Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
3.5.11 11:58
Mirii píše:
Asho nechej to nahode :wink: a uvidis…tba nebude zadny :lol: u nas jsme si rekli u prvni,ze se muzeme snazit taky roky,tak ze se prestaneme chranit a uvidime co bude…no hned ten mesic jsem byka tehotna :mrgreen: u druhe jsme si rekli,ze uz by nam nevadilo kdybych byla tehotna a otehotnela jsem hned druhy mesic :lol: ted jsme ve stadiu kdy si rikame,ze treti by nas rozhodne zabilo :mrgreen: a tak se peclive chranime :mrgreen: ale nedavam tom dyl jak rok :think: ja jsem tak nejak rozhodnuta vnitrne pro 4 deti a odealni by bylo kdyby to dalsi prte nebylo jedno,ale rovnou dvojcata :mrgreen:
Nech to nahode a kdyz nic nebude do konce rijna,tak ti priroda odpovedela sama :wink:
Ja jsem takovej tip,ze by me strasne nervilo kdybych si pocitala plodne dny,nutila manzu do sexu v nich apod.......

Jj presne to si myslim, ze to proste necham prirode a uvidime… U nas byli prvni dva s problemama, na Matyse jsme cekali 3 a pul roku. Zato B. byl o mesic driv, nez jsem planovala 8-) Takze u nas je to dost nejisty i kdyz se rozhodnem na 100%.

Nicmene jsem se ptala deti, jestli si mysli, ze jsme vsichni. Tyna rekla ze jo, pak se zamyslela, a ze ji ale chybi ta sestricka, ze Mates ma brachu. Takze mam docela problem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
3.5.11 11:59

aaa beruska se po trech hodinkach vzbudila…
mno jo tak veget konci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
3.5.11 12:00
pomeranca píše:
lenholka píše:
pomeranca píše:
asho: tak ruk už máš stejně málo (dvě ruce a tři děti) lepší už to nebude :lol: Do bytu se nějak poskládáte, horší to bude asi s autem. A pokud po čtvrtým toužíš, tak bych do toho šla :pankac:
ja myslim, ze po nem touzi az az kdyz to takhle resi :mrgreen: si vesmes myslim ze uz je to daaaavno vyreseny:)
tak proč se nás teda ptá? :think: :lol:

No protoze mam na hrbu hromadu problemu a nejsem si uplne jista. Dr. mi to sice vyslovene nezatrhla, ale ani nijak nadsene nedoporucila :think: Neresit tohle, tak mam rozhodnuto uz davno. Nevim, potrebuju to nejak rozseknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
3.5.11 12:01
asha píše:
pomeranca píše:
lenholka píše:
pomeranca píše:
asho: tak ruk už máš stejně málo (dvě ruce a tři děti) lepší už to nebude :lol: Do bytu se nějak poskládáte, horší to bude asi s autem. A pokud po čtvrtým toužíš, tak bych do toho šla :pankac:
ja myslim, ze po nem touzi az az kdyz to takhle resi :mrgreen: si vesmes myslim ze uz je to daaaavno vyreseny:)
tak proč se nás teda ptá? :think: :lol:
No protoze mam na hrbu hromadu problemu a nejsem si uplne jista. Dr. mi to sice vyslovene nezatrhla, ale ani nijak nadsene nedoporucila :think: Neresit tohle, tak mam rozhodnuto uz davno. Nevim, potrebuju to nejak rozseknout…

no zdravotni stranka to je jina vec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.11 12:02

Asho a pockej jakej problem nastane az budes cekat ctvrte a bude to zase kluk :mrgreen:
Ja ho s tebounpak vymenim za jednu nasi holku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
3.5.11 12:05
lenholka píše:
M-a-j-a píše:
lenholka píše:
zase jak holky rikaly, je to dobry ze to vetsi zabavi to mensi…
takhle uz mam kolikrat nerva ptz nevim co s ni, na ruce blby, na zemi blby, porad jenom blbaky delat, vecer uz mivam dost…
To mi něco připomíná. Jsem rád, když večer dorazí muž a nosí ji. Někdy je to na skok z balkónu!!
no majo to ja se taky tesim az chlap dorazi, ale naprosto zbytecne… ta rve jak protrzena a on okolo ni projde a jde se sprchovat :pocitac:
jsme jednou myslela ze uz ho uskrtim…
my to teda ted nemam moc ruzovy a taky kdyz jsme se chytli tak jsem mu to vpalila, ze jde k maly jenom kdyz ma dobrou naladu :roll:

leni u nás to taky občas tak je, ale většinou se zvedne vezme si ji a když ne, tak dostane držkovou a je to. Je to i jeho dítě. Já jsem s ní celý den, tak aspoň večer se může snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
3.5.11 12:06
pomeranca píše:

Ale má ještě dvě nohy a z toho jedna je pořád volná :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
3.5.11 12:08
asha píše:Nicmene jsem se ptala deti, jestli si mysli, ze jsme vsichni. Tyna rekla ze jo, pak se zamyslela, a ze ji ale chybi ta sestricka, ze Mates ma brachu. Takze mam docela problem :mrgreen:

tak to je jasné :-) Není nad čím přemýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
3.5.11 12:25
Mirii píše:
Asho a pockej jakej problem nastane az budes cekat ctvrte a bude to zase kluk :mrgreen:
Ja ho s tebounpak vymenim za jednu nasi holku :wink:

No vsichni se ji snazime vysvetlit, ze se to neda objednat, ale ona ma proste jasno :mrgreen: A mne pak z ty premiry testosteronu asi taky svihne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
3.5.11 12:26
M-a-j-a píše:
pomeranca píše:
Ale má ještě dvě nohy a z toho jedna je pořád volná :mrgreen: :mrgreen:
:palec: To je fakt, aspon se lip udrzi rovnovaha :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
3.5.11 12:27
asha píše:
M-a-j-a píše:
pomeranca píše:
Ale má ještě dvě nohy a z toho jedna je pořád volná :mrgreen: :mrgreen:
:palec: To je fakt, aspon se lip udrzi rovnovaha :lol:

To je úplně jasné, takhle ti stále hrozí pád :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
3.5.11 12:30

hmm tak ja uz asi definitivne zrusim prebalovat…
to se mi uvolni misto juchuuuuuu :dance:
uz to nema cenu, stejne se mala vrti jak cert…akorat teda rano to je nic moc se ohejbat nebo klekat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
3.5.11 12:31
lenholka píše:
hmm tak ja uz asi definitivne zrusim prebalovat…
to se mi uvolni misto juchuuuuuu :dance:
uz to nema cenu, stejne se mala vrti jak cert…akorat teda rano to je nic moc se ohejbat nebo klekat :think:

tak já přebaluju na zemi, ale ráno a večer se přebalovák stále hodí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
3.5.11 12:37

Asho: aha, to jsem nevěděla, že máš podlomené zdraví :mrgreen: ale s tou parťačkou pro Týnu to je teda fakt :pankac: jen se teda opovaž, aby to byl kluk :lol:

Přebalovák nevedu už od začátku. Sice pak nadávám, že mám malou komodu, ale aspoň se nemusím strachovat, že někde sletí. Jak v tom deníčku, co tu byl včera… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
3.5.11 13:14

asho, taky si myslím, že už sis rozhodla. ale teda napíšu ti to taky: no joooo, jděte do toho! :pankac:

a když jsme u tý nerozhodnosti… co máme nelu, sháníme větší byt. máme 1+1. teď se nám naskytla příležitost koupit za dobrý peníze 3+1. no tak já nejdřív nadšení apod. a včera to na mě nějak dolehlo a já blbka tady málem brečela, že se mi nechce stěhovat, že to tady mám ráda apod… :zed: ono kdybyste to tu viděli! jsme v novostavbě na konci vesnice, máme výhled do hrušňového sadu (letos to bylo neskutečně nádherný, jak všechno kvetlo), velikou koupelnu, zamykací chodbu společnou pro 4 byty (v zimě super i na sušení plín a teď tam parkuju s kočárem), sklep, sušárna, kousek na bus… a hlavně jsem tu zvykláááá :oops: takže jsme včera do noci debatovali a pak vymysleli, že teda byt kupovat nebudem a provedem „rekonstrukci“ (10 let starýho bytu :-D ) v kuchyni vyhodíme starou linku a necháme si udělat rohovou se skříňkama do stropu a prostě jí nahňácnem jen do půlky místnosti. a v té druhé půlce budeme mít kuchyňskou lavici, která bude zároveň gaučem jako v obýváku. plus teda do předsíně přidáme dvě skříně na krámy. a pak taky necháme zasklít balkon :nevim: mě se normálně tak ulevilo! :oops:
jo a aby bylo jasno: ono ta koupě bytu měla být stejně jen dočasné řešení - za pět let (zhruba) se hodláme stěhovat do šluknova, kde si chceme postavit baráček. ale tam už se mi chtít stěhovat bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure