Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:Flyingfrog píše:Desconhecida? Jsem ji viděla někdy před měsícem a nebylo na ní nic vidět
Jo a chtěla jsem si objednat vlňáčky na tom fleru a paní tam píše, že brzy porodí druhé, tak teď nepřijímá, tož budu vyčkávat.
To určitě není těhotná . Rovnou se prásknu , dneska jsem jí jedny vlňáčky vybrabčila a druhé se mi pletou ![]()
Brunifid píše:Flyingfrog píše:Desconhecida? Jsem ji viděla někdy před měsícem a nebylo na ní nic vidět
Jo a chtěla jsem si objednat vlňáčky na tom fleru a paní tam píše, že brzy porodí druhé, tak teď nepřijímá, tož budu vyčkávat.
Jojo, přesně ta. Chtěla jsem taky vlňáky, ale už neobjednává. To mě nakoplo k tomu, že koupím tu vlnu a zkusím to sama.
Brunifid píše:
Povinnou četbu jsem četla, i nepovinnou, já byla knihomol! A zas až tak mladá nejsem, já jsem těžce totalitní dítě. Ale jak se plazí Meresjev mi unikloTudíž děkuji za popis, to mám asi doma taky. Přitahuje se předníma tlapkama a nožky tahá za sebou. Plížením plazením vpřed
![]()
Pavlínka na fotkách nevypadá velká, ona JE taaaakhle veliká
„Co to bude“ jsem si říct nenechala a nenechala bych si to říct zas. To překvapení za to stojí.Obojí jsem kupovala v JC v kamenném krámě, jednom ze dvou, o kterých vím. Vzala jsem obojí, protože na léto žádnou čepici nemá, tak ať má na střídačku, až jedno usviní, tak než se vypere. Nicméně dneska má zas zimní čepici, je zima a prší, včera odpoledne padaly kroupy
Já jsem dítě přímo normalizační ![]()
Pokrývky hlavy jsou super , mě se děsně líbí ta čepička ![]()
To překvapení ti závidím. Já ho neměla nikdy.On gynekolog kamarád není vždy „plus“ Poprvé jsem to vědět chtěla , podruhé jsem chtěla překvápko - ale dr. a manžel se domlouvali , jak si za mými zády zavolají , takže jsem to zatrhla a nechala zase říct a potřetí byla amniocentéza - a asi bych to po dvou chlapečkách byla stejně chtěla vědět…
Teď jsem koukala na Fler a máte holky pravdu- má to tam napsané - to jsem to tedy stiha v hodině dvanácté
. Protože až znovu začne , tak bychom možná byli už bez plen
.
tak mám další úlovky z aukra
jen teď nejsou koruny abych to mohla hned zaplatit
ale už brzy konečně začnuuuuu!!!!
teď už není úniku ![]()
Flyinfrog: díky, jinak jsem se paní na fléru ptala, kdy bude zase plést na objednávku, tak prý snad po vánocích, podle toho jaké bude mimi
už jsem zjišťovala situaci, kdybych chtěla nějaké vlňáčky pro novoška ![]()
Phoebe píše:
tak mám další úlovky z aukrajen teď nejsou koruny abych to mohla hned zaplatit
ale už brzy konečně začnuuuuu!!!!
![]()
![]()
teď už není úniku
No jo, jak to člověka chytne.
![]()
ankasz píše:
Flyinfrog: díky, jinak jsem se paní na fléru ptala, kdy bude zase plést na objednávku, tak prý snad po vánocích, podle toho jaké bude mimiuž jsem zjišťovala situaci, kdybych chtěla nějaké vlňáčky pro novoška
Já se neodvažovala psát, takže díky za info. Trochu lituju, že jsem se nerozhoupala, ale i kdyby po Vánocích, to holka ještě plíny mít bude. ![]()
Ad pohlaví. My tak nějak nechtěli, dumali jsme, jesli jo nebo ne, nakonec jsem řekla, že ne. Ale pak se zeptal doktor v tom 22. týdnu na UTZ a chlap rozhodl, že ať nám to řekne. Ale jakou dobu tam šmejdil a hledal, nakonec řekl, že kávové zrno.
My to teda kvantě lidí neřekli a v práci mi všichni cpali, jak jsem hezká, jak mám břicho nádherné, že jasný kluk. Po smsce po porodu (měla jsem i porod pohodový, že ještě na koze jsem posílala smsky, zatímco mě doktor šil) měli šok.
Ovšem pro mě byl tehdá šok ta holka, já chtěla kluka.
Mám dvě kamarádky, co si to říct nenechaly a za to je obdivuju, plus myslím Maja si taky nenechala říct a ještě jedna holčina od nás z diskuze.
Ano, Mája to taky nechtěla vědět.
My jsme si to nechali říct, tcháni to věděli, a můj otec prohlásil že on to nechce vědět, a tak to nevěděla celá moje rodina, ale od manžela to věděla celá rodina
No bylo to zajímavé udržet to před našim v tajnosti. Takže plno věci co jsme měli koupené pro malou ani předem neviděli (kvůli barvě, protože hned by věděli)
![]()
Já jsem taková nedočkavka že jsem to chtěla vědět hned jak to bylo možné ![]()
Pro Ráďu 69, chtěla jsem moc poděkovat, za radu ohledně toho, zda začít látkovat u 18m syna..Týden po mém dotazu je Honzík přes den až na vyjímky v látce
Nakoupila jsem si 6 plínek od Anavy, nějaké svrchňáčky a jednu SIO od Pop In, když došly, dala jsem jednorázovku, ale díky sušičce se to celkem dalo krom noci ustát. Takže jsem se rozhodla výbavu rozšířit, abych nemusela prát každý den a už se těším, až bude další mimčo
![]()
petka.konecna píše:
Ano, Mája to taky nechtěla vědět.My jsme si to nechali říct, tcháni to věděli, a můj otec prohlásil že on to nechce vědět, a tak to nevěděla celá moje rodina, ale od manžela to věděla celá rodina
Já jsem taková nedočkavka že jsem to chtěla vědět hned jak to bylo možnéNo bylo to zajímavé udržet to před našim v tajnosti. Takže plno věci co jsme měli koupené pro malou ani předem neviděli (kvůli barvě, protože hned by věděli)
![]()
My si to taky nenechali říct, u obou. Podruhé teda přiznávám, že jsem byla hooodně zvědavá, ale kvůli manželovi jsem to vydržela.
Tak nějak jsem chtěla vědět, kdo „přibyde do party“.
A u mě to byla výhoda - gynekolog - kamarád. Neřekl a hlavně si to pamatoval, že to nechci vědět. Kamarádce to nechtíc „provalil“ doktor při jednom z posledních UZ před porodem.
![]()
My kdybychom pohlavi nevedeli predem, tak je tady dalsi Pavlina.
Jeste ten vecer, co jsme se dozvedeli holku, jsem vzala svoji oblibenou cetbu Knappovou a vybirala jine jmeno. ![]()
Vevercaci píše:
Pro Ráďu 69, chtěla jsem moc poděkovat, za radu ohledně toho, zda začít látkovat u 18m syna..Týden po mém dotazu je Honzík přes den až na vyjímky v látceNakoupila jsem si 6 plínek od Anavy, nějaké svrchňáčky a jednu SIO od Pop In, když došly, dala jsem jednorázovku, ale díky sušičce se to celkem dalo krom noci ustát. Takže jsem se rozhodla výbavu rozšířit, abych nemusela prát každý den a už se těším, až bude další mimčo
![]()
Díky , jsem ráda , že moje zkušenost někomu pomohla
. A že je další látkující maminka a brouček v krásných plínkách
![]()
JJ, to já mám taky radost a největší radost má náš taťka, který to sponzoruje ![]()
Prosím nevíte někdo, kde by se daly koupit Anavy Easy na patentky? Na tom jejich e-obchůdku je nemají a já bych je ráda vyzkoušela ![]()
Já jsem si pohlaví nenechala říct a bylo to super
U druhého (jestli nějaké někdy bude) si to taky nenechám říct
Je to sranda každému odpovídat, že čekáme dítě
![]()