Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy - to je teda na palici.
Tobík byl velký jedlík, zhruba do 2 let. Pak nastal zlom a mám velmi omezený repertoár: kakao, kakaový puding, rohlik, testoviny s parmezanem, brambory, salátová okurka, pomazánka z červené čočky a pak teda jí polévky. Nic jiného nesní. Ale ani neochutná.
POli jí krásně, všechno chce, všechno jí chutná a vyjimkou jogurtů. Ty ani neochutná. Jsem zvědavá od kdy jí to vydrží
Chloupky - na prádle nic nemám, pokud teda zrovna nezapomenu papírový kapesník
Pokud zrovna neprší, tak plenky suším venku, sluníčko je ideální.
Aha
a ja naockovana kojeni.net, ze by po mesici mel sezrat dveste gramu
tak jsem klidna. Ta stovka byva vyjimecne, vetsinou je to 50-70.
pomeranca píše:
Aha![]()
![]()
a ja naockovana kojeni.net, ze by po mesici mel sezrat dveste gramu
tak jsem klidna. Ta stovka byva vyjimecne, vetsinou je to 50-70.
Jooo, taky jsem očkovaná kojeni.net, ale fakt na to už kašlu.
Já teda jogurt nemíním zkoušet, dokud se nedohodnu s doktorkou, ono při ABKM neriskuju raději nic. ![]()
Včera madam jedla poprvé kaši a i když jen pár lžiček, pusu otvírala ochotně.
Já vážím všechno a zcela manicky stále píšu, kdy kojím a tak.
Jsem magor, chci mít přehled. ![]()
Katy: Teda to by mě mrtvice ranila takového nejedlíka a ještě si takhle vymýšlet.
Já doufám, že se madam spraví, já jídlo mám celkem ráda, ačkoliv díky dietce teď jím prd. ![]()
A peru plíny, jestli tam bude jediný žmolek, svedu to na vás. ![]()
Tak já taky vyřadila separačky, ale narozdíl od Zuzanecky mám viskozu. Je ale taky hodně praná, páč malá kadí tak jednou za 3-4 dny.MOžná je to tím, teda spíš DOUFÁM, že je to tím. Pěkně mě to s..e. Jo a díky za tip na to suchání ![]()
tak mala snedla vcera jednu pulku a dneska druhou pulku nejakyho ovoce od hame v misticce ci co to bylo..
tak aspon neco…
vecer dala i trosku kase, cca 28ml, to je u nas uspech…
tak ted do ni jeste nacpat nejakou zeleninu a maso ![]()
- bodlinka - píše:palošek píše:- bodlinka - píše:Ahoj, že já sem lezla… chci ted dávat pleny do pračkypomeranca píše:Asi se to šíří po netu.
tak ja nikdy problem s chlupatyma plinama nemela problem… az do dnes, jak jste tu o tom zacali psat, tak jsem vytahla z pracky silene chlupatou itti bitti![]()
![]()
Budu prát zítra, jsem zvědavá.
Tak pak řekni, jak to dopadlo.
Bílé chlupy mi nevadí, ale jednou jsem nevyndala malé z kapsy ubrousek - červený - a měla jsem flekaté prádlo. Zapustilo to tak „kvalitně“, že to drží doteď. A to už jsem zkusila leccos.![]()
Nebyla to celá pračka, pár kousků, ale naštve to.
Prolomila jsem kletbu
včerejší praní plín - bez chloupků. Kupodivu pustily i fleky od zelenin.příkrmů. ![]()
U mě taky plíny bez čehokoliv, co na ně nepatří. ![]()
A dítě je banánomil, tak asi bude jíst jen banány.
![]()
Hm a u me dnes nejake cervene chlupy
tak bud vlozka nebo vnitrek cervene pleny ![]()
ahoj!
právě taky peru plíny! a dám máchání navíc, ať ty chlupy trochu pustí. rozstříhala jsem si flees na separačky a tím končím s viskozou i celulozou (s těmahle teda budu utírat s medvídkem papulu po mrkvi
). včera jsem suchala izolepou 7 plín, až tyhle prané uschnou, tak to taky vysuchám a běda, jak pak budou nějaké nové chlupy! ![]()
sufi, kde jsi kupovala úplety na plíny?
Brunifid píše:
Pelichání plen? Konečně něco, co se mi vyhlo
Taky se nám to vyhýbá a to prosím nemám sušičku. A separačky mám oboje.
HOlky tak k tomu chlupatění! Mi to dělala sijemdetem s oranžovým vnitřkem a měla jsem všechny plíny oranžové
Kdyby jste věděly jak jsem zuřila. Od té doby nevěřím barevnému bambus. veluru!
Jak čtu ty vaše příkrmy, tak mi připadá, že naše Amálka je vepřík
Ta sní klidně 200g dávku zeleniny a dá si za hodinu mlíko ![]()
Leni zkoušela jsi pastinák? On je takový sladky, třeba by jí to chutnalo ![]()
Já jsem včera dávala špenát s bramborem a plivala mi to, tak jsem do toho dneska přidala pastinák a hle - snědla 170 a ani nepostřehla, že je v tom ten špenát. Potvůrka.
- bodlinka - píše:
Katy, tak to tě obdivuju, já bych na to asi trpělivost neměla. I když zas, co může člověk dělat, že jo..Jen doufat, že z toho vyroste.
Koukla jsem do diskuze o Pamperskách, tý jo, tak ještě muset řešit (kromě toho, kde je sleva a jak se tam dostanu), jestli mi prodali obláčkové nebo puntíkaté plenky.
Pampersky chou být in
jako látkovky ![]()
A my teda máme doma malé prasátko - po třech dnech příkrmu snědla malou skleničku, teď už sní z přehledem velkou a někdy i více, mlíko po jídle nemá, vydrží mi i 4 hodiny.
Jí hodně a nepřibírá, protože je neustále v pohybu. Tak jsem ráda že jí a nebude s ní otesánek.