Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
13.4.11 21:17
- bodlinka - píše:
Katy2 píše:
Holky a je hnisavá angína nakažlivá?
Je.. :cry: Člověk by radši stonal místo dětí, co..

No ani nemluv, už tam zase naříkala. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
13.4.11 21:20

pomerančo: A prodavač vtipný s tím datem. :-) Mně se stalo nedávno, že jsem místo podívám se do minulosti (jednalo se o jména) řekla, že se podívám do budoucnosti a chlap se mi doteď směje, že umím věštit i bez koule. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.4.11 21:30
Mirii píše:
Tak diky za rady,orechy hned uzavru…nejlepe do nejake krabicky. Takze vyhodit az z nich bude prach,ju? :lol:
No ja jsem zase docela zastance granuli,pac lidi si myslej,ze maso je hlavni strava pro psa,ale nedochazi jim,ze v prirode vlk toho masa tolik nepozere- nejak jim unika,ze nejdriv musej urvat kus koristi- sezrat tomu kozich,kuzi,slachy,maso a potom se dorazit kosti a dozrat nejakou travou aby to dobre sedlo .....
Achdarku kazdym dnem ocekavam balicek s tvyma vlnackama,tak jsem na ne moooc zvedava..
Vlnaky z fleru- dnes je testuji oboje…starsi si po jejich navliknuti stezovala,ze pali :nevim: ,takze asi kousou…no hodim je brzy do packy z vnitrni strany a stejne tak pak i do lanolinu a snad to bude lepsi…ale jinak jsou boziii. By mi to bylo lito kdyby zustaly kousave…
Ja nastesti sousedy nemam,krome nasich landlordu :lol: ,ale asi se taky musej divit co jim to cpu obden na snuru :mrgreen:

No s tim masem to je prave to, s tim se dokaze nadelat taky pekna paseka…kosti jsou spis pro outsidery, nejvic frci pajsl a to masiko :mrgreen: Jo ja kdyz poslouchala, cim lidi ty zvirata krmi, to by jeden neveril…
Ale granule Koruna jsou nezapomenutelny :mrgreen:

V orechach se doporucuje prat 2× (pri 60) az 3×(40). Jak jsou na prach, uz z nich nic nevymamis :lol:

Na to kousani zkus i mrazak, uz nevim, kdo to tak udelal… a nam pomohl lanolin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.4.11 21:31
Katy2 píše:
- bodlinka - píše:
Katy2 píše:

Katy achjooo ty si to teda yvbíráš za nás všechny, nebo co :-( :nevim: Držím palce, ať je brzo líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.4.11 21:31
Flyingfrog píše:
asho: Lidi jsou fakt zvláštní. Kolikrát nechápu, co kdo řeší v cizím životě. Na to si už lze akorát ťukat na čelo nad něčí hloupostí.

Jinak s látkou jsem taky za exota, ale s očkováním za většího.

A na plavání chodí maminka, co taky látkuje, ale ta jede v Pop Inách a čtvercích.

Jako (ne)ockovanim? S tim ja se radsi uz nechlubim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.4.11 21:32
pomeranca píše:
asha píše:
pomeranca píše:
Já se snad půjdu podívat do garáže, co tam maj tchánovci za krmení pro psa, abych se tu měla s váma o čem bavit :lol:Dneska jsme si objednali vozík za kolo, já se tak těším, až vyrazíme :-) :dance:
Jaky, pochlub se!

croozer kid for 1

Akorát pan prodavač tomu pořád říkal kruiser :lol: Ale Šimonovi se v něm líbilo. Byli jsme si ho zkusit v prodejně, ale neměli k němu nějaký díl, tak ho objednali nový pro nás.

Vtipná historka z prodejny: nějaký pán přišel reklamovat kolo a povídá: koupil jsem ho 21.5. A prodavač: jako letos? :pankac:
:palec:
Ja chtela pro 2…ale uz jsem se nerozhoupala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.4.11 21:33
Katy2 píše:
- bodlinka - píše:
Katy2 píše:
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.4.11 21:38
asha píše:
pomeranca píše:
asha píše:
pomeranca píše:
Já se snad půjdu podívat do garáže, co tam maj tchánovci za krmení pro psa, abych se tu měla s váma o čem bavit :lol:Dneska jsme si objednali vozík za kolo, já se tak těším, až vyrazíme :-) :dance:
Jaky, pochlub se!

croozer kid for 1

Akorát pan prodavač tomu pořád říkal kruiser :lol: Ale Šimonovi se v něm líbilo. Byli jsme si ho zkusit v prodejně, ale neměli k němu nějaký díl, tak ho objednali nový pro nás.

Vtipná historka z prodejny: nějaký pán přišel reklamovat kolo a povídá: koupil jsem ho 21.5. A prodavač: jako letos? :pankac:

no ten pro dva se nám zdál už moc obr (široký) a pokud někdy budem vozit dvě děti, tak koupíme buď další vozejk, nebo sedačku pro staršího (no a nebo tento prodáme a koupíme pro dva :think: kurňa já už chcu být těhotná :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
13.4.11 21:40

POmeranco - Croozer máme taky. Je super. :palec: Loni jsme zvažovali, zda koupit pro dva nebo ne. Nakonec má Tobík cyklosedačku a POli je ve vozíku. A nebo Tobík jede sám na kole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.4.11 21:43
Achdarek píše:
POmeranco - Croozer máme taky. Je super. :palec: Loni jsme zvažovali, zda koupit pro dva nebo ne. Nakonec má Tobík cyklosedačku a POli je ve vozíku. A nebo Tobík jede sám na kole.

Tak snad jsme vybrali dobře :oops: Teď už jen aby se Šimonovi líbilo v něm i za jízdy a bude to bomba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.4.11 21:43
pomeranca píše:
asha píše:
pomeranca píše:
asha píše:
pomeranca píše:
Jaky, pochlub se!

croozer kid for 1

no ten pro dva se nám zdál už moc obr (široký) a pokud někdy budem vozit dvě děti, tak koupíme buď další vozejk, nebo sedačku pro staršího (no a nebo tento prodáme a koupíme pro dva :think: kurňa já už chcu být těhotná :lol: )

No ja prave pro dva, protoze Tyna jeste nejezdi, takze se na kola dostanem, jen kdyz s nama jede DH. Coz pres tyden nehrozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
13.4.11 21:51

holky mě přišly daně :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :hug: :hug:
jsem minulý měsíc myslela, že přišly daně a ono to bylo proplacení dovolené a přesčasů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
13.4.11 21:57
caccorka píše:
holky mě přišly daně :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :hug: :hug:
jsem minulý měsíc myslela, že přišly daně a ono to bylo proplacení dovolené a přesčasů

Z finančáku, nebo od zaměstnavatele? Taky už na ně čekám. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.4.11 21:57

Manželovi taky heč. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
13.4.11 21:58