Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
asha píše:Mirii píše:No presny ne, ale my to posilame po netu a nejak nam to porad nechtelo spocitat…asi jsme kecali prilis
Asho ja to psala odhademani by me nenapadlo lsat tam presne cisla velikosti obyvaku, kuchyne apod......
U nás to vyplnil manžel stylem „kolik by to tak asi mohlo být?“ - papír neprotestoval. ![]()
Daně za kočár bych taky brala, hm, myslím, že to spíš bude konečně (!) ten plot. ![]()
Kam to píšu?
Mirii, děsně mě mateš
Myslela sem, že sem u dojnic ![]()
Příspěvek upraven 13.04.11 v 22:36
petka.konecna píše:
Já mám daně už dávno, teda spíše nemám, koupila jsem si golfáč a zbytek jde do autaMájo - jaký kočár máte, hoď sem nějaké foto nebo odkaz.
Peti nakonec máme
M-a-j-a píše:caccorka píše:Caccoorko a ty sis daně podávala sama? Já jsem totiž taky byla na nemocenské a mám z toho prd. DOstanu 255Kč a to jsem byla na nemocenské od února do srpna.
no jo, ale mě přišla mega částka hečjsem pracovala, nemocenská pak MD a výsledek jsou úžasné daně
Však z nemocenské daně nemáš. Ty máš daň vlastně jen za leden, co?
M-a-j-a píše:
tytopetka.konecna píše:Peti nakonec máme
Já mám daně už dávno, teda spíše nemám, koupila jsem si golfáč a zbytek jde do autaMájo - jaký kočár máte, hoď sem nějaké foto nebo odkaz.
Tak to seš dobrá že jsi vybojovala
- já jsem měla limit 3000 ![]()
PEti ale je zvláštní, že někdo dostane hodně peněz na daních, když je na nemocenské. Já tomu prd rozumím ![]()
M-a-j-a píše:
PEti ale je zvláštní, že někdo dostane hodně peněz na daních, když je na nemocenské. Já tomu prd rozumím
Já tomu taky prd rozumím. Mě se taky zdálo že jsem dostala hodně (v práci jsem byla leden až půl března, a pak 25 dní dovolená v červnu) a dostala jsem přes 6000 a čuměla jsem na to jako puk.
PEti tak já jsem chtěla první nuna peep, ale ten by asi toho moc v nějakém větším terénu nenajel. I coo měly oddělenou rukojeť a tím pádem bych s nima neukočírovala psa a tyto šly do lehu a měly spojenou rukojeť. Jsou teda trochu těžší, ale auto je uveze ![]()
petka.konecna píše:M-a-j-a píše:Já tomu taky prd rozumím. Mě se taky zdálo že jsem dostala hodně (v práci jsem byla leden až půl března, a pak 25 dní dovolená v červnu) a dostala jsem přes 6000 a čuměla jsem na to jako puk.
PEti ale je zvláštní, že někdo dostane hodně peněz na daních, když je na nemocenské. Já tomu prd rozumím
Já si myslím, že jsme s tetou někde udělaly chybu, ale tam tu nemocenskou nešlo nikam vyplnit ![]()
M-a-j-a píše:
V tom sam baby a měli ho tam levnější než na netu.
Já jsem tam ty golfáče taky brala, objednala jsem je přes net a vyšlo to asi o 200Kč levněji než kdybych si je kooupil u nich na prodejně. A zajela jsem si pro ně.
Kočárek jste vybrali hezky. Sis udělala radost, co? ![]()
petka.konecna píše:M-a-j-a píše:
V tom sam baby a měli ho tam levnější než na netu.Já jsem tam ty golfáče taky brala, objednala jsem je přes net a vyšlo to asi o 200Kč levněji než kdybych si je kooupil u nich na prodejně. A zajela jsem si pro ně.
Kočárek jste vybrali hezky. Sis udělala radost, co?
No tak ty naše měli levnější o 440Kč, tak jsem si koupila i pláštěnku a nějaký univerzální nánožník. Jsem ráda, že je mám ![]()
Vtipná historka z prodejny: nějaký pán přišel reklamovat kolo a povídá: koupil jsem ho 21.5. A prodavač: jako letos?
pomeranca píše:
Koukám, že tu na emiminu máme novou záložku „recenze“ asi by to chtělo proniknout i tam s látkovkama, co vy na to? ať tam nejsou je pemprsky a hagísky…
Flyingfrog píše:
pomerančo: A prodavač vtipný s tím datem.Mně se stalo nedávno, že jsem místo podívám se do minulosti (jednalo se o jména) řekla, že se podívám do budoucnosti a chlap se mi doteď směje, že umím věštit i bez koule.
jinak holky doufám že vám nevadí že jsem se vám sem tak trochu vetřela, asi tu budu trávit čas častěji
člověk se tu dozví věcí… třeba čím krmit psa
my teda žádného nemáme
ale máme kocoura ![]()