Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
pomeranca píše:
tak ja nikdy problem s chlupatyma plinama nemela problem… az do dnes, jak jste tu o tom zacali psat, tak jsem vytahla z pracky silene chlupatou itti bitti![]()
Mozna si to jen doted ignorovala jako ja ![]()
- bodlinka - píše:pomeranca píše:Asi se to šíří po netu.
tak ja nikdy problem s chlupatyma plinama nemela problem… az do dnes, jak jste tu o tom zacali psat, tak jsem vytahla z pracky silene chlupatou itti bitti![]()
![]()
Budu prát zítra, jsem zvědavá.
Ahoj, že já sem lezla… chci ted dávat pleny do pračky ![]()
Suseni na slunicku - to nej co muze byt. Trpim kdyz musim susit v byte ![]()
Holky na sijemdetem uz maji konecne prehlednejsi stranky s plenama. Kliknout nanhotove vyrobky a tam uz je rovnou latkove pleny
to se hned lepe vybira…a ja uz si zase naplanovala jednu na zakazku ![]()
prikrmy: kasi, banan a podobne, toho dokaze sezrat hodne. s jogurtem a zeleninou je to ovsem mnohem horsi. Protoze varim, tak si to obcas zvazim, abych vedela kolik toho sni. malokdy je to vic jak sto gramu ![]()
suseni na slunicku: ja susim venku, je to teda pod stromem, takze ne uplne na slunku, ale tato upozorneni mi obcas prijdou nesmysl. Vyrobci se chteji chranit a napisou kde co. Neco je urcite opodstatnene… ale nekdy to chce spis spolehnout se na svuj zdravy rozum ![]()
palošek píše:- bodlinka - píše:Ahoj, že já sem lezla… chci ted dávat pleny do pračkypomeranca píše:Asi se to šíří po netu.
![]()
Budu prát zítra, jsem zvědavá.
Tak pak řekni, jak to dopadlo. ![]()
Bílé chlupy mi nevadí, ale jednou jsem nevyndala malé z kapsy ubrousek - červený - a měla jsem flekaté prádlo. Zapustilo to tak „kvalitně“, že to drží doteď. A to už jsem zkusila leccos.
Nebyla to celá pračka, pár kousků, ale naštve to.
Katy2 píše:
pomeranca 100g? To Eli nesežere ani teď.![]()
![]()
A nezere a nezere ![]()
Katy2 píše:
![]()
Ségra má taky nežravce. V naší rodině je to exot. Žije z mlíka, banánu, občas jogurtu a krupičné kaše.
Ale žije.. I když mu teda museli před operací dát transfuzi, jak byl chudokrevný. ![]()
- bodlinka - píše:Katy2 píše:Ségra má taky nežravce. V naší rodině je to exot. Žije z mlíka, banánu, občas jogurtu a krupičné kaše.
![]()
Ale žije.. I když mu teda museli před operací dát transfuzi, jak byl chudokrevný.
Tak kaši teda nejí Eli vůbec, krevní obraz má ale OK, chudokrevná zatím není. ![]()
Mirii píše:Katy2 píše:A nezere a nezere
![]()
Přesně tak, nežere a nežere.
Nejhorší ale je, že ona chce všechno ham ham ham. Otevřeš jogurt a ten malý s prominutím zmetek ti řekne „nechci, nechci“ a jde do pryč. Za chvíi zase ham ham, hysterák jak prase, ukážeš ten jogrut otevřený, tak samo že „nechci“, stojí u ledničky, a huláká maslo, maslo, vytáhneš teda máslo, dáš na chleba a ona zase „nechci“. Fakt zabít malo.
![]()
Katy tak to nezavidim, to je potom ma palici
Deniska si jednu dobu taky vymyskeka a dela to jeste u veci co nezna,nebo nema casto a zrovna dvakrat ji nechutnaji. Vsechno proste chce,ale jen okostovat a zkusit neco jineho. Ale co se rozmluvila,tak uz je to fakt mnohem lepsi a nejak uz si necha i vysvetlit sem tam neco ![]()
Katy, tak to tě obdivuju, já bych na to asi trpělivost neměla. I když zas, co může člověk dělat, že jo..
Jen doufat, že z toho vyroste. ![]()
Koukla jsem do diskuze o Pamperskách, tý jo, tak ještě muset řešit (kromě toho, kde je sleva a jak se tam dostanu), jestli mi prodali obláčkové nebo puntíkaté plenky. ![]()
Katy2 píše:- bodlinka - píše:Katy2 píše:Ségra má taky nežravce. V naší rodině je to exot. Žije z mlíka, banánu, občas jogurtu a krupičné kaše.
![]()
Ale žije.. I když mu teda museli před operací dát transfuzi, jak byl chudokrevný.
Tak kaši teda nejí Eli vůbec, krevní obraz má ale OK, chudokrevná zatím není.
Mirii píše:Přesně tak, nežere a nežere.Katy2 píše:A nezere a nezere
![]()
Nejhorší ale je, že ona chce všechno ham ham ham. Otevřeš jogurt a ten malý s prominutím zmetek ti řekne „nechci, nechci“ a jde do pryč. Za chvíi zase ham ham, hysterák jak prase, ukážeš ten jogrut otevřený, tak samo že „nechci“, stojí u ledničky, a huláká maslo, maslo, vytáhneš teda máslo, dáš na chleba a ona zase „nechci“. Fakt zabít malo.![]()
![]()
![]()
Tak to máš teda těžké…
starší holky, ty jedly bez problémů, vše a v jakékoli míře. U malé ted pomalu přikrmujem, někdy jí, někdy zavře pusu a neotevře a neotevře, ale tá má čas. Myslím ![]()
- bodlinka - píše:
Katy, tak to tě obdivuju, já bych na to asi trpělivost neměla. I když zas, co může člověk dělat, že jo..Jen doufat, že z toho vyroste.
Koukla jsem do diskuze o Pamperskách, tý jo, tak ještě muset řešit (kromě toho, kde je sleva a jak se tam dostanu), jestli mi prodali obláčkové nebo puntíkaté plenky.
Tak tohle by mě u pampers nenapadlo řešit ![]()
No já už si na to zvykla a neřeším to.
Ona teda jak psala Mirii chce všechno zkusit, ale stejně to pak nejí. Vidí třeba Týnu, že má kukuřičné lupínky v mléce, tak že je chce taky, ale zkusit od Týny ne, nachystáš a zase nechce. Prostě na palici s ní. Fakt zabít málo.
![]()