Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
petka.konecna píše:
Holky, vy jste tady probírali vlňáky na léto - nějaký typ?Mě napadlo toto http://www.latkovky.cz/…tky-bundles/ - vydrží to něco?
Já mám od nich ty kraťásky, co už asi nevyrábějí. Jsou to držáky , ale jsou taky hodně tlustý. Ty zrovna na léto moc nejsou se mi zdá. (Tedy pokud tyhle nejsou tenčí - ale na pohled se mi zdají stejné , jen střih je jiný) .
fly, já už banán zkusila - jednu lžičku - a neluše se rozbrečela ![]()
dneska dlabe fakt ve velkém - jablka dala 30ku, zeleniny 40ku ![]()
Zuzko: Ty si teda fakt užíváš. Stela by od banánu snědla nejraději i misku.
Ale se zeleninou je to fakt u nás podobné. Přirmuju už skoro dva měsíce a dneska dala 59g.
Zuzi, Fly - to mě teda mrzí že tak bojujete, mě malá krom brokolice (samotné) sní všechno co jí dám
- asi bude po tatínkovi a ne po mě ![]()
petko: Gratulka k devítiměsíčninám. ![]()
A tak já to neberu jako boj, ona naštěstí celkem v pohodě jí, ale prostě málo. Jen ten banán, to je lahůdka.
A tedy nevím, po kom to naše dítě je, já taky sežeru na co přijdu a chlap to samé. ![]()
Chlap dostal pokyn koupit červenou čočku, tak to tento týden vyzkouším, jsem na ni zvědavá.
Ráďa69 píše:petka.konecna píše:Já mám od nich ty kraťásky, co už asi nevyrábějí. Jsou to držáky , ale jsou taky hodně tlustý. Ty zrovna na léto moc nejsou se mi zdá. (Tedy pokud tyhle nejsou tenčí - ale na pohled se mi zdají stejné , jen střih je jiný) .
Holky, vy jste tady probírali vlňáky na léto - nějaký typ?Mě napadlo toto http://www.latkovky.cz/…tky-bundles/ - vydrží to něco?
Ahojky,
já mám oboje a ty malé kalhoty jsou rozhodně tenší než ty kráťata, navíc nejsou tak vysoké..ale v pohodě je dávám přes kalhotkovku od Anavy a jsou to držáky a to je malej fakt hodně učůranej..Výhoda je, že je jde pak použít i jako tréninkový kalhotky, za mě spokojenost ![]()
Hoky já mám radost, byla jsem u babičky převázat jí tu nohu a ona řekla, že ten bércák ji už nebolí
konopí zabralo (měla ho tam od rána) ![]()
Holky, zkusím ještě jednou dotaz, nějak mi tam zapadl :-d ty vkládací separačky od sketch nebo jak se to píše, u těch jsem tedy nepochopila, jestli se dávají samostatně do aio kalhotek, nebo přes plenku do normálních kalhotek nebo k čemu jsou dobré
líbí se mi docela ta cena, na aukru je mají za pár korun… díky moc
sketch neznám, ale nebrala bych je, nevím o nikom kdo by s nimi byl spokojen ![]()
chci právě látkování jen vyzkoušet a líbí se mi ty ceny… do začátku by nebyly tak hrozný…
TINPET: jenže právě u těch sketchek tě od látkování pak může odradit to, že slychávám často, že AIO protékají a i ostatní pleny nejsou nic moc. Takže raděj bazarové osvědčené značky.
Když já právě ani na bazárcích nemůžu nějak pořádně nic najít - aby to ještě vypadalo dobře a bylo za rozumnou cenu…
navíc jsem v této otázce amatér, k tomu blondýna
tak to je pak těžký ![]()
A neprodavala tu nedavno celou vybavu Mabis?? Anavy,ne? Ta mela vybavu peknou a chtela tusim 330 za kus?
No, mně se teď podařilo koupit jednu plenu imse na auktu - jednovelikostní, hledám k ní svrchňáčky a pak jednu babyidea bamboo, k tý je asi taky budu potřebovat… uf, fakt je to zapeklitost ![]()