Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
a ještě PUL a Suedecloth by byl: bílá, béžová, žlutá, světle růžová, červená (spíše do růžova), fialová, světle modrá, modrá, „navy“, zelená, hnědá, černá (SHODNOUT SE VYBRAT POUZE 3-4 BARVY)
jeee z jednoho vzoru delaj sketch aio… byly desny
ne teda ten vzor
jeee z jednoho vzoru delaj sketch aio… byly desny
ne teda ten vzor
Oskárek píše:
blbej dotaz - co je suedecloth či jak se to píše?
Suedecloth - materiál na plenky, umělina, ale působí moc příjemně a dělá pocit sucha. POužití místo mikroflísu do kapsovek.
Mám 2 kousky na plenky, ještě teda neušito,ale už se na ně těším.
Caccorko - ne, nepotřebuji , nepotřebuji, nepotřebuji. To si musím opakovat.
Ale vybrala bych si. ![]()
JEště stále mám celnici balík s materiály ze SWD. ![]()
Achdarek píše:Oskárek píše:Suedecloth - materiál na plenky, umělina, ale působí moc příjemně a dělá pocit sucha. POužití místo mikroflísu do kapsovek.
něco jako bylo na výběr při objednávce z finska - ala moira?
caccorka píše:
a ještě PUL a Suedecloth by byl: bílá, béžová, žlutá, světle růžová, červená (spíše do růžova), fialová, světle modrá, modrá, „navy“, zelená, hnědá, černá (SHODNOUT SE VYBRAT POUZE 3-4 BARVY)
Juu ja bych brala ten ohynek, ten mi jednou utekl… a ty sovy. Slo by to?
caccorka píše:
ještě
cácorko: ty první 3 fotky jsou všechno pul? Fialová agga je úžasná
Oskárek píše:Achdarek píše:něco jako bylo na výběr při objednávce z finska - ala moira?Oskárek píše:Suedecloth - materiál na plenky, umělina, ale působí moc příjemně a dělá pocit sucha. POužití místo mikroflísu do kapsovek.
Z Finska jsem neobjednavala, tak nevím, zda tam něco takového bylo. ![]()
Achdarek píše:Oskárek píše:Z Finska jsem neobjednavala, tak nevím, zda tam něco takového bylo.Achdarek píše:něco jako bylo na výběr při objednávce z finska - ala moira?Oskárek píše:Suedecloth - materiál na plenky, umělina, ale působí moc příjemně a dělá pocit sucha. POužití místo mikroflísu do kapsovek.
tys odolala?!?!
hm koukám že máš větší odolnost ![]()
Oskárek píše:Achdarek píše:tys odolala?!?!Oskárek píše:Z Finska jsem neobjednavala, tak nevím, zda tam něco takového bylo.Achdarek píše:něco jako bylo na výběr při objednávce z finska - ala moira?Oskárek píše:Suedecloth - materiál na plenky, umělina, ale působí moc příjemně a dělá pocit sucha. POužití místo mikroflísu do kapsovek.
Mám 2 kousky na plenky, ještě teda neušito,ale už se na ně těším.hm koukám že máš větší odolnost
Občas i odolám. Mně tam moc nezaujaly vzory.
palošek píše:úplně všechno je PULcaccorka píše:cácorko: ty první 3 fotky jsou všechno pul? Fialová agga je úžasná
ještě