Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
16.5.11 12:47

ahoj!
peti, jenže nela si o jídlo jaksi neříká :nevim: až v tu chvíli, kdy jí dávám do lehátka a uvazuju bryndák, začne ječet, páč jí dojde, že má vlastně stráááášnej hlad :nevim:
takže já jí dávám mlíko na zapíjení automaticky. jinak si sama neřekne. a vydrží v klidu do dalšího krmení - a to sní fakt málo - ovoce kolem třicýtky, čtyřicítky, zeleninu tak šedesátku, max osmdesátku. když jí mlíko nedám, nevadí jí to. když jí ho dám, vypucne kolem 120ky. :nevim:
dneska jsem zkusila míchání - 150mm a 30um. no a vypucla toho 140ku. tak ještě aby jí z toho nebolel pupík. tohle mi přijde jako jediná možná cesta, jak jí to naučit.
ivusko, na prso se fakt nenaučí. minulý týden jsem jí chtěla přiložit, jen aby oblízla bradavky a řekla si, co jí mám namíchat. no hele bez šance. řev jak blázen a prdlačka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
16.5.11 13:17

Mirii mi malá polkne max jednu lžičku. Potom už to plive.
Asho já zatím kojím 5krát denně, tak snad jí to stačí, ale je fakt, že mlíka moc nemám a třeba dopoledne, kdy má jenom mlíko, má brzy hlad.
Ale když je večer ve vaně, tak to by ji vypil celou :mrgreen: nechápu proč to dělá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
16.5.11 13:20

Zuzanečko81 , taky si myslím ,že přikládat po tak dlouhém kojení už nemá cenu. Měla jsem to stejně , od začátku jsem odsávala a K. měla MM z flašky . Čas od času jsem zkusila přiložit - no -ani náááhodou. Akorát mi tedy pak UM pila bez problémů. No ..a snažila jsem se nemíchat - buď bylo MM nebo UM. Ale snad jí to bolebřich neudělá…

Já teď řeším nepijící dítě - nechce pít vůbec .Měním hrnečky (pila docela ráda brčkem) i nápoje a nic…no je pravda , že teď jí cpu Pulmoran (má bronchitidu) a ten jí asi extra nejede ..a to jí ho i sladím…a prostě nic. A to má mít zvýšený příjem tekutin…její denní tekutiny = ráno 300 ml mlíka a pak max 50 ml pití přes den a to co má v jídle .Ale to mi přijde stejně málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
16.5.11 13:22
M-a-j-a píše:
Asho já zatím kojím 5krát denně, tak snad jí to stačí, ale je fakt, že mlíka moc nemám a třeba dopoledne, kdy má jenom mlíko, má brzy hlad.
Ale když je večer ve vaně, tak to by ji vypil celou :mrgreen: nechápu proč to dělá :mrgreen:

No vidis, ja jsem to taky brala tak, ze se pri koupani naloka dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
16.5.11 13:26
asha píše:
M-a-j-a píše:
Ale když je večer ve vaně, tak to by ji vypil celou :mrgreen: nechápu proč to dělá :mrgreen:
No vidis, ja jsem to taky brala tak, ze se pri koupani naloka dost :mrgreen:

No já nevím jestli je to zrovna dobré, že pihe vodu z vany :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
16.5.11 13:30
M-a-j-a píše:
asha píše:
M-a-j-a píše:
No já nevím jestli je to zrovna dobré, že pihe vodu z vany :think: :mrgreen:

Stejne tomu nezabranis…porad lepsi, nez z bazenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
16.5.11 13:37
asha píše:
M-a-j-a píše:
asha píše:
M-a-j-a píše:

No tomu se asi taky nevyhnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
16.5.11 13:39
Ráďa69 píše:
od začátku jsem odsávala a K. měla MM z flašky . Čas od času jsem zkusila přiložit - no -ani náááhodou.

U nás se to v průběhu šestinedělí povedlo. Jednou jsem zas tak cvičně přiložila a ono to najednou šlo a vydrželo to doteď :palec:

• Citovat
  • Upravit
29730
16.5.11 13:40
M-a-j-a píše:
asha píše:
M-a-j-a píše:
asha píše:
M-a-j-a píše:

To ne, B. chlastal i slanou a more mu taky chutnalo…ale pit z flasky??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
16.5.11 13:44
Brunifid píše:
Ráďa69 píše:
od začátku jsem odsávala a K. měla MM z flašky . Čas od času jsem zkusila přiložit - no -ani náááhodou.
U nás se to v průběhu šestinedělí povedlo. Jednou jsem zas tak cvičně přiložila a ono to najednou šlo a vydrželo to doteď :palec:

To asi jo , to určitě ještě jde rozjet ,když není nějaká objektivní překážka…
Ale Nelince od Zuzky je 7 m ,to už je dost …a Zuzka myslím měla nějaký problém , že normálně nekojila. Já měla zase nedonošence- lenocha se žloutenkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
16.5.11 13:47
asha píše:
M-a-j-a píše:
asha píše:
M-a-j-a píše:
asha píše:
M-a-j-a píše:
To ne, B. chlastal i slanou a more mu taky chutnalo…ale pit z flasky??? :zed:

Nechápu co na tom těm dětem chutná :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
16.5.11 14:18

Na sedmi měsících už bych moc nečekala, že se dítě naučí na kojení, to je jasný :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10713
16.5.11 14:19
M-a-j-a píše:Nechápu co na tom těm dětem chutná :mrgreen: :mrgreen:

bych řekla, že dohání nedostatek soli, když my krkavčí matky je cpeme neslaným jídlem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
16.5.11 14:31

Mně Stela zvesela pije vodu z bazénu (je slaná) a pije i normální vodu po jídle, ale teda ne nijak výrazně. Teď už nedokojuju, ale třeba za hodinu jí zkusím dát napíš jako na žízeň.

Mirii: Jak které dítě jede ve velkém, ta moje tu 125g skleničku rozhodně nesní. :-) Její maximum bylo 89g. Co ovšem pojídá s chutí, tak to je banán. :-)
Z hlavních jídel mrkev s brokolicí, ale jak píšu, maximum je 89g.

Zuzko: Neluš ti to teda rozhodně jednoduché nedělá. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.5.11 14:42

Holky, vy jste tady probírali vlňáky na léto - nějaký typ?

Mě napadlo toto http://www.latkovky.cz/…tky-bundles/ - vydrží to něco?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí