Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
15.4.11 12:02

Ok,zkusim to dat do pc :cert: pokud me satani nechaji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
15.4.11 12:04
Mirii píše:
Ok,zkusim to dat do pc :cert: pokud me satani nechaji :mrgreen:

Myslíš tu velkou holku a to líné miminko, co na sedmi měsících skoro chodí? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
15.4.11 12:06
Brunifid píše:
Mirii píše:
Ok,zkusim to dat do pc :cert: pokud me satani nechaji :mrgreen:
Myslíš tu velkou holku a to líné miminko, co na sedmi měsících skoro chodí? :mrgreen:

Izabelka už chodí? 8-o

• Citovat
  • Upravit
22590
15.4.11 12:06

Bruni ja vim, me tim pobavila Hanule ci kdo to psal :mrgreen:
Na hole nozky musim taky vyzkouset vsechno co mam doma :lol: a uvidime,ale za ty prachy vypadaji lip nez vsechny ostatni co doma mam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
15.4.11 12:09
Mirii píše:
Bruni ja vim, me tim pobavila Hanule ci kdo to psal :mrgreen:
Na hole nozky musim taky vyzkouset vsechno co mam doma :lol: a uvidime,ale za ty prachy vypadaji lip nez vsechny ostatni co doma mam :mrgreen:

O jakých návlecích se bavíte? Odkaz prosím :)

• Citovat
  • Upravit
4509
15.4.11 12:15

taky si rikam o cem je to kurna rec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
15.4.11 12:15

Sponks , stály 60,–Kč a nemůžu si stěžovat ani náhodou! :palec:
Pak mám návleky šité od Achdarka, ty mají kolem nožky stahovací gumu, taky jsou fajn, ty jsou teda teplejší. Ale já dávám návleky furt, jak leze po zemi, má studené nožky.

• Citovat
  • Upravit
4509
15.4.11 12:16

teda reknu vam… fujtajksl..jsem zase vlezla do nejaky diskuze kde se resilo umrti miminka a jedna holcina ma nafoceny krasny zdravy mimco ktery ji umrelo, no nejak jsem to nasala do sebe bo co a jsem tak na sebevrazdu, proc ja tam vzdycky lezu :zed: :zed: :zed:
az se mi z toho mala rozbrecela, to zas budu rozdejchavat tejden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
15.4.11 12:17
Brunifid píše:
Sponks , stály 60,–Kč a nemůžu si stěžovat ani náhodou! :palec:
Pak mám návleky šité od Achdarka, ty mají kolem nožky stahovací gumu, taky jsou fajn, ty jsou teda teplejší. Ale já dávám návleky furt, jak leze po zemi, má studené nožky.

ze slovenska?? to se vyplati??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
15.4.11 12:19

Do takových diskuzí nelezu, já jednu takovou znám, co se jí tohle stalo. Jsme jak magor, já vím, že je to jeden případ z několika tisíc, ale furt chodím koukat, když malá spí, nikomu ji nepůjčuju,.....

Ne ze Slovenska, chtěla jsi odkaz, tak jsem hodila první, co Google vyplivnul. Říkám že stály 60,–Kč.

• Citovat
  • Upravit
4509
15.4.11 12:21
Brunifid píše:
Do takových diskuzí nelezu, já jednu takovou znám, co se jí tohle stalo. Jsme jak magor, já vím, že je to jeden případ z několika tisíc, ale furt chodím koukat, když malá spí, nikomu ji nepůjčuju,.....Ne ze Slovenska, chtěla jsi odkaz, tak jsem hodila první, co Google vyplivnul. Říkám že stály 60,–Kč.

ja si vzdycky rikam ze uz takhle nikam nevlezu a nakonec mi to neda a pak jsem totalne v pr****…

btw. do kdy jste zapinali monitor??ja vim ze je to mimo…

jinak ten delfin je asi nejhezci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
15.4.11 12:22

Monitor nemám. Nevím, kam bych ho dávala, v postýlce to dítě snad nikdy nespalo :mrgreen: A v posteli by to chytalo mne, že jo.

• Citovat
  • Upravit
4509
15.4.11 12:22

tak ja mam tyhle a ani jsem netusila ze to jsou sponks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
15.4.11 12:24
Brunifid píše:
Monitor nemám. Nevím, kam bych ho dávala, v postýlce to dítě snad nikdy nespalo :mrgreen: A v posteli by to chytalo mne, že jo.

no reknu ti ze ja uz jsem magor z tehle diskuzi ptz jsem monitor taky nemela ale kdyz byly stepce asi 4 mesice tak se tady rozmohly tyhle diskuze, byla jedna za druhou a z nekoho vylezlo ze jim umrelo v 8 mesicich, tak jsem ho poridila a je teda fakt ze jsem ho poctive zapinala tak mesic a kdyz jedem k nasim tak ho nechavam doma tak nevim no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
15.4.11 12:24

Já zas netušila, že je to biobavlna :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení