Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
20.4.11 21:41

Já jsem dneska poprvé vyjela s novým golfáčem na dlouhou trasu :) - cesta busem v pohodě, nastupování i vystupování v pohodě sama jsem to zvládla. Malá v něm usnula, tak se jí to asi taky líbilo.

A dneska teda měla oblečené jen štrample a bodýčko a čepku, dopoledne ještě svetr, ale ten jsem jí pak už přes poledne nedala. A stejně jsme dojeli domů tak byla na zádech zpocená jako myš. Asi je lepší dát pod ní něco (ale co??) než jen tak aby ležela na tom materiálu od golfáče, co?

• Citovat
  • Upravit
5393
20.4.11 21:44

maji, proč by měl jezdit pozadu? 8-o já to ani nezkoušela, takže o žádném drhnutí nevím. já byla totál nadšená! páč s jízdou v mhd s maritou se to nedá srovnávat :wink: a neluše se řehtala a měla super náladu - zda to bylo zapomenutou čepicí, či novým kočárem, nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
20.4.11 21:44
petka.konecna píše:
Já jsem dneska poprvé vyjela s novým golfáčem na dlouhou trasu :) - cesta busem v pohodě, nastupování i vystupování v pohodě sama jsem to zvládla. Malá v něm usnula, tak se jí to asi taky líbilo.A dneska teda měla oblečené jen štrample a bodýčko a čepku, dopoledne ještě svetr, ale ten jsem jí pak už přes poledne nedala. A stejně jsme dojeli domů tak byla na zádech zpocená jako myš. Asi je lepší dát pod ní něco (ale co??) než jen tak aby ležela na tom materiálu od golfáče, co?

Jéje tak to já asi Amálku hodně oblíkám :oops: Malá měla dneska štrample, kalhoty, bodyčko s dlouhým ruk. a mikinu. Ale nedávala jsem nánožník, byla přikrytá lehkou dekou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
20.4.11 21:45
zuzanecka81 píše:
maji, proč by měl jezdit pozadu? 8-o já to ani nezkoušela, takže o žádném drhnutí nevím. já byla totál nadšená! páč s jízdou v mhd s maritou se to nedá srovnávat :wink: a neluše se řehtala a měla super náladu - zda to bylo zapomenutou čepicí, či novým kočárem, nevím :mrgreen:

No protože jí v jednu chvíli strašně svítilo slunko do očí a tak jsem jí chtěla otočit a vézt chvíli tak a ono to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
20.4.11 21:46

ale ten klobouk HaM bude nějaká starší kolekce ne? loni ani letos jsem tam nic takovýho neviděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.4.11 21:47
Katy2 píše:
Ahsho a kde v HM se ten kloubouček dá najít? Já tam teda nikdy nic pěkného pro děti nenašla. Neumím hledat? :think:

To je docela potiz, protoze nejlip zasobena je Praha. V Plzni treba maji houbeles, ja vzdycky vsechny navnadila a divila se, ze tam nechodi. Pak jsem tam sla a tam nic. Ve Varech je to treba lepsi, ale tam hodne nakupujou Rusove. Takze je to u vas mozna stejny, jak v ty Plzni, z Prahy tam nic moc neposlou. Tuhle politiku nechapu :-? Ale nejaky klobrc snad bude…
Ja mam treba vetsinu veci po Matysovi z HM, jsou jak novy a fakt krasny kousky. Ale prijde mi, ze se horsi, uz nemaji tak pekny motivy, jako driv. Jejich trika byvaly super, ted uz se mi dlouho zadny nelibilo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
Oskárek píše:
ale ten klobouk HaM bude nějaká starší kolekce ne? loni ani letos jsem tam nic takovýho neviděla

Je lonsky. A mivaji je kazdy rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
M-a-j-a píše:
petka.konecna píše:
Já jsem dneska poprvé vyjela s novým golfáčem na dlouhou trasu :) - cesta busem v pohodě, nastupování i vystupování v pohodě sama jsem to zvládla. Malá v něm usnula, tak se jí to asi taky líbilo.A dneska teda měla oblečené jen štrample a bodýčko a čepku, dopoledne ještě svetr, ale ten jsem jí pak už přes poledne nedala. A stejně jsme dojeli domů tak byla na zádech zpocená jako myš. Asi je lepší dát pod ní něco (ale co??) než jen tak aby ležela na tom materiálu od golfáče, co?
Jéje tak to já asi Amálku hodně oblíkám :oops: Malá měla dneska štrample, kalhoty, bodyčko s dlouhým ruk. a mikinu. Ale nedávala jsem nánožník, byla přikrytá lehkou dekou.

maji, já ji měla nepřikrytou :mrgreen:

peti, zrovna si sjednávám na mimibazaru ušití vložky do těch golfek - aby měla pod sebou aspoň bavlnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
20.4.11 21:49

asho, klóbrc je pěknej, ale já bych potřebovala něco na válející se mimino :think: mě napadá jen slunečník na kočárek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
20.4.11 21:50

Asho - já jsem prolítla minulý týden HM jako vítr - to je samé tričko s Hello Kitty, a pro kluky se Spidermanem. Taky jsem nebyla moc nadšená :(

Jediné co jsem tam už dvakrát koupila overálky na spaní bez šlapek - ve velikost 62 spí ještě teď :) nohy jí sice trčí tak to má jako kraťasy ale vydrželo jí to skoro 4m 8-o , tak jsem tam teďkom vzala další, tak snad vydrží stejně dlouho :)

Příspěvek upraven 20.04.11 v 21:52

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
20.4.11 21:51
zuzanecka81 píše:
peti, zrovna si sjednávám na mimibazaru ušití vložky do těch golfek - aby měla pod sebou aspoň bavlnu

Asi budu muset taky něco pohledat - flísová deka mi přijde že není moc vhodná, ale možná bude stačit kus starého prostěradla :think:

• Citovat
  • Upravit
29730
20.4.11 21:51
zuzanecka81 píše:
asho, klóbrc je pěknej, ale já bych potřebovala něco na válející se mimino :think: mě napadá jen slunečník na kočárek :lol:

No i to mimino obcas zvednes, ne? :D A do nositka je taky fajn… oci krasne zastini. Misto slunecniku jsem mela ksilt na boudu, slunecnik mi furt prekazel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.4.11 21:52
petka.konecna píše:
zuzanecka81 píše:
peti, zrovna si sjednávám na mimibazaru ušití vložky do těch golfek - aby měla pod sebou aspoň bavlnu
Asi budu muset taky něco pohledat - flísová deka mi přijde že není moc vhodná, ale možná bude stačit kus starého prostěradla :think:

A co ovcina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
20.4.11 21:57

Když POli v kočárku ještě ležela dávala jsem pod ní bambusovou tetra osušku, resp jsem jí do ní zavinovala. A pak jsme ještě koupila bambusovou letní deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
20.4.11 21:57
asha píše:
zuzanecka81 píše:
asho, klóbrc je pěknej, ale já bych potřebovala něco na válející se mimino :think: mě napadá jen slunečník na kočárek :lol:
No i to mimino obcas zvednes, ne? :D A do nositka je taky fajn… oci krasne zastini. Misto slunecniku jsem mela ksilt na boudu, slunecnik mi furt prekazel.

no ale v nosítku mi dítě pořád kroutí hlavou ze strany na stranu, to by si ten klóbrc brzo servala. já tu mám takovou bavlněnou čapku s kšiltíkem, ale je jí ještě velká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure