Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14106
25.4.11 17:02

Ráďo: A mně zase nevadilo to těhotenství, dá se doslova říct, že to jsem si užívala. Měla jsem ho fakt celkem za odměnu pohodové. Nakonec pak i porod, když holka dala v hodině dvanácté hlavu dolů a já nemusela na císaře (byla šikmo). :-) Takže já za tebe klidně budu těhotná a ty budeš mít dítko. ;-)

farska: U mě je to tak trochu asi tím, že jsem nikdy výrazně netoužila ani po tom jednom dítku. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
25.4.11 17:34

Holky, mám takový dotaz. V květnu frčíme ke známým na víkend. Jak to děláte s plínama? Mně se strašně moc nechce používat jednorázovky. Myslíte, že mám tahat kbelík a nebo stačí, když je uskladním do pytle na plíny? Akorát ten PoP In není zrovna dvakrát uzaviratelný (případně můžu zakoupit jiný).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.4.11 17:36

Fly na víkend mi vždy pytel Pop in stačil, ale klidně vem kýbl pokud ho máš kde dát. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
25.4.11 17:59
Flyingfrog píše:
Ráďo: A mně zase nevadilo to těhotenství, dá se doslova říct, že to jsem si užívala. Měla jsem ho fakt celkem za odměnu pohodové. Nakonec pak i porod, když holka dala v hodině dvanácté hlavu dolů a já nemusela na císaře (byla šikmo). :-) Takže já za tebe klidně budu těhotná a ty budeš mít dítko. ;-)farska: U mě je to tak trochu asi tím, že jsem nikdy výrazně netoužila ani po tom jednom dítku. :oops:

8-) Já taky ne 8-)
Otehotnela jsem zcela neplanovane v cerstvych 20 letech,porodila taky coby 20leta .Abyla jsem v druhaku na vejsce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
25.4.11 18:19

Ivusko gratuluji.

Právě jsme se vrátili z velikonoc. Trpěla jsme, dávala jsem jednorázovky. A navíc, jak bylo teplo, tak měla POli jen šatičky a byla vidět ta nudná bílá plenka :zed: Už se těším až zas bude teplo a bude dělat párádu v krásných látkovkách. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
25.4.11 18:41
Flyingfrog píše:
Holky, mám takový dotaz. V květnu frčíme ke známým na víkend. Jak to děláte s plínama? Mně se strašně moc nechce používat jednorázovky. Myslíte, že mám tahat kbelík a nebo stačí, když je uskladním do pytle na plíny? Akorát ten PoP In není zrovna dvakrát uzaviratelný (případně můžu zakoupit jiný).

Já se tedy přiznám , že na víkend bych asi volila jednorázovky :oops: .MY na nich teď 2 dny byli taky . Různě jsme popojížděli, přišlo mi to jednodušší …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
25.4.11 18:46
Flyingfrog píše:
Holky, mám takový dotaz. V květnu frčíme ke známým na víkend. Jak to děláte s plínama? Mně se strašně moc nechce používat jednorázovky. Myslíte, že mám tahat kbelík a nebo stačí, když je uskladním do pytle na plíny? Akorát ten PoP In není zrovna dvakrát uzaviratelný (případně můžu zakoupit jiný).

Když jedeme pryč na víkend, tak látkovky a beru sebou na ně krabici, kterou mám v autě.

Kdy žje to víc jak 3 dny, tak beru jednorázovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
25.4.11 18:47

Katy: Což to kýbl je u známých kam dát, otázkou je, zda by se vešel do auta. :-) Já zkusím jen ten pytel. Mám L.

Ráďo: Když já pak na ni nemám oblečení, by jí padaly tepláky. :-) Popojíždět taky budeme, s plínama mě to neděsí, spíš s příkrmy. To asi najedu na skleničky, ačkoliv jinak stále vařím.

farska: No ale děti máš ráda, když máš 4. ;-) Já se tedy občas divím, že jsem neplánovaně neotěhotněla dřív, se svým způsobem života. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
25.4.11 18:48

Achdarku: Jedem od pátku do neděle. Spíš s tím, že v neděli zmiznem už dopoledne. Takže poberu plíny. :-)
Ještě, že my s manželem moc oblečení nepotřebujem, chci brát pro jistotu kočár a obávám se, že se toho pak moc do naší nekombi Feldy Šmudly moc nevejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
25.4.11 18:52

tak já milovala být těhotná… na další porod se taky těším (i když ten první stál za prt a nakonec skončil císařem :-? ) a s dítkem zatím žádný větší problém, který by mě nutil nemít další děti, nebyl, ovšem jsou mu zatím jen čtyři měsíce takže tohole ještě posuzovat nemůžu a stále toužím po dalším :mrgreen: a rozplývám se nad každou další těhotnou kamarádkou a nad každým dalším narozeným miminkem :mrgreen: :pankac: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
25.4.11 19:27
farska píše:
Otehotnela jsem zcela neplanovane v cerstvych 20 letech,porodila taky coby 20leta .Abyla jsem v druhaku na vejsce :oops:

Připomínáš mi tu paní, co místo antikoncepce brala antidepresiva. Dneska má devět dětí, ale je jí to tak nějak jedno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
547
25.4.11 19:38

Na víkendy beru látkovky a do velkého pytle Pop-In se vejdou v pohodě. Jen mě trošku štve to špatné zavírání (nedá se úplně stáhnout), aby nesmrděl, dávám na to ještě gumičku. :nevim:

Jinak jsem taky vždycky byla těhotná ráda, jen první tři měsíce bych fakt nemusela. :poblion: a únava.. K tomu „bezohledné“ batole. :-) :zed:
A porod - kdyby šlo jen o porod, dělám náhradní matku hned. :mrgreen: S nadsázkou míněno.

A vztah k dětem vystihuje můj oblíbený výrok „mateřská láska je to, co matka cítí, když dítě (děti) spí“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.4.11 20:12

:mavam: My objeli známé holčičky na kolech (museli jsme se pochlubit vozejkem, žejo :mrgreen: ), Šimon měl největší radost ze stužek na pomlázku :dance:

Na víkend bych vzala látku, pokud to máš kam dát, ona je to přece jen hromada, žejo), jinak já pro podobné situace potenciálně uvažuju o alanách. (ale zatím jsme jeli vždy jen na chalupu s pračkou, tak to bylo jedno)

A dětí chci mít hodně, netajím se tím :mrgreen: Ale ať si jich má každý kolik chce a zvládne, žejo, každej nemá dost sil a nálady na deset dětí. Tak ať má radši jedno, který bude dobře vychovaný, než hromada nevychovaných klacků :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
25.4.11 20:16
Flyingfrog píše:
Katy: Což to kýbl je u známých kam dát, otázkou je, zda by se vešel do auta. :-) Já zkusím jen ten pytel. Mám L.

Ráďo: Když já pak na ni nemám oblečení, by jí padaly tepláky. :-) Popojíždět taky budeme, s plínama mě to neděsí, spíš s příkrmy. To asi najedu na skleničky, ačkoliv jinak stále vařím.

farska: No ale děti máš ráda, když máš 4. ;-) Já se tedy občas divím, že jsem neplánovaně neotěhotněla dřív, se svým způsobem života. :oops:

Jo,mam rada deti/obzvlaste vlastni :lol: / .Ale tady plati pravidlo,ze s jidlem roste chut(a v novem manzelstvi s mym soucasnym manzelem je mit a vychovavat deti skutecne mnohem snadnejsi,nez predtim) :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
25.4.11 20:19
Brunifid píše:
farska píše:
Otehotnela jsem zcela neplanovane v cerstvych 20 letech,porodila taky coby 20leta .Abyla jsem v druhaku na vejsce :oops:
Připomínáš mi tu paní, co místo antikoncepce brala antidepresiva. Dneska má devět dětí, ale je jí to tak nějak jedno :mrgreen:

:jazyk:
Hormonalni antiko jsem nemohla uz od 18,co jsem prodelala siiilenou infekcni mononukleozu s desivymi jatraky a 3 tydny na kapackach......
No-a pak byly v roce 97 povodne a meho tehdejsiho pritele holt pustili z prace driv nez mou mamu,nooo,tak jsme to chteli vyuzit a-vyuzili :mrgreen:
Telisko DANU jsem mela dva mesice a malem jsme z nej vykrvacela,pak mi ho pres muj skoro odpor vytahla ma tehdejsi gyndr…NO a Mirena mi vypochodovala z tela po 6tydennich skoroporodnich bolestech dobrovolne :cert:
Na gumu mam alergii. :oops:

Jeste nejake podobnosti??? :mrgreen: :-P :lol: :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky