Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
20.5.11 10:36

To je malá tuším tak v 10týdnech :?:

• Citovat
  • Upravit
9847

Lociko, já dělala pro malou novorozenecký sklad, zezačátku nám to stačilo že to nepročůrala, pak jsem začla do toho přidávat vkládačky… A nepřišlo mi že by v tom měla velkou prdelku :-) zkusím najít fotečku :wink: Snapku jsem začla používat asi až v půl roce, dřív tak nějak nebylo třeba, jen jsem zahla růžky pod plenku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417

Locinkoperu vše na 60. Zkus přidat sůl na skvrny-mají v DM, nebo perkarbonát, ten to vybělí.
A taky se přidávám ke gratulaci :kytka: Hlavně to jméno jste vybrali krásné :mrgreen: Mám taky jednoho N.doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
20.5.11 10:41

Tady jsou malé asi 2 týdny :-) je to focený zespodu, tak vypadá větší… ale neměla ještě ani 3kg, tak to taky hraje roli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
20.5.11 10:42

A takhle to vypadalo když jsem přes to dala kalhotky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
20.5.11 10:48

Petko, díky za fotku, tak tak nějak podobně to vypadá u nás taky, tak to jsem klidná :mrgreen:

Myšičko, taky dělám novorozenecký sklad (jiný totiž neumím :oops: ), ale malý hodně čůrá a taky kadí spíš vodu než vaječinku, tak proto radši i vkládačku…no a nedat snapku, tak se mi to hned rozpadne určitě :lol: On se u toho Nori vždycky vrtí jak žížala, mám co dělat, aby se mi to nerozsypalo pod rukama :roll: :-D

Pastelko, tak ta sůl mě nenapadla, ale to žlučové mýdlo mi zatím přijde dobré…až se konečně dostanu do obchodu, tak zkusím i tu sůl teda…
Jinak Norberta vymyslel manžel, chvilku mi trvalo, než jsem se rozhodla pro, ale teď to jméno už miluju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
20.5.11 10:51

Myšičko, tak to je fakt úhledné…a dívám se, že to máš až hodně nad pupík, mně to dosahuje jen těsně nad…
A taky se dívám na obě fotky i od Petky, že to máte tak hezky složené kolem těch nožiček, a to mi právě nejde…snažím se to trošku zahýbat směrem ven, ale vždycky mi tam zůstane díra…
Jinak kalhotky používám PUL, jiné zatím ani nechci, i když věřím, že třeba ty fleecové jsou asi příjemnější, ale já se cítím jistější, když mu dám ty PULky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
20.5.11 10:56
Mysicka31 píše:
Tady jsou malé asi 2 týdny :-) je to focený zespodu, tak vypadá větší… ale neměla ještě ani 3kg, tak to taky hraje roli :-D

Mysicko krásně zavinuté miminko :palec: ..Mohla by jsi dělat prezentace plín..Tak jsem já naši malou neměla nikdy pěkně zabalenou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
20.5.11 11:02

Lociko, vidíš jsem úplně zapomněla na to, že jsem zezačátku používala místo vkládačky takové ty babmbusové čtverce (30×30) od Kikka, složené na 1/3 sají úplně bezvadně :palec: a u takovýchto mrňousků nezaberou tolik místa :-D když mi dojdou vkládačky, tak je dávám ještě i dneska :mrgreen:

Jsou to tuším tyto http://www.branakdetem.cz/…30cm-9ks.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.5.11 11:03

Lociko, gratuluju! :kytka:

A tady B. 7mi denni, 2,6kg
bambus Kikko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.5.11 11:03

Se svrchnakama se to zmensilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.5.11 11:04
Mysicka31 píše:
Lociko, vidíš jsem úplně zapomněla na to, že jsem zezačátku používala místo vkládačky takové ty babmbusové čtverce (30×30) od Kikka, složené na 1/3 sají úplně bezvadně :palec: a u takovýchto mrňousků nezaberou tolik místa :-D když mi dojdou vkládačky, tak je dávám ještě i dneska :mrgreen:Jsou to tuším tyto http://www.branakdetem.cz/…30cm-9ks.htm

Ja je pouzivam furt, jsou nejlepsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
20.5.11 11:04

Mysicko, tý jo, fakt krásně zabalené mimčo, to já se můžu jít zahrabat :)

To máš jako klasický novosklad, jo?

• Citovat
  • Upravit
9847
20.5.11 11:08

Zelazuzu, díky moc :-D i by mě to bavilo :wink: jen nevím kde, tak „obtěžuji“ své kamarádky a dvě z 5 jsem už z jednorázovek převedla na látkování :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Lociko, já se nejjistěji cítím ve vlňácích, proto je taky dávám nejraději, ale teď kvůli „objemnosti balíku“ pod nima už jen na noc, teď tedy zkouším ty háčkované a ty jsou NEJ, zkouším tedy teprve druhým týdnem a udělala jsem je krapet menší :-(
K úhlednosti balení… malá se mi taky pěkně mrskala a prala se se mnou (to dělá dodnes), ale časem jsem chytla grif jak ji „přeprat“ a šup, šup bylo hotovo i ve 3 ráno se zavřenýma očima :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chce to nebát se víc přitáhnout, neboj, malého to škrtit nebude, ono se to krapet povolí než nasadíš snapku a svrchňáky… A ty kraje kolem nožišek jsem zahýbala dovnitř, hlavně aby to pak nečouhalo z kalhotek, fakt jsem nechtěla „vajíčkovou vodu“ všude kolem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
20.5.11 11:13

Asho, ty 30×30? A jak máš velké dítko? Mně to tedy malá už dokonale pročůrá i když má pod tím bambusovou vkládačku a někdy i čč, ale hodně pije a hodně čůrá, jak říká můj tatík, tak je to naše „chcanda“ (omlouvám se za výraz :oops: ) ale už chodíme celkem slušně i na nočník, tak je to lepší :palec: ale ven by nám to tedy nestačilo ani náhodou, max. tak jako doplněk do další pleny… ven používáme nejvíc Pop-iny, ty miluji hned po vlňácích :wink: ale ty máme až tak od půl roka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure