Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
15.5.11 21:06
tinpet píše:
a pro velký úspěch ještě jeden dotaz - když se malá počůrá, tak peru u těch vše v jednom jenom ty „vložky“, nebo pročůrá i ty kalhotky?

Ono záleží. :palec: Mám itti bitti a vždy jsem prala vše.

U svrchňáků je to různý. Někdy mně doma šité flísáčky vydrží celý den a někdy je po prvním použití hodím do prádla.

Příští týden je týden opravdových plen (TOP). V rámci TOPu je docela dost akcí, různé výstavy, přednášky … tak se koukni a třeba něco najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
15.5.11 21:17

uf :-) no nic, zkusím jedny objednat a uvidím :-) jen ještě nevím, jestli do těch vše v jednom mám mít taky ty separační papírky… a je někde návod na skládání plenek? čtvercových? ještě jednou moc díky za vyčerpávající odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
15.5.11 21:35
pomeranca píše:
Ted jsem byla u babičky… a ona se přiznala, že má bércák přes půl nohy :zed: no taky to mohla říct dřív. A že jí z toho teče, má věčně mokré ponožky kalhoty i papuče :-( No tak honem vymýšlím, co na to. Nemáte někdo s bércákem zkušenosti, co se na to dává :nevim:

Hemagel – http://www.lekarna.cz/hemagel-30g/.

Jinak nemám dočteno, byli jsme v Ikei, dojeli jsme domů a Ondrův dudlík nikde. V autě ho ještě určitě měl, doma už ne, na trávníku není, doma taky ne, tak nevím. Zatím po něm neteskní, jen si mírně stěžuje, tak uvidíme. Mám tu sice asi 5 dalších dudlíků, ale on všechny krom toho svého starého hnusáka odmítá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
15.5.11 22:07
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
Ted jsem byla u babičky… a ona se přiznala, že má bércák přes půl nohy :zed: no taky to mohla říct dřív. A že jí z toho teče, má věčně mokré ponožky kalhoty i papuče :-( No tak honem vymýšlím, co na to. Nemáte někdo s bércákem zkušenosti, co se na to dává :nevim:

Hemagel – http://www.lekarna.cz/hemagel-30g/.

Jinak nemám dočteno, byli jsme v Ikei, dojeli jsme domů a Ondrův dudlík nikde. V autě ho ještě určitě měl, doma už ne, na trávníku není, doma taky ne, tak nevím. Zatím po něm neteskní, jen si mírně stěžuje, tak uvidíme. Mám tu sice asi 5 dalších dudlíků, ale on všechny krom toho svého starého hnusáka odmítá :zed:

To jsou závilosti.

Já dnes odpoledne jezdila po prodejnách nábytku (XXXLutz, Mobelix, sconto) a hledala nějakou skřín, která by se hodila k nábytku z IKEA. NIc jsem nenašla, takže ted hledám inzeráty na prodej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
15.5.11 22:12

ahoj holky!
mám taky závisláka - na svém mlíku :zed: ona prostě jakékoliv um odmítá :zed: všichni radí, že až bude mít hlad, vypije to. jo, prdlajs. jedla ve dvě a v 8 večer nám tu ječela hlady - fakt totál hysterák, ovšem um ne-e, to spustila ještě větší řev. nakonec jsme do ní narvali asi šedesátku a usnula. :nevim: na tohle nemám nervy, to je pro ní šílený trauma, ať mi nikdo neříká, že ne :zed: tak od zítra zkusím to hnusné um pomalu namíchávat do svého mlíka. a když ani tohle nezabere, tak fakt už nevím. asi bude o jogurtech a kaších :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
16.5.11 08:24

Zuzi a kolik vypije normálně tvého mlíka? Ono to totiž vypadá, že moc mlíková nebude :nevim: Třeba jí bude stačit ráno a večer a přes den fakt jogurt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
16.5.11 08:49

Taky mam zavislaka na MM. A zatim ani neodstavuju, kojim tak 1 az 3× denne, vecer vzdycky. Mlika uz asi moc nevypije.

A srajdi porad, trikrat denne a je to teda sila. Navic mi dosly separacky, tak to lepim eonackyma ubrouskama, uz nechciii… u ostatnich clenu se to projevilo jednorazovym prujmem, takze celkem ok. Ale jak jsem cetla, radi to ted uplne vsude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
16.5.11 08:50

maji,bez příkrmů pila cca 190,180,150,180,80. moc toho nedala. a teď co má k tomu zeleninu a ovoce, zapíjí to tak. 120kama. děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.5.11 08:55
zuzanecka81 píše:
maji,bez příkrmů pila cca 190,180,150,180,80. moc toho nedala. a teď co má k tomu zeleninu a ovoce, zapíjí to tak. 120kama. děs

Jakože jí dáš zeleninu a pak ještě mlíko?

Malá teda po zelenině nikdy mlíko nechtěla, až tak za dvě tři hodinky, a to třeba snědla jen 100g zeleniny, ale pít nechtěla.

Teď už jí velké porce na oběd, mlíko má ráno, odpoledne a večer - mlíka pije 180ml v jedné dávce.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
16.5.11 09:06

Mně po příkrmu (ovoce či zelenina) chce dokojit vždycky. Včera snědla ovoce ze skleničky (normálně vařím), a to celou 200g a ještě se dokojila 8-o Večer jsem uvařila zeleninku a snědla celou misku na pudink plus samozřejmě dokojit 8-o
Já nevím, kam to dává, vždyť je malinká a hubená :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29730
16.5.11 09:10
Brunifid píše:
Mně po příkrmu (ovoce či zelenina) chce dokojit vždycky. Včera snědla ovoce ze skleničky (normálně vařím), a to celou 200g a ještě se dokojila 8-o Večer jsem uvařila zeleninku a snědla celou misku na pudink plus samozřejmě dokojit 8-o
Já nevím, kam to dává, vždyť je malinká a hubená :mrgreen:

No jo, to jsou geny…muj sedmiletak vazi asi 22 kilo…pro srovnani jeho stejne stara kamaradka ma o deset vic :lol: No a zere jak prokopnuty. :nevim: Mel to tak vzdycky, nastesti mel baculaty oblicej, tak mi vsichni rikali, jaky je to krasne oplacany miminko…a pod oblecenim tycka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
16.5.11 09:13
asha píše:
No jo, to jsou geny…

To ale nevím čí geny by to byly, já jako dítě nejedla, byla jsem živá ze vzduchu, furt mi vyhrožovali ozdravovnou (a já si přála hladomornu), ségra to samé. Jak prokoplá žeru cca od puberty dodnes :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4509
16.5.11 09:14

moje dite nezere nic jinyho nez MM :roll: neeee abych ji nekrivdila da tu malou sklenicku ovoce a cca ctvrt az pul, kdyz je velice dobry den tak 3/4 maly sklenicky zeleniny…a vzdy nasleduje mliko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
16.5.11 09:21

Zuzi tak to jo. Já jsem myslela, že pila méně :think:

Bruni já bych mohla taky hned po jídle dokojovat a to sní taky 200, ale vždycky čekám tak hodinu, protože mám strach, aby mi malá potom neblila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
16.5.11 09:23

Maja: Já bych taky ráda počkala, jenže ona chce HNED :mrgreen: Zas si říkám, že má třeba žížeň, já taky piju hnedka po jídle a ne až za hodinu :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí