Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
8.4.11 21:54
Brunifid píše:
Aktuální teplota 39,1 rektálně před odečtem :-?
Spinká mi na ruce, je mazlivá, jinak skoro normální, jen prostě víc spavá…

Zkus prvně srazit teplotu vlažnou koupelí… Ale než bych šla spát, tak bych asi něco dala, pro klid duše… Já dávám Nurofen pomerančový, děckám jako jediný chutná. Je dobře, že jsi doteď vytrvala, čím později antipyretika nasadíš, tím rychleji bude malá zdravá. Ráno pokud bude zas ta teplota cca stejná, už bych zas na den nic nedávala, zas až večer. Jo a z toho nurofenu se ti může potento, má celkem projímavý účinek, tak se toho nelekni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
8.4.11 21:59
ivuska.h píše:
Jo a z toho nurofenu se ti může potento, má celkem projímavý účinek, tak se toho nelekni.

myslím že ona tentí i bez nurofenu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
8.4.11 22:01

Jo Ivi, děkuji za vrácení peněz, dorazily v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
9.4.11 08:49

Tak tu večer byl silný vítr, jak jsem to napsala, spadnul internet. Nic jsem tedy na noc nedávala, ještě jsem stihla kouknout na tvarohový zábal, ale vykašlala jsem se na něj. Noc proběhla normálně, teď je opět veselá, teplota 38,6 před odečtem… Žádnej Nurofen nemám, mám jenom ty čípky. Přečetla jsem večer příbalový leták, několikrát se tam píše že až pro děti od 7kg. Ale jak dětská mudra, tak v lékárně říkali, že to mimina můžou, akorát se ten čípek má rozpůlit.
No nedávala jsem prostě zatím nic. Už nebleje, kadění má řidší, ale frekvence normální, tak snad se to brzy srovná…

• Citovat
  • Upravit
4509
9.4.11 09:18

Bruni drzim pesti at je mala brzo v cajku, me se zdala mala vcera taky teplejsi, ale nejak mi to nedocvaklo jak jsem byla vystavena a az ted mi to doslo… no jinak je ok, tak uvidim a dyztak si ji premerim…
se uplne desim co tedkon lita :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
9.4.11 20:11

Holky četly jste tohle:https://www.emimino.cz/…-deti-67556/, to je hnus ta naše vláda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
9.4.11 20:25
ankasz píše:
Holky četly jste tohle:https://www.emimino.cz/…-deti-67556/, to je hnus ta naše vláda…

Vždyť to řekl jednotlivec, tak proč kvůli tomu házet špínu na celou vládu? :nevim: Navíc dost pochybuju, že to myslel tak, jak se to interpretuje v médiích, tomu prostě nevěřím, už jen proto, že by to byla politická sebevražda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.4.11 20:26
ivuska.h píše:
ankasz píše:
Holky četly jste tohle:https://www.emimino.cz/…-deti-67556/, to je hnus ta naše vláda…
Vždyť to řekl jednotlivec, tak proč kvůli tomu házet špínu na celou vládu? :nevim: Navíc dost pochybuju, že to myslel tak, jak se to interpretuje v médiích, tomu prostě nevěřím, už jen proto, že by to byla politická sebevražda.

Ivuš taky si to myslím a média umí vše hezky rozmáznout. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
9.4.11 20:41

Dneska jsme byli u našich (přát mamce k narozeninám) tak jsem pochopitelně nabalila nové anavy s sebou. Můj 11-letý bratr se zeptal: „Proč jsou ty plínky barevný, není to jedno do čeho čůrá?“ Tak jsem řekla: „to jsou plínky na chlubení!“ On: „To jako maminky mají jednou za rok sjezd a tam se chlubí plínkama?“ … Kdyby věděl, že se chlubíme skoro každý den :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
9.4.11 20:43

Jó holky, ale ta naše vláda posílá české lidi k šípku a mermomocí se snaží je sedřít z kůže a kde jsou ty jejich mnoha milionové úniky, podplacené zakázky, ony ty strany se hrabou ke korytu předvolebními sliby, tam se finančně zajistí a když odejdou , tak z naslibovaného zůstane nula,nula prd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
9.4.11 20:47

Ahojky, u nas stale krasne pocasicko az jsme museli koupit i sandalky :lol: mala v onchode pri otevreni seste krabice s botama( posledni a nedrazsi :think: ) vykrikla hlasite vaaaaau a pak znovu a nakonec rika new shoes( nove boty) a zopakovala znovu vaaaau a tak je tatinek koupil :lol: tak nevim kde se v tech detech bere uz od mala chtit to nejdrazsi :cert: :lol: ale mne se popravde taky libily tyhle nejvic . Ze nema takovou radost z novych plen?! :mrgreen:
Bruni tak co mala,jak je? U nas Izi bez teplot,ale silenej kasel a ryma a jde videt ze je zahlenena. Teplota zadna :nevim: tak nevim zda k DR ci ne :think: taky si porad smudli jedno ucho, tak aby nemela jeste zanet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
9.4.11 20:55
ankasz píše:
Jó holky, ale ta naše vláda posílá české lidi k šípku a mermomocí se snaží je sedřít z kůže a kde jsou ty jejich mnoha milionové úniky, podplacené zakázky, ony ty strany se hrabou ke korytu předvolebními sliby, tam se finančně zajistí a když odejdou , tak z naslibovaného zůstane nula,nula prd :nevim:

Tohle není politická diskuze, tak jen krátce – mě nikdo z kůže nesdírá, teda krom odvodů na soc.+zdrav., ale to není problém této vlády, to se nezměnilo už x let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
9.4.11 21:06

ahoj!

co používáte na čištění uší? já doteď neluši nepoužívala nic s tím, že se zvukovod samočistí. jenže mi přijde, že jí v jednom uchu svědí - strká si tam pořád prsty a šůruje si to. a včera se dokonce drápla do krve. tak dumám, čím jí pomoct :nevim: nějaký kapání? :nevim:

a dneska byla prvně mrkev - ze skleničky. výsledek - 5 lžiček a zaflákané polodupačky, kabátek, brindák a 2 plíny… jak to se to dá dělat, aby nebyl člověk jako dobytek? mě napadlo jí jedině svázat. :nevim: a čímpak pustí mrkev? já to ještě čerstvé vydrbala v ruce mýdlem a dala s perkarbonátem prát - a výsledek cajk. ale zajímalo by mě, zda by se to vypralo, kdybych ty fleky hned neseprala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
9.4.11 21:07

no ja se tam podepsala…
ale ten zaznam jsem nevidela, to je fakt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
9.4.11 21:10

leni, já se taky podepsala. já vím, že tohle se neřeší teď poprvé - jsem o tom slyšela někdy když jsem byla těhu - že by jako bylo dobrý zvednout tu hranici - by pak měli v nemocnicích lepší statistiky přeživších dětí či co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure