Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14106
30.4.11 09:53

Zuzko: Je to zlo, nechápu, jak vůbec ty nosítka můžou prodávat a navíc to ukazovat zrovna v TV. :pocitac:

pomerančo: Juuuu, já chci taky myčkuuu. :-) Tak ať dobře pere. :wink: My vždycky říkali, že myčka pere. Moje mamka si ji vydobyla už drahně let zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
30.4.11 10:12

Katyto bude asi vážně tou sušičkou :nevim: Plíny od tebe na sobě fakt neměly vůbec nic, to můžu potvrdit :mrgreen: ale taky je fakt, že jsou z jiného aksamitu, teda myslím barevně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
30.4.11 10:46

Pelichání plen? Konečně něco, co se mi vyhlo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
51750
30.4.11 11:23
Brunifid píše:
Pelichání plen? Konečně něco, co se mi vyhlo :mrgreen:

No ještě se moc neraduj, ono to může přeci teprve začít. :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
30.4.11 13:12

tak fakt nevím. mám teda plíny téměř samé anavy, tak jestli to pelichají ony! :pocitac: :pocitac: :pocitac:
já nemám jen bordel u těch gumiček, ale celý plíny jsou jakoby šedivý - jak jsou pokrytý těma chlupama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
30.4.11 13:16
zuzanecka81 píše:
tak fakt nevím. mám teda plíny téměř samé anavy, tak jestli to pelichají ony! :pocitac: :pocitac: :pocitac:
já nemám jen bordel u těch gumiček, ale celý plíny jsou jakoby šedivý - jak jsou pokrytý těma chlupama :nevim:

Zuzi,
já mám zatím pleny jen a pouze Anavy a jednu Pop In a nepelichá mi nic.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
30.4.11 14:04

a co teda ty celulozový separačky? používá je někdo? je fakt, že já, jak mám nesrouta, tak je peru fakt hodněkrát, než je pros… :nevim: tak možná, jak jsou hodněkrát praný, tak pouští chlupy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
30.4.11 14:50

Já používám Irmu :kytka:, když ještě nekadil a někdy když už vím, že kadit nebude, tak nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
30.4.11 15:01

Já používám Irmu, a to jen někdy, když vím, že v tom bude dýl. Takže na ven a na noc. Jinak skoro ne. Co jsem začala dávat jednou denně příkrmy, tak nemá vaječinu, jde to dobře dolů, někdy rovnou vyklepnout do záchoda, jindy to pustí pod vodou án blok.

• Citovat
  • Upravit
14106
30.4.11 16:05

Zuzko: Já mám celulózové separačky, peru je na 60 a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.4.11 18:10

hmm haha bruni kdyz te vidim vypravet jak bastite prikrmy… my jenom kojime, kojime a kojime jak ty paka, obcas taky po hodince, nekdy mi to leze uz na nervy :roll: kdyby jedno kojeni slo ubrat tak by to bylo fajn… dneska akorat zbastila pulku presnidavky jablko, hruska, to byl pro nas zazrak, ale bylo to tim stylem, ze jednu lzicku snedl tata, jednu stepka :roll:

a mycka, to je muj sen!! velice vzdaleny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.4.11 18:11

taky mam celulozovy a taky dobry… jako neco mi taky pelicha, nevim co, ale neni to nic hroznyho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
30.4.11 18:46

lenholko: Stela taky není moc velký jedlík a to se s tím pečlivě vařím. :-)
Ale jede jí banán, ten by snědla i s miskou.

A mně tedy nepelichá nic. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
30.4.11 18:47

Jo a myčka. Já ji slíbenou mám od mojí mamky jako svatební dar, ale si ještě počkám, než našetří, to spíš si našetřím dřív jak já. Pak už jen přesvědčit chlapa, že pračku musí vynést nahoru a myčku pak do čtvrtého patra bez výtahu na místo té pračky, haha. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.4.11 18:49
Flyingfrog píše:
lenholko: Stela taky není moc velký jedlík a to se s tím pečlivě vařím. :-)
Ale jede jí banán, ten by snědla i s miskou.A mně tedy nepelichá nic. :-)

tak uvareny nesni absolutne nic :cert: a to jsem si myslela jak si budu navarovat :roll: jsem rada kdyz sem tam neco zblajzne ze sklenicky, ale rozhodne to neprehani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure