Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mahja píše:
Ivushko, prosím, prosím, šly by udělat ty vlňáčky??
Až jak se zase rozjede výroba, já tady na to nemám materiál…
Sááákra, přišla jsem na PC pozdě.
Já tak potřebuju dokoupit spoustu easy a hlavně mi chybí modrééé, bueeeh.
Lend.u píše:
Dekuju Vam holky za tipy, hlavne ty levnejsi varianty.Kdyz jsem videla kolik stoji kose na plinky pretocily se mi panenky…
Mě donesl manžel kýbl od cementu z práce z dílny - nemáš někoho kdo by ti taky něco takového sehnal?
Je to 25l, vejdou se tam pleny za 2-3 dny ![]()
Katerina16 píše:
Holky a mě asi nikdo s těma plenama neporadí že???
Tady v této diskuzi jsem sepsala takový delší elaborát
tak se na něj mrkni - strana 64 ![]()
lend.u, já fakt doporučuju ten futrál z globusu. stál nějakých 150kč. teď ho mají zas v akci ![]()
farska, takovýhle rady si nech
to radši vyházím tyhle chlupatý plíny a koupím si nový ![]()
i když teda teď se chystám šít - už kupuju látky ![]()
holky máte některá zkušenost se lněnýma plenama? konkrétně tyhle: http://pleny.heureka.cz/…ovy-melirek/
Sem tu napsala takový krásný (=dlouhý
) příspěvek a on se ztratil ![]()
HD pastelka: myslím že hrubne dost. Trochu se to zlepší promnutím.Myslím, že si radši trochu připlať a kup si anavy na snapku ![]()
HD pulky mám jedny. Je to takový kus „hadru“, moc plínu nedrží a hodí se na zavazovačky (páč jsou široké)
zuzanečko přejdi na viskozové separačky ![]()
zuzanecka81 píše:
holky, mám chlupatý všechny plínynevím, zda tolik pelichá ten aksamit, ale spíš mi přijde, že pouští chlupy celulozové separačky
když sundávám i neluši počůranou plínu, má taky zadek ochlupacený… netuším, jak se toho zbavit
Mně to separačky taky chvilku dělaly, ale už nedělají, tak nevím, co je donutilo se zase srovnat. ![]()
já jak mám tu novou výkonnou pračku, tak je to teda děs… na jiný separačky klidně přejdu - i se bez nich obejdu - ale jak ty cucky z těch plín dostanu? ![]()
Phoebe píše:
holky máte některá zkušenost se lněnýma plenama? konkrétně tyhle: http://pleny.heureka.cz/…ovy-melirek/
Se sketch zkusenost osobni nemam,ale snad kazda tady ti napise sketch nebrat! ![]()
zuzanecka81 píše:
já jak mám tu novou výkonnou pračku, tak je to teda děs… na jiný separačky klidně přejdu - i se bez nich obejdu - ale jak ty cucky z těch plín dostanu?
Nejlepší na jemné chloupky nebo cucky je lepící váleček na oblečení z ikei. ![]()
Phoebe píše:
aha, a proč?
Nízká cena, nízka kvalita.
SKETCH jsou nejhorší plenky co mi prošli rukou.
petka.konecna píše:Phoebe píše:
aha, a proč?Nízká cena, nízka kvalita.
SKETCH jsou nejhorší plenky co mi prošli rukou.
aha ![]()
po dlouhe dobe se mi podarilo docist az dokonce:-)
Moc gratuluji k tehulkovani (a jeste prosincatka
)