Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
12.4.11 20:44
asha píše:
Jo holky a mam dobry tip pro nejedliky a malo jedliky. Navarit zeleninu, patricne nadrtit a nalit do formicek na led. Pak jen vyklopite podle potreby. Ja to teda zkusila jen jednou a u Tyny, coz nemelo ten efekt, protoze ta jedla od zacatku jak prorvana.

jojo, tak to dělám a je to super metoda :palec:

Jak dlouho začně dítě chodit po tom, co se samo postaví u nábytku?

Kurňa, zas blbě otočená… emimino se nekamarádí s mýma fotkama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
12.4.11 20:47

Holky, kdo máte plíny od Laufi z Fleru, jaké jsou?

Příkrmy - jak se vaří červená řepa? To takový prcek může?

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
12.4.11 20:48
pomeranca píše:
Jak dlouho začně dítě chodit po tom, co se samo postaví u nábytku?Kurňa, zas blbě otočená… emimino se nekamarádí s mýma fotkama :roll:

To by mě taky zajímalo, jako malá už stojí, akorát ne ták krásně :)

• Citovat
  • Upravit
10713
12.4.11 20:53
petka.konecna píše:
pomeranca píše:
Jak dlouho začně dítě chodit po tom, co se samo postaví u nábytku?Kurňa, zas blbě otočená… emimino se nekamarádí s mýma fotkama :roll:
To by mě taky zajímalo, jako malá už stojí, akorát ne ták krásně :)

tak třeba nám někdo zkušenější odpoví… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.4.11 20:58
zuzanecka81 píše:
asho, tip dobrej, ale mě je to prd platný, neb mám plnej mrazák mýho mlíka :zed: si furt dělám zásoby na horší časy :mrgreen:

No a myslis, ze ty horsi casy to stihnou do tri mesicu? :mrgreen: Ja to delala s Matysem, a pak to vsechno vyhazovala… Ono teda ani nebylo o co stat, to rozmrazeny mliko je docela fujtajbl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.4.11 21:00
pomeranca píše:
asha píše:
Jo holky a mam dobry tip pro nejedliky a malo jedliky. Navarit zeleninu, patricne nadrtit a nalit do formicek na led. Pak jen vyklopite podle potreby. Ja to teda zkusila jen jednou a u Tyny, coz nemelo ten efekt, protoze ta jedla od zacatku jak prorvana.

jojo, tak to dělám a je to super metoda :palec:

Jak dlouho začně dítě chodit po tom, co se samo postaví u nábytku?

Kurňa, zas blbě otočená… emimino se nekamarádí s mýma fotkama :roll:

Jee to je sikulka :-) To se ptas, aby ses zacla bat, nebo tesit? :lol: Mates se postavil v 8mi a chodil sam ve 13ti, ale kazdy dite to ma jinak :nevim:

Bratrankovo kluk zacal SAM chodit v 9ti…a byl to teda mazec, hotovy kamikadze. Tihle prckove to jeste v ty hlave fakt nemaji, se divim, ze z nej nezesediveli.

Příspěvek upraven 12.04.11 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.4.11 21:01

Zuzanecko je to prave dietni zradlo, koupis jen unveterinare a maji ruzne prichute, vejce,kachna,kralik…proste je too vic,nebo aspon byvalo kdyz jsem jeste pracovala :lol:
Meli jsme tam pejska kterej mel silene prujmy z jidla…majitele byli proste kreteni a nechteli platit za zadne poadne vysetreni,nebyli schopni psa uhlidat,aby nezrak nic nez granule jedne znacky,jednou nam jej dovezli,ze uz to chtek ukoncit- pejsek mel sotva rok. Tak jsem si ji vzala a davali jsme ji tezce dohromady,nakonec se ji natrvalo ujala kolegyne a co je na D/D tak je uplne bez problemu- figl byl v tom dat ji neco co jeste nemela nikdy v zadnych granuli ci jidle( u nich to vyhrala tusim kachna). Problem nastane kdyz nekde neco ukoristi :zed: nakonec jsme nezjistovali pricinu,pac dozivoti nanjednech granulich je ok.....

Petko ja mam pleny od Laufi a uz bych je nekoupila. Jednu mam na patentky a druhou na suchace. Na suchace je uplne naprd, porad se shrnuji okraje a vubec diky suchacum nedrzi tvar, na patentky neni spatna,celkem saje,ale dlouho schne …usiti je proste laicke. Trcej nite atak…Kisy plena je nesrovnatelne lepsi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.4.11 21:03

Pomeranco,mne Deniska stoupla v 8 mesicich taky, chvilku potom chodila kolem nabytku a sama se pustila asi v 11 mesicich…ale ja ji teda absolutne nevodila za rucicky,nijak jsem ji nepomahala a nesnazila se to urychlit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.4.11 21:03

Mirii a co jsi delala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
12.4.11 21:18

tak u myho ditete suchace fakt ne, zlaty pliny na druky… ne ze by prisla na to, ze suchac jde odlepit, ale taha si za plinu tak, ze ji totalne rozlepi a snazi se ji narvat do pusy, no jeste ze si na ni lezi jinak by ji asi sezrala a kisy by fakt mela pridat treti patentky po stranach ptz mi takhle zase mala tahala za ten vnitrni dil ze strany a uplne si ho vytahla :cert: no dneska na ni udrzet plinu.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
12.4.11 21:49
petka.konecna píše:
pomeranca píše:
To by mě taky zajímalo, jako malá už stojí, akorát ne ták krásně :)

hodně, hodně dlouho :mrgreen: :mrgreen:
malej dříve stál než lezl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
12.4.11 21:55

no ptám se proto, že v létě (bude mu rok a kousek) pojedeme na tábor. A tam by se mi i hodilo, kdyby chodil a ne lozil v bahně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
12.4.11 22:00
lenholka píše:
tak u myho ditete suchace fakt ne, zlaty pliny na druky… ne ze by prisla na to, ze suchac jde odlepit, ale taha si za plinu tak, ze ji totalne rozlepi a snazi se ji narvat do pusy, no jeste ze si na ni lezi jinak by ji asi sezrala a kisy by fakt mela pridat treti patentky po stranach ptz mi takhle zase mala tahala za ten vnitrni dil ze strany a uplne si ho vytahla :cert: no dneska na ni udrzet plinu.. :roll:

no tak jí žádnou nedávej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
12.4.11 22:04
pomeranca píše:
lenholka píše:
tak u myho ditete suchace fakt ne, zlaty pliny na druky… ne ze by prisla na to, ze suchac jde odlepit, ale taha si za plinu tak, ze ji totalne rozlepi a snazi se ji narvat do pusy, no jeste ze si na ni lezi jinak by ji asi sezrala a kisy by fakt mela pridat treti patentky po stranach ptz mi takhle zase mala tahala za ten vnitrni dil ze strany a uplne si ho vytahla :cert: no dneska na ni udrzet plinu.. :roll:
no tak jí žádnou nedávej :lol:

to by to tady vypadalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.4.11 22:08

Asho jsem veterinarni sestra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek