Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mirii píše:
Ok,zkusim to dat do pcpokud me satani nechaji
Myslíš tu velkou holku a to líné miminko, co na sedmi měsících skoro chodí? ![]()
Brunifid píše:Mirii píše:Myslíš tu velkou holku a to líné miminko, co na sedmi měsících skoro chodí?
Ok,zkusim to dat do pcpokud me satani nechaji
Izabelka už chodí? ![]()
Bruni ja vim, me tim pobavila Hanule ci kdo to psal ![]()
Na hole nozky musim taky vyzkouset vsechno co mam doma
a uvidime,ale za ty prachy vypadaji lip nez vsechny ostatni co doma mam ![]()
Mirii píše:
Bruni ja vim, me tim pobavila Hanule ci kdo to psal
Na hole nozky musim taky vyzkouset vsechno co mam domaa uvidime,ale za ty prachy vypadaji lip nez vsechny ostatni co doma mam
O jakých návlecích se bavíte? Odkaz prosím ![]()
Sponks , stály 60,–Kč a nemůžu si stěžovat ani náhodou! ![]()
Pak mám návleky šité od Achdarka, ty mají kolem nožky stahovací gumu, taky jsou fajn, ty jsou teda teplejší. Ale já dávám návleky furt, jak leze po zemi, má studené nožky.
teda reknu vam… fujtajksl..jsem zase vlezla do nejaky diskuze kde se resilo umrti miminka a jedna holcina ma nafoceny krasny zdravy mimco ktery ji umrelo, no nejak jsem to nasala do sebe bo co a jsem tak na sebevrazdu, proc ja tam vzdycky lezu
![]()
az se mi z toho mala rozbrecela, to zas budu rozdejchavat tejden
Brunifid píše:
Sponks , stály 60,–Kč a nemůžu si stěžovat ani náhodou!
Pak mám návleky šité od Achdarka, ty mají kolem nožky stahovací gumu, taky jsou fajn, ty jsou teda teplejší. Ale já dávám návleky furt, jak leze po zemi, má studené nožky.
ze slovenska?? to se vyplati??
Do takových diskuzí nelezu, já jednu takovou znám, co se jí tohle stalo. Jsme jak magor, já vím, že je to jeden případ z několika tisíc, ale furt chodím koukat, když malá spí, nikomu ji nepůjčuju,.....
Ne ze Slovenska, chtěla jsi odkaz, tak jsem hodila první, co Google vyplivnul. Říkám že stály 60,–Kč.
Brunifid píše:
Do takových diskuzí nelezu, já jednu takovou znám, co se jí tohle stalo. Jsme jak magor, já vím, že je to jeden případ z několika tisíc, ale furt chodím koukat, když malá spí, nikomu ji nepůjčuju,.....Ne ze Slovenska, chtěla jsi odkaz, tak jsem hodila první, co Google vyplivnul. Říkám že stály 60,–Kč.
ja si vzdycky rikam ze uz takhle nikam nevlezu a nakonec mi to neda a pak jsem totalne v pr****…
btw. do kdy jste zapinali monitor??ja vim ze je to mimo…
jinak ten delfin je asi nejhezci…
Monitor nemám. Nevím, kam bych ho dávala, v postýlce to dítě snad nikdy nespalo
A v posteli by to chytalo mne, že jo.
Brunifid píše:
Monitor nemám. Nevím, kam bych ho dávala, v postýlce to dítě snad nikdy nespaloA v posteli by to chytalo mne, že jo.
no reknu ti ze ja uz jsem magor z tehle diskuzi ptz jsem monitor taky nemela ale kdyz byly stepce asi 4 mesice tak se tady rozmohly tyhle diskuze, byla jedna za druhou a z nekoho vylezlo ze jim umrelo v 8 mesicich, tak jsem ho poridila a je teda fakt ze jsem ho poctive zapinala tak mesic a kdyz jedem k nasim tak ho nechavam doma tak nevim no