Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2845
8.4.11 14:25

Já si říkám ,že když to nedělám tak často.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.4.11 14:30

Ja nevim…mycka voni, je cista, kdyby pachla tak jo, ale takhle mi to prijde zbytecny. A ta mastnota…to se podivam, ale ja mela pocit, ze tohle resi myci prostredek, ne? A i kdyby tak co se stane? Nici to trubky? Jakou ma vubec zivotnost cistena mycka?
Ja tam proste ty chemicky sr..ky davat nechci, to se nevymeje a pak z toho jist…to neeee. Ja se vic bojim chemie, nez breberek :mrgreen: Ale predpokladam, ze je to ok, kdyz s tim 7 let zijem bez problemu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.4.11 14:31
zelazuzu píše:
Ano hlavně skrz tu mastnotu - taky si osobně nedovedu představit, že bych myčku nečistila..Brr..
Já už teď na to kupuju čistič z DM - není drahý, ale stejně mám pocit, že nejlépe to vyčistí Somat - ten je ovšem opravdu chemický a neeko..

A jak poznas, ze je to lip vycisteny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
8.4.11 14:35
asha píše:
Ja nevim…mycka voni, je cista, kdyby pachla tak jo, ale takhle mi to prijde zbytecny. A ta mastnota…to se podivam, ale ja mela pocit, ze tohle resi myci prostredek, ne? A i kdyby tak co se stane? Nici to trubky? Jakou ma vubec zivotnost cistena mycka?
Ja tam proste ty chemicky sr..ky davat nechci, to se nevymeje a pak z toho jist…to neeee. Ja se vic bojim chemie, nez breberek :mrgreen: Ale predpokladam, ze je to ok, kdyz s tim 7 let zijem bez problemu, ne?

Hele , to je otázka - a čistící (tedy mycí na nádobí) prostředek do myčky je nechemický ? To asi ne, že? Až budu mít čas tak kouknu u obojího na složení …a že by se to nevymylo? Dala bych třeba jeden prázdný cyklus navíc (čistič se dává do prázdné myčky na nejvyšší teplotu),ale nebála bych se .Do trubek nevidím ,ale mastota , trochu zbytků , vlhko , teplo …to bude breberek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanzlici
8.4.11 14:44

Sháním plenky

Zdravím látkařky :-)
Mám prosbičku… sháním a ráda koupím látkové plenky typu Haipa daipa pastelka nebo Sketch froté, cca 10 ks. Prostě něco ONE SIZE na snapku. Froté se mi osvědčilo, mám jich několik a nemůžu si stěžovat. Jestli je tu někdo, kdo už svoje nevyužije, ráda přijmu rozumnou nabídku. Rozhodující je pro mě cena…
Díky :wink: :wink:

• Citovat
  • Upravit
29730
8.4.11 14:45
Ráďa69 píše:
asha píše:
Ja tam proste ty chemicky sr..ky davat nechci, to se nevymeje a pak z toho jist…to neeee. Ja se vic bojim chemie, nez breberek :mrgreen: Ale predpokladam, ze je to ok, kdyz s tim 7 let zijem bez problemu, ne?
Hele , to je otázka - a čistící (tedy mycí na nádobí) prostředek do myčky je nechemický ? To asi ne, že? Až budu mít čas tak kouknu u obojího na složení …a že by se to nevymylo? Dala bych třeba jeden prázdný cyklus navíc (čistič se dává do prázdné myčky na nejvyšší teplotu),ale nebála bych se .Do trubek nevidím ,ale mastota , trochu zbytků , vlhko , teplo …to bude breberek :mrgreen:

No prave, ja mam eko tablety…prece k tomu nepridam sajrajt. Ono se da teda cistit i perkarbonatem… ale ja jsem proste radsi za min jakykoliv chemie. Ono se to jednim cyklem navic nevyplachne, to trva daleko dyl…
No ja proti breberkam nic nemam, aspon nam posilujou imunitu a pak nas nekde venku jen tak neco neskoli :mrgreen:

Ja uz o tom psala, kdyz se to resilo v prackach (vs. posrajdeny pliny), ze my temer netrpime na prujmovy prihody (jako cela rodina), mam dost kamaradek, kde tohle maji kazdou chvili… :think: Tak treba posiluju nejen prackou, ale i myckou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
8.4.11 14:50

To je osud , já to taky myslím nepřeháním a na průjmy taky netrpíme. Já bych z toho holt měla blbej pocit , kdybych to neudělala (myčku) , asi jako ty z chemie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.4.11 14:57
Ráďa69 píše:
To je osud , já to taky myslím nepřeháním a na průjmy taky netrpíme. Já bych z toho holt měla blbej pocit , kdybych to neudělala (myčku) , asi jako ty z chemie :wink:

Tak psychika je mocna, ty by sis nemytim privodila minimalne zaludecni nevolnost a ja mytim otravu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
8.4.11 15:32

Mahja - že by si tu někdo objednával Petite Pandu? :wink:
Mě už se asi šije …neodolala jsem …byla jsem si jí u paní Lucie vyzkoušet a je fakt super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
8.4.11 15:52
Hanzlici píše:
Zdravím látkařky :-)
Mám prosbičku… sháním a ráda koupím látkové plenky typu Haipa daipa pastelka nebo Sketch froté, cca 10 ks. Prostě něco ONE SIZE na snapku. Froté se mi osvědčilo, mám jich několik a nemůžu si stěžovat. Jestli je tu někdo, kdo už svoje nevyužije, ráda přijmu rozumnou nabídku. Rozhodující je pro mě cena…
Díky :wink: :wink:

tak já mám bohužel pastelku ku prodeji jen jednu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
8.4.11 16:01

Holky, tak průjem už má taky a teplota 38,5 rektálně. Je to už na Paralen čípek? Nic jiného ani nemám…
Jí normálně, i příkrm, od rána už nezvracela.

• Citovat
  • Upravit
51750
8.4.11 16:02
Brunifid píše:
Holky, tak průjem už má taky a teplota 38,5 rektálně. Je to už na Paralen čípek? Nic jiného ani nemám…
Jí normálně, i příkrm, od rána už nezvracela.

pokud má průjem, tak bych asi rektálně čípek nedávala, stejě ti ho za chvíli vytentuje. :nevim:
Jo a těch 38,5 má po odečtu nebo před?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
8.4.11 16:23

Před odečtem.
Průjem jakože 2× kadila řídce, ne že by to z ní lítalo.

• Citovat
  • Upravit
51750
8.4.11 16:36
Brunifid píše:
Před odečtem.
Průjem jakože 2× kadila řídce, ne že by to z ní lítalo.

Hmm tak 38 po odečtu moc není, to bych ještě nedávala nic. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
8.4.11 17:13

Ahoj, konečně jsem dočetla.

V Pleně roku jsem hlasovala pro anavy v kalhotkových, v ostatních kategoriích ne, páč s nimi ještě nemám zkušenosti (teprve ve středu mi manžel donesl domů vícevrstvé a flísáky)

Pračku nečistím, páč je tchýně a ta pere v prášku… A myčku taky ne, tu ještě nemáme (ale brzo mít budem :dance: )

Dítě je už asi od dvou protivné, jakože bude spát a furt nic… :zed: A pro změnu… narozdíl od včera, kdy kadil 5×, dneska ještě ani jednou :lol:

Holky… nemůžu bejt těhotná? Furt chodím na záchod a mám hroznej hlad. Test jsem si ještě nedělala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To berte jako vtip, ale začlo to ve mě fakt hlodat, i když to by asi musel mít manžel superspermie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure