Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
7.4.11 13:41

Ty ponozky …jsou to tyhle, ruzny barvy
http://shop.hm.com/…oppingwindow?…

Ja teda kupuju jen bavlneny, tyhle maji jiny slozeni.

Příspěvek upraven 07.04.11 v 13:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
7.4.11 13:41

taky jsem dala na noc plínu. Svoje ovečky a pro sichr 3 vkládačky. Ale 2 by stačily. Měl chudák zadek jak čmelák, ale plína nebyla ani durch. Takže příště jen dvě vkládačky.
Teď řeším novou noční variantu plenky. Sice bude schnout dlouho, ale chci zkusit výplněk-flís-f. froté a k tomu flísové vkládačky a ta by mohla vydržet ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
7.4.11 14:44

Zuzko HMko je prece jak v teplicich tak v usti…ja teda vim, ze vyjet nekam jenom kvuli fuseklim… :mrgreen: vemte to s velkym nakupem a je to…

jinak to chovani k detem :roll: ja bych ji taky majzla houpackou a schalne jestli by se ji to libilo… no nic…to nema moc cenu resit, ptz pak to odnese fakticky akorat to dite a ten clovek co se ozve a nedej boze treba taky jeho deti ze jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.4.11 15:14
asha píše:
zuzanecka81 píše:
ahoj!
holky, díky za rady k oblíkání! dneska jdem na očkování, tak půjdem jen tak, jak je doma - dupajdy a body s dlouhým rukávem + bavlněná čepica. teploměr ukazuje, že tam je hic :mrgreen:
a rukavice jsem nikdy nevedla :mrgreen:
poradíte nějakou stránku s fuseklema pro dítě? nejlíp takový (fusky), co držej :twisted:asho, je to příšerný. holky, nevíte, zda se dá takhle třeba anonymě podat na sociálku udání? já bych se taky bála říct něco přímo. ale co když se ta matka takhle před lidma ještě krotí? a doma to je stokrát horší? :nevim:
viz. čerstvý případ s tím miminkem, jak ho máti krmila vodou s moukou… sousedi říkali, že týrala i svoje další starší děti. ale nikdo nic neudělal, až to dopadlo takhle :nevim:

U nas jsou nejlepsi ponozky z HM ty dlouhy, jediny, co mi nikdy nesundal ani jeden :palec: A nemaji gumicku, ani lem, takze nikde neskrti.

No na socialku..a co jim jako reknu? Nejaka Vietnamka tyra deti? :think:

ja bych potrebovala pro malyho ponozky na ksandy :-D on smudla nohama o sebe jako moucha, rikame mu mušák, a hned si je sunda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.4.11 15:16
careynka píše:
asha píše:
zuzanecka81 píše:
ahoj!
holky, díky za rady k oblíkání! dneska jdem na očkování, tak půjdem jen tak, jak je doma - dupajdy a body s dlouhým rukávem + bavlněná čepica. teploměr ukazuje, že tam je hic :mrgreen:
a rukavice jsem nikdy nevedla :mrgreen:
poradíte nějakou stránku s fuseklema pro dítě? nejlíp takový (fusky), co držej :twisted:asho, je to příšerný. holky, nevíte, zda se dá takhle třeba anonymě podat na sociálku udání? já bych se taky bála říct něco přímo. ale co když se ta matka takhle před lidma ještě krotí? a doma to je stokrát horší? :nevim:
viz. čerstvý případ s tím miminkem, jak ho máti krmila vodou s moukou… sousedi říkali, že týrala i svoje další starší děti. ale nikdo nic neudělal, až to dopadlo takhle :nevim:

U nas jsou nejlepsi ponozky z HM ty dlouhy, jediny, co mi nikdy nesundal ani jeden :palec: A nemaji gumicku, ani lem, takze nikde neskrti.

No na socialku..a co jim jako reknu? Nejaka Vietnamka tyra deti? :think:
ja bych potrebovala pro malyho ponozky na ksandy :-D on smudla nohama o sebe jako moucha, rikame mu mušák, a hned si je sunda :-D

No tyhle jsou fakt dlouhy, kdyz nejsou ohrnuty, vyjdou tak po kolena. Vsechny ostatni mi sundali hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.4.11 15:20

Malé drží na noze snad všechny ponožky :think: - nejlepší jsou z CaA nebo z Lidlu :)

• Citovat
  • Upravit
22590
7.4.11 16:34

Tak jsme se vratily z parku,zazitek teda otresny zadny :lol: ,vietnamce tu nemame :mrgreen: ,kouknu na mail a tam organic obchudek ze ma od 20£ zadara postovne, toz jsem si rikala koupim si teda tu kosmetiku od Lavery naksicht a ono to tak vyjde…no nakonec jsem tam zase nechala 43£ :zed: To bude mit manza radost az to zjisti :twisted:
Ja nedavala rukavice ani jednou :oops: obcas jsem ji pres rucicky pretahla rukavky od obleceni co mela na sobe,ale jinak rukavky ani nevidela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
7.4.11 16:37

Fusak v kocaru jeste mam,ale jen proto ze na nej davam malou na zem v parku,je sz jedne strany nepromokavej. A jinak je obleena v bodycku,gatich a triko s dlouhym rukavem,pokud je chladneji tak jeste mikynu…prikryvam deckou jen kdyz usne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
7.4.11 16:53

Tak dneska jsem vyndala fusak i já :mrgreen: Fouká sice dost vítr, ale na sluníčku bylo přes 20 stupňů.

• Citovat
  • Upravit
22590
7.4.11 16:55

Bruni ja si dnes vykracovaka jen v natelnicku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
7.4.11 17:02

Já v tričku, ale vítr je silnej, dvakrát mi to venku převrátilo skládací sušák s prádlem, a to jsem ho zatížila dvěma dlaždicema. Tak jsem to holt musela zas dát domů :roll:

• Citovat
  • Upravit
10713
7.4.11 17:56

já byla venku taky jen v tričku.. ale jenom pověsit plínky.
:-?
Nevíte někdo kdy se může po šesté nemoci ven?

A ještě jeden dotaz: do jakýho věku se řeší dusičnany v jídle respektive ve vodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
7.4.11 18:25
pomeranca píše:
A ještě jeden dotaz: do jakýho věku se řeší dusičnany v jídle respektive ve vodě?

mě říkala doktorka vařit v kojo vodě do roka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.4.11 18:34
pomeranca píše:
já byla venku taky jen v tričku.. ale jenom pověsit plínky. :-?
Nevíte někdo kdy se může po šesté nemoci ven?A ještě jeden dotaz: do jakýho věku se řeší dusičnany v jídle respektive ve vodě?

Ono je to blby u malych mimin, kdyz toho sni moc, tak se muzou az zadusit, vaze se to na hemoglobin misto kysliku. Ale jeste jsem neslysela, ze by se to nekomu stalo. Takze tak s rozumem, no. Kojeneckou vodu jsem mela asi jen pro Matyse a nekdy pro Tynu, pro B. uz ne, potom, co jsem cetla testy a zjistila, ze nam z kohoutku pravdepodobne tece voda lepsi, nez je v PET lahvi :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
7.4.11 19:13
caccorka píše:
pomeranca píše:
A ještě jeden dotaz: do jakýho věku se řeší dusičnany v jídle respektive ve vodě?
mě říkala doktorka vařit v kojo vodě do roka

Naše dr. razí heslo, že když se voda převaří, tak od půl roku už může normální. :-) Sice nevím, jak to myslí (když se dusičnany a dusitany nevyvaří..), ale myslím, že té vody ve dvou příkrmech zas není tolik. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure