Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:
A právě jsem se dočetla, že všichni mažou opalovacím krémem. Mám něco pořídit? Na sebe nepoužívám nic, nesnáším v létě krémy
Bruni, já holku mažu, protože se bojím, aby neměla to, co já. Já mám alergii na slunce a nesmím mazat ničím menším jak 50tkou. :-/ Mám daylong, ale nějak se mi enchtělo kupovat spešl pro dítě.
Zuzu: To je mi líto, pejsánka. (teda doufám, že jsem pochopila dobře, je pejsek)
pomerančo: Juuu myčka, závidím.
Ačkoliv teda já mytí nádobí provádím tak, že mám dítě na zádech v nosítku, takže se jí taky věnuju. Po pravdě nikdy jsem nepochopila to „mám víc času na věnování se dítěti“. Já totiž netuším, co dělat s ležícím dítětem, spíš mě už došla inspirace toho „věnování se dítěti.“ ![]()
ivuško: Něco jsem asi přehlédla? Bude mimi? Jestli tedy jo, tak taky gratuluju. ![]()
Mirii píše:
Ahojky,Jake tehotenstvi,nevidim zadny metrik?
![]()
Ona to na sebe ivuška velice nenápadně prozradila v diskuzi „jaký jiný název pro hnusky“
před chvílí jsme se vrátili z výletu… a zjistili jsme, že plínky jsou pověšené, zelenina na zahradě zalitá
já mám ale zlatý tchánovce ![]()
ahoj!
no ivusko? že se ani nepochlubíš? gratuluju! ![]()
holky, čím utíráte miminům po jídle pusu? (= celý obličej…) jak se opatlá od mrkve, tak vodou mi zůstává pořád oranžová. mýdlo bych nepoužila ani na sebe, natož na mimino.
zatím to dělám tak, že otřu vlhčeným ubrouskem na prdel a pak otřu medvídkem ![]()
Flyingfrog píše:Brunifid píše:
A právě jsem se dočetla, že všichni mažou opalovacím krémem. Mám něco pořídit? Na sebe nepoužívám nic, nesnáším v létě krémyBruni, já holku mažu, protože se bojím, aby neměla to, co já. Já mám alergii na slunce a nesmím mazat ničím menším jak 50tkou. :-/ Mám daylong, ale nějak se mi enchtělo kupovat spešl pro dítě.
Zuzu: To je mi líto, pejsánka. (teda doufám, že jsem pochopila dobře, je pejsek)
pomerančo: Juuu myčka, závidím.
ivuško: Něco jsem asi přehlédla? Bude mimi? Jestli tedy jo, tak taky gratuluju.Ačkoliv teda já mytí nádobí provádím tak, že mám dítě na zádech v nosítku, takže se jí taky věnuju. Po pravdě nikdy jsem nepochopila to „mám víc času na věnování se dítěti“. Já totiž netuším, co dělat s ležícím dítětem, spíš mě už došla inspirace toho „věnování se dítěti.“
Jojo, teda snad. Metřík nemám, protože je to dost v začátku a ještě to nemusí všichni vědět…
zuzanecka81 píše:
ahoj!
no ivusko? že se ani nepochlubíš? gratuluju!holky, čím utíráte miminům po jídle pusu? (= celý obličej…) jak se opatlá od mrkve, tak vodou mi zůstává pořád oranžová. mýdlo bych nepoužila ani na sebe, natož na mimino.
zatím to dělám tak, že otřu vlhčeným ubrouskem na prdel a pak otřu medvídkem
To víš, nechci vypadat jak vyplašená prvomatka co hlásí hned prvního ducha na testu ![]()
Pusa po jídle – na mrkev je potřeba mastné, takže látkový ubrousek postříkaný Medvídkem.
A dík za gratulace ![]()
ivuska.h píše:
To víš, nechci vypadat jak vyplašená prvomatka co hlásí hned prvního ducha na testu
ještě bys mohla založit diskuzi „můžu být těhotná?“ ![]()
Aspoň přibližný termín nám prozraď ![]()
pomeranca píše:ivuska.h píše:ještě bys mohla založit diskuzi „můžu být těhotná?“
To víš, nechci vypadat jak vyplašená prvomatka co hlásí hned prvního ducha na testu
Aspoň přibližný termín nám prozraď
To je dobrý nápad ![]()
Přibližný termín je někdy v prosinci ![]()
Zuzko: Já otírám plínou namočenou ve vodě a v pohodě, oranžová není.
teda to jsou novoty
rozhodne veeelka gratulace k miminku ![]()
ja jsem po porodu byla tak pozitivne naladena ze to vsechno dobre dopadlo, a nebylo to ani tak hrozny, ze bych sla do dalsiho vesmes hned, ale cim dyl jsem po porodu tim min se mi do toho chce, zrovna dneska se me segra ptala kdy planujem druhy, ze uz bysme jako meli, no nechce se mi
aspon jeste dalsi pulrok ne
Já druhé neplánuju ani náhodou. Chlap jo. Já nezvládám ani tohle, natož mít ještě pupek k tomu. Nenene. Jako těhotenství (až na tu cukrovku, ale i to nakonec bylo celkem v pohodě) bylo fajn. Žádné otoky, žádné blití, vedra jsem si užila jakože mi fakt vyhovovala, ale další dítě prostě ne.
Flyingfrog píše:
Já druhé neplánuju ani náhodou. Chlap jo. Já nezvládám ani tohle, natož mít ještě pupek k tomu. Nenene. Jako těhotenství (až na tu cukrovku, ale i to nakonec bylo celkem v pohodě) bylo fajn. Žádné otoky, žádné blití, vedra jsem si užila jakože mi fakt vyhovovala, ale další dítě prostě ne.
Jééé to já bych takhle hodných brala klidně pět
![]()
Já nevím, jestli mám hodné dítě nebo ne, ale já prostě nemám nervovou soustavu na další. ![]()
Flyingfrog píše:
Já nevím, jestli mám hodné dítě nebo ne, ale já prostě nemám nervovou soustavu na další.