Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahojte, děvčata!!!! Po dlouhé době se vracím, protože se musím pochlubit opičákem, konečně vzal nočník na milost, začalo to ve středu, dneska jsme celý den bez plíny.
Já jsem tak ráda, že to už začalo..... ![]()
tak Mareček už neustále klečí na čtyřech a začal k tomu dělat takové ty směšné pohyby dopředu a dozadu
mám dojem, že máme turbo miminko a za chvíli tady bude běhat ![]()
Phoebe píše:
tak to u nás se rozšiřuje počet obětí![]()
![]()
U nas venku dvakrat, nastesti jsem mela s sebou jeste posledni pravekou Alanu…
Akorat broucek spadnul z kopecka na sisu na asfalt a kameny, ma tam bouli jak hrom a modrinu. Je to nastesti na ty tvrdy casti lebky, ale stejne… no, hlidam.
Asho - tak at mu hlavně nic neni.
Tobik nikdy nepadal, pohybově je neskutečně nadaný. Na hřišti ho vůbec nemusím hlídat. Źádný pády z motorky, kola…
ZAto Poli padá furt. Neustále odřená, furt šrámy na obličeji, rukou, hlavě.
Dnes odpoledne jsem instalovala v mateřském centru výstavu látkových plen. Až stáhnu fotky, tak je sem dám. Ve středu, kdy je otevřená herna, tam budu k dispozici. Jsem zvědavá, zda tam vůbec někdo přijde.
Tak tady jsou fotky z výstavy. Nakonec se mi tam nevešlo všechno, co jsem chtěla.
Achdarek píše:
Asho - tak at mu hlavně nic neni.Tobik nikdy nepadal, pohybově je neskutečně nadaný. Na hřišti ho vůbec nemusím hlídat. Źádný pády z motorky, kola…
Dnes odpoledne jsem instalovala v mateřském centru výstavu látkových plen. Až stáhnu fotky, tak je sem dám. Ve středu, kdy je otevřená herna, tam budu k dispozici. Jsem zvědavá, zda tam vůbec někdo přijde.
ZAto Poli padá furt. Neustále odřená, furt šrámy na obličeji, rukou, hlavě.
No Ben je ranar, do vseho jde po hlave a neresi to. Zvlada veci, na ktery si troufnou o dost starsi deti. Takze ted se vydal za Tynou (na koloodrazedle) do prudkyho kopecka na svy motorce a nevyslapnul to. On na ni teda sotva dosahne na zem. Tak se skutalel. Ale zas skoro nerve, hned se oklepe a jde zas.
Achdarek píše:
Tak tady jsou fotky z výstavy. Nakonec se mi tam nevešlo všechno, co jsem chtěla.
Tak to je super
A vidim svoje dite ![]()
Achdarek píše:
A ještě jedna
A nebudou Poli chybět plenky? ![]()
Jinak parádní výstavka ![]()
petka.konecna píše:Achdarek píše:
A ještě jednaA nebudou Poli chybět plenky?
Jinak parádní výstavka
Ne, nebudou. Máme jich hodně ![]()
Achdarek píše:petka.konecna píše:Ne, nebudou. Máme jich hodněAchdarek píše:
A ještě jednaA nebudou Poli chybět plenky?
Jinak parádní výstavka
A mas tam i Anavy?
Riskla jsi to?
Ahojky,
ja vca mela krapet strevni problemy
ale uz je to ok ![]()
Achdarku krasna vystavka a normalne tam ty miminka i poznavam
moje tam teda nejsou ![]()
Jinak jsem docetla a mam vygumivano…
Sbirka vlnacku nadherna ![]()
Jizdne Praha je fakt nechutne…me uz Praha vytocila tim,ze chtej za psa to co za dospeleho
ja jezdila se psem 2× denne do prace, v zivote mi nikdo neuvolil misto,porad nekdo slapal Duffyne na tlapky
,katastrofa a ja bych mela jeste platit?!? Jsem rada ze jsem z Prahy vypadla a tohle uz resit nemusim.....kdyby aspon umerne tomu rostl v Praze plat ![]()