Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
13.4.11 20:41
Flyingfrog píše:
zuzanecka81 píše:
a už dost, huš do psí diskuze! :mrgreen:tady je taková futeř, že jsem nervně vyběhla na balkon a posbírala polosuché anavy. jsem se bála, aby mi ty tisícovky neodlítly 8-o

Zuzko, tady když fičelo a mně visely anavy, tak jsem chodila kontrolovat, zda ještě vůbec visí. :-)

Jinak nemůžu si na noc vynachválit kombinaci anavek: kalhotkovka a vlňáky. :srdce: A vůbec v tom nemá obří zadek.

S ty už máš ten nový materiál, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
Flyingfrog píše:Katy: Angína? Můj bože, chůdě dítě i ty. Jak já nenáviděla angíny. Tak ať je brzy zdravá. :srdce:

Jo jo a ke všemu hnisavá, první jsem si myslela, že má snad nějaký zánět dásní či co, fakt jí začalo strašně smrdět z pusy a k tomu ta horečka, jen že hubu neotevře, tak jsem šla raději k dr., ta koukla do krku a hned to bylo jasné. Z pusiny stále strašně smrdí, všimla jsem si že má dost nateklá dásna a celkové asi i bolavou pusinku. :-( Snad ty atb brzy zaberou a bude to dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
pomeranca píše:
Já se snad půjdu podívat do garáže, co tam maj tchánovci za krmení pro psa, abych se tu měla s váma o čem bavit :lol:Dneska jsme si objednali vozík za kolo, já se tak těším, až vyrazíme :-) :dance:

Jaky, pochlub se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
13.4.11 20:43
asha píše:
Hm a ja zjistuju, ze se na mne koukaji lidi nejak divne. Mam pliny na balkone a dite nosim na zadech. A to uz jsem myslela, ze je lepsi doba… :zed: No abych byla konkretnejsi, koukaji se na mne divne spis ty mladsi, „kamaradky“ a podobne. Ach jo. Do oci mi nic nereknou. :-? A navic jeste obcas chodim pro decka dyl a to je jasny (jaktoze je neberu po obede, kdyz jsem doma???) Ale jak jako, kdyz mi B. spi a ja jsem stastna, ze konecne trochu zacal.
Tak jsem si postezovala…

tos napsala dobře v uvozovkách… na mě dneska divně koukala moje babička když jsem jí říkala že začnu látkovat :lol: :lol: tak jsem jí vysvětlila že bych jednou měla ráda vnoučata a že látkování dneska už není takový masakr jako za ní :lol: a co teprve jak na mě bude koukat tchýně :lol: ale tý to říkat nebudu, stačí až to uvidí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
13.4.11 20:45
Phoebe píše:
asha píše:
Hm a ja zjistuju, ze se na mne koukaji lidi nejak divne. Mam pliny na balkone a dite nosim na zadech. A to uz jsem myslela, ze je lepsi doba… :zed: No abych byla konkretnejsi, koukaji se na mne divne spis ty mladsi, „kamaradky“ a podobne. Ach jo. Do oci mi nic nereknou. :-? A navic jeste obcas chodim pro decka dyl a to je jasny (jaktoze je neberu po obede, kdyz jsem doma???) Ale jak jako, kdyz mi B. spi a ja jsem stastna, ze konecne trochu zacal.
Tak jsem si postezovala…
tos napsala dobře v uvozovkách… na mě dneska divně koukala moje babička když jsem jí říkala že začnu látkovat :lol: :lol: tak jsem jí vysvětlila že bych jednou měla ráda vnoučata a že látkování dneska už není takový masakr jako za ní :lol: a co teprve jak na mě bude koukat tchýně :lol: ale tý to říkat nebudu, stačí až to uvidí :lol:

Správný přístup! :potlesk: :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
13.4.11 20:55
ivuska.h píše:
Flyingfrog píše:
zuzanecka81 píše:
a už dost, huš do psí diskuze! :mrgreen:tady je taková futeř, že jsem nervně vyběhla na balkon a posbírala polosuché anavy. jsem se bála, aby mi ty tisícovky neodlítly 8-o

Zuzko, tady když fičelo a mně visely anavy, tak jsem chodila kontrolovat, zda ještě vůbec visí. :-)

Jinak nemůžu si na noc vynachválit kombinaci anavek: kalhotkovka a vlňáky. :srdce: A vůbec v tom nemá obří zadek.
S ty už máš ten nový materiál, že?

Jojo, ten nový. Jsou parádní, heboučké. Teď v nich spí. :-)

Katy: Achjo, angína sama o sobě je zlo, natož hnisavá. Mně se teda hnisavá vždycky vyhnula, ale kamarádka ji mívala minimálně jednou do roka. Ať je brzy zdravá, holčička malá. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
13.4.11 20:56

Apolence jsem o víkendu ušila nové vlňáčky. Jsou to super držáky. Testovala jsem je. Plenky na ždímání :oops: a na vlňáky suché. Svetry na ně jsem kupovala přes MMB. Trochu jsem riskla, ale jsou naprosto dokonalé.

Katy - at je Eli brzy líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
13.4.11 20:59

asho: Lidi jsou fakt zvláštní. Kolikrát nechápu, co kdo řeší v cizím životě. Na to si už lze akorát ťukat na čelo nad něčí hloupostí.

Jinak s látkou jsem taky za exota, ale s očkováním za většího.

A na plavání chodí maminka, co taky látkuje, ale ta jede v Pop Inách a čtvercích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.4.11 20:59
asha píše:
pomeranca píše:
Já se snad půjdu podívat do garáže, co tam maj tchánovci za krmení pro psa, abych se tu měla s váma o čem bavit :lol:Dneska jsme si objednali vozík za kolo, já se tak těším, až vyrazíme :-) :dance:
Jaky, pochlub se!

croozer kid for 1

Akorát pan prodavač tomu pořád říkal kruiser :lol: Ale Šimonovi se v něm líbilo. Byli jsme si ho zkusit v prodejně, ale neměli k němu nějaký díl, tak ho objednali nový pro nás.

Vtipná historka z prodejny: nějaký pán přišel reklamovat kolo a povídá: koupil jsem ho 21.5. A prodavač: jako letos? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.4.11 21:04

Koukám, že tu na emiminu máme novou záložku „recenze“ asi by to chtělo proniknout i tam s látkovkama, co vy na to? ať tam nejsou je pemprsky a hagísky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.4.11 21:07

Achdárku krásné vlňáčky. :wink:
Holky a je hnisavá angína nakažlivá? Asi jo co? Manžel už si stěžuje že ho bolí v krku, mě taky začíná lehce bolet, no a Týna večer taky nevypadala dva krát dobře. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
13.4.11 21:07

Tak diky za rady,orechy hned uzavru…nejlepe do nejake krabicky. Takze vyhodit az z nich bude prach,ju? :lol:
No ja jsem zase docela zastance granuli,pac lidi si myslej,ze maso je hlavni strava pro psa,ale nedochazi jim,ze v prirode vlk toho masa tolik nepozere- nejak jim unika,ze nejdriv musej urvat kus koristi- sezrat tomu kozich,kuzi,slachy,maso a potom se dorazit kosti a dozrat nejakou travou aby to dobre sedlo .....
Achdarku kazdym dnem ocekavam balicek s tvyma vlnackama,tak jsem na ne moooc zvedava..
Vlnaky z fleru- dnes je testuji oboje…starsi si po jejich navliknuti stezovala,ze pali :nevim: ,takze asi kousou…no hodim je brzy do packy z vnitrni strany a stejne tak pak i do lanolinu a snad to bude lepsi…ale jinak jsou boziii. By mi to bylo lito kdyby zustaly kousave…
Ja nastesti sousedy nemam,krome nasich landlordu :lol: ,ale asi se taky musej divit co jim to cpu obden na snuru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
13.4.11 21:11
pomeranca píše:
Koukám, že tu na emiminu máme novou záložku „recenze“ asi by to chtělo proniknout i tam s látkovkama, co vy na to? ať tam nejsou je pemprsky a hagísky…

Vida, to jsem si ani nevšimla, objevila jsem zatím akorát chat. :-)
Látkovky tam být musí taky, nacpem je tam. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.4.11 21:13
Mirii píše:
No ja jsem zase docela zastance granuli,pac lidi si myslej,ze maso je hlavni strava pro psa,ale nedochazi jim,ze v prirode vlk toho masa tolik nepozere- nejak jim unika,ze nejdriv musej urvat kus koristi- sezrat tomu kozich,kuzi,slachy,maso a potom se dorazit kosti a dozrat nejakou travou aby to dobre sedlo .....

No tak nějak to doma máme my, až na to že si kořist sama neloví a že teda dávám bez kožichu a trávou se pak pase sama. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
13.4.11 21:13
Katy2 píše:
Holky a je hnisavá angína nakažlivá?

Je.. :cry: Člověk by radši stonal místo dětí, co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure