Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
M-a-j-a píše:zuzanecka81 píše:Nejlepší na jemné chloupky nebo cucky je lepící váleček na oblečení z ikei.
já jak mám tu novou výkonnou pračku, tak je to teda děs… na jiný separačky klidně přejdu - i se bez nich obejdu - ale jak ty cucky z těch plín dostanu?
to muzu potvrdit ![]()
teda holky vy jedete jak splaseny, ja absolutne nestiham, jsme jeste na severu, zitra se teprve dostneme domu, ale budu tam, mit mamku se segrou tkz stejne nestihacka…no mozna po vikendu ![]()
anavy jsem nastesti zadny nestihla ![]()
ahoj holky. potrebovala bych poradit s plavkama na pulrocni ditko. Vaha 8 kg. Mate nejake zkusenosti, co vam vyhovovalo a co naopak nebrat?
Byla jsem zkouset v Brane k detem. Meli tam jen ImseVimse (velikost 7-10 kg ji byla dost volna okolo nozek a to ma poradny stehniska) a BambinoMio (ty se mi zdaly dobre, ale zkousela jsem na jednorazovku… koupila je a doma zjistila, ze ji z toho leze zadek a nejdou poradne utahnout. resp. utahnu, ve predu neproleze nic a vzadu strcim 3 prsty…
)
Diky predem ![]()
My máme Imse Vimse 7-10kg, malá je má teda dobré, má už necelých 9kg, ale plavala v nich od 8,1kg. Má teda tlustější stehna, a nikdy na ní neviseli.
Já mám Bambino Mio velikost 5-7kg, malá má tak 6,5kg a přijdou mi fajn. Jo a stehýnka má hubená vysportovaná ![]()
Lenholko kolik ted vazite?
Plavky mam popolliny a jeste jsem je male ani nezkusila ![]()
niekto sa tu pytal na anavy easy, pozrela som na stranky ivusky a nejake tam su. odkedy a dokedy tam budu, som sama zvedava:
http://www.anavy.cz/…Vse-v-jednom
Dneska jsem snad poprvé zažila pozitivní reakci na nošení dítěte
starší pán si mě pořád dokola prohlížel, říkal jak je to krásný a jak tam krásně spinká, jen se ptal, jestli ho budí moje pohyby, tož jsem řekla, že právě naopak ![]()
pomeranca píše:
Dneska jsem snad poprvé zažila pozitivní reakci na nošení dítětestarší pán si mě pořád dokola prohlížel, říkal jak je to krásný a jak tam krásně spinká, jen se ptal, jestli ho budí moje pohyby, tož jsem řekla, že právě naopak
pomeranca píše:
Dneska jsem snad poprvé zažila pozitivní reakci na nošení dítětestarší pán si mě pořád dokola prohlížel, říkal jak je to krásný a jak tam krásně spinká, jen se ptal, jestli ho budí moje pohyby, tož jsem řekla, že právě naopak
Jojo, chlap když nosí, tak ho hodně lidí zastavuje a chválí. ![]()
Mně dneska doktorka chválila šátek, vzala jsem tam holku v šátku. ![]()
eust píše:
niekto sa tu pytal na anavy easy, pozrela som na stranky ivusky a nejake tam su. odkedy a dokedy tam budu, som sama zvedava:
Uaaaa, zkusila jsem tam vlézt, zaradovala se, že je tam ještě modrá a než se přihlásím, je fuč, achjooooo. ![]()
Flyingfrog píše:eust píše:Uaaaa, zkusila jsem tam vlézt, zaradovala se, že je tam ještě modrá a než se přihlásím, je fuč, achjooooo.
dlho sa tam neohriali.
zdarec!
jdu se chlubit ![]()
opatentkované vložky
achdárku, jak se vylomí špatný patentek? na jedné vložce se mi ho podařilo nacvaknout na špatné místo, tak tam mám dva vedle sebe a nevím, jak ho sundat ![]()
a pak můj první pokus o normální plínu ![]()
dvě vrstvy flanelu a navrch růžový úplet. uvnitř dvě krátké vkládačky ze 3 vrstev bambusového froté ![]()
zuzanecka81 píše:
zdarec!
jdu se chlubit
opatentkované vložky
achdárku, jak se vylomí špatný patentek? na jedné vložce se mi ho podařilo nacvaknout na špatné místo, tak tam mám dva vedle sebe a nevím, jak ho sundat
NA SD radí horkou jehlou roztavit rozmáčknutý bodec, docela to funguje, ale je to piplačka. A to mně nebaví, takže tedˇ volím nasilí a to malý šroubovák a „páčím“.