Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, j vás budu ted chvilku jen číst.Asi mám zánět šlachy na ruce.
psát levou rukou je opruz.
Nevíte co dělat s dítětem, které v noci nespí.? Poli si zase od půl druhé do půl páte v postýlce povídala.
![]()
jinak me dneska ceka cesta vlakem z decina do usti s kocarem…tak jsem na to zvedava, mame dorjan, prijde mi dost sirokej a jeste korba, no bude to vaaaaazne zajimavy, jsem zvedava na jakyho pruvodciho jeste narazime…
jedu s mamkou a ta tvrdi ze se vejdem k prostoru u wc ale ja mam takovej pocit, ze ani neprojdem dverma do vlaku ![]()
asha píše:
Stavelany asi budou prekyselovat organismus ne?
Jinak, spenat se nema ohrivat, ma se snist vsechen ten den.
Fakt??? To jsem netušila, pro nás dělám na dva dny vždycky.
Dostala jenom malinko do mrkve s bramborem a cuketou.
Mne nenapadá nic jiného, z čeho by to mohla mít, pak leda nějaká choroba, tu bych ale přivolávala nerada. Taky jsme byly včera dost venku, chvíli byla i bez čepičky a foukalo.
A teď spinká, už dobrou půlhodinu, což není vůbec obvyklé ![]()
Hergot to jsem z toho nervní…
Brunifid píše:asha píše:Fakt??? To jsem netušila, pro nás dělám na dva dny vždycky.
Stavelany asi budou prekyselovat organismus ne?
Jinak, spenat se nema ohrivat, ma se snist vsechen ten den.
Dostala jenom malinko do mrkve s bramborem a cuketou.
Mne nenapadá nic jiného, z čeho by to mohla mít, pak leda nějaká choroba, tu bych ale přivolávala nerada. Taky jsme byly včera dost venku, chvíli byla i bez čepičky a foukalo.
A teď spinká, už dobrou půlhodinu, což není vůbec obvyklé
Hergot to jsem z toho nervní…
No jde vylozene o spenat, ze se nesmi znovu ohrivat…neptej se proc, mam to zazity leta, tusim,ze se pak neco uvolnuje. Brambory se taky ohrivat nemaji… A ona je fakt malinka, B. to zvladne srajdou, mensi mimina se treba driv zblijou ![]()
lenholka píše:
jinak me dneska ceka cesta vlakem z decina do usti s kocarem…tak jsem na to zvedava, mame dorjan, prijde mi dost sirokej a jeste korba, no bude to vaaaaazne zajimavy, jsem zvedava na jakyho pruvodciho jeste narazime…
jedu s mamkou a ta tvrdi ze se vejdem k prostoru u wc ale ja mam takovej pocit, ze ani neprojdem dverma do vlaku
Noo s takovym tankem to teda bude zazitecek
Ale vetsinou ty vlaky mivaji i nakladovy vuz, a kocary se davaji tam… Ja tak jednou jela, sportak v nakladaku a ja Matyse na ruce.
asha píše:
No jde vylozene o spenat, ze se nesmi znovu ohrivat…neptej se proc, mam to zazity leta, tusim,ze se pak neco uvolnuje. Brambory se taky ohrivat nemaji… A ona je fakt malinka, B. to zvladne srajdou, mensi mimina se treba driv zblijou
Brambory taky ne??? A mně se tak líbí vařit na dva dny. ![]()
Teď jsem nakojila, tak jsem zvědavá, jestli to už konečně udrží. K obědu dostane mrkev s bramborou a cuketou, to jí nic nedělalo. A na špenát tak na měsíc kašlu. Teplotu rektálně má 37,5.
holky byla vyhlášena soutěž plena roku. http://plenaroku.cz/
hlasujete a podpořte Ivusku!
jo, jsou tam i Sketch, taková blamáž…
Ahoj holky.
Lanolinovala jsem nové vlňáky a pořád strašně lepí, kdy přestanou?
Brunifid píše:asha píše:Brambory taky ne??? A mně se tak líbí vařit na dva dny.
No jde vylozene o spenat, ze se nesmi znovu ohrivat…neptej se proc, mam to zazity leta, tusim,ze se pak neco uvolnuje. Brambory se taky ohrivat nemaji… A ona je fakt malinka, B. to zvladne srajdou, mensi mimina se treba driv zblijou
Teď jsem nakojila, tak jsem zvědavá, jestli to už konečně udrží. K obědu dostane mrkev s bramborou a cuketou, to jí nic nedělalo. A na špenát tak na měsíc kašlu. Teplotu rektálně má 37,5.
Tu teplotu ma po odectu? No snad to nic nebude.
A jeste k tem vlakum…ja si pak vzdycky vybirala spoj, co mel invalidni pul vozu…dalo se tam zaject kocarem a nikdy to nebylo obsazeny ![]()
asha píše:
Tu teplotu ma po odectu? No snad to nic nebude.
Ne, tohle ukázal teploměr. Odečítá se půl stupně?
30.3. jí vykoukl jednička dole, žádný vřískot ani jiné průvodní jevy tomu nepředcházely. To jsem myslela, že můžou být právě NEŽ se zub vyklube, nebo to doprovází celou dobu růstu? ![]()
Jídlo zatím drží, hraje si, vypadá OK.
Brunifid píše:asha píše:
Tu teplotu ma po odectu? No snad to nic nebude.Ne, tohle ukázal teploměr. Odečítá se půl stupně?
Jídlo zatím drží, hraje si, vypadá OK.
30.3. jí vykoukl jednička dole, žádný vřískot ani jiné průvodní jevy tomu nepředcházely. To jsem myslela, že můžou být právě NEŽ se zub vyklube, nebo to doprovází celou dobu růstu?
Jj, odecita se pul stupne…no hele, tak to muze mit i k tem zubum, treba leze dalsi. Ja takhle zuby pravidelne zazdivala, dite protivny a po par dnech tri zuby venku ![]()
Aha, já bych zubům přičítala teplotu, protivnost pramenící z bolesti (já vím, co to je, když bolej zuby…), ale ne takový pobliózní věci. To se fakt může dít, jo?
A v jakým pořadí to obvykle leze? Jedničky obě dole, pak obě nahoře a pak něco vzadu? Já kde mám číhat ![]()
Brunifid píše:
Aha, já bych zubům přičítala teplotu, protivnost pramenící z bolesti (já vím, co to je, když bolej zuby…), ale ne takový pobliózní věci. To se fakt může dít, jo?
A v jakým pořadí to obvykle leze? Jedničky obě dole, pak obě nahoře a pak něco vzadu? Já kde mám číhat
No pokud to nebude neco jinyho, tak spis tipuju na ten spenat. Ja ho radsi do roka nedavala vubec. Ale je fakt, ze u zubu nikda nevis, oslabi se imunita a hned se neco lapne.
U nas vzdycky nejdriv jednicky dole (nekdy s nima dvojka, pak nahore a dvojky, pak ctyrky, pak pauza a nakonec trojky a posledni petky. Vetsinou to lezlo po vic zubech, rekord mame tusim, 6 naraz. Benovi ted lezou dolni trojky, nahore uz ma a petky zatim nikde.
Tak já jsem někde četla, že do roka by mimčo mělo jíst špenát pouze ze skleničky…že by na kojení.net
, ale kecala bych…Má prý opravdu hodně nějaké nežádoucí látky a ty v těch skleničkách by měli být neškodné. Ale jedná se jen o špenát, ten je prý problémový..ikdyž teda špenát ze skleničky fuj ble
..a to mám jinak špenát ráda..
Jo a zuby…tak Mája měla 26.3 rok a zub nemáme ještě ani jeden
..ale tlačí se nám jedničky dole, ale to už asi 3týdny, tak jsem zvědavá, jestli vůbec někdy vylezou ![]()