Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
12.4.11 22:10
pomeranca píše:
no ptám se proto, že v létě (bude mu rok a kousek) pojedeme na tábor. A tam by se mi i hodilo, kdyby chodil a ne lozil v bahně

A kam jedete a pres koho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
12.4.11 22:23
pomeranca píše:
no ptám se proto, že v létě (bude mu rok a kousek) pojedeme na tábor. A tam by se mi i hodilo, kdyby chodil a ne lozil v bahně
:mrgreen: brouček mi pelášil kolem nábýtku v 11 měsících a teď to vipadá, že už asi bude jen chodit :mrgreen: dneska vrávoravě většinu dne proťapal :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.4.11 22:31
Mirii píše:
Asho jsem veterinarni sestra :wink:

To mas stredni veterinu? Spoluzacka to sla delat primo z gymplu… Ja k tomu teda jen pricuchla v tom petshopu, obcas jsem neco pridrzela vedle na veterine a vydavala jsem leky. Veterina, to byl muj sen od detstvi, jenze tenkrat mi rikali, ze bych skoncila stejne u krav… a pak byla revoluce a vsechno bylo jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
12.4.11 22:35
Mirii píše:
pomeranca píše:

kam a přes koho :mrgreen: moc pěkný dotaz. Můj muž je hlavní vedoucí skautského oddílu a já jim budu dělat zdravotníka

Teď jsem hledala něco na netu a na jedné stránce byl nadpis: jednorázové akce … a já už viděla plínky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.4.11 22:38
pomeranca píše:
Mirii píše:
pomeranca píše:

kam a přes koho :mrgreen: moc pěkný dotaz. Můj muž je hlavní vedoucí skautského oddílu a já jim budu dělat zdravotníka

Teď jsem hledala něco na netu a na jedné stránce byl nadpis: jednorázové akce … a já už viděla plínky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To uz je deformace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
12.4.11 22:48

TAk už jsem se taky zapojila do diskuze „hnusky“ . už jsem to „nevydejchala“…ale nadávám , jaká je to ztráta času to vůbec číst , místo toho bych se měla věnovat malé, když už jí zanedbávám kvůli praní a věšení plen :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.4.11 22:51
Ráďa69 píše:
TAk už jsem se taky zapojila do diskuze „hnusky“ . už jsem to „nevydejchala“…ale nadávám , jaká je to ztráta času to vůbec číst , místo toho bych se měla věnovat malé, když už jí zanedbávám kvůli praní a věšení plen :wink: :mrgreen:

Ja to ani necetla cely, jen par stranek uz vcera a stacilo. Ted uz je to v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
12.4.11 22:52
Ráďa69 píše:
TAk už jsem se taky zapojila do diskuze „hnusky“ . už jsem to „nevydejchala“…ale nadávám , jaká je to ztráta času to vůbec číst , místo toho bych se měla věnovat malé, když už jí zanedbávám kvůli praní a věšení plen :wink: :mrgreen:

To jo…to praní hlavně zabere tooolik času :lol: . Někumu nevysvětlíš… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.4.11 22:56
palošek píše:
Ráďa69 píše:
To jo…to praní hlavně zabere tooolik času :lol: . Někumu nevysvětlíš… :mrgreen:

No to teda zabere! Ta nase chudinka se za cely den skoro nezastavi. Ani na svych 5 min! Asi ji budu chvalit nejen rano, ale i vecer :andel: ..no dneska mela kliku, mela jen dopoledni, pac lilo jak z konve :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
12.4.11 22:58

Naše měla dvoudenní dovolenou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
12.4.11 23:01

Mirii: a jak moc jsou lepší granule Hills než Eukanuba nebo je to na stejno? My jedeme v klasice pro dospělé, ale teď budeme velkýmu muset koupit asi light, protože kousíček přibral - má apetit :-) máme totiž psy po kastraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
12.4.11 23:25
Ráďa69 píše:

náhodou teď už je to tam dloooouho v klidu když tam přišla… eeee… teď nevím nick ale dala fotky plenek a všichni… teda hlavně já… jsme se začali rozplívat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
12.4.11 23:39

TAk to se musím ještě zítra podívat , teď už nemám sílu, dožehlila jsem koš prádla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
13.4.11 00:02

ráďa… jooo tak žehlení se řešilo zrovna teď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
13.4.11 00:15

holky co mi můžete říct o těchhle plenkách? COTTON HOUR PREFOLD http://www.ekopleny.cz/…l156340.html
těch dotazů budu mít postupně víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí