Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
719
11.4.11 21:28

ASHA: ano šlo by to, píšu si a ve středu si vše zrekapitulujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
11.4.11 21:29
asha píše:
Cacorko, ty to budes nekde objednavat, nebo uz to mas?

Není skladem, bude se objednávat a já neobjednávám, jsem jen prostředník :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
11.4.11 21:30

Já už jsem fakt maniak (s těma plínama) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.4.11 21:30
caccorka píše:
ASHA: ano šlo by to, píšu si a ve středu si vše zrekapitulujeme

Tak si pripis jeste ten cerny suedecloth :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.4.11 21:33
palošek píše:

Co mam rikat ja, stroj jeste ani nemam, sit poradne neumim, hlavne ze uz mam objednany merino a PUL, ze… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
11.4.11 21:38
asha píše:
palošek píše:
Co mam rikat ja, stroj jeste ani nemam, sit poradne neumim, hlavne ze uz mam objednany merino a PUL, ze… :mrgreen:

V sobotu mi dorazí z Prahy minky z šijemdětem, a to jsem si říkala, že už nic,nic,nic…nebudu objednávat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
11.4.11 22:09
caccorka píše: Šicí plenkové maniačky: měly byste zájem o nějaké potištěné PUL materiály a Suedecloth? Print PUL 99,–kč za čtverec a Suedecloth 65,–kč na čtverec :?:

Prosím tě, jak velký čtverec? Počítám, že na plínku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
11.4.11 22:13
palošek píše:
caccorka píše: Šicí plenkové maniačky: měly byste zájem o nějaké potištěné PUL materiály a Suedecloth? Print PUL 99,–kč za čtverec a Suedecloth 65,–kč na čtverec :?:
Prosím tě, jak velký čtverec? Počítám, že na plínku? :mrgreen:

ano ano vše je čtverec akorát na plenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.4.11 22:17

Zdravím :mavam: Tak sjem dočetla (jak tohle, tak tu diskuzi o „hnusce“) . Šimon je už úplně zdravý - když jsem dnes napočítala 22 plínek za dva dny tak se mi ulevilo :palec: protože při horečce jich měl tak 15 za dva dny…

Jinak novinky od nás: Začal si stoupat u nábytku a začal používat slova: ham (něco chce, nejčastěji jídlo, nebo přebalit) mama, tata, a dneska poprvé řekl jetě (ještě). A já zhubla dvě kila :lol: stejně jak na začátku těhotensví :roll: :mrgreen:

Přemýšlím, že bych založila diskuzi Kolik spotřebujete plínek za den? jak někdo navrhoval… co vy na to? byly byste zvědavé na výsledky? Já jo, páč jsem zvědavá děsně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
11.4.11 22:40
asha píše:
palošek píše:
Co mam rikat ja, stroj jeste ani nemam, sit poradne neumim, hlavne ze uz mam objednany merino a PUL, ze… :mrgreen:
…a navíc výhledově dítě do půl rooku bez plen … :mrgreen: :mavam:
Jinak díky, ten nápad s protilátkama (ad. Priorix) . Mám úžasnou doktorku , pokud je to jen trochu možné , vyhoví , do ničeho netlačí …taky se s ní už 16 let stěhujem :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
11.4.11 22:41
pomeranca píše:
Zdravím :mavam: Tak sjem dočetla (jak tohle, tak tu diskuzi o „hnusce“) . Šimon je už úplně zdravý - když jsem dnes napočítala 22 plínek za dva dny tak se mi ulevilo :palec: protože při horečce jich měl tak 15 za dva dny…

Jinak novinky od nás: Začal si stoupat u nábytku a začal používat slova: ham (něco chce, nejčastěji jídlo, nebo přebalit) mama, tata, a dneska poprvé řekl jetě (ještě). A já zhubla dvě kila :lol: stejně jak na začátku těhotensví :roll: :mrgreen:

Přemýšlím, že bych založila diskuzi Kolik spotřebujete plínek za den? jak někdo navrhoval… co vy na to? byly byste zvědavé na výsledky? Já jo, páč jsem zvědavá děsně

n tu diskuzi bych byla taky zvědavá :think:
nám se opět udělala šílená opruzenina :cry: přebalujipo hodině, tak snad to bude brzo lepší :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.4.11 22:45
Barbulka píše:
pomeranca píše:

Přemýšlím, že bych založila diskuzi Kolik spotřebujete plínek za den? jak někdo navrhoval… co vy na to? byly byste zvědavé na výsledky? Já jo, páč jsem zvědavá děsně
nám se opět udělala šílená opruzenina :cry: přebalujipo hodině, tak snad to bude brzo lepší :-(

Tak já to založím :lol: já ještě žádné vody nevířila :mrgreen:
Ach jo, opruzenina… Nemůže to být z jídla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.4.11 22:50
Ráďa69 píše:
asha píše:
palošek píše:
…a navíc výhledově dítě do půl rooku bez plen … :mrgreen: :mavam:
Jinak díky, ten nápad s protilátkama (ad. Priorix) . Mám úžasnou doktorku , pokud je to jen trochu možné , vyhoví , do ničeho netlačí …taky se s ní už 16 let stěhujem :wink:

Cha, ty jsi potvora :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No tak toho vyuzij, jak to jen pujde! Priorix je fakt fuj vakcina, ty nemoce navic nejsou tak rizikovy, kdyby se ockovaly holky pred pubertou proti zardenkam a kluci proti priusnicim, bylo by to nejlepsi… Zas neco vymysleli :zed: Jsem zvedava, co bude, jestli tyhle nemoce budou dostavat dospeli, protoze poklesne imunita z ockovani, to bude teprv mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
11.4.11 23:01
pomeranca píše:
Barbulka píše:
pomeranca píše:

nám se opět udělala šílená opruzenina :cry: přebalujipo hodině, tak snad to bude brzo lepší :-(

bohužel jí má z mojí blbosti :cry: :zed:
se ráno vzbudil v sedm jako každý den, tak mu říkám jojo jen si ještě na PĚT minutek zdřímnu a hned tě přebalím, no otočím se na bok otevřu oko, kouknu na budík - skoro půl deváté 8-o jsem vyletěla splašená jak lesní včela ve městě, brouček si spokojeně hrál, bafla jsem malýho a rychle do sprchy, no pozdě :zed: :-( hovíno řádně rozpatlaný a na prdýlce tři rudé a naběhlé fleky :zed: na jednom má tu kůžičku takovou jakoby popraskanou, nechala jsem ho hodně větrat bez plenky, jsem si říkala, že mu to oschne a rychle se to pak zahojí, jenže on mu ten jeden flek jakoby pořád vlhne :cry: :cry: :cry: bych si nafackovala :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.4.11 23:05
Barbulka píše:
pomeranca píše:
Barbulka píše:
pomeranca píše:

bohužel jí má z mojí blbosti :cry: :zed:
se ráno vzbudil v sedm jako každý den, tak mu říkám jojo jen si ještě na PĚT minutek zdřímnu a hned tě přebalím, no otočím se na bok otevřu oko, kouknu na budík - skoro půl deváté 8-o jsem vyletěla splašená jak lesní včela ve městě, brouček si spokojeně hrál, bafla jsem malýho a rychle do sprchy, no pozdě :zed: :-( hovíno řádně rozpatlaný a na prdýlce tři rudé a naběhlé fleky :zed: na jednom má tu kůžičku takovou jakoby popraskanou, nechala jsem ho hodně větrat bez plenky, jsem si říkala, že mu to oschne a rychle se to pak zahojí, jenže on mu ten jeden flek jakoby pořád vlhne :cry: :cry: :cry: bych si nafackovala :evil:

Tyy blaho, tohle jsem tu resila pred vikendem. Uplne stejna blbost, ja teda to pidihovino necitila a po dvou hodkach katastrofa. A pak se to stalo jeste jednou, mel srajdu a obcas to proste citit nebylo :zed: Na dvou mistech fleky, popraskany, zbytek rudy. A dneska uz to ma uplne ok, stacilo omyvat vodou, dukladne ususit a maznout olejem. Vysusovala jsem papirovyma ubrouskama, plinou to neslo tak dobre.
No bylo to poprvy, co pri utirani zadku porvaval :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí