Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
20.4.11 10:12

Tea tree treba Zde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
20.4.11 10:25

Zjistila jsem, že kupovat dítěti po půlroce věku hračky, je zbytečné vyhazování peněz. Stačí mít na podlaze předměty - odpadkový koš a vedle něj flaška od piva (to je mimochodem suverénně nejoblíbenější hračka, ta flaška), krabice od něčeho, která se nesmí vyhodit, koš na plíny, kamera v brašně, koš na prádlo, kytky,....... :lol:
Hračky, které se jí připletou do cesty, normálně odsune a leze za lepším. Hraje si s nima už jen tatínek, když se ji snaží zabavit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4509
20.4.11 10:36

no Bruni to mas recht, zrovna dneska byla mala tak hodnoucka nez jsem si zabalila hadry na cestu, dostala flasku od rychlych spuntu kterejma jsem zapila 30tiny :mrgreen: a kosicek se zinkou, kremem, ponozkama detskejma, to byla zaaaaaabava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.4.11 10:41

Bruni o tom mi povidej :mrgreen: ja mam doma dve krabice hracek po Denci a malou stejne zabavi vsechno co neni hracka a nebo hracky pro " dospele"…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
20.4.11 10:42
Barbulka píše:
jo a na to šátkování bych asi musela mít nějaký kurz že, nebo to lze jen tak, to ukazovat jiným maminkám :think: :nevim:

Nevím, jak na šátkování. Ale třeba výcvikáře na cvičáku může dělat kdokoliv, kdo slíbí, že někdy vlastnil psa a pokoušel se ho cvičit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29730
20.4.11 10:47
Mirii píše:
Barborko ja ze zacatku taky hodne kombinovala hnusky s latkou,takze nezoufej. Kolem 3 mesice uz ti budou pasovat povetsinou i kalhotkove pleny a nebude ti pripadat ze v tom ma taaak moc obrovsky zadecek.
Ja teda na pliny davam predpirku vzdycky, je to kratucky program a rada zbavim tech nejhorsich necistot pliny a pak uz se perou v relativne ciste vode. Taky jsem to driv delavalaa kvuli pracimu prasku,aby v druhe fazi uz skoro zadny nebyl a aby proste pliny byly bez primesy cehokoliv. Ted peru v mydlovych orechach a na ty kapu taky tea tree oil nebo jinou smes- levandule, pomeranc,citron :nevim: jinak teda tea tree uz davam rovnou do kyble na pleny,aby mi nesmrdel pri otevreni v koupelne.

A jaky mas na plinach nejhorsi necistoty? Ja peru v podstete jen pocurany pliny, obcas nejaky flicek od kaka… Daleko hur jsou na tom teplaky od Matyse a Tyny :mrgreen:
Takze ty jsi dala prasek jen do predpirky a do prani nic? Predpirka je jen ve studeny vode, ne? Ja spis davala machani navic, ale uz nedelam ani to. Ta pracka behem prani nekolikrat napusti a vypusti vodu, takze se neda rict, ze by se to pralo porad v ty jedny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
20.4.11 10:47
Mirii píše:
Bruni o tom mi povidej :mrgreen: ja mam doma dve krabice hracek po Denci a malou stejne zabavi vsechno co neni hracka a nebo hracky pro " dospele"…

Hračky pro dospělé - jako třeba tatínkův mobil? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16492
20.4.11 10:53

Holky tak mi vybouchly plavky :cert: Nemám malou do čeho v pátek dát!!!
NEvíte o nějaké prodejně v Ostravě a okolí, kde bych je mohla koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
20.4.11 11:26

Katy2 bohužel mu bylo úplně jedno, že je ten nočník takovej kousek. Asi budem takhle válčit ještě hodně dlouho a vy budete už dávno bez plínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.4.11 11:31

Asho no pocurany a kakance…ja ani nevim na kolik stupnu predpirka je :think: zkusim priste sahnout na viko a uvidim zda bude horky :nevim: nicmene ja davam ted uz orechy,takze ty tam jsou na oba programy, ja behem prani do pracky vrtat nemuzu, proste pere sama v kuse. Ale kdyz jsem dala prasek jen do predpirky u rucniku pro cokla,tak jeste hlavni prani penilo jako blazen,gak predpokladam,ze i eko prasek tam porad zustava :think:
Jinak teda ja peru s predpirkou trebas i hooodne zaprasene veci po detech. Proste jak vim,ze je tam mega spinavejch veci,tak dam predpirku.

Bruni presne tak,mobily,boty,ovladace,korale :lol: Proste cokoliv co se ocitne na zemi :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
20.4.11 11:41
M-a-j-a píše:
Holky tak mi vybouchly plavky :cert: Nemám malou do čeho v pátek dát!!!
NEvíte o nějaké prodejně v Ostravě a okolí, kde bych je mohla koupit?

http://vbavlnce.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
20.4.11 11:44

ahoj holky našla jsem doma bambino mio fresh. Nevíte jak dlouhou má trvanlivost? Mám ho doma 2 roky. Otevírala jsem ho před 2 roky a pak ho odložila…

Jinak jsem zkoušela malého (2 měsíce) narvat do manducy…bez úspěchu :-( Na novorozeneckou je velkej, ty nožky dole se už tam neschovají a na bez novor.vložky má ty nožky podle mě hrozně moc od sebe (bojím se aby si nenatrhl pytlíky :lol: ) a i když ji prodloužím tak mu to vůbec nedrží hlavičku…ach jo…škoda…ráda bych nosila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
20.4.11 11:45

ps: na obalu není vůbec nic o tom do kdy spotřebovat…ani po otevření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.4.11 11:48

Petro miofresh bych neresila a pouzila :wink: ja ten muj mam otevrenej minimalne rok a ted ho obcas pouziju a neresim to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.4.11 11:52
Mirii píše:
Asho no pocurany a kakance…ja ani nevim na kolik stupnu predpirka je :think: zkusim priste sahnout na viko a uvidim zda bude horky :nevim: nicmene ja davam ted uz orechy,takze ty tam jsou na oba programy, ja behem prani do pracky vrtat nemuzu, proste pere sama v kuse. Ale kdyz jsem dala prasek jen do predpirky u rucniku pro cokla,tak jeste hlavni prani penilo jako blazen,gak predpokladam,ze i eko prasek tam porad zustava :think:
Jinak teda ja peru s predpirkou trebas i hooodne zaprasene veci po detech. Proste jak vim,ze je tam mega spinavejch veci,tak dam predpirku.Bruni presne tak,mobily,boty,ovladace,korale :lol: Proste cokoliv co se ocitne na zemi :-P

Na stary pracce jsme meli predpirku ve studeny, ale jak je to u novych, to nevim, jeste jsem ji snad nepouzila :think: Ona pere dobre i extra zapraseny veci, jen zmacknu cudlik navic :palec:, program je delsi asi o 10 minut a pere intenzivnejs.

Jako jo, po predpirce tam neco zustane, ta voda se jen vypusti… Jen ze mas dve prihradky na prasek, na predpirku a na hlavni prani, coz musi mit uz jo ucinek. Jinak ono to peni jeste po x machanich, nekde jsem cetla, po kolika se pradlo fakt vymacha a bylo to dost vysoky cislo. Ale ona pere i ta cista voda, kdyby neco :mrgreen:

Spis mi prislo nelogicky prat pliny dukladne tak, ze das studenou (mozna) predpirku, ktera je vicemene nanic, pokud je studena, pak se cast prasku vypusti a zbytek dojede na hlavni prani…prijde mi uz lepsi prat jen to hlavni…a treba intenzivne :think: Ale to jsou jen moje uvahy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure