Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14108
25.4.11 20:38

farska: Zajímavé, zajímavé. :-)

bodlinko: To je krásné, ano, přesně teď, když jsem ji uspala, dala pusu, tak ji miluju. :-) Spí s ručičkama za hlavou, no hotový poklad. :-)
Já právě nezvracela ani jednou. Kdybych pár týdnů nešpinila a pak neměla cukrovku, tak bych měla těhotenství opravdu naprosto parádní, takhle bylo jen výborné. :-)
To zapínání u pytle mě taky štve. :-/

pomeranco: My o vozíku uvažujem, zatím teda jen na půjčení. Jezdí se s ním dobře a dítko spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.4.11 20:43
pomeranco: My o vozíku uvažujem, zatím teda jen na půjčení. Jezdí se s ním dobře a dítko spokojené?

Jezdí se s ním dobře, pochopitelně nemůžeš jezdit žádný těžký terén a ani moc rychle. Znát je to jen do kopce, ale v poho… Dítě je nadšené převelice :lol: celou cestu má srandu z toho jak matka funí :twisted:

My momentálně uvažujeme o dokoupení odpružení, abychom mohli právě do toho těžšího terénu. A do náklaďáku se vejdou plínky a jídlo pro potomka na celý den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
25.4.11 20:44

Fly: tak běž k „čongům“ a kup tam ten vakuový pytel v požadované větší velikosti. Zapínání je tam tím jezdcem a zapnou se 2 řady té zalupávací pásky či jak to nazvat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
25.4.11 20:46

Farska, :palec: :potlesk: , myslím, že už ani není co dodat. :mrgreen: A souhlas s tím, že chlap a jeho přístup k dětem je zásadní. Já nemít doma takového chlapa, jakého mám, tak mám fakt jen jedno. Nebo žádné.. :nevim: :oops: Mít čtyři mladší sourozence (věčně „na krku“ - ale mámu chápu..), to je dost dobrá antikoncepce. :jazyk:

Flyingfrog, koukám, že máme děti skoro stejně staré. Jestli ti v tomhle věku „jenom“ leží, tak to je fakt na provaz. Už nechce být miminko a sama ještě nic lepšího nedokáže. :zed: Tohle jsem měla se starší a nemít poblíž ségru a mamku, kam jsem si chodila „odpočnout“, tak mě z ní asi škráblo - podávat hračky, otočit na bok, na záda, zvednout.. grr :mrgreen: . Naštěstí z toho vyrostla, přešlo to, jakmile byla mobilnější.
Mladý pán už leze a stojí. A má zábavu - starší mu s radostí hraje divadýlko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
25.4.11 20:50

me zarijove miminko se vali tak max na brichu, hracky jsou opruz, noseni uz je taky opruz, nejlepe byt ve vzduchu stale v pohybu, dneska jsem totalne nakrkla ptz vsichni jsou fajn a prcovni, ale mama to je naprostej nezajem :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
25.4.11 20:53
- bodlinka - píše:
Farska, :palec: :potlesk: , myslím, že už ani není co dodat. :mrgreen: A souhlas s tím, že chlap a jeho přístup k dětem je zásadní. Já nemít doma takového chlapa, jakého mám, tak mám fakt jen jedno. Nebo žádné.. :nevim: :oops: Mít čtyři mladší sourozence (věčně „na krku“ - ale mámu chápu..), to je dost dobrá antikoncepce. :jazyk:Flyingfrog, koukám, že máme děti skoro stejně staré. Jestli ti v tomhle věku „jenom“ leží, tak to je fakt na provaz. Už nechce být miminko a sama ještě nic lepšího nedokáže. :zed: Tohle jsem měla se starší a nemít poblíž ségru a mamku, kam jsem si chodila „odpočnout“, tak mě z ní asi škráblo - podávat hračky, otočit na bok, na záda, zvednout.. grr :mrgreen: . Naštěstí z toho vyrostla, přešlo to, jakmile byla mobilnější.
Mladý pán už leze a stojí. A má zábavu - starší mu s radostí hraje divadýlko.

Dekuju za sympatizovani :kytka:
PS Vase mama Te mela asi vycepovanou ,vid? :oops: 8-) Tos hlidala casto?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
25.4.11 20:56
lenholka píše:
me zarijove miminko se vali tak max na brichu, hracky jsou opruz, noseni uz je taky opruz, nejlepe byt ve vzduchu stale v pohybu, dneska jsem totalne nakrkla ptz vsichni jsou fajn a prcovni, ale mama to je naprostej nezajem :pocitac:

Tak nase skorosrpnatko/30.7./ je akcni lezec se sesti zuby.Ale velky kus prace na ni udelaly jeji starsi sestry,jsou pro ni silenou motivaci a hlavne tedy i zabavou/rodice se muzou zblaznit a nic-staci,ze se objevi segry a je same hihihi,hahaha/
V tom vidi obr vyhodu vice deticek-zabavi se de facto samy sledovanim starsich :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
25.4.11 20:58

Farska, no jeje. :mrgreen: Pamatuju, jak kamsi museli nutně a náhle odjet a nechali mě dvanáctiletou hlídat celý „ansámbl“ jen s babičkou na telefonu. Nejmladší měl tři roky. :oops: Ale jako průprava na děti super plus bonus - babička co poradí fakt vyzkoušené a fungující fígle. A v případě nouze zkrotí i vzpurné batole pouhým pohledem. :mrgreen: 8-) Budu k ní muset zas starší odvelet aspoň na víkend, nějak je poslední dobou přidrzlá. :lol:

Lenholko, no jo, maminka je pořád k dispozici. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
25.4.11 21:01

Mladší už to mají o hodně jednodušší. Nemusejí objevovat už objevené.
A dvě skoro stejně staré děti - značka ideál. Proto s radostí beru i synovce. Čtyři děti lepší než jedna Amálka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
25.4.11 21:03
- bodlinka - píše:
Farska, no jeje. :mrgreen: Pamatuju, jak kamsi museli nutně a náhle odjet a nechali mě dvanáctiletou hlídat celý „ansámbl“ jen s babičkou na telefonu. Nejmladší měl tři roky. :oops: Ale jako průprava na děti super plus bonus - babička co poradí fakt vyzkoušené a fungující fígle. A v případě nouze zkrotí i vzpurné batole pouhým pohledem. :mrgreen: 8-) Budu k ní muset zas starší odvelet aspoň na víkend, nějak je poslední dobou přidrzlá. :lol:Lenholko, no jo, maminka je pořád k dispozici. :wink:

Jak dlouho byli vasi pryc? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
25.4.11 21:07
farska píše:
- bodlinka - píše:
Farska, no jeje. :mrgreen: Pamatuju, jak kamsi museli nutně a náhle odjet a nechali mě dvanáctiletou hlídat celý „ansámbl“ jen s babičkou na telefonu. Nejmladší měl tři roky. :oops: Ale jako průprava na děti super plus bonus - babička co poradí fakt vyzkoušené a fungující fígle. A v případě nouze zkrotí i vzpurné batole pouhým pohledem. :mrgreen: 8-) Budu k ní muset zas starší odvelet aspoň na víkend, nějak je poslední dobou přidrzlá. :lol:Lenholko, no jo, maminka je pořád k dispozici. :wink:

Myslím, že odpoledne odjeli a vraceli se druhý den okolo poledne. Už nevím, je to hooodně dávno. :oops: :mrgreen:
Týý jo, ale ještě si vybavuju, jak jsem bratry naháněla s vařečkou v ruce. 8-) :mrgreen: :mrgreen: To pak byla autorita. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
25.4.11 21:07
- bodlinka - píše:
Mladší už to mají o hodně jednodušší. Nemusejí objevovat už objevené.
A dvě skoro stejně staré děti - značka ideál. Proto s radostí beru i synovce. Čtyři děti lepší než jedna Amálka. :mrgreen:

PRESNE! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
25.4.11 21:09
- bodlinka - píše:
farska píše:
- bodlinka - píše:
Myslím, že odpoledne odjeli a vraceli se druhý den okolo poledne. Už nevím, je to hooodně dávno. :oops: :mrgreen:
Týý jo, ale ještě si vybavuju, jak jsem bratry naháněla s vařečkou v ruce. 8-) :mrgreen: :mrgreen: To pak byla autorita. :oops:

Sis makla-SES DOBRA!! :palec: :palec: :palec:
Nase nejstarsi,13leta,moc autoritu nema-moc s holkama neni,nepotrebujum,aby pomahala a ji samotne se chce malokdy.Ale kdyz je nejhur,taky je schopna pohlidat-ale kratkodobe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
25.4.11 21:14

Farska - s tou antikoncepcí ,co nemůžeš, se divím ,že máš jen 4 :mrgreen: .
Já být o 4 roky mladší , tak ukecávám na čtvrté asi taky , aby měla Kiki parťáka. Teď je to sice super , velcí bratři jsou v kurzu , ale za chvíli budou z baráku..
Flyinfrog - taky bych klidně rodila za ostatní :wink:

Tahle naše holčička akční tedy nebyla , v roce se plazila jak Meresjev , chodit začala v 17 měsících. A přežila jsem to . Podotýkám ,že babičky nevedem. Naši jsou po smrti a tchýně daleko. Hlídá max nejstarší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
25.4.11 21:15
farska píše:
- bodlinka - píše:
farska píše:
- bodlinka - píše:
Týý jo, ale ještě si vybavuju, jak jsem bratry naháněla s vařečkou v ruce. 8-) :mrgreen: :mrgreen: To pak byla autorita. :oops:
Sis makla-SES DOBRA!! :palec: :palec: :palec:
Nase nejstarsi,13leta,moc autoritu nema-moc s holkama neni,nepotrebujum,aby pomahala a ji samotne se chce malokdy.Ale kdyz je nejhur,taky je schopna pohlidat-ale kratkodobe

Tak jestli s nimi moc není, to je jasné, že ji až tak neberou. U nás to bylo tak nějak samo, prostě přišel někdo další (další sourozenec), povinnosti se přesunuly a přeskupily a bylo to. :nevim:
Mamku obdivuju, mně stačí dvě děti. Vím, že bych jich zvládla určitě víc, ale mám ráda taky svoji práci. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure