Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
18.4.11 21:49
zuzanecka81 píše:
tak to by měly být velikonoce každý týden,abych mohla pořád utrácet :lol:holky a nejde ten fixátor vyrobit z normálních kšand? že by se jen jako zkrátily? :think:

Já to mám udělané z kšand, vyhrabala jsem ve skříni kšandy po bráchovi, ustřihli jsme to, mamka zašila a hotovka :)

• Citovat
  • Upravit
8651
18.4.11 22:06
- bodlinka - píše:
Předtím jsem ještě nevěděla, že nějaké budou, dostaly se ke mě velice kuriózním způsobem.
A jak kuriózně? :?:

Z jedné nevyzvednuté dobírky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
18.4.11 22:07
- bodlinka - píše:
lenholka píše:
no holky zas mam jednu anavku na ceste :zed: kralicky…
ja to proste nikdy nevydrzim :roll:
A já zas jo.. Sice přišly daně, ale už zase odešly eonu. :zed: :pocitac: :pocitac: Manžel by mě zabil.. :oops:
Hmmm, láká mě ten „fotbal“ - nejmenoval se původně „gól“?? 8-o

Dobrý postřeh :)) Ale dostala jsem sprda od kolegyně, že přebalovací podložka lemovaná tím vzorem se jmenovala Fotbal, tak proč se plína jmenuje Gól :lol: Tak jsem to přejmenovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
18.4.11 22:11
ivuska.h píše:
- bodlinka - píše:
Předtím jsem ještě nevěděla, že nějaké budou, dostaly se ke mě velice kuriózním způsobem.

Nevyzvednutá dobírka? Anavek?? 8-o To já na pošťáka pořádám hon. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
18.4.11 22:23
- bodlinka - píše:
ivuska.h píše:
- bodlinka - píše:
vid, ze si to nekdo necha utyct :mrgreen:
Nevyzvednutá dobírka? Anavek?? 8-o To já na pošťáka pořádám hon. :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
18.4.11 23:02
Mirii píše:
Hm,tak ja budu muset urcote poridit to treti dite,jinak se mi proste to latkovani nevyplati :nevim: :lol:

No , to mě už se tedy určitě nevyplatilo :oops: :wink: . Myslím ,že jsem neutratila víc než bych utratila za jednorázovky,ale bude to tak nula od nuly…ale co , je to moje poslední dítě , tak si ho chci užít se vším všudy …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.4.11 23:30
Ráďa69 píše:
Mirii píše:
Hm,tak ja budu muset urcote poridit to treti dite,jinak se mi proste to latkovani nevyplati :nevim: :lol:
No , to mě už se tedy určitě nevyplatilo :oops: :wink: . Myslím ,že jsem neutratila víc než bych utratila za jednorázovky,ale bude to tak nula od nuly…ale co , je to moje poslední dítě , tak si ho chci užít se vším všudy …
:pankac: pravdu dis :lol: A to ja jeste na posledni chvili zblbla do siti :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
19.4.11 07:55

asho a fakt je posledni?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.4.11 09:02

Hm,tak ja si taky rikala,ze je to me posledni,ale neeeee…jeste jedno dame :srdce: a pak mozna i to ctvrte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
19.4.11 09:23

Májo, tak až budeš mít ten šicí stroj a budeš to umět, dej vědět :) :mrgreen: - budu tvoje stálá zákaznice :) - a zrovna teď nutně potřebuju zašít gaťata pro malou a nechce se mi do toho.

• Citovat
  • Upravit
29730
19.4.11 09:28
lenholka píše:

Hmm fakt asi jo. To je takovy masakr, kazdy rano, nez je vypravim, kazdy vecer, nez je dostanu do postele… DH je rano odveze a pak se vraci, az kdyz jsou v posteli :zed: Z nedele na pondeli nespal pro jistotu vubec, jel nonstop do 10 hodin dopoledne, pak odpadl na dve hodky a jel do prace. Vratil se v 9 vecer. Jsem tu furt na ne sama, ted i o vikendech, i kdyz tu je, tak pracuje. Ja se tak tesim na prazdniny! Doufam, ze odjedem zitra vecer a vratime se az 1.5. Jen mi to teda hati fakt, ze B. zas neco chytil, kasle jak prorvany :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
19.4.11 09:43
asha píše:
lenholka píše:
Hmm fakt asi jo. To je takovy masakr, kazdy rano, nez je vypravim, kazdy vecer, nez je dostanu do postele… DH je rano odveze a pak se vraci, az kdyz jsou v posteli :zed: Z nedele na pondeli nespal pro jistotu vubec, jel nonstop do 10 hodin dopoledne, pak odpadl na dve hodky a jel do prace. Vratil se v 9 vecer. Jsem tu furt na ne sama, ted i o vikendech, i kdyz tu je, tak pracuje. Ja se tak tesim na prazdniny! Doufam, ze odjedem zitra vecer a vratime se az 1.5. Jen mi to teda hati fakt, ze B. zas neco chytil, kasle jak prorvany :zed:

Asho , 1.5.? To maj tak dlouhý prázdniny 8-o ? Naši mají jen klasiku - čtvrtek, pátek + pondělí , ale koukala jsem , že sousedi naproti tu mají už teď školou povinná vnoučata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
19.4.11 09:45

Jinak paní na Fleru už nemá sovičky a prý už asi ani nebudou :cry: TAk jsem zvědavá, co bude mít jiného…
Někdo jste tu psal o velikostech - vám je paní oměřovala? - pokud jo, můžete to sem hodit? Já nevím ,jsme přesně na pomezí 92-98.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.4.11 09:52
Ráďa69 píše:
asha píše:
lenholka píše:
Hmm fakt asi jo. To je takovy masakr, kazdy rano, nez je vypravim, kazdy vecer, nez je dostanu do postele… DH je rano odveze a pak se vraci, az kdyz jsou v posteli :zed: Z nedele na pondeli nespal pro jistotu vubec, jel nonstop do 10 hodin dopoledne, pak odpadl na dve hodky a jel do prace. Vratil se v 9 vecer. Jsem tu furt na ne sama, ted i o vikendech, i kdyz tu je, tak pracuje. Ja se tak tesim na prazdniny! Doufam, ze odjedem zitra vecer a vratime se az 1.5. Jen mi to teda hati fakt, ze B. zas neco chytil, kasle jak prorvany :zed:
Asho , 1.5.? To maj tak dlouhý prázdniny 8-o ? Naši mají jen klasiku - čtvrtek, pátek + pondělí , ale koukala jsem , že sousedi naproti tu mají už teď školou povinná vnoučata…

Ale jasne, ze maji jen do pondeli, ja mu to prodlouzim :) Protoze v patek rano mame zubare ve Varech, DH bude v lufte a ja se nepotahnu ve ctvrtek vecer se trema detma busem z Prahy do Varu. Navic tam stejne do toho pondeli jsme. A ja nutne potrebuju oraz 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
19.4.11 10:05

Hmmmm, koukám ,že máš taky zubaře blízko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat