Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
547
4.5.11 14:01
Ráďa69 píše:
No v bazénu jsem se trochu uklidnila , řekla jsem si , hlavně , že se nestalo něco nám.

To je hlavní.. „Moje“ auto (je naše společné, ale jezdím s ním hlavně já) je taky ve stavu, že manžel už odmítá ty škrábance přetírat a asi v létě ho necháme přelakovat. Plus ohnutý závěs na přívěs a tak.. Neumím couvat, no. :oops:
Hele, a byl ten sloupek označený? Nevím, co musí splňovat parkoviště a překážky na nich za předpisy, ale třeba by majitel mohl nějak přispět na opravu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.5.11 14:02

Auto se opraví, ale chápu, že tě to naštvalo a zamrzí to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
4.5.11 14:03

Asho a na jak dlouho do toho mrazáku??

Ráďo plech je fakt jenom plech, hlavně, že se nikomu nic nestalo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
4.5.11 14:04

No těžko říct…z jedné strany je koš na odpadky a z té mojí nebylo nic . A hlavně to není vidět :cert: .
Akorát je zajímavé , že když jsem to volala manželovi , tak hned přesně věděl o co se mi to stalo.....a to nakupovat nejezdí (pouze vyjimečně)

No nic jdu pustit pračku s plínama a přesazovat kytky. To sezení u noťase mi teď nedělá nějak psychicky dobře .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.5.11 14:06
Ráďa69 píše:
M-a-j-a píše:
Raďo nic si z toho nedělej, jsou to jen plechy. Důležité je, že se nikomu nic nestalo. Já jsem se taky nabourala a když přijel policajt, tak na mě koukal, že jsem to vůbec přežila a já měla v hlavě jen to, že jsem rozbila auto!
No , přesně , to já měla v první chvíli taky, ale v tom bazénu se mi to v hlavě srovnalo- hlavně , že je berucha (Kristýna) v pořádku .
Teď mě štve ta moje blbost…

Nebuď smutná, fakt jsou to jen plechy. Kdyby jsi viděla moji bouračku, tak by ti díra přišla jako banalita :-) člověka to zamrzí a postupem času se zasmějete u vína jaké jsi byla kopyto :-) To mi věř.
Mi teď taky vzpomínáme na to jak jsem z felicie udělala smarta a už se jen smějem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.5.11 14:15
Ráďa69 píše:
No těžko říct…z jedné strany je koš na odpadky a z té mojí nebylo nic . A hlavně to není vidět :cert: .
Akorát je zajímavé , že když jsem to volala manželovi , tak hned přesně věděl o co se mi to stalo.....a to nakupovat nejezdí (pouze vyjimečně)No nic jdu pustit pračku s plínama a přesazovat kytky. To sezení u noťase mi teď nedělá nějak psychicky dobře .

Tady ty sloupky mívají tak blbou výšku, že fakt nejsou vidět… Manžel takhle jednou nabral jeden zadkem, naštěstí teda jen odřený nárazník… Já řidičák nemám, ale měla bych si ho konečně udělat, protože mě to někdy dost omezuje :think: Děsí mě ovšem představa, jak se učím na ty zkoušky a vůbec si nedovedu představit, jak někam jedu s děckama, budu si připadat jak potenciální masový vrah :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.5.11 14:30
lenholka píše:
Asho a na jak dlouho do toho mrazáku??Ráďo plech je fakt jenom plech, hlavně, že se nikomu nic nestalo :kytka:

To nevim, nechala bych pres noc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.5.11 14:31
Ráďa69 píše:
Akorát je zajímavé , že když jsem to volala manželovi , tak hned přesně věděl o co se mi to stalo.....a to nakupovat nejezdí (pouze vyjimečně)No nic jdu pustit pračku s plínama a přesazovat kytky. To sezení u noťase mi teď nedělá nějak psychicky dobře .

Ach jo, to nastve no :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.5.11 14:34

Ja mam ridicak pres 10 let a jedu jen kdyz neni zbyti (DH se zlomenou nohou a pod.) Bojim se… Blbe vidim za sera, potme jeste hur, odhad zadny… Ted jsme navic cestou z Varu potkali dve bouracky, dvakrat motorka s autem, jedno auto skoncilo az na poli…a to druhy byl smrtak. Motorkar to prezil. A stejne do mne celou cestu hucel, jak musim ridit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
4.5.11 14:36

tak já co jsem se vdala (rok) tak jsem za volantem neseděla, ptž nejsem schopná si dojít udělat s novym jménem, to mě zas zcupujou až si tam jednou doběhnu (jako v bance :roll: a tam jsem šla jenom proto, že mi končila platnost karty, tak jsem vyzvedávala novou :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
4.5.11 14:51

to jsem tady mezi vámi asi nějaká hodně řídící vyjímka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
4.5.11 14:51

kdo se ptal na ŠD jiné množství než metr: jakoukoliv látku ti střihnou míň než metr, ale příplatek 10kč :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
4.5.11 15:05
caccorka píše:
to jsem tady mezi vámi asi nějaká hodně řídící vyjímka :lol:

Já jezdím téměř denně už 12 let a i před tím jsem řídila- řidičák mám od roku 1989 :wink: - o to víc mě to štve :cert:. Jsem na autě závislá … …ale už dost , plíny jsou lepší téma …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
4.5.11 15:11

Tak jsem napsala dlouhý příspěvek a než jsem ho vložila, tak jsem si ho omylem smazala. :zed: :zed: :zed:

Ráďo - hlavně, že se vám nic nestalo.

TAk já řídím hodně, nějak si to tady na té vesnici bez auta neumím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.5.11 15:39
palošek píše:
Myslíte tenhle odkaz ?

http://hajkovic.jex.cz/

Jestli objednáme všichni, tak bude mít paní spoooustu práce. :mrgreen:

Já mám objednáno :)

• Citovat
  • Upravit