Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
13.5.11 22:10
asha píše:
Achdarek píše:
petka.konecna píše:
Achdarek píše:
A ještě jedna

A nebudou Poli chybět plenky? :mrgreen:

Jinak parádní výstavka :)
Ne, nebudou. Máme jich hodně :mrgreen:
A mas tam i Anavy? :lol: Riskla jsi to?

Já Anavy doma ani nemám. Z kalhotovek jsem tam dala od Duzame a jednu doma šitou, a kapsovku fuzzi - tam se odlupuje laminace. PUL svrchňáky už mají své nejlepší za sebou. Jedině snad ty dlouhé vlňáky by mně fakt mrzely, kdyby je někdo odnes. Ale doufám, že lidi jsou slušní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
14.5.11 00:46
caccorka píše:
tak Mareček už neustále klečí na čtyřech a začal k tomu dělat takové ty směšné pohyby dopředu a dozadu :mrgreen: mám dojem, že máme turbo miminko a za chvíli tady bude běhat :-(

Kolik je Marečkovi? my skáčeme ode dneška žabičky :lol: rozhoupe se a skočí :lol: samozřejmě na obličej :lol: je to strašně vtipný :lol: :lol: tady se mi to povedlo natočit, žabička je cca až minuta deset :-)
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
14.5.11 00:49

hezká výstavka :mrgreen: a to jako ještě hrozí že o to přijdeš jo??? no i když asi bych se nedivila, lidi jsou různý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
14.5.11 09:31
asha píše:
mehlo píše: čau děvčata! tak průjem dorazil na Vysočinu. Přemýšlím jestli ho zvládnem jen se slipama a nebo dáme zase na chvilku plínku. Dneska se mu zase nechce nějak kakat do nočníku.
Dajma- gratuluju k mimi

Tak at je to rychle za vama! U nas zatim dneska jednou, ale jeste neni uplne ok. A pliny teda zlikvidoval skoro vsechny, musela jsem prat vcera i dneska… [/citace

asha píše:
mehlo píše: čau děvčata! tak průjem dorazil na Vysočinu. Přemýšlím jestli ho zvládnem jen se slipama a nebo dáme zase na chvilku plínku. Dneska se mu zase nechce nějak kakat do nočníku.
Dajma- gratuluju k mimi
Tak at je to rychle za vama! U nas zatim dneska jednou, ale jeste neni uplne ok. A pliny teda zlikvidoval skoro vsechny, musela jsem prat vcera i dneska…

Tak jsme to zvládli s nočníkem, dvakrát měl teda p...... slipy, ale pak už do nočníku a dneska ještě nic, snad už bude dobrej. Jo a musím se pochlubit, Petula bude asi švadlena, právě jsme šili na overlocku tak, že mi zlomil jehlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
14.5.11 09:40
Phoebe píše:
caccorka píše:
tak Mareček už neustále klečí na čtyřech a začal k tomu dělat takové ty směšné pohyby dopředu a dozadu :mrgreen: mám dojem, že máme turbo miminko a za chvíli tady bude běhat :-(
Kolik je Marečkovi? my skáčeme ode dneška žabičky :lol: rozhoupe se a skočí :lol: samozřejmě na obličej :lol: je to strašně vtipný :lol: :lol: tady se mi to povedlo natočit, žabička je cca až minuta deset :-)

No to je nádhera, já byla v šoku, že už leze- plazí se v 5 měsících. Je pěkně prdelatej a ty stehýnka, to už nepamatuju, já už mám doma velikou žížalu i když občas taky vypadá ještě napapaně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
14.5.11 11:01

Achdarek, krásně jsi to upravila.

Holky, ve čtvrtek od půl 2 dělám povídání o látkovkách v mateřském centru Sedmikráska v Žatci. Jestli by se vám chtělo některé stavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
14.5.11 12:04
Phoebe píše:
caccorka píše:
Žabka teda boží :lol: už se těším na naši žabku, asi do ní nemáme daleko. Marečkovi bylo 8.5. 8 měsíců
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.5.11 12:20
Phoebe píše:
hezká výstavka :mrgreen: a to jako ještě hrozí že o to přijdeš jo??? no i když asi bych se nedivila, lidi jsou různý :roll:

NO, je to volně přístupné. Každý den tam vodí hodně maminek děti do školičky a na kroužky. Uvidím, odufám, že lidi jsou slušní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
14.5.11 12:26

Achdárek: i já tam poznávám svého draka :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.5.11 21:11

Ahoj!
Tak dneska jsem jen zasla. Rano byl B. po 10ti hodinach uplne suchy. A odpoledne mel plinu 7 hodin. 4 hodiny vubec necural…A vecer pak ta plina tak napul, rozhodne nebyla procurana. Zato pak to pustil i na zem. Brida trva, ale jen dvakrat za den a neni to nijak drasticky, spis ze se to vzdycky dostane za separacku :zed:

Venku, kdyz videl curat Tynu, tak se postavil a ze chce taky, tak jsem mu sundala plinu, svrchnaky, DH ho drzel a B. samozrejme nic, vubec netusil, ktera bije, ale chechtal se jak blazen :lol:

Tak asi pomalu vytahnu nocnik, pokud se tyhle obdobi sucha budou opakovat, asi uz se to blizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.5.11 21:29

Mahjo,Asho tak gratuluji k pomalemu odplinkovani :palec: ale radeji bych dala breciciho smajlika :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
15.5.11 13:26

Přišlo mi dneska mailem, třeba se bude někomu hodit: Příští týden v rámci TOP budou mít v bráně nějaké slevy na plínky itti bitti, pop in, baby beehinds, ella´s house a baby idea :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
15.5.11 14:54

Mě zase přišlo že na mamaja.cz budou mít příští týden slevy. A taky myslím na latkovky.cz :)

• Citovat
  • Upravit
29730
15.5.11 15:26

No vyborne, do Brany se chystam s satkem a pro separajdy. :palec: Akorat teda pochybuju, ze ty slevy vyuziju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
15.5.11 18:05

Ahojky, mám na vás prosbu. Vím, že už jste tu odpovídaly milionkrát, ale nemám sílu se tím vším prokousávat :-D Nadchla mne představa látkování - mám 13 měsíční dceru, má 9 kilo. Jenomže se v tom úplně ztrácím. Chtěla bych to vyzkoušet, ale zároveň do toho nevrazit x stovek.. Poradíte? Líbí se mi ty látkové kalhotky s potisky, na ty asi patří ještě svrchní kalhoty? Nejsou nějaké, na které už se svrchní nedávají? Do těch kalhotek se musí vložit i klasická plínka? K čemu jsou dobré vy „vložky“? Pokud bych to chtěla jen zkusit, co konkrétně si mám pořídit? Zkusila bych asi nejdřív z druhý ruky… Poradíte? Potřebuju návod pro blondýnu :-D kup tohle, tohle a tohle :-) díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure