testy a zjistila, ze nam z kohoutku pravdepodobne tece voda lepsi, nez je v PET lahvi ![]()
caccorka píše:pomeranca píše:mě říkala doktorka vařit v kojo vodě do roka
Naše dr. razí heslo, že když se voda převaří, tak od půl roku už může normální.
Sice nevím, jak to myslí (když se dusičnany a dusitany nevyvaří..), ale myslím, že té vody ve dvou příkrmech zas není tolik. ![]()