Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
barbulka: aha
když on je ten spánek občas velmi nedostatkové zboží že? Držím palce, ať se brzo ztratí…
Holky založila jsem doskuzi o počtu plen za den… šup šup odpovídat ![]()
pomeranca píše:
barbulka: ahakdyž on je ten spánek občas velmi nedostatkové zboží že? Držím palce, ať se brzo ztratí…Holky založila jsem doskuzi o počtu plen za den… šup šup odpovídat
Ja se nemuzu dobrat k zadnymu cislu, ja to jeste nepocitala… Vubec netusim. Zitra kouknu do kyble.
Barbulka píše:pomeranca píše:bohužel jí má z mojí blbostiBarbulka píše:Tak já to založímpomeranca píše:n tu diskuzi bych byla taky zvědavá
ZdravímTak sjem dočetla (jak tohle, tak tu diskuzi o „hnusce“) . Šimon je už úplně zdravý - když jsem dnes napočítala 22 plínek za dva dny tak se mi ulevilo
protože při horečce jich měl tak 15 za dva dny…
Jinak novinky od nás: Začal si stoupat u nábytku a začal používat slova: ham (něco chce, nejčastěji jídlo, nebo přebalit) mama, tata, a dneska poprvé řekl jetě (ještě). A já zhubla dvě kila
Přemýšlím, že bych založila diskuzi Kolik spotřebujete plínek za den? jak někdo navrhoval… co vy na to? byly byste zvědavé na výsledky? Já jo, páč jsem zvědavá děsněstejně jak na začátku těhotensví
![]()
nám se opět udělala šílená opruzeninapřebalujipo hodině, tak snad to bude brzo lepší
já ještě žádné vody nevířila
Ach jo, opruzenina… Nemůže to být z jídla?![]()
se ráno vzbudil v sedm jako každý den, tak mu říkám jojo jen si ještě na PĚT minutek zdřímnu a hned tě přebalím, no otočím se na bok otevřu oko, kouknu na budík - skoro půl devátéjsem vyletěla splašená jak lesní včela ve městě, brouček si spokojeně hrál, bafla jsem malýho a rychle do sprchy, no pozdě
![]()
hovíno řádně rozpatlaný a na prdýlce tři rudé a naběhlé fleky
na jednom má tu kůžičku takovou jakoby popraskanou, nechala jsem ho hodně větrat bez plenky, jsem si říkala, že mu to oschne a rychle se to pak zahojí, jenže on mu ten jeden flek jakoby pořád vlhne
![]()
![]()
bych si nafackovala
No bohužel není to ani tak Tvoje blbost, jak blbost toho čuňátka dítka co máš doma
..mělo křičet…Naše Mája je taky takové čunče a už se mi tyto příhody staly dvakrát..taky mi pak při otírání zadečku plakala
..naštěstí se to rychle zahojilo..Jo a vlňáčky jsou na to lék k nezaplacení..to je 100a jedna oproti PULkám a tady při těch problémech to člověk pozná okamžitě ![]()
zelazuzu píše:Barbulka píše:No bohužel není to ani tak Tvoje blbost, jak blbost toho čuňátka dítka co máš domapomeranca píše:bohužel jí má z mojí blbostiBarbulka píše:Tak já to založímpomeranca píše:n tu diskuzi bych byla taky zvědavá
ZdravímTak sjem dočetla (jak tohle, tak tu diskuzi o „hnusce“) . Šimon je už úplně zdravý - když jsem dnes napočítala 22 plínek za dva dny tak se mi ulevilo
Jinak novinky od nás: Začal si stoupat u nábytku a začal používat slova: ham (něco chce, nejčastěji jídlo, nebo přebalit) mama, tata, a dneska poprvé řekl jetě (ještě). A já zhubla dvě kila
Přemýšlím, že bych založila diskuzi Kolik spotřebujete plínek za den? jak někdo navrhoval… co vy na to? byly byste zvědavé na výsledky? Já jo, páč jsem zvědavá děsněstejně jak na začátku těhotensví
![]()
nám se opět udělala šílená opruzeninapřebalujipo hodině, tak snad to bude brzo lepší
se ráno vzbudil v sedm jako každý den, tak mu říkám jojo jen si ještě na PĚT minutek zdřímnu a hned tě přebalím, no otočím se na bok otevřu oko, kouknu na budík - skoro půl devátéjsem vyletěla splašená jak lesní včela ve městě, brouček si spokojeně hrál, bafla jsem malýho a rychle do sprchy, no pozdě
![]()
na jednom má tu kůžičku takovou jakoby popraskanou, nechala jsem ho hodně větrat bez plenky, jsem si říkala, že mu to oschne a rychle se to pak zahojí, jenže on mu ten jeden flek jakoby pořád vlhne
![]()
![]()
bych si nafackovala
![]()
..mělo křičet…Naše Mája je taky takové čunče a už se mi tyto příhody staly dvakrát..taky mi pak při otírání zadečku plakala
..naštěstí se to rychle zahojilo..Jo a vlňáčky jsou na to lék k nezaplacení..to je 100a jedna oproti PULkám a tady při těch problémech to člověk pozná okamžitě
On většinou pobrekává když je pokaděný
ale tentokrát byl zticha jak myška
achjo
Barbulka píše:zelazuzu píše:On většinou pobrekává když je pokaděnýBarbulka píše:No bohužel není to ani tak Tvoje blbost, jak blbost toho čuňátka dítka co máš domapomeranca píše:bohužel jí má z mojí blbostiBarbulka píše:Tak já to založímpomeranca píše:n tu diskuzi bych byla taky zvědavá
![]()
![]()
![]()
![]()
bych si nafackovala
![]()
..naštěstí se to rychle zahojilo..Jo a vlňáčky jsou na to lék k nezaplacení..to je 100a jedna oproti PULkám a tady při těch problémech to člověk pozná okamžitě
ale tentokrát byl zticha jak myška
achjo
No je to zlatíčko
. Chtěl nechat maminku pořádně vyspinkat…To pak mrzí o to víc co? No neboj, to se fakt brzo zahojí. Kvalitní mazadlo a ty vlňáčky dávej pořád a bude to brzo pryč ![]()
Barbulka píše:
Zelazuzu když já vlňáčky nemámmám jen flísáčky a pulky
No tak flísáčky - ty by měly vycházet v prodyšnosti stejně
. PULky tak na dva dny úplně odlož a bude dobře
.
zelazuzu píše:Barbulka píše:No tak flísáčky - ty by měly vycházet v prodyšnosti stejně
Zelazuzu když já vlňáčky nemámmám jen flísáčky a pulky
. PULky tak na dva dny úplně odlož a bude dobře
.
My už PULky „daly k ledu“. Prostě má jinak ekzém.. Teď ho má teda hrozný, ale to je alergie na aloe vera. Manžel léčil škrábanec..
![]()
Katy2 píše:
A stejně si myslím, že by mohli výrobci začít dělat nějaké natahovací plenky, či kapsovky. Jako na léto by to bylo určitě fajn a pro odplenkování taky. Pro mě manipulace s kapsovkou či AIO jek fakt něco, když dítě stojí, tak to na něm zapínat, mě to fakt nebaví. Já bych uvítala prostě natahovací kapsovky a nebo AIO, ale opravdu AIO, né žádne SIO. Tréninkové kalhotky jsou samy o sobě málo, protože když to fakt pustí, tak to pustí celé a to tréninkovky fakt nepoberou.Natahovací kapsovku bych jednoduše stáhla, posadím a pak zase jednoduše natáhnu.
beru na vědomí
ahoj holky!
tak jsem koukla jen na první 3 stránky diskuze „hnuska“ a radši jsem to zavřela. napíšu to bez obalu: to ty hovada fakt nemají co jinýho na řešení? ![]()
jinak já si myslím: jako jdu dneska do kolen já, když vím, co s náma dělaly naše mámy (příkrmy od šestinedělí, podpírání polštáři, chodítka…), tak za 20 let budou naše děti hotový z toho, jak jsme (my teda néééé
) jim mohly dělat něco tak příšernýho a rvát jim na zadky takový chemický a zdravý škodlivý koktejl…
ono těm igelitkářkám (chápej hnuskařkám
) to prostě nevysvětlíš. páč pročpak by se to asi prodávalo, když by to byl takovej sajrajt?
řeší se, co je v dětské kosmetice. by mě zajímalo, zda by si někdo koupil krémíček na prdýlku
, kdyby měl stejné složení, jako plína
a přitom dle mého se to do těla dostane z tý plíny úplně stejně, jako by se tím ta kůže natřela ![]()
zuzanecka81 píše:
ahoj holky!
tak jsem koukla jen na první 3 stránky diskuze „hnuska“ a radši jsem to zavřela. napíšu to bez obalu: to ty hovada fakt nemají co jinýho na řešení?
Asi ne, neb mají volný ten čas, který my věnujeme vyváření a žehlení plen ![]()
Já to nečetla vůbec, ještě jsem se k tomu nedostala a nějak to není priorita. Právě ždíme pračka a přemýšlím, jestli neproskočí zdí a nerozpadne se, děsně rachtá
A otvírám pytlík s Dedrou na praní, Ulrich jsem dodělala. Tak jsem na to zvědavá.
Ad „pročpak by se to asi prodávalo, když by to byl takovej sajrajt?“ - to je stejné se vším, třeba u krmení pro psy většinou platí, že co má nejmasivnější reklamu (to barevné Pedigree), to je největší sračka. A nejvíc mě baví, když někdo věří tomu, že ta červeně nabarvená granule je s masem a ta jedovatě zelená se zeleninou ![]()
bruni, tak pedigree je hustý
já mám psa velkýho alergika a dát mu toto (či chappi, friskies…) tak ho tím spolehlivě zabiju…
Brunifid píše:zuzanecka81 píše:
ahoj holky!
tak jsem koukla jen na první 3 stránky diskuze „hnuska“ a radši jsem to zavřela. napíšu to bez obalu: to ty hovada fakt nemají co jinýho na řešení?Asi ne, neb mají volný ten čas, který my věnujeme vyváření a žehlení plen
Ad „pročpak by se to asi prodávalo, když by to byl takovej sajrajt?“ - to je stejné se vším, třeba u krmení pro psy většinou platí, že co má nejmasivnější reklamu (to barevné Pedigree), to je největší sračka. A nejvíc mě baví, když někdo věří tomu, že ta červeně nabarvená granule je s masem a ta jedovatě zelená se zeleninou
Já to nečetla vůbec, ještě jsem se k tomu nedostala a nějak to není priorita. Právě ždíme pračka a přemýšlím, jestli neproskočí zdí a nerozpadne se, děsně rachtáA otvírám pytlík s Dedrou na praní, Ulrich jsem dodělala. Tak jsem na to zvědavá.
Hele a proč se vlastně můžou prodávat cigarety???
S těmi granulemi je to taky přesně tak…a se spoustou jiných věcí..Proč se nezakáže ťamanům prodávat jejich jedovaté oblečení pro děti a nohy ničící botky pro děti?? Proč se to vše nezakáže..Kdybych měla argumentovat tím, že až se to zakáže, tak to nebudu používat, tak umřem ve 40ti na rakovinu a dítěti zaděláme na krásný život plný chorob a závislostí
…
zelazu, jenže to je přesně o tom, že většina lidí nechce u věcí přemýšlet a prostě bere to, co společnost nejsnáze nabízí ![]()
asho- prosím tě můžeš hodit zase odkaz na ty rostlinný kosmetický olejíčky a aromaterapii? Vím že to tu je, ale asi bych to nenašla. Dík