Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
20.4.11 13:46
M-a-j-a píše:
Holky tak mi vybouchly plavky :cert: Nemám malou do čeho v pátek dát!!!
NEvíte o nějaké prodejně v Ostravě a okolí, kde bych je mohla koupit?

Majo v Ostravě v Třebovicích je Bavlnka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.4.11 13:48

Majo v Bavlnce nemají jen popolini, mají tam i jiné, ale nemají je na eshopu. :wink: Když tak jim napiš email, jaké plavečky momentálně mají v obchodě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
20.4.11 13:53
Katy2 píše:
Majo v Bavlnce nemají jen popolini, mají tam i jiné, ale nemají je na eshopu. :wink: Když tak jim napiš email, jaké plavečky momentálně mají v obchodě. :wink:

Jé děkuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
20.4.11 14:00
zuzanecka81 píše:
asho, odpověď viz další foto :-D ta vsadka je jen na zadku. matroš je vcelku silný, neb je to jakási podčesaná bavlna. ideál na jaro a podzim. :palec:
maji, je to velikost 74/80. kdyby stála, má je až na zem :lol:

tak to jo :-) Mi se zdá, že je má akorát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.4.11 14:31

zuzi nádherné kalhoty :potlesk:

My dnes byli na náhradní hodině plavání, no to bylo tóčo… byla tam jiná instruktorka, než máme my, pochopitelně se dělaly úplně jiné cviky, no takže z toho vlastně nic nemáme. Už se těším na naši hodinu, protože ta naše zvládá individuální přístup i v deseti dětech… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.4.11 14:34

Nemáte někdo tip na letní plátěné kloboučky/čepičky pro děti? nebo je lepší nějaký pirátský šátek? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
20.4.11 14:54

Holky, jsem v šoku. Zdá se, že se za mě někdo vydává a prodává plínky lidem s tím, že jsou to Anavy :cert: Přišla jsem na to úplně náhodou a teď se snažím dobrat toho, jak to vlastně přesně bylo (zatím vím o jednom případu, ovšem objednávka ve výši asi 16 tisíc 8-o)… Nesetkala jste se některá s někým, kdo by takto plínky nabízel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.4.11 15:03
ivuska.h píše:
Holky, jsem v šoku. Zdá se, že se za mě někdo vydává a prodává plínky lidem s tím, že jsou to Anavy :cert: Přišla jsem na to úplně náhodou a teď se snažím dobrat toho, jak to vlastně přesně bylo (zatím vím o jednom případu, ovšem objednávka ve výši asi 16 tisíc 8-o)… Nesetkala jste se některá s někým, kdo by takto plínky nabízel?

8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o Ty jo tak to je mazec. 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.4.11 15:06
pomeranca píše:
Nemáte někdo tip na letní plátěné kloboučky/čepičky pro děti? nebo je lepší nějaký pirátský šátek? :think:

Urcite s ksiltem! Piratky jsou krasny, ale naprd. Do dvou let by decka nemely nosit slunecni bryle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.4.11 15:06
ivuska.h píše:

No ty jo! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
20.4.11 15:16

Právě jsem se chtěla optat na klobouček. Mám přižahlý ruce (malá byla v kočárku zastíněná, takže ta je OK), ale právě ji chci dát do šátku a jít ven a nevím, jak jí chránit xichtík :nevim:
Dávám jí teda čepičku, to je asi potřeba i v teple, co? Aby jí nenafoukalo do oušek?

• Citovat
  • Upravit
8651
20.4.11 15:17
Brunifid píše:
Právě jsem se chtěla optat na klobouček. Mám přižahlý ruce (malá byla v kočárku zastíněná, takže ta je OK), ale právě ji chci dát do šátku a jít ven a nevím, jak jí chránit xichtík :nevim:
Dávám jí teda čepičku, to je asi potřeba i v teple, co? Aby jí nenafoukalo do oušek?

Fenomén nafoukání do oušek mi zcela uniká a lituju děcka, co jsou v tomto počasí venku v čepici. Třeba včera jsme potkali dítě ve sporťáku v tlusté bundě a čepici přes uši zavázanou pod bradou 8-o Maminka v tričku s krátkým rukávem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.4.11 15:39

mě nejde o foukání do uší, spíš se bijím úžehu… takže s kšiltem. Asi prohrábnu skříň jestli tam náhodou něco není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.4.11 15:40
ivuska.h píše:

cožééé 8-o a jak jsi na to vlastně přišla? 16 tis, to už je celá výbava, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.4.11 15:46

tak jsem zkusila zadat do gůglu „kšiltovky pro…“ a nabídlo mi to jen pro psy :lol: čekala jsem ženy, muže, děti … cokoli, ale psy teda ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure