Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
zuzanecka81 píše:M-a-j-a píše:petka.konecna píše:Jéje tak to já asi Amálku hodně oblíkám
Já jsem dneska poprvé vyjela s novým golfáčem na dlouhou trasu- cesta busem v pohodě, nastupování i vystupování v pohodě sama jsem to zvládla. Malá v něm usnula, tak se jí to asi taky líbilo.A dneska teda měla oblečené jen štrample a bodýčko a čepku, dopoledne ještě svetr, ale ten jsem jí pak už přes poledne nedala. A stejně jsme dojeli domů tak byla na zádech zpocená jako myš. Asi je lepší dát pod ní něco (ale co??) než jen tak aby ležela na tom materiálu od golfáče, co?
Malá měla dneska štrample, kalhoty, bodyčko s dlouhým ruk. a mikinu. Ale nedávala jsem nánožník, byla přikrytá lehkou dekou.
maji, já ji měla nepřikrytou
peti, zrovna si sjednávám na mimibazaru ušití vložky do těch golfek - aby měla pod sebou aspoň bavlnu
Tak to já ji asi přehřívám
Ale zatím si nestěžuje.
zuzanecka81 píše:
maji, proč by měl jezdit pozadu?já to ani nezkoušela, takže o žádném drhnutí nevím. já byla totál nadšená! páč s jízdou v mhd s maritou se to nedá srovnávat
a neluše se řehtala a měla super náladu - zda to bylo zapomenutou čepicí, či novým kočárem, nevím
Co máš za nový kočár? (prolítla jsem pár stran dozadu, ale nenašla)
pomeranco máme obě cybex callisto. Zuzka má červený a já fialový ![]()
M-a-j-a píše:
pomeranco máme obě cybex callisto. Zuzka má červený a já fialový
Mě došlo, že máte stejný, hned jste byly podezřelé
dík ![]()
Od té doby,co jsme vybírali kočár mám takovou deformaci, že prohlížím všechny co potkám, zkouším jestli poznám značku… hodnotím ![]()
pomeranca píše:M-a-j-a píše:Mě došlo, že máte stejný, hned jste byly podezřelé
pomeranco máme obě cybex callisto. Zuzka má červený a já fialovýdík
Od té doby,co jsme vybírali kočár mám takovou deformaci, že prohlížím všechny co potkám, zkouším jestli poznám značku… hodnotím
To já naštěstí takovou deformaci nemám. JEštěže ale děti nechodí jen v plínách, to už by bylo horší
![]()
Tak to jsem ho fakt prošvihla ten klóbrc, resp. Ústí bude asi taky zásobovaný na houby…
HaM se dá ještě objednat přes MMB z Německa nebo kdo má možnost tam zajet, mají mnohem lepší výběr…
Ale my už máme klobouček z MMB a teď jsem objednala tuhle kšiltovku
ono to forum v usti neni uplne zabity tak uvidime, se tam porozhlidnu…minule jsme tam nechali litr za detsky a dva kusy nase tkz neco se tam asi najit da ![]()
a fusekle z HMka fakt drzej
jsem je rano nandala a drzej jako pribity ![]()
Achdárku, už je to tu, už je to tu
![]()
Takže kapsovky SWB jsou tak zvláštně střižený, že jsem myslela, že nebudou sedět, ale sedí pěkně. Ale ta vkládačka je nějak extra dlouhá, čouhá mi z nich. Máš ji taky tak dlouhou?
No novorozenecký jsou super, ale to už jsem věděla.
A to merino teda to nevím co s ním budu dělat s takovým množstvím, asi jsem se unáhlila
Chci nechat ušít 2 rostoucí body ala Manymonths, a zbytek uvidíme…
No kdyby měl někdo zájem, tak možná pošlu něco dál…
A hlavně, longies i shorties od tebe jsou bezva! Všechny sedí. Ty shorties tip top, ale předpokládám že už se nesrazí, když jsou vyprané na 60, ne? No a teď jen doufat, že bude ještě chvilku chladněji, ať užijem i ty longies
Na podzim nevím, jestli budou ještě plíny…
Moooc děkuju - zprostředkování, ušití atd.
![]()
Tak jsme dneska měli normální hodinu plavání, teda to bylo jiné kafe, úplná pohodička, individuální přístup
Akorát jsme se zrovna trefili do doby, kdy chtěl Šmon spát, tak byl celou dobu protivný. Takhle vytuhl v domečku v herně, kam jsem ho odložila, abych si mohla nasadit manducu
A dokonce mi bylo doporučeno nějaké motivační cvičení, které by ho mělo naučit lozit ![]()
Já taky byla na plavání - já málem utopená a dítě taky
- už se totiž potápí pod vodu s děckem v ruce, no a jaksi mi chybí pak ruka na můj nos, takže jsem to nějak nevychytala a prostě jsem se lekla a malou jsem tak nějak divně překlopila že se chudák napila
a strašně kuckala, no ach jo. Musím si jít sehnat klamerku na nos do sportu, bo jinak budeme utopený.
A teda závidím že dítě vytuhne po plavání
- malá řádí jak černá ruka, usne až v autosedačce a většinou jen cestu domu 20min a je vyspaná a zase řádí jak černá ruka.
holky nestíhám dočítat. jen rychlý dotaz. Vyrážíme na víkend a jdeme honem do brány půjčit na zkoušku nostítko - Beco, Ergo nebo Manduca???? Je to o tom, co nám bude sedět nebo je nějaké výrazně dobré/špatné???
ahoj holky!
pomeranco, jj, mája už odpověděla, máme stejné kočáry. hluboký mám roan maritu a miluju ho - takový pohodlíčko a místa tam má mimino! já když vidím děti napresnutý v těch „moderních“ kočárech, tak je lituju. neluše vždycky rozhodí ruce i nohy a chrní
ale holt bydlím na vesnici a když chci jet na nákup, musím busem a to je s maritou peklo ![]()
Sufik píše:
holky nestíhám dočítat. jen rychlý dotaz. Vyrážíme na víkend a jdeme honem do brány půjčit na zkoušku nostítko - Beco, Ergo nebo Manduca???? Je to o tom, co nám bude sedět nebo je nějaké výrazně dobré/špatné???
Vyzkousej a co vam bude sedet, to vem ![]()