Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
- bodlinka - píše:Předtím jsem ještě nevěděla, že nějaké budou, dostaly se ke mě velice kuriózním způsobem.A jak kuriózně?
Z jedné nevyzvednuté dobírky.
- bodlinka - píše:lenholka píše:A já zas jo.. Sice přišly daně, ale už zase odešly eonu.
no holky zas mam jednu anavku na cestekralicky…
ja to proste nikdy nevydrzim![]()
![]()
Manžel by mě zabil..
Hmmm, láká mě ten „fotbal“ - nejmenoval se původně „gól“??
Dobrý postřeh
Ale dostala jsem sprda od kolegyně, že přebalovací podložka lemovaná tím vzorem se jmenovala Fotbal, tak proč se plína jmenuje Gól
Tak jsem to přejmenovala.
ivuska.h píše:- bodlinka - píše:Z jedné nevyzvednuté dobírky.Předtím jsem ještě nevěděla, že nějaké budou, dostaly se ke mě velice kuriózním způsobem.A jak kuriózně?
Nevyzvednutá dobírka? Anavek??
To já na pošťáka pořádám hon.
![]()
- bodlinka - píše:ivuska.h píše:Nevyzvednutá dobírka? Anavek??- bodlinka - píše:Z jedné nevyzvednuté dobírky.Předtím jsem ještě nevěděla, že nějaké budou, dostaly se ke mě velice kuriózním způsobem.vid, ze si to nekdo necha utyct
A jak kuriózně?To já na pošťáka pořádám hon.
![]()
Mirii píše:
Hm,tak ja budu muset urcote poridit to treti dite,jinak se mi proste to latkovani nevyplati![]()
No , to mě už se tedy určitě nevyplatilo
. Myslím ,že jsem neutratila víc než bych utratila za jednorázovky,ale bude to tak nula od nuly…ale co , je to moje poslední dítě , tak si ho chci užít se vším všudy …
Ráďa69 píše:Mirii píše:No , to mě už se tedy určitě nevyplatilo
Hm,tak ja budu muset urcote poridit to treti dite,jinak se mi proste to latkovani nevyplati![]()
![]()
. Myslím ,že jsem neutratila víc než bych utratila za jednorázovky,ale bude to tak nula od nuly…ale co , je to moje poslední dítě , tak si ho chci užít se vším všudy …
Hm,tak ja si taky rikala,ze je to me posledni,ale neeeee…jeste jedno dame
a pak mozna i to ctvrte ![]()
Májo, tak až budeš mít ten šicí stroj a budeš to umět, dej vědět
- budu tvoje stálá zákaznice
- a zrovna teď nutně potřebuju zašít gaťata pro malou a nechce se mi do toho.
lenholka píše:
asho a fakt je posledni??
Hmm fakt asi jo. To je takovy masakr, kazdy rano, nez je vypravim, kazdy vecer, nez je dostanu do postele… DH je rano odveze a pak se vraci, az kdyz jsou v posteli
Z nedele na pondeli nespal pro jistotu vubec, jel nonstop do 10 hodin dopoledne, pak odpadl na dve hodky a jel do prace. Vratil se v 9 vecer. Jsem tu furt na ne sama, ted i o vikendech, i kdyz tu je, tak pracuje. Ja se tak tesim na prazdniny! Doufam, ze odjedem zitra vecer a vratime se az 1.5. Jen mi to teda hati fakt, ze B. zas neco chytil, kasle jak prorvany ![]()
asha píše:lenholka píše:Hmm fakt asi jo. To je takovy masakr, kazdy rano, nez je vypravim, kazdy vecer, nez je dostanu do postele… DH je rano odveze a pak se vraci, az kdyz jsou v posteli
asho a fakt je posledni??Z nedele na pondeli nespal pro jistotu vubec, jel nonstop do 10 hodin dopoledne, pak odpadl na dve hodky a jel do prace. Vratil se v 9 vecer. Jsem tu furt na ne sama, ted i o vikendech, i kdyz tu je, tak pracuje. Ja se tak tesim na prazdniny! Doufam, ze odjedem zitra vecer a vratime se az 1.5. Jen mi to teda hati fakt, ze B. zas neco chytil, kasle jak prorvany
Asho , 1.5.? To maj tak dlouhý prázdniny
? Naši mají jen klasiku - čtvrtek, pátek + pondělí , ale koukala jsem , že sousedi naproti tu mají už teď školou povinná vnoučata…
Jinak paní na Fleru už nemá sovičky a prý už asi ani nebudou
TAk jsem zvědavá, co bude mít jiného…
Někdo jste tu psal o velikostech - vám je paní oměřovala? - pokud jo, můžete to sem hodit? Já nevím ,jsme přesně na pomezí 92-98.
Ráďa69 píše:asha píše:Asho , 1.5.? To maj tak dlouhý prázdninylenholka píše:Hmm fakt asi jo. To je takovy masakr, kazdy rano, nez je vypravim, kazdy vecer, nez je dostanu do postele… DH je rano odveze a pak se vraci, az kdyz jsou v posteli
asho a fakt je posledni??Z nedele na pondeli nespal pro jistotu vubec, jel nonstop do 10 hodin dopoledne, pak odpadl na dve hodky a jel do prace. Vratil se v 9 vecer. Jsem tu furt na ne sama, ted i o vikendech, i kdyz tu je, tak pracuje. Ja se tak tesim na prazdniny! Doufam, ze odjedem zitra vecer a vratime se az 1.5. Jen mi to teda hati fakt, ze B. zas neco chytil, kasle jak prorvany
? Naši mají jen klasiku - čtvrtek, pátek + pondělí , ale koukala jsem , že sousedi naproti tu mají už teď školou povinná vnoučata…
Ale jasne, ze maji jen do pondeli, ja mu to prodlouzim
Protoze v patek rano mame zubare ve Varech, DH bude v lufte a ja se nepotahnu ve ctvrtek vecer se trema detma busem z Prahy do Varu. Navic tam stejne do toho pondeli jsme. A ja nutne potrebuju oraz ![]()
Já to mám udělané z kšand, vyhrabala jsem ve skříni kšandy po bráchovi, ustřihli jsme to, mamka zašila a hotovka