Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
13.4.11 08:04
Phoebe píše:
holky co mi můžete říct o těchhle plenkách? COTTON HOUR PREFOLD http://www.ekopleny.cz/…l156340.html
těch dotazů budu mít postupně víc :mrgreen:

za me nejsou uplne spatny, akorat teda docela hrubnou, aspon v nasi vode jo a pak teda me pobavil ten sklad co je tam na obrazku, tak ten jsem udelala maly tak mozna naposledy v 5 mesici, pak uz se mi nevesla, coz me pekne stve, ja mam tenhle sklad na vv plenach rada :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
13.4.11 08:05

cimzto jsem zase nastvana ptz mam jenom jednu vv od anavy biobavlnu velikosti M, to uz je taky maly na tenhle sklad :zed: a pak mam bambus vv anavy L, to je zase velky :mrgreen: no neva prehrne se ale je jenom jedna a kde mam kurna vzit na dalsi :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
13.4.11 08:06

i kdyz kdybych si kazdej mesic dala 200 stranou na tuhle plinku tak to je jako kdybych koupila nejaky levnejsi jednorazovky ze jo jednou mesicne :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
13.4.11 08:15

asho: Docela jsi mě uklidnila. :-) Já vím, že srovnávat nemám, ale vlastně skoro všechny mladší děti jsou rychlejší jak ta moje.

A to jídlo mě štve kvůli alergii, nechce se mi jí pak nechat zkoušet jogurt, když nejí hlavní jídlo. No snad se nějak domluvím s doktorkou. Jinak tvořítka na led manžel koupil, abych mohla pěkně mrazit, včera jsem už vyklápěla, dneska zas. :-)

Zuzko: Jenže zase se ti hýbe, ta moje se nehýbe a nejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
13.4.11 09:40
pomeranca píše:
petka.konecna píše:
pomeranca píše:
Jak dlouho začně dítě chodit po tom, co se samo postaví u nábytku?Kurňa, zas blbě otočená… emimino se nekamarádí s mýma fotkama :roll:
To by mě taky zajímalo, jako malá už stojí, akorát ne ták krásně :)
tak třeba nám někdo zkušenější odpoví… :think:

Ondra u nábytku stojí tak 3 měsíce, obchází tak měsíc a něco, do prostoru se ještě nepouští. Bude to asi dost individuální v závislosti na odvaze/sebevražednosti dítěte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.4.11 09:42
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
petka.konecna píše:
pomeranca píše:
Jak dlouho začně dítě chodit po tom, co se samo postaví u nábytku?Kurňa, zas blbě otočená… emimino se nekamarádí s mýma fotkama :roll:
Ondra u nábytku stojí tak 3 měsíce, obchází tak měsíc a něco, do prostoru se ještě nepouští. Bude to asi dost individuální v závislosti na odvaze/sebevražednosti dítěte :lol:

Malá je teda sebevrah - ona se klidně postaví a pustí :) - takže několikrát za den hodí záda :roll: :-? …

• Citovat
  • Upravit
8651
13.4.11 10:03
petka.konecna píše:
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
petka.konecna píše:
pomeranca píše:
Ondra u nábytku stojí tak 3 měsíce, obchází tak měsíc a něco, do prostoru se ještě nepouští. Bude to asi dost individuální v závislosti na odvaze/sebevražednosti dítěte :lol:
Malá je teda sebevrah - ona se klidně postaví a pustí :) - takže několikrát za den hodí záda :roll: :-?

To Ondra úplně ze začátku dělal taky, celkem rychle to pak naštěstí pochopil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.4.11 10:09

Ivu: díky, je mi jasný, že to je hodně individuání, ale abych měla aspoň rámcově představu…

Mimochodem, jak si užíváš dovolenou? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.4.11 10:15
Flyingfrog píše:
asho: Docela jsi mě uklidnila. :-) Já vím, že srovnávat nemám, ale vlastně skoro všechny mladší děti jsou rychlejší jak ta moje.

A to jídlo mě štve kvůli alergii, nechce se mi jí pak nechat zkoušet jogurt, když nejí hlavní jídlo. No snad se nějak domluvím s doktorkou. Jinak tvořítka na led manžel koupil, abych mohla pěkně mrazit, včera jsem už vyklápěla, dneska zas. :-)

Zuzko: Jenže zase se ti hýbe, ta moje se nehýbe a nejí.

A proc chce zkouset jogurt uz ted? Je to nutny? Ono se to o nejaky mesic snad nezblazni, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
13.4.11 10:18
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
petka.konecna píše:
pomeranca píše:

Ahojky mě se Klárka postavila přesně na den v 7.měsící a od 9.měsíce se začla pouštět do prostoru,a v 10.měsících už chodila s naprostou jistotou :nevim:
takže každý prcek je jiný a jinak si dává na čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
13.4.11 10:19

Holky ve čtvrtek objednávám dedru (hlavně teda pro pražačky) kdyby někdo něco, tak osobní odběr v Dolních počernicích ;)(podle velikosti objednávky jsem schopná se pohybovat na trase Libeň, Masarykovo nádraží a na druhou stranu směr český brod ;) bylo by to asi v pondělí nebo úterý doma, jen bych teda potřebovala penízky dopředu na účet, musí se to platit hotově a rodičák se fláká kdesi v nedohlednu ;)
Když tak pište do zprávy, nějak poslední dobou nestíhám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
13.4.11 10:24
pomeranca píše:
Ivu: díky, je mi jasný, že to je hodně individuání, ale abych měla aspoň rámcově představu…Mimochodem, jak si užíváš dovolenou? :mrgreen:

Zatím nijak, objednávky ještě pořád jsou, příští týden ještě vložim zbytek plínek, co jsem teď nechala bokem (dokonce budou dva nové vzory :wink: ) a až se všechno vyprodá, začne dovolená :)) Mám plán, že budu šít tréningáče, aby se aspoň něco na eshopu objevilo, ale nevím, jak budu stíhat. Mimochodem mám tu jedny kapsové vel. M (cca 2-3 roky), šité pro jednu zdejší členku, ale vyšly větší, než jsem myslela, takže jí budu šít jiné :lol: Tak kdyby někdo chtěl, dám foto a podrobnější informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
13.4.11 10:29

Fly: Buď v klidu a užívej si miminko. Chodit bude celý život. Však ona se taky rozleze, taky bude jíst - i když to není zas tak jisté, jsou děti, co jsou na jídlo prevíti pořád, ctím svůj vlastní příklad. A taky jsem vyrostla :wink:

• Citovat
  • Upravit
10713
13.4.11 10:33

Bolí mě zub :zed: Právě jsem se objednala k zubařce… za měsíc a půl :pocitac: To mi z toho zubu asi už nic nezbyde :-( (jako kdyby to fakt moc bolelo, tak tam můžu přijít a čekat půl dne, jestli náhodou nebude mít volno)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
13.4.11 10:52

Je po průjmu, právě jsem vyklepla do záchoda kráááááásnej bobo, chvíli jsem přemýšlela, že vám ho i vyfotím :dance: :mrgreen:
Děkujeme za rady na mrkev s rýží, za laktobacily a hlavně mám hroznou radost!
Ty laktobacily asi může dobrat, co? Když jich mám celkem 5ks. A dnešní příkrm dám mrkev s bramborou a trošku rýže asi můžu přidat?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí