Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ivus naprosto souhlasim, trinesicni bylo nejlepsi ![]()
Ja uz bych i treti chtela,ale vim jak je to narocne,kdyz jsme nemocni a neni nikde hlidani a ani nebude
takze si budeme muset jeste chvilku pockat. Nicmene na tehotenstvi se netesim,problemy jsem nemela vicemene zadne,ale presto to bylo " nejhorsi obdobi" zivota
Ja jsem naprosto netehotensky tip, me to proste obtezuje ![]()
bodlinko: Mě to právě celkem nudí, pořád podávat hračky, leckdy na ně tedy dosáhne, ale ona se prostě netočí. Když si přečtu (a vidím), co dělají i mladší děti než je ona, tak je mi to i líto, že mám takovou pecku.
Jinak můj chlap je celkem zlatý, ale ani to mě nepřesvědčí mít další dítě. ![]()
cacorko: Hm, já snad ani nevím, kde tady čongové jsou.
Co jsem žila v Praze a naučila se, že jsou i lepší obchody, tak jsem u čongů nebyla.
Já to zkusím s tím popin pytlem. ![]()
Sufik - nevím, jak se nosí v Becu. Ale v Ergu jsem ted o víkendu nosila Apolenku a úplně bez problémů. Byla dost spokojená.
Těhotenství mně taky nijak nevadilo. Nejhorší je pro mně únava na začátku a pak už to pkaždé byla docela pohoda. Doufám, že to tak bude i potřetí. OBě děti jsem rodila v termínu, tak jsem zvědavá, jak to bude ted. Vychází to na manželovi narozeniny. Porod bych si uměla představit lepší, i když ten druhý byl o 100% lepší než ten první.
Sufiku: My máme Beco od Mahji (kde se vlastně touláš holka?
). A nemůžu si ho vynachválit. Po venku nosí z 90% chlap, protože Stelina mu v něm i usne. Doma na střídačku tahám já šátek a nebo Beco.
Achdarek píše:
Ivusko gratuluji.Právě jsme se vrátili z velikonoc. Trpěla jsme, dávala jsem jednorázovky. A navíc, jak bylo teplo, tak měla POli jen šatičky a byla vidět ta nudná bílá plenkaUž se těším až zas bude teplo a bude dělat párádu v krásných látkovkách.
My taky o víkendu trpěli
- teda malá ne, te je to jedno, ale já jsem k ní furt čichala a ona smrděla prostě tou plínou blblou
, takže teď bude dva dny v látce, a pak zase jedu na týden pryč, ale to budu asi střídat látku s jednorázovkou.
Bruni: Pěkný klobouk.
Já koupila od Baby Banz červený (i brejličky k tomu) a asi ho půjdu reklamovat, protože tam je guma na stahování naprasklá.
A krásně se ti nese. ![]()
Mně se tam líbilo to zavazování na šňůrku. Pak jsem ještě koupila čepičku . ![]()
Ahoj holky ![]()
omlouvám se za absenci, ale nějak jsem nestíhala. Poslední dny byly dost náročné.
Ivuško moc gratuluji k těhotenství ![]()
ivuska.h píše:KatkaEla píše:Tak to ti fakt přesně neřeknu, je to odhadem… Na úplně malé mimino bych levanduli nedávala, max. kapku do celé koupele (nutno emulgovat např. mlékem, medem nebo troškou dětského šampónu). Jinak na miminka je ideální růže, mandarinka, med, hlavně teda ta růže. Doporučuji např. toto http://eone.cz/…t_detail.php?….ivuska.h píše:Ivuško, kolko kvapiek levandulového olejíčka dávaš do toho bambuckého masla? Aby to ešte voňalo a nebolo už pre mimi dráždivé.zuzanecka81 píše:Levanduli kapu do koupele (sobě i děckám), přidávám do bambuckého másla, kterým mažu červenou prdku (zklidňuje), kapu na odpařovač (mušlička od Eoné) na provonění prostoru atd.
ahoj!
všichni se asi opalujete, co?koupila jsem si dneska olejíčky - tea tree a levanduli. levanduli jsem měla už dřív a kapala jsem jí na víko od kýble s plínama, aby to nesmrdělo. jak jinak ji ještě můžu pro mimino použít? a jak se používá ten tea tree, aby měl na plíny desinfekční účinek?
Ja si zatial mažem tehu bruško (a vlastne sa tým mažem celá:-) ) „levandulovým“ domácim sádlom, a teraz najnovšie pridávam aj pár kvapiek olejíčka z citrónovej trávy a výsledok je aromaticky skvelý:-) Tak som premýšlala, že by sa to dalo využiť aj na mimi, ktoré by sa malo do 2 týždňov vyliahnuť). Len som mala obavy, aby to nedráždilo jemnú detskú pokožku.
Díky Ivuško, pozriem na to:-)
Brunifid píše:
A tady fotka v kloboučku
bruni, klobouk je luxusní! odkud je?
Bruni na fotce s klobouckem vypada Pavlinka straaasne velika ![]()
Ankasz nechate si prpadne rict co cekate? Ja porad tajne doufam,ze treti ditko uz konecne bude chlapecek
ale hlavne at je zdrave jako ripa ![]()
a tady toto jsem si vyrobila ![]()
jen mám drobátko problém - mám tu nachystané patenty, ale potřebovala bych od nějaké dobré duše zapůjčit kleště. koukala jsem na šijemdětem, ale v okolí se nikdo nevyskytuje. švadlenky, nepůjčíte mi je prosím? ![]()