Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mirii píše:
Asho nechej to nahodea uvidis…tba nebude zadny
u nas jsme si rekli u prvni,ze se muzeme snazit taky roky,tak ze se prestaneme chranit a uvidime co bude…no hned ten mesic jsem byka tehotna
u druhe jsme si rekli,ze uz by nam nevadilo kdybych byla tehotna a otehotnela jsem hned druhy mesic
ted jsme ve stadiu kdy si rikame,ze treti by nas rozhodne zabilo
a tak se peclive chranime
ale nedavam tom dyl jak rok
ja jsem tak nejak rozhodnuta vnitrne pro 4 deti a odealni by bylo kdyby to dalsi prte nebylo jedno,ale rovnou dvojcata
Nech to nahode a kdyz nic nebude do konce rijna,tak ti priroda odpovedela sama
Ja jsem takovej tip,ze by me strasne nervilo kdybych si pocitala plodne dny,nutila manzu do sexu v nich apod.......
Jj presne to si myslim, ze to proste necham prirode a uvidime… U nas byli prvni dva s problemama, na Matyse jsme cekali 3 a pul roku. Zato B. byl o mesic driv, nez jsem planovala
Takze u nas je to dost nejisty i kdyz se rozhodnem na 100%.
Nicmene jsem se ptala deti, jestli si mysli, ze jsme vsichni. Tyna rekla ze jo, pak se zamyslela, a ze ji ale chybi ta sestricka, ze Mates ma brachu. Takze mam docela problem ![]()
aaa beruska se po trech hodinkach vzbudila…
mno jo tak veget konci ![]()
pomeranca píše:lenholka píše:tak proč se nás teda ptá?pomeranca píše:ja myslim, ze po nem touzi az az kdyz to takhle resi
asho: tak ruk už máš stejně málo (dvě ruce a tři děti) lepší už to nebudeDo bytu se nějak poskládáte, horší to bude asi s autem. A pokud po čtvrtým toužíš, tak bych do toho šla
si vesmes myslim ze uz je to daaaavno vyreseny:)
![]()
No protoze mam na hrbu hromadu problemu a nejsem si uplne jista. Dr. mi to sice vyslovene nezatrhla, ale ani nijak nadsene nedoporucila
Neresit tohle, tak mam rozhodnuto uz davno. Nevim, potrebuju to nejak rozseknout…
asha píše:pomeranca píše:No protoze mam na hrbu hromadu problemu a nejsem si uplne jista. Dr. mi to sice vyslovene nezatrhla, ale ani nijak nadsene nedoporucilalenholka píše:tak proč se nás teda ptá?pomeranca píše:ja myslim, ze po nem touzi az az kdyz to takhle resi
asho: tak ruk už máš stejně málo (dvě ruce a tři děti) lepší už to nebudeDo bytu se nějak poskládáte, horší to bude asi s autem. A pokud po čtvrtým toužíš, tak bych do toho šla
si vesmes myslim ze uz je to daaaavno vyreseny:)
![]()
Neresit tohle, tak mam rozhodnuto uz davno. Nevim, potrebuju to nejak rozseknout…
no zdravotni stranka to je jina vec ![]()
Asho a pockej jakej problem nastane az budes cekat ctvrte a bude to zase kluk ![]()
Ja ho s tebounpak vymenim za jednu nasi holku ![]()
lenholka píše:M-a-j-a píše:no majo to ja se taky tesim az chlap dorazi, ale naprosto zbytecne… ta rve jak protrzena a on okolo ni projde a jde se sprchovatlenholka píše:To mi něco připomíná. Jsem rád, když večer dorazí muž a nosí ji. Někdy je to na skok z balkónu!!
zase jak holky rikaly, je to dobry ze to vetsi zabavi to mensi…
takhle uz mam kolikrat nerva ptz nevim co s ni, na ruce blby, na zemi blby, porad jenom blbaky delat, vecer uz mivam dost…
jsme jednou myslela ze uz ho uskrtim…
my to teda ted nemam moc ruzovy a taky kdyz jsme se chytli tak jsem mu to vpalila, ze jde k maly jenom kdyz ma dobrou naladu
leni u nás to taky občas tak je, ale většinou se zvedne vezme si ji a když ne, tak dostane držkovou a je to. Je to i jeho dítě. Já jsem s ní celý den, tak aspoň večer se může snažit.
pomeranca píše:
Ale má ještě dvě nohy a z toho jedna je pořád volná
![]()
asha píše:Nicmene jsem se ptala deti, jestli si mysli, ze jsme vsichni. Tyna rekla ze jo, pak se zamyslela, a ze ji ale chybi ta sestricka, ze Mates ma brachu. Takze mam docela problem
tak to je jasné
Není nad čím přemýšlet.
Mirii píše:
Asho a pockej jakej problem nastane az budes cekat ctvrte a bude to zase kluk
Ja ho s tebounpak vymenim za jednu nasi holku
No vsichni se ji snazime vysvetlit, ze se to neda objednat, ale ona ma proste jasno
A mne pak z ty premiry testosteronu asi taky svihne ![]()
M-a-j-a píše:pomeranca píše:Ale má ještě dvě nohy a z toho jedna je pořád volná
![]()
asha píše:M-a-j-a píše:pomeranca píše:Ale má ještě dvě nohy a z toho jedna je pořád volná
![]()
To je fakt, aspon se lip udrzi rovnovaha
To je úplně jasné, takhle ti stále hrozí pád
![]()
hmm tak ja uz asi definitivne zrusim prebalovat…
to se mi uvolni misto juchuuuuuu ![]()
uz to nema cenu, stejne se mala vrti jak cert…akorat teda rano to je nic moc se ohejbat nebo klekat ![]()
lenholka píše:
hmm tak ja uz asi definitivne zrusim prebalovat…
to se mi uvolni misto juchuuuuuu
uz to nema cenu, stejne se mala vrti jak cert…akorat teda rano to je nic moc se ohejbat nebo klekat
tak já přebaluju na zemi, ale ráno a večer se přebalovák stále hodí ![]()
Asho: aha, to jsem nevěděla, že máš podlomené zdraví
ale s tou parťačkou pro Týnu to je teda fakt
jen se teda opovaž, aby to byl kluk ![]()
Přebalovák nevedu už od začátku. Sice pak nadávám, že mám malou komodu, ale aspoň se nemusím strachovat, že někde sletí. Jak v tom deníčku, co tu byl včera… ![]()
asho, taky si myslím, že už sis rozhodla. ale teda napíšu ti to taky: no joooo, jděte do toho! ![]()
a když jsme u tý nerozhodnosti… co máme nelu, sháníme větší byt. máme 1+1. teď se nám naskytla příležitost koupit za dobrý peníze 3+1. no tak já nejdřív nadšení apod. a včera to na mě nějak dolehlo a já blbka tady málem brečela, že se mi nechce stěhovat, že to tady mám ráda apod…
ono kdybyste to tu viděli! jsme v novostavbě na konci vesnice, máme výhled do hrušňového sadu (letos to bylo neskutečně nádherný, jak všechno kvetlo), velikou koupelnu, zamykací chodbu společnou pro 4 byty (v zimě super i na sušení plín a teď tam parkuju s kočárem), sklep, sušárna, kousek na bus… a hlavně jsem tu zvykláááá
takže jsme včera do noci debatovali a pak vymysleli, že teda byt kupovat nebudem a provedem „rekonstrukci“ (10 let starýho bytu
) v kuchyni vyhodíme starou linku a necháme si udělat rohovou se skříňkama do stropu a prostě jí nahňácnem jen do půlky místnosti. a v té druhé půlce budeme mít kuchyňskou lavici, která bude zároveň gaučem jako v obýváku. plus teda do předsíně přidáme dvě skříně na krámy. a pak taky necháme zasklít balkon
mě se normálně tak ulevilo! ![]()
jo a aby bylo jasno: ono ta koupě bytu měla být stejně jen dočasné řešení - za pět let (zhruba) se hodláme stěhovat do šluknova, kde si chceme postavit baráček. ale tam už se mi chtít stěhovat bude ![]()