Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj,
nějak nestíhám, malý začal během týdne lézt po čtyřech a teď už se staví kde může, takže jsem pořád v pohotovosti.
Ještě nemá ani sedm měsíců..
Kočár mám taky „loď“ (vesnice), ale nikam s ním pro jistotu nejezdím. Ani ho bez demontáže koleček nenacpu do auta. Sporťák máme Cam, vejde se i do malého kufru. ![]()
Oskárek píše:
Achdárku, už je to tu, už je to tu![]()
![]()
Takže kapsovky SWB jsou tak zvláštně střižený, že jsem myslela, že nebudou sedět, ale sedí pěkně. Ale ta vkládačka je nějak extra dlouhá, čouhá mi z nich. Máš ji taky tak dlouhou?
No novorozenecký jsou super, ale to už jsem věděla.
A to merino teda to nevím co s ním budu dělat s takovým množstvím, asi jsem se unáhlilaChci nechat ušít 2 rostoucí body ala Manymonths, a zbytek uvidíme…
No kdyby měl někdo zájem, tak možná pošlu něco dál…A hlavně, longies i shorties od tebe jsou bezva! Všechny sedí. Ty shorties tip top, ale předpokládám že už se nesrazí, když jsou vyprané na 60, ne? No a teď jen doufat, že bude ještě chvilku chladněji, ať užijem i ty longies
Moooc děkuju - zprostředkování, ušití atd.Na podzim nevím, jestli budou ještě plíny…
![]()
To je teda rychlost.
Česká pošta někdy překvapí.
Já právě ze začátku taky byla z těch SWD trochu rozpačitá, ale ted už si šiju stejné. Já mám teda nějkaouakou konopnou vkládačku, která je hrozně tvrdá, ale taky trochu přečuhuje.
Jsem ráda, že jsi s vlňáčky spokojená. Srazit by se už neměly.
Já si myslím, že merino užiješ. Co třeba čepičky nebo rukavičky? Já mám teda v plánu dětem ušít leginy.Kdyby jsi to neužila, tak já si ho od tebe koupím. NA tři děti toho bude potřeba dost ![]()
- bodlinka - píše:
Ahoj,
nějak nestíhám, malý začal během týdne lézt po čtyřech a teď už se staví kde může, takže jsem pořád v pohotovosti.![]()
To znám, taky mám už týden peklo na zemi
navíc malá neumí padat do sedu, ale plácne sebou jak prkno, takže do odnáší hlava
![]()
petka.konecna píše:- bodlinka - píše:To znám, taky mám už týden peklo na zemi
Ahoj,
nějak nestíhám, malý začal během týdne lézt po čtyřech a teď už se staví kde může, takže jsem pořád v pohotovosti.![]()
navíc malá neumí padat do sedu, ale plácne sebou jak prkno, takže do odnáší hlava
![]()
U nás je nejoblíbenější padací styl „ruce vzhůru, hlava dolů“ (z předklonu). Uvažuju o pořízení helmy.
Od starší to neznám, ta se spořádaně koulela. ![]()
V některých chvilkách mám pocit, že bych se měla klonovat - když řvou oba (starší teď rychle vyrostla a připomíná mi puberťáka, neovládá svoje tělo..).
![]()
Jo, a ještě mi malý přestal hlásit čurání, ale plenu měnit chce hned po vyčurání. Dnes jich bylo asi 20.. Peru každý den..
![]()
Ahoj holky. Jdu vás jen pozdravit. Nestíhám! Minulý týden jsem byla ve Zlíně u mamky, hned jak jsme přijeli, tak jsme byli na veterině dát naší ovčandě a potkanici poslední injekci - rakovina
, tak mám teď takové smutné období a do toho chaos v obchůdku..No a zítra jedeme do Boskovic a budeme tam až do Pondělka, takže nás čekají samé výlety
..No má být krásně, tak se těším
![]()
- bodlinka - píše:petka.konecna píše:- bodlinka - píše:To znám, taky mám už týden peklo na zemi
Ahoj,
![]()
U nás je nejoblíbenější padací styl „ruce vzhůru, hlava dolů“ (z předklonu). Uvažuju o pořízení helmy.
Jo, a ještě mi malý přestal hlásit čurání, ale plenu měnit chce hned po vyčurání. Dnes jich bylo asi 20.. Peru každý den..Od starší to neznám, ta se spořádaně koulela.
V některých chvilkách mám pocit, že bych se měla klonovat - když řvou oba (starší teď rychle vyrostla a připomíná mi puberťáka, neovládá svoje tělo..).![]()
![]()
není to tak dávno, co sis stěžovala, že ty plenky vůbec nevyužiješ… ženská, ty seš pořád nespokojená ![]()
zelazuzu píše:
Ahoj holky. Jdu vás jen pozdravit. Nestíhám! Minulý týden jsem byla ve Zlíně u mamky, hned jak jsme přijeli, tak jsme byli na veterině dát naší ovčandě a potkanici poslední injekci - rakovina, tak mám teď takové smutné období a do toho chaos v obchůdku..No a zítra jedeme do Boskovic a budeme tam až do Pondělka, takže nás čekají samé výlety
..No má být krásně, tak se těším
![]()
![]()
jojo, velikonoce jsou fajn
taky plánujeme mj. výletit. Užijte si to ![]()
Napsala jsem daší dvě recenze do plínek (vlňáky a zavazovačka disana), přidejte se
je to tam samý pemprs ![]()
pomeranca píše:
Napsala jsem daší dvě recenze do plínek (vlňáky a zavazovačka disana), přidejte seje to tam samý pemprs
Není čas, musím honit stále stavějící se a padající dítě ![]()
petka.konecna píše:pomeranca píše:Není čas, musím honit stále stavějící se a padající dítě
Napsala jsem daší dvě recenze do plínek (vlňáky a zavazovačka disana), přidejte seje to tam samý pemprs
ona ještě nespí?
Já uspala potomka, pověsila plíny ven, udělala večeři a napsala recenze
![]()
pomeranca píše:petka.konecna píše:ona ještě nespí?pomeranca píše:Není čas, musím honit stále stavějící se a padající dítě
Já uspala potomka, pověsila plíny ven, udělala večeři a napsala recenze
![]()
A kam jsi ty recenze psala??? Dej odkaz. Asi jsem slepá..
pomeranca píše:- bodlinka - píše:není to tak dávno, co sis stěžovala, že ty plenky vůbec nevyužiješ… ženská, ty seš pořád nespokojenápetka.konecna píše:- bodlinka - píše:To znám, taky mám už týden peklo na zemi
Ahoj,
![]()
Jo, a ještě mi malý přestal hlásit čurání, ale plenu měnit chce hned po vyčurání. Dnes jich bylo asi 20.. Peru každý den..Od starší to neznám, ta se spořádaně koulela.
V některých chvilkách mám pocit, že bych se měla klonovat - když řvou oba (starší teď rychle vyrostla a připomíná mi puberťáka, neovládá svoje tělo..).![]()
![]()
No jo, asi jsem náročná, že?
Já bych chtěla dítě takové nějaké průměrné.
![]()
ahoj!
všichni se asi opalujete, co? ![]()
koupila jsem si dneska olejíčky - tea tree a levanduli. levanduli jsem měla už dřív a kapala jsem jí na víko od kýble s plínama, aby to nesmrdělo. jak jinak ji ještě můžu pro mimino použít? a jak se používá ten tea tree, aby měl na plíny desinfekční účinek? ![]()
zuzanecka81 píše:
ahoj!
všichni se asi opalujete, co?koupila jsem si dneska olejíčky - tea tree a levanduli. levanduli jsem měla už dřív a kapala jsem jí na víko od kýble s plínama, aby to nesmrdělo. jak jinak ji ještě můžu pro mimino použít? a jak se používá ten tea tree, aby měl na plíny desinfekční účinek?
Levanduli kapu do koupele (sobě i děckám), přidávám do bambuckého másla, kterým mažu červenou prdku (zklidňuje), kapu na odpařovač (mušlička od Eoné) na provonění prostoru atd.