Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
20.4.11 15:56

Ivuško a jak jsi na to přišla? To je teda pěkný hnus :poblion: :poblion:

Malá má šátek s kšiltem :)

A tady naše nová deka/přebalovací podložka.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
20.4.11 16:00

šátek s kšiltem

• Citovat
  • Upravit
8651
20.4.11 16:15
pomeranca píše:
mě nejde o foukání do uší, spíš se bijím úžehu… takže s kšiltem. Asi prohrábnu skříň jestli tam náhodou něco není

Jojo, na to je nejlepší nějaký bílý klobouček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
20.4.11 16:18
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
Holky, jsem v šoku. Zdá se, že se za mě někdo vydává a prodává plínky lidem s tím, že jsou to Anavy :cert: Přišla jsem na to úplně náhodou a teď se snažím dobrat toho, jak to vlastně přesně bylo (zatím vím o jednom případu, ovšem objednávka ve výši asi 16 tisíc 8-o)… Nesetkala jste se některá s někým, kdo by takto plínky nabízel?
cožééé 8-o a jak jsi na to vlastně přišla? 16 tis, to už je celá výbava, ne?

No asi celá výbava, spíš tak dvě výbavy :think: Přišla jsem na to díky jednomu inzerátu na MMB, kde někdo prodával vlňáky jakožto Anavy, ovšem zjevně to dle fotky nebylo nic, co bych kdy já šila, tak jsem autorce napsala, ať smaže to označení, že to není můj výrobek. No a ona mi napsala, že to prodává kamarádce, že ona ty vlňáky spolu s dalšíma věcma za oněch 16 tisíc koupila v domnění, že kupuje výrobky Anavy 8-o Celá objednávka se prý uskutečnila po telefonu, což je samo o sobě divné, protože já nikde svůj telefon zveřejněný nemám, navíc jsem nikdy s nikým objednávku po telefonu nevyřizovala. No je to dosti zamotané, snad se dopátrám toho, kdo je „pachatelem“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
20.4.11 16:28

Ivuško a ty plínky jsi viděla na těch fotkách? Nebo jen tu jednu?

• Citovat
  • Upravit
8651
20.4.11 16:30
petka.konecna píše:
Ivuško a ty plínky jsi viděla na těch fotkách? Nebo jen tu jednu?

Plínky ne, jen ty vlňáky. Nicméně o plínkách vím zatím to, že minimálně některé z nich jsou šité ze vzorů, ze kterých jsem já nikdy nešila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.4.11 16:57

Peti jinak me teda prisla na male mimi tehda manduca taky obrovska,ale kdyz das mimco do novorozenecke vlozky tak mu samo nozicky uz pujdou ven z kapsy. Normalne do manducy bych asi taky jeste nedavala, ono je tam i nejaks doporuceni na kila. Tusim ze bez novorozenecke kolem 6 kg :?:
Zkus to treba vyfotit v realu - v te novorozenecke vlozce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.4.11 17:04

Ivus to je teda mazec.....sem zvedava na fotky plen,jestli se jich dopatras :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.4.11 17:05

Ja ted teda jedu v klobouckach, mi prijde ze stinej nejlip.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
20.4.11 17:18
Mirii píše:
Peti jinak me teda prisla na male mimi tehda manduca taky obrovska,ale kdyz das mimco do novorozenecke vlozky tak mu samo nozicky uz pujdou ven z kapsy. Normalne do manducy bych asi taky jeste nedavala, ono je tam i nejaks doporuceni na kila. Tusim ze bez novorozenecke kolem 6 kg :?:
Zkus to treba vyfotit v realu - v te novorozenecke vlozce…

My jsme přes 6kg…6kg jsme měli při šestitýdenní prohlídce (mimochodem se malej narodil s rovnými 3kg)…ještě to zkusím, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
20.4.11 18:46

tak zrovna dneska jsem s kamarádkou lítala po celém městě a čepičky na léto budou tak za 14dní :-( a dneska už jsem byla nucena Marečkovi čepičku v kočárku sundat a to měl materiál bavlněný úplet taková ta čepička s růžkama. A jak jste teď začly oblíkat mimča? Dneska jsme měli body s dl.rukávem a riflové zahradníčky a tenké ponožky. Kočár bez nánožníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.4.11 19:00

My mame super kloubouk z HM, ma siroky rantl, snury na zavazani..a ty rantly se na bocich daji sepnout patentkama. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.4.11 19:20
petka.konecna píše:
Ivuško a jak jsi na to přišla? To je teda pěkný hnus :poblion: :poblion:

Malá má šátek s kšiltem :)

A tady naše nová deka/přebalovací podložka.

jé my máme stejnou plínku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.4.11 19:21
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
Holky, jsem v šoku. Zdá se, že se za mě někdo vydává a prodává plínky lidem s tím, že jsou to Anavy :cert: Přišla jsem na to úplně náhodou a teď se snažím dobrat toho, jak to vlastně přesně bylo (zatím vím o jednom případu, ovšem objednávka ve výši asi 16 tisíc 8-o)… Nesetkala jste se některá s někým, kdo by takto plínky nabízel?
cožééé 8-o a jak jsi na to vlastně přišla? 16 tis, to už je celá výbava, ne?
No asi celá výbava, spíš tak dvě výbavy :think: Přišla jsem na to díky jednomu inzerátu na MMB, kde někdo prodával vlňáky jakožto Anavy, ovšem zjevně to dle fotky nebylo nic, co bych kdy já šila, tak jsem autorce napsala, ať smaže to označení, že to není můj výrobek. No a ona mi napsala, že to prodává kamarádce, že ona ty vlňáky spolu s dalšíma věcma za oněch 16 tisíc koupila v domnění, že kupuje výrobky Anavy 8-o Celá objednávka se prý uskutečnila po telefonu, což je samo o sobě divné, protože já nikde svůj telefon zveřejněný nemám, navíc jsem nikdy s nikým objednávku po telefonu nevyřizovala. No je to dosti zamotané, snad se dopátrám toho, kdo je „pachatelem“.

No jen aby… vždycky když je něco takhle podezřelý, přijde mi, že se dá vymluvit na kamarádku :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.4.11 19:23
caccorka píše:
tak zrovna dneska jsem s kamarádkou lítala po celém městě a čepičky na léto budou tak za 14dní :-( a dneska už jsem byla nucena Marečkovi čepičku v kočárku sundat a to měl materiál bavlněný úplet taková ta čepička s růžkama. A jak jste teď začly oblíkat mimča? Dneska jsme měli body s dl.rukávem a riflové zahradníčky a tenké ponožky. Kočár bez nánožníku.

Dneska měl tepláky, triko s douhým a fusky (ale ty si furt sundával. Jenže my jeli s croozerem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure