Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ahoj!
peti, jenže nela si o jídlo jaksi neříká
až v tu chvíli, kdy jí dávám do lehátka a uvazuju bryndák, začne ječet, páč jí dojde, že má vlastně stráááášnej hlad ![]()
takže já jí dávám mlíko na zapíjení automaticky. jinak si sama neřekne. a vydrží v klidu do dalšího krmení - a to sní fakt málo - ovoce kolem třicýtky, čtyřicítky, zeleninu tak šedesátku, max osmdesátku. když jí mlíko nedám, nevadí jí to. když jí ho dám, vypucne kolem 120ky. ![]()
dneska jsem zkusila míchání - 150mm a 30um. no a vypucla toho 140ku. tak ještě aby jí z toho nebolel pupík. tohle mi přijde jako jediná možná cesta, jak jí to naučit.
ivusko, na prso se fakt nenaučí. minulý týden jsem jí chtěla přiložit, jen aby oblízla bradavky a řekla si, co jí mám namíchat. no hele bez šance. řev jak blázen a prdlačka ![]()
Mirii mi malá polkne max jednu lžičku. Potom už to plive.
Asho já zatím kojím 5krát denně, tak snad jí to stačí, ale je fakt, že mlíka moc nemám a třeba dopoledne, kdy má jenom mlíko, má brzy hlad.
Ale když je večer ve vaně, tak to by ji vypil celou
nechápu proč to dělá ![]()
Zuzanečko81 , taky si myslím ,že přikládat po tak dlouhém kojení už nemá cenu. Měla jsem to stejně , od začátku jsem odsávala a K. měla MM z flašky . Čas od času jsem zkusila přiložit - no -ani náááhodou. Akorát mi tedy pak UM pila bez problémů. No ..a snažila jsem se nemíchat - buď bylo MM nebo UM. Ale snad jí to bolebřich neudělá…
Já teď řeším nepijící dítě - nechce pít vůbec .Měním hrnečky (pila docela ráda brčkem) i nápoje a nic…no je pravda , že teď jí cpu Pulmoran (má bronchitidu) a ten jí asi extra nejede ..a to jí ho i sladím…a prostě nic. A to má mít zvýšený příjem tekutin…její denní tekutiny = ráno 300 ml mlíka a pak max 50 ml pití přes den a to co má v jídle .Ale to mi přijde stejně málo…
M-a-j-a píše:
Asho já zatím kojím 5krát denně, tak snad jí to stačí, ale je fakt, že mlíka moc nemám a třeba dopoledne, kdy má jenom mlíko, má brzy hlad.
Ale když je večer ve vaně, tak to by ji vypil celounechápu proč to dělá
No vidis, ja jsem to taky brala tak, ze se pri koupani naloka dost ![]()
asha píše:M-a-j-a píše:No vidis, ja jsem to taky brala tak, ze se pri koupani naloka dost
No já nevím jestli je to zrovna dobré, že pihe vodu z vany
![]()
M-a-j-a píše:asha píše:No já nevím jestli je to zrovna dobré, že pihe vodu z vanyM-a-j-a píše:No vidis, ja jsem to taky brala tak, ze se pri koupani naloka dost
![]()
Stejne tomu nezabranis…porad lepsi, nez z bazenu ![]()
asha píše:M-a-j-a píše:Stejne tomu nezabranis…porad lepsi, nez z bazenuasha píše:No já nevím jestli je to zrovna dobré, že pihe vodu z vanyM-a-j-a píše:No vidis, ja jsem to taky brala tak, ze se pri koupani naloka dost
![]()
No tomu se asi taky nevyhnu ![]()
Ráďa69 píše:
od začátku jsem odsávala a K. měla MM z flašky . Čas od času jsem zkusila přiložit - no -ani náááhodou.
U nás se to v průběhu šestinedělí povedlo. Jednou jsem zas tak cvičně přiložila a ono to najednou šlo a vydrželo to doteď ![]()
M-a-j-a píše:asha píše:No tomu se asi taky nevyhnuM-a-j-a píše:Stejne tomu nezabranis…porad lepsi, nez z bazenuasha píše:No já nevím jestli je to zrovna dobré, že pihe vodu z vanyM-a-j-a píše:No vidis, ja jsem to taky brala tak, ze se pri koupani naloka dost
![]()
To ne, B. chlastal i slanou a more mu taky chutnalo…ale pit z flasky??? ![]()
Brunifid píše:Ráďa69 píše:U nás se to v průběhu šestinedělí povedlo. Jednou jsem zas tak cvičně přiložila a ono to najednou šlo a vydrželo to doteď
od začátku jsem odsávala a K. měla MM z flašky . Čas od času jsem zkusila přiložit - no -ani náááhodou.
To asi jo , to určitě ještě jde rozjet ,když není nějaká objektivní překážka…
Ale Nelince od Zuzky je 7 m ,to už je dost …a Zuzka myslím měla nějaký problém , že normálně nekojila. Já měla zase nedonošence- lenocha se žloutenkou…
asha píše:M-a-j-a píše:To ne, B. chlastal i slanou a more mu taky chutnalo…ale pit z flasky???asha píše:No tomu se asi taky nevyhnuM-a-j-a píše:Stejne tomu nezabranis…porad lepsi, nez z bazenuasha píše:No já nevím jestli je to zrovna dobré, že pihe vodu z vanyM-a-j-a píše:No vidis, ja jsem to taky brala tak, ze se pri koupani naloka dost
![]()
Nechápu co na tom těm dětem chutná
![]()
Na sedmi měsících už bych moc nečekala, že se dítě naučí na kojení, to je jasný ![]()
M-a-j-a píše:Nechápu co na tom těm dětem chutná![]()
bych řekla, že dohání nedostatek soli, když my krkavčí matky je cpeme neslaným jídlem ![]()
Mně Stela zvesela pije vodu z bazénu (je slaná) a pije i normální vodu po jídle, ale teda ne nijak výrazně. Teď už nedokojuju, ale třeba za hodinu jí zkusím dát napíš jako na žízeň.
Mirii: Jak které dítě jede ve velkém, ta moje tu 125g skleničku rozhodně nesní.
Její maximum bylo 89g. Co ovšem pojídá s chutí, tak to je banán. ![]()
Z hlavních jídel mrkev s brokolicí, ale jak píšu, maximum je 89g.
Zuzko: Neluš ti to teda rozhodně jednoduché nedělá. ![]()
Holky, vy jste tady probírali vlňáky na léto - nějaký typ?
Mě napadlo toto http://www.latkovky.cz/…tky-bundles/ - vydrží to něco?