Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
asha píše:
Jo holky a mam dobry tip pro nejedliky a malo jedliky. Navarit zeleninu, patricne nadrtit a nalit do formicek na led. Pak jen vyklopite podle potreby. Ja to teda zkusila jen jednou a u Tyny, coz nemelo ten efekt, protoze ta jedla od zacatku jak prorvana.
jojo, tak to dělám a je to super metoda ![]()
Jak dlouho začně dítě chodit po tom, co se samo postaví u nábytku?
Kurňa, zas blbě otočená… emimino se nekamarádí s mýma fotkama ![]()
Holky, kdo máte plíny od Laufi z Fleru, jaké jsou?
Příkrmy - jak se vaří červená řepa? To takový prcek může?
pomeranca píše:
Jak dlouho začně dítě chodit po tom, co se samo postaví u nábytku?Kurňa, zas blbě otočená… emimino se nekamarádí s mýma fotkama
To by mě taky zajímalo, jako malá už stojí, akorát ne ták krásně ![]()
petka.konecna píše:pomeranca píše:To by mě taky zajímalo, jako malá už stojí, akorát ne ták krásně
Jak dlouho začně dítě chodit po tom, co se samo postaví u nábytku?Kurňa, zas blbě otočená… emimino se nekamarádí s mýma fotkama
tak třeba nám někdo zkušenější odpoví… ![]()
zuzanecka81 píše:
asho, tip dobrej, ale mě je to prd platný, neb mám plnej mrazák mýho mlíkasi furt dělám zásoby na horší časy
No a myslis, ze ty horsi casy to stihnou do tri mesicu?
Ja to delala s Matysem, a pak to vsechno vyhazovala… Ono teda ani nebylo o co stat, to rozmrazeny mliko je docela fujtajbl..
pomeranca píše:asha píše:
Jo holky a mam dobry tip pro nejedliky a malo jedliky. Navarit zeleninu, patricne nadrtit a nalit do formicek na led. Pak jen vyklopite podle potreby. Ja to teda zkusila jen jednou a u Tyny, coz nemelo ten efekt, protoze ta jedla od zacatku jak prorvana.jojo, tak to dělám a je to super metoda
Jak dlouho začně dítě chodit po tom, co se samo postaví u nábytku?
Kurňa, zas blbě otočená… emimino se nekamarádí s mýma fotkama
Jee to je sikulka
To se ptas, aby ses zacla bat, nebo tesit?
Mates se postavil v 8mi a chodil sam ve 13ti, ale kazdy dite to ma jinak ![]()
Bratrankovo kluk zacal SAM chodit v 9ti…a byl to teda mazec, hotovy kamikadze. Tihle prckove to jeste v ty hlave fakt nemaji, se divim, ze z nej nezesediveli.
Příspěvek upraven 12.04.11 v 21:02
Zuzanecko je to prave dietni zradlo, koupis jen unveterinare a maji ruzne prichute, vejce,kachna,kralik…proste je too vic,nebo aspon byvalo kdyz jsem jeste pracovala ![]()
Meli jsme tam pejska kterej mel silene prujmy z jidla…majitele byli proste kreteni a nechteli platit za zadne poadne vysetreni,nebyli schopni psa uhlidat,aby nezrak nic nez granule jedne znacky,jednou nam jej dovezli,ze uz to chtek ukoncit- pejsek mel sotva rok. Tak jsem si ji vzala a davali jsme ji tezce dohromady,nakonec se ji natrvalo ujala kolegyne a co je na D/D tak je uplne bez problemu- figl byl v tom dat ji neco co jeste nemela nikdy v zadnych granuli ci jidle( u nich to vyhrala tusim kachna). Problem nastane kdyz nekde neco ukoristi
nakonec jsme nezjistovali pricinu,pac dozivoti nanjednech granulich je ok.....
Petko ja mam pleny od Laufi a uz bych je nekoupila. Jednu mam na patentky a druhou na suchace. Na suchace je uplne naprd, porad se shrnuji okraje a vubec diky suchacum nedrzi tvar, na patentky neni spatna,celkem saje,ale dlouho schne …usiti je proste laicke. Trcej nite atak…Kisy plena je nesrovnatelne lepsi ![]()
Pomeranco,mne Deniska stoupla v 8 mesicich taky, chvilku potom chodila kolem nabytku a sama se pustila asi v 11 mesicich…ale ja ji teda absolutne nevodila za rucicky,nijak jsem ji nepomahala a nesnazila se to urychlit ![]()
tak u myho ditete suchace fakt ne, zlaty pliny na druky… ne ze by prisla na to, ze suchac jde odlepit, ale taha si za plinu tak, ze ji totalne rozlepi a snazi se ji narvat do pusy, no jeste ze si na ni lezi jinak by ji asi sezrala a kisy by fakt mela pridat treti patentky po stranach ptz mi takhle zase mala tahala za ten vnitrni dil ze strany a uplne si ho vytahla
no dneska na ni udrzet plinu.. ![]()
petka.konecna píše:pomeranca píše:To by mě taky zajímalo, jako malá už stojí, akorát ne ták krásně
hodně, hodně dlouho
![]()
malej dříve stál než lezl…
no ptám se proto, že v létě (bude mu rok a kousek) pojedeme na tábor. A tam by se mi i hodilo, kdyby chodil a ne lozil v bahně
lenholka píše:
tak u myho ditete suchace fakt ne, zlaty pliny na druky… ne ze by prisla na to, ze suchac jde odlepit, ale taha si za plinu tak, ze ji totalne rozlepi a snazi se ji narvat do pusy, no jeste ze si na ni lezi jinak by ji asi sezrala a kisy by fakt mela pridat treti patentky po stranach ptz mi takhle zase mala tahala za ten vnitrni dil ze strany a uplne si ho vytahlano dneska na ni udrzet plinu..
no tak jí žádnou nedávej ![]()
pomeranca píše:lenholka píše:no tak jí žádnou nedávej
tak u myho ditete suchace fakt ne, zlaty pliny na druky… ne ze by prisla na to, ze suchac jde odlepit, ale taha si za plinu tak, ze ji totalne rozlepi a snazi se ji narvat do pusy, no jeste ze si na ni lezi jinak by ji asi sezrala a kisy by fakt mela pridat treti patentky po stranach ptz mi takhle zase mala tahala za ten vnitrni dil ze strany a uplne si ho vytahlano dneska na ni udrzet plinu..
to by to tady vypadalo ![]()