Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14106
23.4.11 14:24
Brunifid píše:
A právě jsem se dočetla, že všichni mažou opalovacím krémem. Mám něco pořídit? Na sebe nepoužívám nic, nesnáším v létě krémy :poblion:

Bruni, já holku mažu, protože se bojím, aby neměla to, co já. Já mám alergii na slunce a nesmím mazat ničím menším jak 50tkou. :-/ Mám daylong, ale nějak se mi enchtělo kupovat spešl pro dítě.

Zuzu: To je mi líto, pejsánka. (teda doufám, že jsem pochopila dobře, je pejsek)

pomerančo: Juuu myčka, závidím. :-) Ačkoliv teda já mytí nádobí provádím tak, že mám dítě na zádech v nosítku, takže se jí taky věnuju. Po pravdě nikdy jsem nepochopila to „mám víc času na věnování se dítěti“. Já totiž netuším, co dělat s ležícím dítětem, spíš mě už došla inspirace toho „věnování se dítěti.“ :-)

ivuško: Něco jsem asi přehlédla? Bude mimi? Jestli tedy jo, tak taky gratuluju. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
23.4.11 14:24

Mirii: Krásná Izabelka i vlňáčky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
23.4.11 16:08
Mirii píše:
Ahojky,

Jake tehotenstvi,nevidim zadny metrik? :think: :oops:

Ona to na sebe ivuška velice nenápadně prozradila v diskuzi „jaký jiný název pro hnusky“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
23.4.11 16:11

před chvílí jsme se vrátili z výletu… a zjistili jsme, že plínky jsou pověšené, zelenina na zahradě zalitá :potlesk: já mám ale zlatý tchánovce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
23.4.11 18:08

ahoj!
no ivusko? že se ani nepochlubíš? gratuluju! :hug:

holky, čím utíráte miminům po jídle pusu? (= celý obličej…) jak se opatlá od mrkve, tak vodou mi zůstává pořád oranžová. mýdlo bych nepoužila ani na sebe, natož na mimino. :nevim: zatím to dělám tak, že otřu vlhčeným ubrouskem na prdel a pak otřu medvídkem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
23.4.11 18:46
Flyingfrog píše:
Brunifid píše:
A právě jsem se dočetla, že všichni mažou opalovacím krémem. Mám něco pořídit? Na sebe nepoužívám nic, nesnáším v létě krémy :poblion:

Bruni, já holku mažu, protože se bojím, aby neměla to, co já. Já mám alergii na slunce a nesmím mazat ničím menším jak 50tkou. :-/ Mám daylong, ale nějak se mi enchtělo kupovat spešl pro dítě.

Zuzu: To je mi líto, pejsánka. (teda doufám, že jsem pochopila dobře, je pejsek)

pomerančo: Juuu myčka, závidím. :-) Ačkoliv teda já mytí nádobí provádím tak, že mám dítě na zádech v nosítku, takže se jí taky věnuju. Po pravdě nikdy jsem nepochopila to „mám víc času na věnování se dítěti“. Já totiž netuším, co dělat s ležícím dítětem, spíš mě už došla inspirace toho „věnování se dítěti.“ :-)

ivuško: Něco jsem asi přehlédla? Bude mimi? Jestli tedy jo, tak taky gratuluju. :-)

Jojo, teda snad. Metřík nemám, protože je to dost v začátku a ještě to nemusí všichni vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
23.4.11 18:49
zuzanecka81 píše:
ahoj!
no ivusko? že se ani nepochlubíš? gratuluju! :hug:holky, čím utíráte miminům po jídle pusu? (= celý obličej…) jak se opatlá od mrkve, tak vodou mi zůstává pořád oranžová. mýdlo bych nepoužila ani na sebe, natož na mimino. :nevim: zatím to dělám tak, že otřu vlhčeným ubrouskem na prdel a pak otřu medvídkem :nevim:

To víš, nechci vypadat jak vyplašená prvomatka co hlásí hned prvního ducha na testu :lol:

Pusa po jídle – na mrkev je potřeba mastné, takže látkový ubrousek postříkaný Medvídkem.

A dík za gratulace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
23.4.11 19:23
ivuska.h píše:
To víš, nechci vypadat jak vyplašená prvomatka co hlásí hned prvního ducha na testu :lol:

ještě bys mohla založit diskuzi „můžu být těhotná?“ :lol:
Aspoň přibližný termín nám prozraď :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
23.4.11 19:32
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
ještě bys mohla založit diskuzi „můžu být těhotná?“ :lol:
Aspoň přibližný termín nám prozraď :oops:

To je dobrý nápad :mrgreen:

Přibližný termín je někdy v prosinci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
23.4.11 19:56

Zuzko: Já otírám plínou namočenou ve vodě a v pohodě, oranžová není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
23.4.11 21:06

teda to jsou novoty :-D rozhodne veeelka gratulace k miminku :srdce:

ja jsem po porodu byla tak pozitivne naladena ze to vsechno dobre dopadlo, a nebylo to ani tak hrozny, ze bych sla do dalsiho vesmes hned, ale cim dyl jsem po porodu tim min se mi do toho chce, zrovna dneska se me segra ptala kdy planujem druhy, ze uz bysme jako meli, no nechce se mi :-? aspon jeste dalsi pulrok ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
24.4.11 09:11

Já druhé neplánuju ani náhodou. Chlap jo. Já nezvládám ani tohle, natož mít ještě pupek k tomu. Nenene. Jako těhotenství (až na tu cukrovku, ale i to nakonec bylo celkem v pohodě) bylo fajn. Žádné otoky, žádné blití, vedra jsem si užila jakože mi fakt vyhovovala, ale další dítě prostě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
24.4.11 10:12
Flyingfrog píše:
Já druhé neplánuju ani náhodou. Chlap jo. Já nezvládám ani tohle, natož mít ještě pupek k tomu. Nenene. Jako těhotenství (až na tu cukrovku, ale i to nakonec bylo celkem v pohodě) bylo fajn. Žádné otoky, žádné blití, vedra jsem si užila jakože mi fakt vyhovovala, ale další dítě prostě ne.

Jééé to já bych takhle hodných brala klidně pět :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14106
24.4.11 11:47

Já nevím, jestli mám hodné dítě nebo ne, ale já prostě nemám nervovou soustavu na další. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
24.4.11 13:21
Flyingfrog píše:
Já nevím, jestli mám hodné dítě nebo ne, ale já prostě nemám nervovou soustavu na další. :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí