Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
11.4.11 23:07

barbulka: aha :-? když on je ten spánek občas velmi nedostatkové zboží že? Držím palce, ať se brzo ztratí…

Holky založila jsem doskuzi o počtu plen za den… šup šup odpovídat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.4.11 23:09
pomeranca píše:
barbulka: aha :-? když on je ten spánek občas velmi nedostatkové zboží že? Držím palce, ať se brzo ztratí…Holky založila jsem doskuzi o počtu plen za den… šup šup odpovídat ;-)

Ja se nemuzu dobrat k zadnymu cislu, ja to jeste nepocitala… Vubec netusim. Zitra kouknu do kyble.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
11.4.11 23:09
Barbulka píše:
pomeranca píše:
Barbulka píše:
pomeranca píše:
Zdravím :mavam: Tak sjem dočetla (jak tohle, tak tu diskuzi o „hnusce“) . Šimon je už úplně zdravý - když jsem dnes napočítala 22 plínek za dva dny tak se mi ulevilo :palec: protože při horečce jich měl tak 15 za dva dny…

Jinak novinky od nás: Začal si stoupat u nábytku a začal používat slova: ham (něco chce, nejčastěji jídlo, nebo přebalit) mama, tata, a dneska poprvé řekl jetě (ještě). A já zhubla dvě kila :lol: stejně jak na začátku těhotensví :roll: :mrgreen:

Přemýšlím, že bych založila diskuzi Kolik spotřebujete plínek za den? jak někdo navrhoval… co vy na to? byly byste zvědavé na výsledky? Já jo, páč jsem zvědavá děsně
n tu diskuzi bych byla taky zvědavá :think:
nám se opět udělala šílená opruzenina :cry: přebalujipo hodině, tak snad to bude brzo lepší :-(
Tak já to založím :lol: já ještě žádné vody nevířila :mrgreen:
Ach jo, opruzenina… Nemůže to být z jídla?
bohužel jí má z mojí blbosti :cry: :zed:
se ráno vzbudil v sedm jako každý den, tak mu říkám jojo jen si ještě na PĚT minutek zdřímnu a hned tě přebalím, no otočím se na bok otevřu oko, kouknu na budík - skoro půl deváté 8-o jsem vyletěla splašená jak lesní včela ve městě, brouček si spokojeně hrál, bafla jsem malýho a rychle do sprchy, no pozdě :zed: :-( hovíno řádně rozpatlaný a na prdýlce tři rudé a naběhlé fleky :zed: na jednom má tu kůžičku takovou jakoby popraskanou, nechala jsem ho hodně větrat bez plenky, jsem si říkala, že mu to oschne a rychle se to pak zahojí, jenže on mu ten jeden flek jakoby pořád vlhne :cry: :cry: :cry: bych si nafackovala :evil:

No bohužel není to ani tak Tvoje blbost, jak blbost toho čuňátka dítka co máš doma :mrgreen: :mrgreen: ..mělo křičet…Naše Mája je taky takové čunče a už se mi tyto příhody staly dvakrát..taky mi pak při otírání zadečku plakala :cry: ..naštěstí se to rychle zahojilo..Jo a vlňáčky jsou na to lék k nezaplacení..to je 100a jedna oproti PULkám a tady při těch problémech to člověk pozná okamžitě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
11.4.11 23:14
zelazuzu píše:
Barbulka píše:
pomeranca píše:
Barbulka píše:
pomeranca píše:
Zdravím :mavam: Tak sjem dočetla (jak tohle, tak tu diskuzi o „hnusce“) . Šimon je už úplně zdravý - když jsem dnes napočítala 22 plínek za dva dny tak se mi ulevilo :palec: protože při horečce jich měl tak 15 za dva dny…

Jinak novinky od nás: Začal si stoupat u nábytku a začal používat slova: ham (něco chce, nejčastěji jídlo, nebo přebalit) mama, tata, a dneska poprvé řekl jetě (ještě). A já zhubla dvě kila :lol: stejně jak na začátku těhotensví :roll: :mrgreen:

Přemýšlím, že bych založila diskuzi Kolik spotřebujete plínek za den? jak někdo navrhoval… co vy na to? byly byste zvědavé na výsledky? Já jo, páč jsem zvědavá děsně
nám se opět udělala šílená opruzenina :cry: přebalujipo hodině, tak snad to bude brzo lepší :-(
se ráno vzbudil v sedm jako každý den, tak mu říkám jojo jen si ještě na PĚT minutek zdřímnu a hned tě přebalím, no otočím se na bok otevřu oko, kouknu na budík - skoro půl deváté 8-o jsem vyletěla splašená jak lesní včela ve městě, brouček si spokojeně hrál, bafla jsem malýho a rychle do sprchy, no pozdě :zed: :-( hovíno řádně rozpatlaný a na prdýlce tři rudé a naběhlé fleky :zed: na jednom má tu kůžičku takovou jakoby popraskanou, nechala jsem ho hodně větrat bez plenky, jsem si říkala, že mu to oschne a rychle se to pak zahojí, jenže on mu ten jeden flek jakoby pořád vlhne :cry: :cry: :cry: bych si nafackovala :evil:
No bohužel není to ani tak Tvoje blbost, jak blbost toho čuňátka dítka co máš doma :mrgreen: :mrgreen: ..mělo křičet…Naše Mája je taky takové čunče a už se mi tyto příhody staly dvakrát..taky mi pak při otírání zadečku plakala :cry: ..naštěstí se to rychle zahojilo..Jo a vlňáčky jsou na to lék k nezaplacení..to je 100a jedna oproti PULkám a tady při těch problémech to člověk pozná okamžitě :palec:

On většinou pobrekává když je pokaděný :nevim: ale tentokrát byl zticha jak myška :-( achjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
11.4.11 23:20
Barbulka píše:
zelazuzu píše:
Barbulka píše:
pomeranca píše:
Barbulka píše:
pomeranca píše:

No bohužel není to ani tak Tvoje blbost, jak blbost toho čuňátka dítka co máš doma :mrgreen: :mrgreen: ..mělo křičet…Naše Mája je taky takové čunče a už se mi tyto příhody staly dvakrát..taky mi pak při otírání zadečku plakala :cry: ..naštěstí se to rychle zahojilo..Jo a vlňáčky jsou na to lék k nezaplacení..to je 100a jedna oproti PULkám a tady při těch problémech to člověk pozná okamžitě :palec:
On většinou pobrekává když je pokaděný :nevim: ale tentokrát byl zticha jak myška :-( achjo

No je to zlatíčko :srdce: :srdce: :srdce: . Chtěl nechat maminku pořádně vyspinkat…To pak mrzí o to víc co? No neboj, to se fakt brzo zahojí. Kvalitní mazadlo a ty vlňáčky dávej pořád a bude to brzo pryč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
11.4.11 23:23

Zelazuzu když já vlňáčky nemám :oops: mám jen flísáčky a pulky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
11.4.11 23:25
Barbulka píše:
Zelazuzu když já vlňáčky nemám :oops: mám jen flísáčky a pulky :-(

No tak flísáčky - ty by měly vycházet v prodyšnosti stejně :palec: . PULky tak na dva dny úplně odlož a bude dobře :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
11.4.11 23:36
zelazuzu píše:
Barbulka píše:
Zelazuzu když já vlňáčky nemám :oops: mám jen flísáčky a pulky :-(
No tak flísáčky - ty by měly vycházet v prodyšnosti stejně :palec: . PULky tak na dva dny úplně odlož a bude dobře :-).

My už PULky „daly k ledu“. Prostě má jinak ekzém.. Teď ho má teda hrozný, ale to je alergie na aloe vera. Manžel léčil škrábanec.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
12.4.11 08:30
Katy2 píše:
A stejně si myslím, že by mohli výrobci začít dělat nějaké natahovací plenky, či kapsovky. Jako na léto by to bylo určitě fajn a pro odplenkování taky. Pro mě manipulace s kapsovkou či AIO jek fakt něco, když dítě stojí, tak to na něm zapínat, mě to fakt nebaví. Já bych uvítala prostě natahovací kapsovky a nebo AIO, ale opravdu AIO, né žádne SIO. Tréninkové kalhotky jsou samy o sobě málo, protože když to fakt pustí, tak to pustí celé a to tréninkovky fakt nepoberou. :mrgreen: Natahovací kapsovku bych jednoduše stáhla, posadím a pak zase jednoduše natáhnu. :mrgreen:

beru na vědomí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
12.4.11 08:51

ahoj holky!
tak jsem koukla jen na první 3 stránky diskuze „hnuska“ a radši jsem to zavřela. napíšu to bez obalu: to ty hovada fakt nemají co jinýho na řešení? :zed:
jinak já si myslím: jako jdu dneska do kolen já, když vím, co s náma dělaly naše mámy (příkrmy od šestinedělí, podpírání polštáři, chodítka…), tak za 20 let budou naše děti hotový z toho, jak jsme (my teda néééé :mrgreen: ) jim mohly dělat něco tak příšernýho a rvát jim na zadky takový chemický a zdravý škodlivý koktejl…
ono těm igelitkářkám (chápej hnuskařkám :mrgreen: ) to prostě nevysvětlíš. páč pročpak by se to asi prodávalo, když by to byl takovej sajrajt? :zed: řeší se, co je v dětské kosmetice. by mě zajímalo, zda by si někdo koupil krémíček na prdýlku :lol: , kdyby měl stejné složení, jako plína :nevim: a přitom dle mého se to do těla dostane z tý plíny úplně stejně, jako by se tím ta kůže natřela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
12.4.11 08:58
zuzanecka81 píše:
ahoj holky!
tak jsem koukla jen na první 3 stránky diskuze „hnuska“ a radši jsem to zavřela. napíšu to bez obalu: to ty hovada fakt nemají co jinýho na řešení? :zed:

Asi ne, neb mají volný ten čas, který my věnujeme vyváření a žehlení plen :mrgreen:
Já to nečetla vůbec, ještě jsem se k tomu nedostala a nějak to není priorita. Právě ždíme pračka a přemýšlím, jestli neproskočí zdí a nerozpadne se, děsně rachtá 8-o A otvírám pytlík s Dedrou na praní, Ulrich jsem dodělala. Tak jsem na to zvědavá.

Ad „pročpak by se to asi prodávalo, když by to byl takovej sajrajt?“ - to je stejné se vším, třeba u krmení pro psy většinou platí, že co má nejmasivnější reklamu (to barevné Pedigree), to je největší sračka. A nejvíc mě baví, když někdo věří tomu, že ta červeně nabarvená granule je s masem a ta jedovatě zelená se zeleninou 8-o

• Citovat
  • Upravit
5393
12.4.11 09:03

bruni, tak pedigree je hustý :pankac: já mám psa velkýho alergika a dát mu toto (či chappi, friskies…) tak ho tím spolehlivě zabiju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
12.4.11 09:03
Brunifid píše:
zuzanecka81 píše:
ahoj holky!

Asi ne, neb mají volný ten čas, který my věnujeme vyváření a žehlení plen :mrgreen:
Já to nečetla vůbec, ještě jsem se k tomu nedostala a nějak to není priorita. Právě ždíme pračka a přemýšlím, jestli neproskočí zdí a nerozpadne se, děsně rachtá 8-o A otvírám pytlík s Dedrou na praní, Ulrich jsem dodělala. Tak jsem na to zvědavá.

Ad „pročpak by se to asi prodávalo, když by to byl takovej sajrajt?“ - to je stejné se vším, třeba u krmení pro psy většinou platí, že co má nejmasivnější reklamu (to barevné Pedigree), to je největší sračka. A nejvíc mě baví, když někdo věří tomu, že ta červeně nabarvená granule je s masem a ta jedovatě zelená se zeleninou 8-o

Hele a proč se vlastně můžou prodávat cigarety???
S těmi granulemi je to taky přesně tak…a se spoustou jiných věcí..Proč se nezakáže ťamanům prodávat jejich jedovaté oblečení pro děti a nohy ničící botky pro děti?? Proč se to vše nezakáže..Kdybych měla argumentovat tím, že až se to zakáže, tak to nebudu používat, tak umřem ve 40ti na rakovinu a dítěti zaděláme na krásný život plný chorob a závislostí :-( …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
12.4.11 09:09

zelazu, jenže to je přesně o tom, že většina lidí nechce u věcí přemýšlet a prostě bere to, co společnost nejsnáze nabízí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
12.4.11 09:17

asho- prosím tě můžeš hodit zase odkaz na ty rostlinný kosmetický olejíčky a aromaterapii? Vím že to tu je, ale asi bych to nenašla. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure