Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ráďo: A mně zase nevadilo to těhotenství, dá se doslova říct, že to jsem si užívala. Měla jsem ho fakt celkem za odměnu pohodové. Nakonec pak i porod, když holka dala v hodině dvanácté hlavu dolů a já nemusela na císaře (byla šikmo).
Takže já za tebe klidně budu těhotná a ty budeš mít dítko. ![]()
farska: U mě je to tak trochu asi tím, že jsem nikdy výrazně netoužila ani po tom jednom dítku. ![]()
Holky, mám takový dotaz. V květnu frčíme ke známým na víkend. Jak to děláte s plínama? Mně se strašně moc nechce používat jednorázovky. Myslíte, že mám tahat kbelík a nebo stačí, když je uskladním do pytle na plíny? Akorát ten PoP In není zrovna dvakrát uzaviratelný (případně můžu zakoupit jiný).
Fly na víkend mi vždy pytel Pop in stačil, ale klidně vem kýbl pokud ho máš kde dát.
![]()
Flyingfrog píše:
Ráďo: A mně zase nevadilo to těhotenství, dá se doslova říct, že to jsem si užívala. Měla jsem ho fakt celkem za odměnu pohodové. Nakonec pak i porod, když holka dala v hodině dvanácté hlavu dolů a já nemusela na císaře (byla šikmo).Takže já za tebe klidně budu těhotná a ty budeš mít dítko.
farska: U mě je to tak trochu asi tím, že jsem nikdy výrazně netoužila ani po tom jednom dítku.
Já taky ne ![]()
Otehotnela jsem zcela neplanovane v cerstvych 20 letech,porodila taky coby 20leta .Abyla jsem v druhaku na vejsce ![]()
Ivusko gratuluji.
Právě jsme se vrátili z velikonoc. Trpěla jsme, dávala jsem jednorázovky. A navíc, jak bylo teplo, tak měla POli jen šatičky a byla vidět ta nudná bílá plenka
Už se těším až zas bude teplo a bude dělat párádu v krásných látkovkách. ![]()
Flyingfrog píše:
Holky, mám takový dotaz. V květnu frčíme ke známým na víkend. Jak to děláte s plínama? Mně se strašně moc nechce používat jednorázovky. Myslíte, že mám tahat kbelík a nebo stačí, když je uskladním do pytle na plíny? Akorát ten PoP In není zrovna dvakrát uzaviratelný (případně můžu zakoupit jiný).
Já se tedy přiznám , že na víkend bych asi volila jednorázovky
.MY na nich teď 2 dny byli taky . Různě jsme popojížděli, přišlo mi to jednodušší …
Flyingfrog píše:
Když jedeme pryč na víkend, tak látkovky a beru sebou na ně krabici, kterou mám v autě.
Kdy žje to víc jak 3 dny, tak beru jednorázovky.
Katy: Což to kýbl je u známých kam dát, otázkou je, zda by se vešel do auta.
Já zkusím jen ten pytel. Mám L.
Ráďo: Když já pak na ni nemám oblečení, by jí padaly tepláky.
Popojíždět taky budeme, s plínama mě to neděsí, spíš s příkrmy. To asi najedu na skleničky, ačkoliv jinak stále vařím.
farska: No ale děti máš ráda, když máš 4.
Já se tedy občas divím, že jsem neplánovaně neotěhotněla dřív, se svým způsobem života. ![]()
Achdarku: Jedem od pátku do neděle. Spíš s tím, že v neděli zmiznem už dopoledne. Takže poberu plíny. ![]()
Ještě, že my s manželem moc oblečení nepotřebujem, chci brát pro jistotu kočár a obávám se, že se toho pak moc do naší nekombi Feldy Šmudly moc nevejde.
tak já milovala být těhotná… na další porod se taky těším (i když ten první stál za prt a nakonec skončil císařem
) a s dítkem zatím žádný větší problém, který by mě nutil nemít další děti, nebyl, ovšem jsou mu zatím jen čtyři měsíce takže tohole ještě posuzovat nemůžu a stále toužím po dalším
a rozplývám se nad každou další těhotnou kamarádkou a nad každým dalším narozeným miminkem
![]()
farska píše:
Otehotnela jsem zcela neplanovane v cerstvych 20 letech,porodila taky coby 20leta .Abyla jsem v druhaku na vejsce
Připomínáš mi tu paní, co místo antikoncepce brala antidepresiva. Dneska má devět dětí, ale je jí to tak nějak jedno ![]()
Na víkendy beru látkovky a do velkého pytle Pop-In se vejdou v pohodě. Jen mě trošku štve to špatné zavírání (nedá se úplně stáhnout), aby nesmrděl, dávám na to ještě gumičku. ![]()
Jinak jsem taky vždycky byla těhotná ráda, jen první tři měsíce bych fakt nemusela.
a únava.. K tomu „bezohledné“ batole.
![]()
A porod - kdyby šlo jen o porod, dělám náhradní matku hned.
S nadsázkou míněno.
A vztah k dětem vystihuje můj oblíbený výrok „mateřská láska je to, co matka cítí, když dítě (děti) spí“. ![]()
My objeli známé holčičky na kolech (museli jsme se pochlubit vozejkem, žejo
), Šimon měl největší radost ze stužek na pomlázku ![]()
Na víkend bych vzala látku, pokud to máš kam dát, ona je to přece jen hromada, žejo), jinak já pro podobné situace potenciálně uvažuju o alanách. (ale zatím jsme jeli vždy jen na chalupu s pračkou, tak to bylo jedno)
A dětí chci mít hodně, netajím se tím
Ale ať si jich má každý kolik chce a zvládne, žejo, každej nemá dost sil a nálady na deset dětí. Tak ať má radši jedno, který bude dobře vychovaný, než hromada nevychovaných klacků ![]()
Flyingfrog píše:
Katy: Což to kýbl je u známých kam dát, otázkou je, zda by se vešel do auta.Já zkusím jen ten pytel. Mám L.
Ráďo: Když já pak na ni nemám oblečení, by jí padaly tepláky.
farska: No ale děti máš ráda, když máš 4.Popojíždět taky budeme, s plínama mě to neděsí, spíš s příkrmy. To asi najedu na skleničky, ačkoliv jinak stále vařím.
Já se tedy občas divím, že jsem neplánovaně neotěhotněla dřív, se svým způsobem života.
Jo,mam rada deti/obzvlaste vlastni
/ .Ale tady plati pravidlo,ze s jidlem roste chut(a v novem manzelstvi s mym soucasnym manzelem je mit a vychovavat deti skutecne mnohem snadnejsi,nez predtim)
![]()
Brunifid píše:farska píše:Připomínáš mi tu paní, co místo antikoncepce brala antidepresiva. Dneska má devět dětí, ale je jí to tak nějak jedno
Otehotnela jsem zcela neplanovane v cerstvych 20 letech,porodila taky coby 20leta .Abyla jsem v druhaku na vejsce
![]()
Hormonalni antiko jsem nemohla uz od 18,co jsem prodelala siiilenou infekcni mononukleozu s desivymi jatraky a 3 tydny na kapackach......
No-a pak byly v roce 97 povodne a meho tehdejsiho pritele holt pustili z prace driv nez mou mamu,nooo,tak jsme to chteli vyuzit a-vyuzili ![]()
Telisko DANU jsem mela dva mesice a malem jsme z nej vykrvacela,pak mi ho pres muj skoro odpor vytahla ma tehdejsi gyndr…NO a Mirena mi vypochodovala z tela po 6tydennich skoroporodnich bolestech dobrovolne ![]()
Na gumu mam alergii. ![]()
Jeste nejake podobnosti???
![]()