Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
2.5.11 10:31
asha píše:
A co je tady novyho? Docist asi nezvladnu…

co je novýho? chlupatí plíny a šíří se to po netu :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
2.5.11 10:35
pomeranca píše:
asha píše:
A co je tady novyho? Docist asi nezvladnu…
co je novýho? chlupatí plíny a šíří se to po netu :twisted: :twisted: :twisted:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
2.5.11 10:37

Asho vitej :mavam:

Zuzi ja myslim,ze ti to sice pleny odchlupati,ale pri pristim prani to bude to same,pokud neodhalis pricinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
2.5.11 11:23

Naštěstí sem nějak nestíhám chodit, takže mi plíny nechlupí :mrgreen:
Máme ale jinou novinku - co jsem začala používat kočárek ve vyhlídkové verzi, tak se odpoledne spát prostě nebude a hotovo :lol: Není čaaaaas, kolem je všechno zajímavé :mrgreen:
A asi nastala separačka, neb se nemůžu hnout dva metry od dítěte, to je řev že se klepou okna. Takže ji furt tahám na hrbu, zdokonalila jsem úvaz na záda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5393
2.5.11 11:38

bruni,u nas uz se spi jen jednou pres den-v poledne. jinak odmita vecer usnout.je to des.pres den nespi a jeci,pac ji nedokazu porad zabavovat…

mirii,tak snad, kdyz odchlupatim vse-ne jen pliny zvrchu, ale i vkladacky,tak by to treba mohlo pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
2.5.11 11:46

Zuzko uvidis,ale ja myslim ze to co chlupati zacne vzdycky po prani znovu. Normalni pradlo take chlupati a nevidis to dokud ho nedas do susicky a pak koukas na filtr 8-o Ja jsem si dnes vsimla,ze mala po rozbaleni prdku chlupatou temer nema,ale jak ji namocim medvidkem a pak vezmu anavy ubrousek,tak je hned plna chloupku,takze hadam ze to je prste matrosem. Ale na plinach mimo tech zahybu nemam nic,takze to moc neresim. Vcerejsi cervene chloupky na plinach nejdou skoro videt :dance: tak se nejspis vytrepou pryc :mrgreen: A nebo az bude prset,tak zasepouziju susicku, ted co ji mame jen v pracce se mi do toho nechce, jde z toho divnej smrad a ja ho nemam rada.....

Asho co pouzivas na ruce za krem,nebo obecne jaky krem na ruce? Ja jsem si vsimla,ze mam posledni dobou rozpraskane otisky prstu :lol: . Mam nejaky krem s hermankem od Justu,ale hermanek vysusuje,ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
2.5.11 11:50

Bruni a separacka u nas taky, beda jak se maminka nekam hne, i kdyz u nas je to ted o stoprocent lepsi diky Denisce,ta ma lou dost zabavi…problem nastava kdyz utece Deniska z pokoje taky :mrgreen: jo a jeste celkem funguje Denisky pokojik,tam je spousta zajimavych neprozkoumanych veci :twisted: vcera se Deniska s malou zavrela v pokojicku na hodinku, jsem tam sla 3 x nakouknout a Deniska stala na zidlicce a ukazovala ji nalepky na zdi, pak za mnou vzdy dulezite zabouchla dvere :cert: Hodinku klidu zavrsily holky revem,protoze Izi nevydrzela koukat na magnetky na nastence a jala se je radne prozkoumat :mrgreen: Deniska si je branila zuby nehty a kricela " baby ne,baby ne! Baby to je Deniscino! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.5.11 12:03

Hm, tak ja si vsimla lehounkyho chlupateni, ten pruhovany pytel je trochu od chlupu. Ze by to chytil jeste pred odjezdem? :lol:

Mirii s rukama ti asi moc nepomuzu, ja mam uz vsechno od Alverde z DM. Na ruce a telo ted mam karite. Jinak jsem driv mela od Lavery primo krem na ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
2.5.11 12:06

Já vyřadila viskozový separačky a už podruhý jsou plíny bez chlupů.Tak to bylo asi tím :nevim: Anavy mají v záhybech chloupky z toho aksamitu(poznám podle barvy), ale asi je to jen než se to opere, žádná trága. Doufám, že je u mě problém vyřešen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.5.11 12:08
Pastelka píše:
Já vyřadila viskozový separačky a už podruhý jsou plíny bez chlupů.Tak to bylo asi tím :nevim: Anavy mají v záhybech chloupky z toho aksamitu(poznám podle barvy), ale asi je to jen než se to opere, žádná trága. Doufám, že je u mě problém vyřešen :mrgreen:

A jaky mas separacky? Ty Popoliny v krabici mi to nedelaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
2.5.11 12:09

Miriina ruce se mi osvěčil měsíčkový krém od Alverde, ale jestli to máš až takhle rozpraskaný, tak nevím. Moje máti mi kdysi dělala na zrasovaný ruce ze cvičáku na noc zábal. Namatlala indulonu, zabalila do hadrů a na to igeliťáky. Ráno jsem je měla jako dětskou prdelku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.5.11 12:19

já zkoušela taky kvanta krému - s „kojením“ se mi rozjel exém. a co mi zabralo je měsíčková indulona napatlat na noc a na to rukavikčy jako dáma :mrgreen:

holky, jak dostáváte z fleesových separaček fleky od bobků? dneska se u nás opět zadařilo (téměř po 4 dnech i při příkrmech :zed: ) a poprvé to schytala fleesová separajda. to asi nadrbnout žlučákem ne-e? je to mýdlo, tak se obávám, aby mi to ty separajdy nezacpalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
2.5.11 12:22

Jo a úplně bych se zapomněla vytahovat, že máma včera přivezla troje (slovy TROJE) pletené návleky na zadní tlapky :dance:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
2.5.11 12:24

Fleesový separačky normálně přeprat žlučákem, jako plínu.

• Citovat
  • Upravit
4509
2.5.11 12:48
Brunifid píše:
Fleesový separačky normálně přeprat žlučákem, jako plínu.

tsee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí