Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
zuzanecka81 píše:
ivusko, když je teda suchání izolepou u mě na nic (po vyprání jsou zas chlupy všude), mysíš, že pomůže to projetí v sušičce? že bych ukecala tu kámošku a nechala plíny vysušičkovat
Sušička vyfouká všechny chlupy pryč, ale jestli je tam zdroj chlupacení, tak se ti to udělá při dalším praní zase ![]()
já myslím,že to je z těch tisíckrát praných separaček.ty jsem sice vyhodila,ale pliny ty chlupy maj na sobě furt.uvidím.dneska budu ukecávat kámošku na usušení.mě by stačilo,kdyby se to i jen zlepšilo…
já myslím,že to je z těch tisíckrát praných separaček.ty jsem sice vyhodila,ale pliny ty chlupy maj na sobě furt.uvidím.dneska budu ukecávat kámošku na usušení.mě by stačilo,kdyby se to i jen zlepšilo…já myslím,že to je z těch tisíckrát praných separaček.ty jsem sice vyhodila,ale pliny ty chlupy maj na sobě furt.uvidím.dneska budu ukecávat kámošku na usušení.mě by stačilo,kdyby se to i jen zlepšilo…
Zuzko: Já hned tu fleecovou sepračku od bobku přeperu v ruce a jen teplou vodou a dobrý.
A chlupatící plíny stále nemám, heč.
![]()
Zato opruzený dítě na pipce a u zadku mám a netuším, co to způsobuje, už měla pár dní jen mrkev a stejně to tam má. Myslela jsem olivy u sebe, přestala jsem jíst a má to tam. A to jí ten zadek větrám a větrám a už nevím, co bych tam napatlala, nechce se mi z ní dělat pokusného králíka. ![]()
Fly a zkoušela jsi i imazol? Malá to měla taky a po Imazolu to měla do dvou dnů pryč. ![]()
Maji: Imazol doma nevedem. Nevím no, mně se nechce na ni pořád něco zkoušet, navíc jestli je to něco k jídlu, tak nějak nevím co. Začalo to až z příkrmy a jak kdyby to byla mrkev.
Ale uvidím, kdyžtak to koupím.
Fly mi to napsala doktorka. První jsem ho vůbec nepoužila, ale teď se jí to zase začalo rozlézat a tak jsem nevydržela a namazala jsem ji pomohlo to fakt do dvou dnů ![]()
Ahojky ve spolek ![]()
tak mi pořád bojujeme s těmi opruzeninamy
jsem už myslela jestli to není nějaká alergie, když má ten flek na tom samým místě
dr předespal Pevaryl a kapky Zyrtek
no já fakt nevím, jsem ho měla tři dny v pamperskách a krásně se mu to vyhojilo, tak jsem ho šupla do látky a za pár hodin flekanec jak brno
![]()
Barbulka píše:
Ahojky ve spolek
tak mi pořád bojujeme s těmi opruzeninamyjsem už myslela jestli to není nějaká alergie, když má ten flek na tom samým místě
no já fakt nevím, jsem ho měla tři dny v pamperskách a krásně se mu to vyhojilo, tak jsem ho šupla do látky a za pár hodin flekanec jak brno
![]()
tak to je blbý, žě v hnuskách to nedělá
nemůže to být separačkou… ![]()
pomeranca píše:Barbulka píše:tak to je blbý, žě v hnuskách to nedělá
Ahojky ve spolek
tak mi pořád bojujeme s těmi opruzeninamyjsem už myslela jestli to není nějaká alergie, když má ten flek na tom samým místě
![]()
nemůže to být separačkou…
separačky už nepoužívám žádný, dávala jsem mu plenky clasic babylucy a ani se nepokadil a byl opruzelý jak záře nad kladnem
jsem si říkala že ještě zkusím ze ŠD aksamit na vkládačky, maminky si ho chválí na ekzém tak uvidím.
Nejhorší je, že ho to i začalo svědit, ho nemůžu nechat větrat jelikož si to rozdrbe do krve ![]()
barbulko: tak to je blbý… jestli to svědí, tak co koupit nějakou chladivou mastičku
ale nemám zkušenost s tím, jestli se to dá použít na tohle ![]()
pomeranca píše:
barbulko: tak to je blbý… jestli to svědí, tak co koupit nějakou chladivou mastičkuale nemám zkušenost s tím, jestli se to dá použít na tohle
právě taky nevím
dr říkal že by měl pomoct ten zyrtec, ale dávám mu ty kapky už třetí den a žádný zlepšení
Holky , já tedy nevím
,ale Zyrtec je antihistaminikum (lék na alergie) - to mu pomůže od svědění , ale nevyléčí kožní projev …
Ráďa69 píše:
Holky , já tedy nevím,ale Zyrtec je antihistaminikum (lék na alergie) - to mu pomůže od svědění , ale nevyléčí kožní projev …
jj právě, mastičku mi dal Pevaryl, ale přijde mi že ani jedno nezabírá
Aha, tak já to blbě dočetla.
My měli problém s opruzeninou jen jednou - v 5 měsících po operaci (antibiotikách) . Taky to chvíli trvalo , ale pomohl černý čaj + Imazol + Probiotika.
Barbulka píše:Ráďa69 píše:jj právě, mastičku mi dal Pevaryl, ale přijde mi že ani jedno nezabírá
Holky , já tedy nevím,ale Zyrtec je antihistaminikum (lék na alergie) - to mu pomůže od svědění , ale nevyléčí kožní projev …
Zyrtec nam zabira na alergickou vyrazku dost rychle, je divny, ze by to nezabralo vubec po nekolika dnech, nerikal, po jaky dobe to musi zabrat?
Nebo zkusit jeste neco jinyho. Je to teda zahada… Pevaryl je na kvasinky, to ani mit nemusi, ta alergie se teda nabizi, ale tezko rict takhle… ![]()