Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Flyingfrog píše:
Holky, koukejte, jaké budu mít kalhoty pro holku od Kisy.![]()
Plíny mě tak nezaujaly, tak jsem si nechala ušít kalhoty.
Náááádhera!! ![]()
petka.konecna píše:Flyingfrog píše:Pěkný, taky jsem o nějakých přemýšlela, ale malá má tolik hader, že až z nich vyroste tak jí něco koupím
Holky, koukejte, jaké budu mít kalhoty pro holku od Kisy.![]()
Plíny mě tak nezaujaly, tak jsem si nechala ušít kalhoty.
Petko, ta moje toho tolik nemá. ![]()
Fly taky po nich porad silham, ale rekla jsem si ze ted na leto ne tak mozna na konci leta neodolam ![]()
ty jo zuzko to snad neni mozny, tobe to jde uplne samo od ruky ![]()
leni, to ani omylem. u téhle mi zrovna ujela ta vrchní chlopeň, mám to v jednom místě šité moc do kraje ![]()
ale díky ![]()
dotaz: dá se dělat dekalcifikační kůra (kyselina citronová) s anavama? ![]()
Ahojky´, Zuzi, dá se někde najít střih na svrchňáčky? Mám docela šikovnou maminu
zatím pátrám po netu marně po bazárkových svrchňáčcích, které by byly hezké pod šatičky… díky
zavazovací plenky prodej zdravím holky chtěla jsem se zeptat jestli nechcete některá zavazovací plenky disana 5ks/150kč + pošta a HHS 2 ks/200kš + pošta …používané minimálně jsme líný zavazovat chtěla jsem si je nechat na další dítko ale vidím to stejně se zavazovnáním:) kdyžtak SZ kdyby měl někdo zájem
Zuzi, krásné plenky - jsi šikovná ![]()
Já jsem dnes po dlouhé době objednala dvě plínky - IB Tutto a IT SIO - vzala jsem je v bráně v té slevě, jinak bych si je asi nekoupila. Vyzvedla mi to švagrová v praze, tak to mám i bez pošty
a strašně se na ně těším ![]()
tinpet, já vše obkresluji podle plínek, co mám doma. snad poradí střih někdo jiný…
achdárku, jó samo
jsem z toho na mrtvici. nemít tu nakoupenou tu látku, tak se na to vykašlu ![]()
Tak babička jela do nemocnice
Byla se na ni podívat doktorka a hned jí napsala doporučení do nemocnice. Docela se bojím, aby to nebyla konečná ![]()
Ale zpět k plínkám, je možný, aby Šimon poznal, že je lepší kadit a čůrat doma? Včera jsme byli docela dlouho ve městě, za tu dobu potřeboval jen jednou přebalit. Kdzž jsme se vrátili tak vyrobil pořádnýho bobana… jakoby věděl, že doma se to líp umývá
![]()
pomeranco: Achjo, to je mi líto s babičkou. ![]()
A děti jsou chytré, když chtějí, tak třeba jo.
Stela z procházky taky nikdy pokaděná nepřišla. ![]()