Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Flyingfrog píše:zuzanecka81 píše:
a už dost, huš do psí diskuze!tady je taková futeř, že jsem nervně vyběhla na balkon a posbírala polosuché anavy. jsem se bála, aby mi ty tisícovky neodlítly
Zuzko, tady když fičelo a mně visely anavy, tak jsem chodila kontrolovat, zda ještě vůbec visí.
Jinak nemůžu si na noc vynachválit kombinaci anavek: kalhotkovka a vlňáky.A vůbec v tom nemá obří zadek.
S ty už máš ten nový materiál, že?
Flyingfrog píše:Katy: Angína? Můj bože, chůdě dítě i ty. Jak já nenáviděla angíny. Tak ať je brzy zdravá.
Jo jo a ke všemu hnisavá, první jsem si myslela, že má snad nějaký zánět dásní či co, fakt jí začalo strašně smrdět z pusy a k tomu ta horečka, jen že hubu neotevře, tak jsem šla raději k dr., ta koukla do krku a hned to bylo jasné. Z pusiny stále strašně smrdí, všimla jsem si že má dost nateklá dásna a celkové asi i bolavou pusinku.
Snad ty atb brzy zaberou a bude to dobrý.
pomeranca píše:
Já se snad půjdu podívat do garáže, co tam maj tchánovci za krmení pro psa, abych se tu měla s váma o čem bavitDneska jsme si objednali vozík za kolo, já se tak těším, až vyrazíme
![]()
Jaky, pochlub se!
asha píše:
Hm a ja zjistuju, ze se na mne koukaji lidi nejak divne. Mam pliny na balkone a dite nosim na zadech. A to uz jsem myslela, ze je lepsi doba…No abych byla konkretnejsi, koukaji se na mne divne spis ty mladsi, „kamaradky“ a podobne. Ach jo. Do oci mi nic nereknou.
A navic jeste obcas chodim pro decka dyl a to je jasny (jaktoze je neberu po obede, kdyz jsem doma???) Ale jak jako, kdyz mi B. spi a ja jsem stastna, ze konecne trochu zacal.
Tak jsem si postezovala…
tos napsala dobře v uvozovkách… na mě dneska divně koukala moje babička když jsem jí říkala že začnu látkovat
tak jsem jí vysvětlila že bych jednou měla ráda vnoučata a že látkování dneska už není takový masakr jako za ní
a co teprve jak na mě bude koukat tchýně
ale tý to říkat nebudu, stačí až to uvidí ![]()
Phoebe píše:asha píše:tos napsala dobře v uvozovkách… na mě dneska divně koukala moje babička když jsem jí říkala že začnu látkovat
Hm a ja zjistuju, ze se na mne koukaji lidi nejak divne. Mam pliny na balkone a dite nosim na zadech. A to uz jsem myslela, ze je lepsi doba…No abych byla konkretnejsi, koukaji se na mne divne spis ty mladsi, „kamaradky“ a podobne. Ach jo. Do oci mi nic nereknou.
A navic jeste obcas chodim pro decka dyl a to je jasny (jaktoze je neberu po obede, kdyz jsem doma???) Ale jak jako, kdyz mi B. spi a ja jsem stastna, ze konecne trochu zacal.
Tak jsem si postezovala…![]()
tak jsem jí vysvětlila že bych jednou měla ráda vnoučata a že látkování dneska už není takový masakr jako za ní
a co teprve jak na mě bude koukat tchýně
ale tý to říkat nebudu, stačí až to uvidí
Správný přístup!
![]()
ivuska.h píše:Flyingfrog píše:S ty už máš ten nový materiál, že?zuzanecka81 píše:
a už dost, huš do psí diskuze!tady je taková futeř, že jsem nervně vyběhla na balkon a posbírala polosuché anavy. jsem se bála, aby mi ty tisícovky neodlítly
Zuzko, tady když fičelo a mně visely anavy, tak jsem chodila kontrolovat, zda ještě vůbec visí.
Jinak nemůžu si na noc vynachválit kombinaci anavek: kalhotkovka a vlňáky.A vůbec v tom nemá obří zadek.
Jojo, ten nový. Jsou parádní, heboučké. Teď v nich spí. ![]()
Katy: Achjo, angína sama o sobě je zlo, natož hnisavá. Mně se teda hnisavá vždycky vyhnula, ale kamarádka ji mívala minimálně jednou do roka. Ať je brzy zdravá, holčička malá. ![]()
Apolence jsem o víkendu ušila nové vlňáčky. Jsou to super držáky. Testovala jsem je. Plenky na ždímání
a na vlňáky suché. Svetry na ně jsem kupovala přes MMB. Trochu jsem riskla, ale jsou naprosto dokonalé.
Katy - at je Eli brzy líp.
asho: Lidi jsou fakt zvláštní. Kolikrát nechápu, co kdo řeší v cizím životě. Na to si už lze akorát ťukat na čelo nad něčí hloupostí.
Jinak s látkou jsem taky za exota, ale s očkováním za většího.
A na plavání chodí maminka, co taky látkuje, ale ta jede v Pop Inách a čtvercích.
asha píše:pomeranca píše:Jaky, pochlub se!
Já se snad půjdu podívat do garáže, co tam maj tchánovci za krmení pro psa, abych se tu měla s váma o čem bavitDneska jsme si objednali vozík za kolo, já se tak těším, až vyrazíme
![]()
Akorát pan prodavač tomu pořád říkal kruiser
Ale Šimonovi se v něm líbilo. Byli jsme si ho zkusit v prodejně, ale neměli k němu nějaký díl, tak ho objednali nový pro nás.
Vtipná historka z prodejny: nějaký pán přišel reklamovat kolo a povídá: koupil jsem ho 21.5. A prodavač: jako letos? ![]()
Koukám, že tu na emiminu máme novou záložku „recenze“ asi by to chtělo proniknout i tam s látkovkama, co vy na to? ať tam nejsou je pemprsky a hagísky…
Achdárku krásné vlňáčky. ![]()
Holky a je hnisavá angína nakažlivá? Asi jo co? Manžel už si stěžuje že ho bolí v krku, mě taky začíná lehce bolet, no a Týna večer taky nevypadala dva krát dobře.
![]()
Tak diky za rady,orechy hned uzavru…nejlepe do nejake krabicky. Takze vyhodit az z nich bude prach,ju? ![]()
No ja jsem zase docela zastance granuli,pac lidi si myslej,ze maso je hlavni strava pro psa,ale nedochazi jim,ze v prirode vlk toho masa tolik nepozere- nejak jim unika,ze nejdriv musej urvat kus koristi- sezrat tomu kozich,kuzi,slachy,maso a potom se dorazit kosti a dozrat nejakou travou aby to dobre sedlo .....
Achdarku kazdym dnem ocekavam balicek s tvyma vlnackama,tak jsem na ne moooc zvedava..
Vlnaky z fleru- dnes je testuji oboje…starsi si po jejich navliknuti stezovala,ze pali
,takze asi kousou…no hodim je brzy do packy z vnitrni strany a stejne tak pak i do lanolinu a snad to bude lepsi…ale jinak jsou boziii. By mi to bylo lito kdyby zustaly kousave…
Ja nastesti sousedy nemam,krome nasich landlordu
,ale asi se taky musej divit co jim to cpu obden na snuru ![]()
pomeranca píše:
Koukám, že tu na emiminu máme novou záložku „recenze“ asi by to chtělo proniknout i tam s látkovkama, co vy na to? ať tam nejsou je pemprsky a hagísky…
Vida, to jsem si ani nevšimla, objevila jsem zatím akorát chat. ![]()
Látkovky tam být musí taky, nacpem je tam. ![]()
Mirii píše:
No ja jsem zase docela zastance granuli,pac lidi si myslej,ze maso je hlavni strava pro psa,ale nedochazi jim,ze v prirode vlk toho masa tolik nepozere- nejak jim unika,ze nejdriv musej urvat kus koristi- sezrat tomu kozich,kuzi,slachy,maso a potom se dorazit kosti a dozrat nejakou travou aby to dobre sedlo .....
No tak nějak to doma máme my, až na to že si kořist sama neloví a že teda dávám bez kožichu a trávou se pak pase sama.
![]()
Katy2 píše:
Holky a je hnisavá angína nakažlivá?
Je..
Člověk by radši stonal místo dětí, co..