Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
pomeranca píše:
no ptám se proto, že v létě (bude mu rok a kousek) pojedeme na tábor. A tam by se mi i hodilo, kdyby chodil a ne lozil v bahně
A kam jedete a pres koho?
pomeranca píše:
no ptám se proto, že v létě (bude mu rok a kousek) pojedeme na tábor. A tam by se mi i hodilo, kdyby chodil a ne lozil v bahně
Mirii píše:
Asho jsem veterinarni sestra
To mas stredni veterinu? Spoluzacka to sla delat primo z gymplu… Ja k tomu teda jen pricuchla v tom petshopu, obcas jsem neco pridrzela vedle na veterine a vydavala jsem leky. Veterina, to byl muj sen od detstvi, jenze tenkrat mi rikali, ze bych skoncila stejne u krav… a pak byla revoluce a vsechno bylo jinak.
Mirii píše:pomeranca píše:A kam jedete a pres koho?
kam a přes koho
moc pěkný dotaz. Můj muž je hlavní vedoucí skautského oddílu a já jim budu dělat zdravotníka
Teď jsem hledala něco na netu a na jedné stránce byl nadpis: jednorázové akce … a já už viděla plínky
![]()
pomeranca píše:Mirii píše:pomeranca píše:A kam jedete a pres koho?
no ptám se proto, že v létě (bude mu rok a kousek) pojedeme na tábor. A tam by se mi i hodilo, kdyby chodil a ne lozil v bahněkam a přes koho
Teď jsem hledala něco na netu a na jedné stránce byl nadpis: jednorázové akce … a já už viděla plínkymoc pěkný dotaz. Můj muž je hlavní vedoucí skautského oddílu a já jim budu dělat zdravotníka
![]()
![]()
To uz je deformace ![]()
TAk už jsem se taky zapojila do diskuze „hnusky“ . už jsem to „nevydejchala“…ale nadávám , jaká je to ztráta času to vůbec číst , místo toho bych se měla věnovat malé, když už jí zanedbávám kvůli praní a věšení plen
![]()
Ráďa69 píše:
TAk už jsem se taky zapojila do diskuze „hnusky“ . už jsem to „nevydejchala“…ale nadávám , jaká je to ztráta času to vůbec číst , místo toho bych se měla věnovat malé, když už jí zanedbávám kvůli praní a věšení plen![]()
Ja to ani necetla cely, jen par stranek uz vcera a stacilo. Ted uz je to v klidu.
Ráďa69 píše:
TAk už jsem se taky zapojila do diskuze „hnusky“ . už jsem to „nevydejchala“…ale nadávám , jaká je to ztráta času to vůbec číst , místo toho bych se měla věnovat malé, když už jí zanedbávám kvůli praní a věšení plen![]()
To jo…to praní hlavně zabere tooolik času
. Někumu nevysvětlíš… ![]()
palošek píše:Ráďa69 píše:To jo…to praní hlavně zabere tooolik času
. Někumu nevysvětlíš…
No to teda zabere! Ta nase chudinka se za cely den skoro nezastavi. Ani na svych 5 min! Asi ji budu chvalit nejen rano, ale i vecer
..no dneska mela kliku, mela jen dopoledni, pac lilo jak z konve ![]()
Mirii: a jak moc jsou lepší granule Hills než Eukanuba nebo je to na stejno? My jedeme v klasice pro dospělé, ale teď budeme velkýmu muset koupit asi light, protože kousíček přibral - má apetit
máme totiž psy po kastraci.
Ráďa69 píše:
náhodou teď už je to tam dloooouho v klidu když tam přišla… eeee… teď nevím nick ale dala fotky plenek a všichni… teda hlavně já… jsme se začali rozplívat
![]()
TAk to se musím ještě zítra podívat , teď už nemám sílu, dožehlila jsem koš prádla ![]()
holky co mi můžete říct o těchhle plenkách? COTTON HOUR PREFOLD http://www.ekopleny.cz/…l156340.html
těch dotazů budu mít postupně víc ![]()