Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2064
8.4.11 12:05
M-a-j-a píše:
Ale do sketch se na ho.no nemusí dávat separačka :mrgreen: :mrgreen:
:lol: ..no já ji včera nedala ani do Anavky..a krutě se mi to vymstilo :poblion: :poblion: …Ale je pravda, že u Sketchky je to jedno..u Anavky to zamrzí.. :twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
8.4.11 12:10

asho no ja sem dala jenom odkaz s rozlozenim vagonu :mrgreen: jinak to je spoj kterej nam casove vyhovuje, mamka konci ve 2 v praci, tak to je prvni spoj kterej stihame, zase abysme se v usti nekam podivali a pak rozumne jeli domu… cekat hodku na dalsi se nam nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
8.4.11 12:10

careynka, mě právě taky šůruje nohama o sebe a fusekle furt lítaj dolů. :twisted:

leni, tak to si udělám výlet za fuseklema, jsem to nevěděla, že tu ty krámy máme. :oops:

tak už máme za sebou půlroční kontrolu: 7880g a mám ládovat mrkví (hm, se těším :roll: ) a jsem dle mudry fenomén = odsávací zázrak :lol:

holky, jak se staráte o pračku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
8.4.11 12:12

jinak mamka chce do fora (nak.centrum) tak to se tam rovnou mrknu po tech ponozkach :mrgreen: v HMku ze jo a jsou nejaky dlouhy… no to jsem zvedava jestli tam neco sezenu…
a musim vazne popremyslet nad novejma naucnicema, mala mi na nich porad visi a tudle u doktorky mi jednu uplne vytrhla… jsem myslela ze mam po dirce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.4.11 12:12

U nas se srajdi…a je protivno, nooo jeste parkrat a spenatu se asi budu muset omluvit :-?
Takze jedem ve ctvercich a HD, sundavat tohle z bambusek je fakt dilo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.4.11 12:13
lenholka píše:
asho no ja sem dala jenom odkaz s rozlozenim vagonu :mrgreen: jinak to je spoj kterej nam casove vyhovuje, mamka konci ve 2 v praci, tak to je prvni spoj kterej stihame, zase abysme se v usti nekam podivali a pak rozumne jeli domu… cekat hodku na dalsi se nam nechce

To date…budete mit aspon na co vzpominat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
8.4.11 12:14
zuzanecka81 píše:
careynka, mě právě taky šůruje nohama o sebe a fusekle furt lítaj dolů. :twisted:

leni, tak to si udělám výlet za fuseklema, jsem to nevěděla, že tu ty krámy máme. :oops:

tak už máme za sebou půlroční kontrolu: 7880g a mám ládovat mrkví (hm, se těším :roll: ) a jsem dle mudry fenomén = odsávací zázrak :lol:

holky, jak se staráte o pračku? :think:

Zuzko, tys jeste nebyla v novem nakupnim centru Forum??!! :mrgreen:
si pamatuju jak to otvirali, to uz jsem neco pres rok a pul, mozna dva, jela jsem zrovna z prace a modlila se abych se dostala na vlak pac takovej lidi a co kvuli tomu delali :zed:

Příspěvek upraven 08.04.11 v 12:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.4.11 12:15
zuzanecka81 píše:holky, jak se staráte o pračku? :think:

Kazdy vecer ji nastavim na 7 rano a po probuzeni ji pochvalim, jak se ji to hezky povedlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
8.4.11 12:16
asha píše:
zuzanecka81 píše:holky, jak se staráte o pračku? :think:
Kazdy vecer ji nastavim na 7 rano a po probuzeni ji pochvalim, jak se ji to hezky povedlo :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
8.4.11 12:19
asha píše:
M-a-j-a píše:
Jakoze jednorazovka, jo? :lol:

No skoro jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
8.4.11 12:25
M-a-j-a píše:
asha píše:
M-a-j-a píše:
Jakoze jednorazovka, jo? :lol:
No skoro jo :-)

Takže vlastně hnuska :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
8.4.11 12:30

leni, škoda, že jedeš s mamkou, bych se na tebe zajela podívat :mrgreen: a do fora chodím, ale vždycky jen vlítnu do známých krámů (dm a ca) a letím pryč :lol:

asho, já myslela, esli jí necháváte třeba občas projet jen tak naprázdno či něco takovýho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
8.4.11 12:32
zuzanecka81 píše:
leni, škoda, že jedeš s mamkou, bych se na tebe zajela podívat :mrgreen: a do fora chodím, ale vždycky jen vlítnu do známých krámů (dm a ca) a letím pryč :lol:asho, já myslela, esli jí necháváte třeba občas projet jen tak naprázdno či něco takovýho :nevim:

Zuzi naliju do ní litr octa a pustím na 90st - jen tak na prázdno bez prádla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
8.4.11 12:33
zelazuzu píše:
zuzanecka81 píše:
leni, škoda, že jedeš s mamkou, bych se na tebe zajela podívat :mrgreen: a do fora chodím, ale vždycky jen vlítnu do známých krámů (dm a ca) a letím pryč :lol:asho, já myslela, esli jí necháváte třeba občas projet jen tak naprázdno či něco takovýho :nevim:
Zuzi naliju do ní litr octa a pustím na 90st - jen tak na prázdno bez prádla.

a jak často?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
8.4.11 12:37

Jeeezis zuzko to prece muzes i tak ne?? a treba se priste odhodlam sama vlakem :lol: no to asi ne :think: s tema nasema vlakama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure