Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
547
13.4.11 22:34
asha píše:
Mirii píše:
Asho ja to psala odhadem :mrgreen: ani by me nenapadlo lsat tam presne cisla velikosti obyvaku, kuchyne apod......
No presny ne, ale my to posilame po netu a nejak nam to porad nechtelo spocitat…asi jsme kecali prilis :mrgreen:

U nás to vyplnil manžel stylem „kolik by to tak asi mohlo být?“ - papír neprotestoval. :mrgreen:

Daně za kočár bych taky brala, hm, myslím, že to spíš bude konečně (!) ten plot. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
13.4.11 22:36

Kam to píšu? :roll: Mirii, děsně mě mateš :twisted: Myslela sem, že sem u dojnic :roll:

Příspěvek upraven 13.04.11 v 22:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
tyto
petka.konecna píše:
Já mám daně už dávno, teda spíše nemám, koupila jsem si golfáč a zbytek jde do auta :(Májo - jaký kočár máte, hoď sem nějaké foto nebo odkaz.

Peti nakonec máme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
M-a-j-a píše:
caccorka píše:
no jo, ale mě přišla mega částka heč :lol: jsem pracovala, nemocenská pak MD a výsledek jsou úžasné daně
Caccoorko a ty sis daně podávala sama? Já jsem totiž taky byla na nemocenské a mám z toho prd. DOstanu 255Kč a to jsem byla na nemocenské od února do srpna.

Však z nemocenské daně nemáš. Ty máš daň vlastně jen za leden, co?

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
13.4.11 22:38
M-a-j-a píše:
tyto
petka.konecna píše:
Já mám daně už dávno, teda spíše nemám, koupila jsem si golfáč a zbytek jde do auta :(Májo - jaký kočár máte, hoď sem nějaké foto nebo odkaz.
Peti nakonec máme

Tak to seš dobrá že jsi vybojovala :) - já jsem měla limit 3000 :)

• Citovat
  • Upravit
16492
13.4.11 22:38

PEti ale je zvláštní, že někdo dostane hodně peněz na daních, když je na nemocenské. Já tomu prd rozumím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.4.11 22:40
M-a-j-a píše:
PEti ale je zvláštní, že někdo dostane hodně peněz na daních, když je na nemocenské. Já tomu prd rozumím :cert:

Já tomu taky prd rozumím. Mě se taky zdálo že jsem dostala hodně (v práci jsem byla leden až půl března, a pak 25 dní dovolená v červnu) a dostala jsem přes 6000 a čuměla jsem na to jako puk.

• Citovat
  • Upravit
16492
13.4.11 22:40

PEti tak já jsem chtěla první nuna peep, ale ten by asi toho moc v nějakém větším terénu nenajel. I coo měly oddělenou rukojeť a tím pádem bych s nima neukočírovala psa a tyto šly do lehu a měly spojenou rukojeť. Jsou teda trochu těžší, ale auto je uveze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.4.11 22:41
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:
PEti ale je zvláštní, že někdo dostane hodně peněz na daních, když je na nemocenské. Já tomu prd rozumím :cert:
Já tomu taky prd rozumím. Mě se taky zdálo že jsem dostala hodně (v práci jsem byla leden až půl března, a pak 25 dní dovolená v červnu) a dostala jsem přes 6000 a čuměla jsem na to jako puk.

Já si myslím, že jsme s tetou někde udělaly chybu, ale tam tu nemocenskou nešlo nikam vyplnit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.4.11 22:41

Máji a kde jste ho koupili?

• Citovat
  • Upravit
16492
13.4.11 22:42

V tom sam baby a měli ho tam levnější než na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.4.11 22:46
M-a-j-a píše:

Já jsem tam ty golfáče taky brala, objednala jsem je přes net a vyšlo to asi o 200Kč levněji než kdybych si je kooupil u nich na prodejně. A zajela jsem si pro ně.

Kočárek jste vybrali hezky. Sis udělala radost, co? :)

• Citovat
  • Upravit
16492
13.4.11 22:51
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:

Já jsem tam ty golfáče taky brala, objednala jsem je přes net a vyšlo to asi o 200Kč levněji než kdybych si je kooupil u nich na prodejně. A zajela jsem si pro ně.

Kočárek jste vybrali hezky. Sis udělala radost, co? :)

No tak ty naše měli levnější o 440Kč, tak jsem si koupila i pláštěnku a nějaký univerzální nánožník. Jsem ráda, že je mám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
13.4.11 23:22
Vtipná historka z prodejny: nějaký pán přišel reklamovat kolo a povídá: koupil jsem ho 21.5. A prodavač: jako letos? :pankac:
:lol: :lol: :lol:
pomeranca píše:
Koukám, že tu na emiminu máme novou záložku „recenze“ asi by to chtělo proniknout i tam s látkovkama, co vy na to? ať tam nejsou je pemprsky a hagísky…
:pankac: :pankac:
Flyingfrog píše:
pomerančo: A prodavač vtipný s tím datem. :-) Mně se stalo nedávno, že jsem místo podívám se do minulosti (jednalo se o jména) řekla, že se podívám do budoucnosti a chlap se mi doteď směje, že umím věštit i bez koule. :jazyk:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
13.4.11 23:24

jinak holky doufám že vám nevadí že jsem se vám sem tak trochu vetřela, asi tu budu trávit čas častěji :mrgreen: člověk se tu dozví věcí… třeba čím krmit psa :lol: :lol: my teda žádného nemáme :lol: ale máme kocoura :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure