Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
13.4.11 14:25
M-a-j-a píše:
asha píše:
M-a-j-a píše:
asha píše:
M-a-j-a píše:
asha píše:
M-a-j-a píše:
hmmm tak přemýšlím, jestli už jsem to někde viděla :think: :think: a to se nějak loupe?
Tu vrchni slupku muzes.
Tak dneska jedem do Ostravy, tak se po tom podívám. Jsem zvědavá :think: Zítra budu poprvé vařit. Asi to bude lepší namíchat s mrkví než to dávat samotné ne?
Namichala bych to, uz kvuli chuti, kterou zna.
OK. Děkuji. Ještě že tě mám :hug:
Neni zac :) Treba to jist nebude a jeste mne s tim pozenes :mrgreen:
Ti to pošlu a dáš to B. :mrgreen: :mrgreen:

Ten bude rad :mrgreen: U nej jsem to radsi ani nezkousela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
Katy2 píše:
M-a-j-a píše:
Jo holky a ještě jeden dotaz. U té Starbunz je napsáno, že se má prát na 40. Můžu ji prát na 60??
No můžeš, otázkou je zda a jak dlouho přežijí. :lol: :lol: :lol:

Katy ty je máš taky? A prala si je jen na 40?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
asha píše:
M-a-j-a píše:
asha píše:
M-a-j-a píše:
asha píše:
M-a-j-a píše:
asha píše:
M-a-j-a píše:
hmmm tak přemýšlím, jestli už jsem to někde viděla :think: :think: a to se nějak loupe?
Tu vrchni slupku muzes.
Tak dneska jedem do Ostravy, tak se po tom podívám. Jsem zvědavá :think: Zítra budu poprvé vařit. Asi to bude lepší namíchat s mrkví než to dávat samotné ne?
Namichala bych to, uz kvuli chuti, kterou zna.
OK. Děkuji. Ještě že tě mám :hug:
Neni zac :) Treba to jist nebude a jeste mne s tim pozenes :mrgreen:
Ti to pošlu a dáš to B. :mrgreen: :mrgreen:
Ten bude rad :mrgreen: U nej jsem to radsi ani nezkousela :mrgreen:

Všechno je jednou poprvé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.4.11 14:26
M-a-j-a píše:
Katy2 píše:
M-a-j-a píše:
Jo holky a ještě jeden dotaz. U té Starbunz je napsáno, že se má prát na 40. Můžu ji prát na 60??

Nemám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale u plín co píšou prát na 40, tak ty ani neberu, pro jistotu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.4.11 14:26
M-a-j-a píše:

A mas kapsu nebo AIO? Ja tu kapsu v pracce ani neprala. Jen v ruce. Ale bylo to Sko a jen svatecni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.4.11 14:33
asha píše:
M-a-j-a píše:
A mas kapsu nebo AIO? Ja tu kapsu v pracce ani neprala. Jen v ruce. Ale bylo to Sko a jen svatecni :-)

Měla by to být kapsovka :-) Já ji taky budu mít jako sváteční. Třeba k Dr. Ona na to doktorka ráda kouká, protože jsem jediná kdo k ní chodí v látkové plíně 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.4.11 14:34
Katy2 píše:
M-a-j-a píše:
Katy2 píše:
M-a-j-a píše:
Nemám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale u plín co píšou prát na 40, tak ty ani neberu, pro jistotu. :mrgreen:

No já jsem ji vzala, protože se mi strašně líbí a je veselá a bude sváteční a hlavně byla za poloviční cenu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
13.4.11 14:39

Majo: Tohle byla malá cuketka koupená v Penny marketu. Takže jsem ji udělala celou a má ještě na zítra. :-)

Jsem tady chvilku v diskuzi a už mě svrbí ruka na objednání nějakých pěkných plín. :-D Chlapovi to raději říkat nebudu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.4.11 14:41
zuzanecka81 píše:
pomeranca píše:
Bolí mě zub :zed: Právě jsem se objednala k zubařce… za měsíc a půl :pocitac: To mi z toho zubu asi už nic nezbyde :-( (jako kdyby to fakt moc bolelo, tak tam můžu přijít a čekat půl dne, jestli náhodou nebude mít volno)
no hele to je prd! já volala před měsícem zubákovi, že mě jako bolí zub. objednali mě na říjen 8-o takže už mám 3 týdny jiného zubaře :mrgreen:

Když ona je jinak skvělá zubařka. Kdybych se objednávala na prevenci, tak to beru, ale s problémem to fakt nechápu. Mela by mít každej den jedno místečko pro takovýhle případy. Už mám pocit jako by mě bolela půlka huby. Koupila jsem si ústní vodu, ale asi to už nezachráním… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.4.11 14:42
Flyingfrog píše:
Majo: Tohle byla malá cuketka koupená v Penny marketu. Takže jsem ji udělala celou a má ještě na zítra. :-)Jsem tady chvilku v diskuzi a už mě svrbí ruka na objednání nějakých pěkných plín. :-D Chlapovi to raději říkat nebudu. :-)

Fly tak to jo :-) Taky kouknu co náš penny nabízí.
A jakou chceš? Já včera objednala tu starbunz :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
13.4.11 14:43

Maji: Penny kupodivu má některou pěknou zeleninu, měla jsem i hezký pastiňák.
Plínu jedině anavy, já jim asi zůstanu věrná. :-) Chtěla bych nějaké AIO. Dostaly zabrat jak jsem měla ten týden kurz a prošly na výbornou, hlavně v nosítku.

asho: Ten fenyk vidím poprvé. Jsem taky nevěděla, jak to vypadá. No já nevěděla ani jak vypadá pastiňák. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.4.11 14:43
pomeranca píše:
zuzanecka81 píše:
pomeranca píše:
Bolí mě zub :zed: Právě jsem se objednala k zubařce… za měsíc a půl :pocitac: To mi z toho zubu asi už nic nezbyde :-( (jako kdyby to fakt moc bolelo, tak tam můžu přijít a čekat půl dne, jestli náhodou nebude mít volno)
no hele to je prd! já volala před měsícem zubákovi, že mě jako bolí zub. objednali mě na říjen 8-o takže už mám 3 týdny jiného zubaře :mrgreen:
Když ona je jinak skvělá zubařka. Kdybych se objednávala na prevenci, tak to beru, ale s problémem to fakt nechápu. Mela by mít každej den jedno místečko pro takovýhle případy. Už mám pocit jako by mě bolela půlka huby. Koupila jsem si ústní vodu, ale asi to už nezachráním… :-?

To mi říkej, že nemá nějakou pohotovost pro neodkladné případy? Naše zubařka začíná brát v 8:00 objednané a od 6:30 je tam „pohotovost“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.4.11 14:45

Právě jsem našla v bobku červený korálek :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.4.11 14:46
M-a-j-a píše:
pomeranca píše:
zuzanecka81 píše:
pomeranca píše:
Když ona je jinak skvělá zubařka. Kdybych se objednávala na prevenci, tak to beru, ale s problémem to fakt nechápu. Mela by mít každej den jedno místečko pro takovýhle případy. Už mám pocit jako by mě bolela půlka huby. Koupila jsem si ústní vodu, ale asi to už nezachráním… :-?
To mi říkej, že nemá nějakou pohotovost pro neodkladné případy? Naše zubařka začíná brát v 8:00 objednané a od 6:30 je tam „pohotovost“

No neodkladné prípady mají přijít dopoledne a čekat, až je vezme, takže klidně půl dne :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.4.11 14:49
Flyingfrog píše:
Maji: Penny kupodivu má některou pěknou zeleninu, měla jsem i hezký pastiňák.
Plínu jedině anavy, já jim asi zůstanu věrná. :-) Chtěla bych nějaké AIO. Dostaly zabrat jak jsem měla ten týden kurz a prošly na výbornou, hlavně v nosítku.asho: Ten fenyk vidím poprvé. Jsem taky nevěděla, jak to vypadá. No já nevěděla ani jak vypadá pastiňák. :oops:

Fly no někdy je to tam na prd, ale když se vychytá zboží, tak je tam i hezká zelenina.

Tak na AIO si asi počkáš :-) Ale na mmb někdo prodává ´plně novou, protože jim nesedla, tak se koukni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure