Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ASHA: ano šlo by to, píšu si a ve středu si vše zrekapitulujeme
asha píše:
Cacorko, ty to budes nekde objednavat, nebo uz to mas?
Není skladem, bude se objednávat a já neobjednávám, jsem jen prostředník ![]()
caccorka píše:
ASHA: ano šlo by to, píšu si a ve středu si vše zrekapitulujeme
Tak si pripis jeste ten cerny suedecloth ![]()
palošek píše:
Já už jsem fakt maniak (s těma plínama)
Co mam rikat ja, stroj jeste ani nemam, sit poradne neumim, hlavne ze uz mam objednany merino a PUL, ze… ![]()
asha píše:palošek píše:Co mam rikat ja, stroj jeste ani nemam, sit poradne neumim, hlavne ze uz mam objednany merino a PUL, ze…
V sobotu mi dorazí z Prahy minky z šijemdětem, a to jsem si říkala, že už nic,nic,nic…nebudu objednávat ![]()
caccorka píše: Šicí plenkové maniačky: měly byste zájem o nějaké potištěné PUL materiály a Suedecloth? Print PUL 99,–kč za čtverec a Suedecloth 65,–kč na čtverec
Prosím tě, jak velký čtverec? Počítám, že na plínku? ![]()
palošek píše:caccorka píše: Šicí plenkové maniačky: měly byste zájem o nějaké potištěné PUL materiály a Suedecloth? Print PUL 99,–kč za čtverec a Suedecloth 65,–kč na čtverecProsím tě, jak velký čtverec? Počítám, že na plínku?
ano ano vše je čtverec akorát na plenu
Zdravím
Tak sjem dočetla (jak tohle, tak tu diskuzi o „hnusce“) . Šimon je už úplně zdravý - když jsem dnes napočítala 22 plínek za dva dny tak se mi ulevilo
protože při horečce jich měl tak 15 za dva dny…
Jinak novinky od nás: Začal si stoupat u nábytku a začal používat slova: ham (něco chce, nejčastěji jídlo, nebo přebalit) mama, tata, a dneska poprvé řekl jetě (ještě). A já zhubla dvě kila
stejně jak na začátku těhotensví
![]()
Přemýšlím, že bych založila diskuzi Kolik spotřebujete plínek za den? jak někdo navrhoval… co vy na to? byly byste zvědavé na výsledky? Já jo, páč jsem zvědavá děsně
asha píše:…a navíc výhledově dítě do půl rooku bez plen …palošek píše:Co mam rikat ja, stroj jeste ani nemam, sit poradne neumim, hlavne ze uz mam objednany merino a PUL, ze…
pomeranca píše:
ZdravímTak sjem dočetla (jak tohle, tak tu diskuzi o „hnusce“) . Šimon je už úplně zdravý - když jsem dnes napočítala 22 plínek za dva dny tak se mi ulevilo
Jinak novinky od nás: Začal si stoupat u nábytku a začal používat slova: ham (něco chce, nejčastěji jídlo, nebo přebalit) mama, tata, a dneska poprvé řekl jetě (ještě). A já zhubla dvě kila
Přemýšlím, že bych založila diskuzi Kolik spotřebujete plínek za den? jak někdo navrhoval… co vy na to? byly byste zvědavé na výsledky? Já jo, páč jsem zvědavá děsněstejně jak na začátku těhotensví
![]()
n tu diskuzi bych byla taky zvědavá ![]()
nám se opět udělala šílená opruzenina
přebalujipo hodině, tak snad to bude brzo lepší ![]()
Barbulka píše:pomeranca píše:n tu diskuzi bych byla taky zvědavá
ZdravímTak sjem dočetla (jak tohle, tak tu diskuzi o „hnusce“) . Šimon je už úplně zdravý - když jsem dnes napočítala 22 plínek za dva dny tak se mi ulevilo
Přemýšlím, že bych založila diskuzi Kolik spotřebujete plínek za den? jak někdo navrhoval… co vy na to? byly byste zvědavé na výsledky? Já jo, páč jsem zvědavá děsněstejně jak na začátku těhotensví
![]()
nám se opět udělala šílená opruzeninapřebalujipo hodině, tak snad to bude brzo lepší
Tak já to založím
já ještě žádné vody nevířila ![]()
Ach jo, opruzenina… Nemůže to být z jídla?
Ráďa69 píše:asha píše:…a navíc výhledově dítě do půl rooku bez plen …palošek píše:Co mam rikat ja, stroj jeste ani nemam, sit poradne neumim, hlavne ze uz mam objednany merino a PUL, ze…
Já už jsem fakt maniak (s těma plínama)![]()
Jinak díky, ten nápad s protilátkama (ad. Priorix) . Mám úžasnou doktorku , pokud je to jen trochu možné , vyhoví , do ničeho netlačí …taky se s ní už 16 let stěhujem
Cha, ty jsi potvora
![]()
No tak toho vyuzij, jak to jen pujde! Priorix je fakt fuj vakcina, ty nemoce navic nejsou tak rizikovy, kdyby se ockovaly holky pred pubertou proti zardenkam a kluci proti priusnicim, bylo by to nejlepsi… Zas neco vymysleli
Jsem zvedava, co bude, jestli tyhle nemoce budou dostavat dospeli, protoze poklesne imunita z ockovani, to bude teprv mazec.
pomeranca píše:Barbulka píše:Tak já to založímpomeranca píše:n tu diskuzi bych byla taky zvědavá
![]()
nám se opět udělala šílená opruzeninapřebalujipo hodině, tak snad to bude brzo lepší
já ještě žádné vody nevířila
Ach jo, opruzenina… Nemůže to být z jídla?
bohužel jí má z mojí blbosti
![]()
se ráno vzbudil v sedm jako každý den, tak mu říkám jojo jen si ještě na PĚT minutek zdřímnu a hned tě přebalím, no otočím se na bok otevřu oko, kouknu na budík - skoro půl deváté
jsem vyletěla splašená jak lesní včela ve městě, brouček si spokojeně hrál, bafla jsem malýho a rychle do sprchy, no pozdě
hovíno řádně rozpatlaný a na prdýlce tři rudé a naběhlé fleky
na jednom má tu kůžičku takovou jakoby popraskanou, nechala jsem ho hodně větrat bez plenky, jsem si říkala, že mu to oschne a rychle se to pak zahojí, jenže on mu ten jeden flek jakoby pořád vlhne
bych si nafackovala ![]()
Barbulka píše:pomeranca píše:bohužel jí má z mojí blbostiBarbulka píše:Tak já to založímpomeranca píše:n tu diskuzi bych byla taky zvědavá
![]()
já ještě žádné vody nevířila
Ach jo, opruzenina… Nemůže to být z jídla?![]()
se ráno vzbudil v sedm jako každý den, tak mu říkám jojo jen si ještě na PĚT minutek zdřímnu a hned tě přebalím, no otočím se na bok otevřu oko, kouknu na budík - skoro půl devátéjsem vyletěla splašená jak lesní včela ve městě, brouček si spokojeně hrál, bafla jsem malýho a rychle do sprchy, no pozdě
![]()
hovíno řádně rozpatlaný a na prdýlce tři rudé a naběhlé fleky
na jednom má tu kůžičku takovou jakoby popraskanou, nechala jsem ho hodně větrat bez plenky, jsem si říkala, že mu to oschne a rychle se to pak zahojí, jenže on mu ten jeden flek jakoby pořád vlhne
![]()
![]()
bych si nafackovala
Tyy blaho, tohle jsem tu resila pred vikendem. Uplne stejna blbost, ja teda to pidihovino necitila a po dvou hodkach katastrofa. A pak se to stalo jeste jednou, mel srajdu a obcas to proste citit nebylo
Na dvou mistech fleky, popraskany, zbytek rudy. A dneska uz to ma uplne ok, stacilo omyvat vodou, dukladne ususit a maznout olejem. Vysusovala jsem papirovyma ubrouskama, plinou to neslo tak dobre.
No bylo to poprvy, co pri utirani zadku porvaval ![]()