Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
- bodlinka - píše:Katy2 píše:Je..
Holky a je hnisavá angína nakažlivá?Člověk by radši stonal místo dětí, co..
No ani nemluv, už tam zase naříkala. ![]()
pomerančo: A prodavač vtipný s tím datem.
Mně se stalo nedávno, že jsem místo podívám se do minulosti (jednalo se o jména) řekla, že se podívám do budoucnosti a chlap se mi doteď směje, že umím věštit i bez koule. ![]()
Mirii píše:
Tak diky za rady,orechy hned uzavru…nejlepe do nejake krabicky. Takze vyhodit az z nich bude prach,ju?
No ja jsem zase docela zastance granuli,pac lidi si myslej,ze maso je hlavni strava pro psa,ale nedochazi jim,ze v prirode vlk toho masa tolik nepozere- nejak jim unika,ze nejdriv musej urvat kus koristi- sezrat tomu kozich,kuzi,slachy,maso a potom se dorazit kosti a dozrat nejakou travou aby to dobre sedlo .....
Achdarku kazdym dnem ocekavam balicek s tvyma vlnackama,tak jsem na ne moooc zvedava..
Vlnaky z fleru- dnes je testuji oboje…starsi si po jejich navliknuti stezovala,ze pali,takze asi kousou…no hodim je brzy do packy z vnitrni strany a stejne tak pak i do lanolinu a snad to bude lepsi…ale jinak jsou boziii. By mi to bylo lito kdyby zustaly kousave…
Ja nastesti sousedy nemam,krome nasich landlordu,ale asi se taky musej divit co jim to cpu obden na snuru
No s tim masem to je prave to, s tim se dokaze nadelat taky pekna paseka…kosti jsou spis pro outsidery, nejvic frci pajsl a to masiko
Jo ja kdyz poslouchala, cim lidi ty zvirata krmi, to by jeden neveril…
Ale granule Koruna jsou nezapomenutelny ![]()
V orechach se doporucuje prat 2× (pri 60) az 3×(40). Jak jsou na prach, uz z nich nic nevymamis ![]()
Na to kousani zkus i mrazak, uz nevim, kdo to tak udelal… a nam pomohl lanolin.
Katy2 píše:- bodlinka - píše:No ani nemluv, už tam zase naříkala.Katy2 píše:Je..
Katy achjooo ty si to teda yvbíráš za nás všechny, nebo co
Držím palce, ať je brzo líp ![]()
Flyingfrog píše:
asho: Lidi jsou fakt zvláštní. Kolikrát nechápu, co kdo řeší v cizím životě. Na to si už lze akorát ťukat na čelo nad něčí hloupostí.Jinak s látkou jsem taky za exota, ale s očkováním za většího.
A na plavání chodí maminka, co taky látkuje, ale ta jede v Pop Inách a čtvercích.
Jako (ne)ockovanim? S tim ja se radsi uz nechlubim…
pomeranca píše:asha píše:pomeranca píše:Jaky, pochlub se!
Já se snad půjdu podívat do garáže, co tam maj tchánovci za krmení pro psa, abych se tu měla s váma o čem bavitDneska jsme si objednali vozík za kolo, já se tak těším, až vyrazíme
![]()
Akorát pan prodavač tomu pořád říkal kruiser
Vtipná historka z prodejny: nějaký pán přišel reklamovat kolo a povídá: koupil jsem ho 21.5. A prodavač: jako letos?Ale Šimonovi se v něm líbilo. Byli jsme si ho zkusit v prodejně, ale neměli k němu nějaký díl, tak ho objednali nový pro nás.
Katy2 píše:- bodlinka - píše:No ani nemluv, už tam zase naříkala.Katy2 píše:Je..
asha píše:pomeranca píše:asha píše:pomeranca píše:Jaky, pochlub se!
Já se snad půjdu podívat do garáže, co tam maj tchánovci za krmení pro psa, abych se tu měla s váma o čem bavitDneska jsme si objednali vozík za kolo, já se tak těším, až vyrazíme
![]()
Vtipná historka z prodejny: nějaký pán přišel reklamovat kolo a povídá: koupil jsem ho 21.5. A prodavač: jako letos?Ale Šimonovi se v něm líbilo. Byli jsme si ho zkusit v prodejně, ale neměli k němu nějaký díl, tak ho objednali nový pro nás.
Ja chtela pro 2…ale uz jsem se nerozhoupala.
no ten pro dva se nám zdál už moc obr (široký) a pokud někdy budem vozit dvě děti, tak koupíme buď další vozejk, nebo sedačku pro staršího (no a nebo tento prodáme a koupíme pro dva
kurňa já už chcu být těhotná
)
POmeranco - Croozer máme taky. Je super.
Loni jsme zvažovali, zda koupit pro dva nebo ne. Nakonec má Tobík cyklosedačku a POli je ve vozíku. A nebo Tobík jede sám na kole.
Achdarek píše:
POmeranco - Croozer máme taky. Je super.Loni jsme zvažovali, zda koupit pro dva nebo ne. Nakonec má Tobík cyklosedačku a POli je ve vozíku. A nebo Tobík jede sám na kole.
Tak snad jsme vybrali dobře
Teď už jen aby se Šimonovi líbilo v něm i za jízdy a bude to bomba ![]()
pomeranca píše:asha píše:no ten pro dva se nám zdál už moc obr (široký) a pokud někdy budem vozit dvě děti, tak koupíme buď další vozejk, nebo sedačku pro staršího (no a nebo tento prodáme a koupíme pro dvapomeranca píše:asha píše:pomeranca píše:Jaky, pochlub se!
![]()
Ja chtela pro 2…ale uz jsem se nerozhoupala.kurňa já už chcu být těhotná
)
No ja prave pro dva, protoze Tyna jeste nejezdi, takze se na kola dostanem, jen kdyz s nama jede DH. Coz pres tyden nehrozi.
holky mě přišly daně
![]()
jsem minulý měsíc myslela, že přišly daně a ono to bylo proplacení dovolené a přesčasů
caccorka píše:
holky mě přišly daně![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jsem minulý měsíc myslela, že přišly daně a ono to bylo proplacení dovolené a přesčasů
Z finančáku, nebo od zaměstnavatele? Taky už na ně čekám. ![]()